- 5 Mart 2021
- 6.174
- 9.018
- 148
Aralarda tutmuş galiba ondan öyle kalmışYaa bende hurafe kocakarı sözleri diyordum kapılmamak için demekki öyleymiş
Öyle diyor herkes aralarda tutmuş galiba ondan herkeste bu bilgi varValla bizim akrabalarin dediği kimi görsem öyle deyince bende öyle dedim
Benim annemde öyle 3 aylıktı karnımı gördü karnın sivri erkek dedi tuttu arada tutuyor demek ki aynenÖyle diyor herkes aralarda tutmuş galiba ondan herkeste bu bilgi varHatta benim karnımı gören 1-2 ay önce erkek diyordu
Epey klasik isimler seviyoruz biz. Kızım Zeynep, oğlum Yusuf. Şimdi de Ömer ismini düşünüyoruz inşaallah. Yani aslında pek düşündüğümüz de söylenemez. Türkiye'deki en yaygın 3 isim bizde oluyor sanırımİsim konusunda çok zorlanıyoruz. Bulanlar nasıl buldunuz? Doğuma kadar karar veremeyiz yine
Kuzum sana da çok geçmiş olsun .Malesef kolay kolay geçmiyor.öksürmekten karnım ağrıyor artık benimde.Kontrolünü sakın ihmal etme. Ben tam iyileşiyorum derken hastalık tekrar yatırdı beni.Geçmiş olsun cnm bende 20 gündür hastayım acayip öksürüyorum burnum tıkalı çok kötüyüm crp benimde yükseldi baya ateş desen varantibiyotik kullanıyorum ama maalesef geceleri hiç uyuyamıyorum öksürmekten
Ben de yeni moda isimlerdense böyle isimleri tercih ederimEpey klasik isimler seviyoruz biz. Kızım Zeynep, oğlum Yusuf. Şimdi de Ömer ismini düşünüyoruz inşaallah. Yani aslında pek düşündüğümüz de söylenemez. Türkiye'deki en yaygın 3 isim bizde oluyor sanırımSizin cinsiyet neydi?
0-3 çok nadir bakıyorum genelde 3 ay almayı düşünüyorum2 takım yeter bence de. sonrakiler alt üst takımlar olabilir ve bundan sonra hep büyük alın. yenidoğanları 40'ı çıkana kadar ancak giyerler. hatta iri doğan bebekler o kadar bile zor giyer bence.
İsim konusunda çok zorlanıyoruz. Bulanlar nasıl buldunuz? Doğuma kadar karar veremeyiz yine
Öksürük gitmiyor hakkaten ya aralıksız öksürüyorum herkes dikkat etsin salgına doktora giderken de maske takın mutlaka herkes öksürüyor resmen mikrop yuvasıKuzum sana da çok geçmiş olsun .Malesef kolay kolay geçmiyor.öksürmekten karnım ağrıyor artık benimde.Kontrolünü sakın ihmal etme. Ben tam iyileşiyorum derken hastalık tekrar yatırdı beni.
İkisi tarz olarak benziyorOğlumun adı Ali Demir
Buna da Cem Kayra düşünüyorum ama Kayra'yı kimse beğenmiyor :)
Oğlum zamanında Ali Kayra koyacaktım son anda değiştirdim içimde kalmıştı
Böyle giderse bunda da degistiricem modumu dusurdu bizimkiler
Aren belki koyabilirim sadece kararsizlastim
Sırf bu yüzden söylemiyorum artık kimseyeOğlumun adı Ali Demir
Buna da Cem Kayra düşünüyorum ama Kayra'yı kimse beğenmiyor :)
Oğlum zamanında Ali Kayra koyacaktım son anda değiştirdim içimde kalmıştı
Böyle giderse bunda da degistiricem modumu dusurdu bizimkiler
Aren belki koyabilirim sadece kararsizlastim
İkisi tarz olarak benziyorkayra bazen kız ismi de olabiliyor, bir o geldi aklıma. Babası da tamamsa başkasını umursamamak lazım. Değilse alternatif bakarsınız. Bizim baba hiçbir isim beğenmiyor ne önersem yok modunda
Sırf bu yüzden söylemiyorum artık kimseyebaşta bende söyledim herkes ayrı bi yorum yapıyor sanki fikirlerini sormuşuz gibi. O yüzden madem yine bir oğlun olacak ve isim içine sindi hiç başkalarını umursama hatta inadına da koy sevdiğin ismi bence
Ne güzel ince düşünceler. İsim konusunda ben de fikirleri biraz önemsiyorum malesefBabası hiç isimlere karismadi sen soyadini veriyorsun ben isimleri dedim :)
İki dedesinin adı da Ali'ydi onlar jest olsun diye ilk oğluma Ali Demir koydum
Bunda da eşime jest olsun diye eşimin adı Cem basına cem koydum :)) yine insaflıyım :))
Kayra da benim ismime çok uyumlu yoksa anlamına hic bakmadim ama bir kişi bile beğenmedi
Mercanı biz de düşünmüştük o ne öyle Ercan a benziyor dedilerİsim konusunda keşke biraz susmayı bilse insanlar bana söylediklerinde çok iyi düşünmüşsünüz adıyla büyüsün diyip geçiyorum çünkü onların çocuğu onların kararı ama ben kız olursa Mercan koyacam diyince ne taş ismi mi koyacan karakterine yansır hergun çocuğuna taş diye mi seslenecen dediler
Ama eşimle sevgililik döneminden beri Ebrar çok hoşumuza giderdi mercan sonradan karar verdiğimiz biseydi tepkiler böyle olunca Ebrar a geri döndük yanına belki Hafsa koyarız
Erkekte olursa esimle net bı şekilde karar verdik zaten hiç beğeniye eleştiriye sunmadik Mert Asaf olacak dedik Asaf biraz kararsız ama değişme ihtimali olabilir
Babası hiç isimlere karismadi sen soyadini veriyorsun ben isimleri dedim :)
İki dedesinin adı da Ali'ydi onlar jest olsun diye ilk oğluma Ali Demir koydum
Bunda da eşime jest olsun diye eşimin adı Cem basına cem koydum :)) yine insaflıyım :))
Kayra da benim ismime çok uyumlu yoksa anlamına hic bakmadim ama bir kişi bile beğenmedi
İsim konusunda keşke biraz susmayı bilse insanlar bana söylediklerinde çok iyi düşünmüşsünüz adıyla büyüsün diyip geçiyorum çünkü onların çocuğu onların kararı ama ben kız olursa Mercan koyacam diyince ne taş ismi mi koyacan karakterine yansır hergun çocuğuna taş diye mi seslenecen dediler
Ama eşimle sevgililik döneminden beri Ebrar çok hoşumuza giderdi mercan sonradan karar verdiğimiz biseydi tepkiler böyle olunca Ebrar a geri döndük yanına belki Hafsa koyarız
Erkekte olursa esimle net bı şekilde karar verdik zaten hiç beğeniye eleştiriye sunmadik Mert Asaf olacak dedik Asaf biraz kararsız ama değişme ihtimali olabilir
Bence bunu diyenler taş devrinde doğmuş gayet güzel ve güncel isimler antin kuntin şeyler koysak yargilamayacaklar sankiKız olsa ben de Aylin ya da Zeynep istiyordum. Çocuk taş devrinde mi doğacak diyen bile olduhalbuki hiç alakası yok. Neyse bebeğim erkek olacak isim konusunu soranlara da henüz karar vermedik diyoruz doğunca öğrensinler
Bizimki evlendiğimizde belliydiO bile yok diyebilirim eşim son ana bırakmayı sever :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?