2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Çok güzel isimler maşallah

İsim konusunda çok zorlanıyoruz. Bulanlar nasıl buldunuz? Doğuma kadar karar veremeyiz yine
Bizim yokken kiz icin isim hazirdi ismi oyle olacak Asmin Umay

Erkek olsa daha eski türk isimleri seviyoruz Tuğtekin,Alptuğ,Timuçin gibi isimler
Ama en cok Kahraman ismini istedik erkek olsaydi
Erkege secmek daha zor sanki

kızlar merhaba dün detaylımız vardı çok şükür iyi geçti bebiş sağlıklı cinsiyet kesinleşti erkekmiş :) ancak bi problem var benim tansiyonum çok yüksek geldi biraz huzursuz ettiler beni sizde tansiyonlar ne durumda acaba

Merhaba hayırlı olsun :) kaç geldi tansiyonunuz?

Teşekkür ederimm. 14.5 civarları geldi detaylı usg boyunca tansiyon aleti kolumdydı sürekli ölçtü 14 civarları pek istediğimiz bi tansiyon değil dedi doktorda
14/9 olursa tetikte olunması gerek diye biliyorum ben de ama genelde doktora giderken heyecanlanıyoruz o yüzden normal orada böyle çıkması diye düşünüyorum içinizi ferah tutun siz. Benim normalde hep düşüktü tansiyonum 8/6 gibi ama hamilelikte hep 11/7 gelmeye başladı evde ölçüyorum yani geçen doktora gittiğimde çok heyecanlıydım biraz da hızlı yürüdük o yüzden 13/8 çıktı. Evde ölçüm yapacağınız bir tansiyon aleti var mı?

benimde tansiyonum düşük olurdu gebelikten önce,
doktor takip önerdi evde ölçüyorum sabah akşam 12.6 12.8 falan geliyor ama orda 14 küsür gelince korktum birde doktor telaşlandırdı birazda idrar kan falan bakalım dedi yarın tekrar gidicem kontrole çağırdı inşallah yolunda gider her şey

Telaşlanmanıza hiç gerek yok bebeğinizi düşünüp kendinizi rahatlatın bence :) eve gelince tansiyon düzeldiyse çok normal dediğim gibi doktor ne olur ne olmaz diye bakmak istemiştir çünkü tansiyonun devamlı yüksek olması durumunda gebelik zehirlenmesi diye birşey oluyor o şüpheyi ortadan kaldırmak için idrar testine ihtiyaç duyuyorlar ben böyle biliyorum ama doktor sizi gereksiz yere panikletmiş olabilir iyi şeyler düşünün çok acil ve tehlikeli bir durum olsa ertelemezdi bu durumu hemen o anda test isterdi öyle düşünün

çok teşekkür ederimm dün verdim tahlillerim çıktı proteine bakacaktı zaten oda negatif çıktı çok şükür bakalım yarın ne diyecekler

Gozun aydin canim
Benim hep dusuktur yani kendimi bildim bileli ama ne zaman bebegi gormeye gidecek olayim 12-8 oluyor telaslanma hic

Erkek olsa daha eski türk isimleri seviyoruz Tuğtekin,Alptuğ,Timuçin gibi isimler
ne güzel ismiyle gelsin :)
erkeğe seçmek kesinlikle daha zor. chatgptye isim öner diyorum süleyman diyor

ne güzel ismiyle gelsin :)
erkeğe seçmek kesinlikle daha zor. chatgptye isim öner diyorum süleyman diyor
Ben korkudan direk soramadım korkum sende çıkmış işte bikac tane öneriyorum kendi adımızla birlikte gönderiyorum seç diyince benim beğendiğimi seçiyor
Galiba Chatgpt ile zevklerimiz aynı
Silerim seni kimseye kullandırtmam diye tehtit ettim başta ondan galiba yeni nesil öneriyor

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-06-11-14-39-215_com.openai.chatgpt.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 38
Selam kızlar ben de isim konusunda çok kararsızım aslında kararsız değilim aklımda bir isim var ama insanların dediklerinden de çok etkileniyorum bilemedim. İlk oğlum erken doğdu ve iki ay bebek yolunda kaldı ve melek oldu , ismini Emir Elyas koymuştuk.
İkinci oğlum şuan 3,5 yaşında ellerinizden öper adı Hüseyin Emin ( hüseyin dedemin ismi genelde Emin diyoruz sadece)
Şimdi yine bir erkek bekliyorum ve adını Emir koymak istiyorum ama kaybettiğin oğlunun adını verme olmaz şöyle böyle diyen var, bende tek Emir olursa çok andırmaz diyorum ama bu sefer koyunca ya kaderi benzerse diyede korkuyorum.. çok kararsızım . Emin’e benzeyen bir şey istiyorum
Emir , Emre, gibi gibi .. eşimde Yunus Emre olsun o da çift isimli olsun diyor ben çift isim istemiyorum..

Tam olarak öyle yapıyorum yoksa stresten kendimi yerlere atıcam artık. Halbuki gebelikte en tehlikeli şey stres bir yakamızdan düşseler her anlamda iyi oluruz diye düşünüyorum

Teşekkür ederimm. 14.5 civarları geldi detaylı usg boyunca tansiyon aleti kolumdydı sürekli ölçtü 14 civarları pek istediğimiz bi tansiyon değil dedi doktorda

Endişe etmeyin. Biz iyi hissedersek iyi olursak bebişlerimiz de iyi olacak inşallah Takipte kalıp stresten uzak olmanız lazım. İnşallah anlıktır ve normal seyirde ilerler

Çok zor bir şey yaşamışsınız. İnsanların yaşadıkları sıkıntıların üstesinden gelme konusunda farklı görüşlere sahip olması çok normal. Siz içinizden geleni yapmalısınız. Umarım bebişinizin uzun ve sağlıklı bir ömrü olur Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla ve mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ne güzel isim

Kahraman da çok güzelmiş soyadımız 3 gün uzunluğunda olmasa ben de düşünebilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…