2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
İsim konusunda çok zorlanıyoruz. Bulanlar nasıl buldunuz? Doğuma kadar karar veremeyiz yine
Epey klasik isimler seviyoruz biz. Kızım Zeynep, oğlum Yusuf. Şimdi de Ömer ismini düşünüyoruz inşaallah. Yani aslında pek düşündüğümüz de söylenemez. Türkiye'deki en yaygın 3 isim bizde oluyor sanırım Sizin cinsiyet neydi?

Kuzum sana da çok geçmiş olsun .Malesef kolay kolay geçmiyor.öksürmekten karnım ağrıyor artık benimde.Kontrolünü sakın ihmal etme. Ben tam iyileşiyorum derken hastalık tekrar yatırdı beni.

Ben de yeni moda isimlerdense böyle isimleri tercih ederim bizim erkek.

2 takım yeter bence de. sonrakiler alt üst takımlar olabilir ve bundan sonra hep büyük alın. yenidoğanları 40'ı çıkana kadar ancak giyerler. hatta iri doğan bebekler o kadar bile zor giyer bence.
0-3 çok nadir bakıyorum genelde 3 ay almayı düşünüyorum

İsim konusunda çok zorlanıyoruz. Bulanlar nasıl buldunuz? Doğuma kadar karar veremeyiz yine

Oğlumun adı Ali Demir
Buna da Cem Kayra düşünüyorum ama Kayra'yı kimse beğenmiyor :)
Oğlum zamanında Ali Kayra koyacaktım son anda değiştirdim içimde kalmıştı
Böyle giderse bunda da degistiricem modumu dusurdu bizimkiler
Aren belki koyabilirim sadece kararsizlastim

Kuzum sana da çok geçmiş olsun .Malesef kolay kolay geçmiyor.öksürmekten karnım ağrıyor artık benimde.Kontrolünü sakın ihmal etme. Ben tam iyileşiyorum derken hastalık tekrar yatırdı beni.
Öksürük gitmiyor hakkaten ya aralıksız öksürüyorum herkes dikkat etsin salgına doktora giderken de maske takın mutlaka herkes öksürüyor resmen mikrop yuvası

İkisi tarz olarak benziyor kayra bazen kız ismi de olabiliyor, bir o geldi aklıma. Babası da tamamsa başkasını umursamamak lazım. Değilse alternatif bakarsınız. Bizim baba hiçbir isim beğenmiyor ne önersem yok modunda

Sırf bu yüzden söylemiyorum artık kimseye başta bende söyledim herkes ayrı bi yorum yapıyor sanki fikirlerini sormuşuz gibi. O yüzden madem yine bir oğlun olacak ve isim içine sindi hiç başkalarını umursama hatta inadına da koy sevdiğin ismi bence

Babası hiç isimlere karismadi sen soyadini veriyorsun ben isimleri dedim :)
İki dedesinin adı da Ali'ydi onlar jest olsun diye ilk oğluma Ali Demir koydum
Bunda da eşime jest olsun diye eşimin adı Cem basına cem koydum :)) yine insaflıyım :))
Kayra da benim ismime çok uyumlu yoksa anlamına hic bakmadim ama bir kişi bile beğenmedi

Evet ilk oğlumda çok içimde kalmıştı son anda değistirip Demir yaptım :)
Bunda duymamaya çalışıyorum ama çok baskılıyorlar özellikle teyzeleri :)
İki tarafta da tek çocuk benim çocuklarım onların da ilk heyecanları kırmak istemiyorum ama dediğiniz gibi sonra keşke demek istemiyorum
Bence de sürpriz yapın kimlikte öğrensinler olduktan sonra kimse yorum yapmaz

Ne güzel ince düşünceler. İsim konusunda ben de fikirleri biraz önemsiyorum malesef belki de hiç kulak asmamak gerek.

İsim konusunda keşke biraz susmayı bilse insanlar bana söylediklerinde çok iyi düşünmüşsünüz adıyla büyüsün diyip geçiyorum çünkü onların çocuğu onların kararı ama ben kız olursa Mercan koyacam diyince ne taş ismi mi koyacan karakterine yansır hergun çocuğuna taş diye mi seslenecen dediler
Ama eşimle sevgililik döneminden beri Ebrar çok hoşumuza giderdi mercan sonradan karar verdiğimiz biseydi tepkiler böyle olunca Ebrar a geri döndük yanına belki Hafsa koyarız
Erkekte olursa esimle net bı şekilde karar verdik zaten hiç beğeniye eleştiriye sunmadik Mert Asaf olacak dedik Asaf biraz kararsız ama değişme ihtimali olabilir

Mercanı biz de düşünmüştük o ne öyle Ercan a benziyor dediler

Gayet de güzel ve kulağa da hoş geliyor. Annesi beğenmiş beğenmeyen kendi oğluna koymasın
Millet ne karışıyor her şeye bu kadar anlamıyorum

Kız olsa ben de Aylin ya da Zeynep istiyordum. Çocuk taş devrinde mi doğacak diyen bile oldu halbuki hiç alakası yok. Neyse bebeğim erkek olacak isim konusunu soranlara da henüz karar vermedik diyoruz doğunca öğrensinler

Bence bunu diyenler taş devrinde doğmuş gayet güzel ve güncel isimler antin kuntin şeyler koysak yargilamayacaklar sanki
Aman boşverin kalbinize ne dokunuyorsa içinizden ne geçiyorsa o olsun doğup kimlik çıkarana kadar kimseye söylemeyin fikir belirtiklerinde olabilir o da güzelmiş deyip geçin ben öyle yapıyorum yoksa boş sinir stres dolarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…