Çok güzel isimler maşallahEpey klasik isimler seviyoruz biz. Kızım Zeynep, oğlum Yusuf. Şimdi de Ömer ismini düşünüyoruz inşaallah. Yani aslında pek düşündüğümüz de söylenemez. Türkiye'deki en yaygın 3 isim bizde oluyor sanırımSizin cinsiyet neydi?
Çok güzel isimler maşallah
Teşekkür ederim.Ben de yeni moda isimlerdense böyle isimleri tercih ederimbizim erkek.
Bizim yokken kiz icin isim hazirdi ismi oyle olacak Asmin Umayİsim konusunda çok zorlanıyoruz. Bulanlar nasıl buldunuz? Doğuma kadar karar veremeyiz yine
Merhaba hayırlı olsun :) kaç geldi tansiyonunuz?kızlar merhaba dün detaylımız vardı çok şükür iyi geçti bebiş sağlıklı cinsiyet kesinleşti erkekmiş :) ancak bi problem var benim tansiyonum çok yüksek geldi biraz huzursuz ettiler beni sizde tansiyonlar ne durumda acaba
Teşekkür ederimm. 14.5 civarları geldi detaylı usg boyunca tansiyon aleti kolumdydı sürekli ölçtü 14 civarları pek istediğimiz bi tansiyon değil dedi doktordaMerhaba hayırlı olsun :) kaç geldi tansiyonunuz?
14/9 olursa tetikte olunması gerek diye biliyorum ben de ama genelde doktora giderken heyecanlanıyoruz o yüzden normal orada böyle çıkması diye düşünüyorum içinizi ferah tutun siz. Benim normalde hep düşüktü tansiyonum 8/6 gibi ama hamilelikte hep 11/7 gelmeye başladı evde ölçüyorum yani geçen doktora gittiğimde çok heyecanlıydım biraz da hızlı yürüdük o yüzden 13/8 çıktı. Evde ölçüm yapacağınız bir tansiyon aleti var mı?Teşekkür ederimm. 14.5 civarları geldi detaylı usg boyunca tansiyon aleti kolumdydı sürekli ölçtü 14 civarları pek istediğimiz bi tansiyon değil dedi doktorda
benimde tansiyonum düşük olurdu gebelikten önce,14/9 olursa tetikte olunması gerek diye biliyorum ben de ama genelde doktora giderken heyecanlanıyoruz o yüzden normal orada böyle çıkması diye düşünüyorum içinizi ferah tutun siz. Benim normalde hep düşüktü tansiyonum 8/6 gibi ama hamilelikte hep 11/7 gelmeye başladı evde ölçüyorum yani geçen doktora gittiğimde çok heyecanlıydım biraz da hızlı yürüdük o yüzden 13/8 çıktı. Evde ölçüm yapacağınız bir tansiyon aleti var mı?
Telaşlanmanıza hiç gerek yok bebeğinizi düşünüp kendinizi rahatlatın bence :) eve gelince tansiyon düzeldiyse çok normal dediğim gibi doktor ne olur ne olmaz diye bakmak istemiştir çünkü tansiyonun devamlı yüksek olması durumunda gebelik zehirlenmesi diye birşey oluyor o şüpheyi ortadan kaldırmak için idrar testine ihtiyaç duyuyorlar ben böyle biliyorum ama doktor sizi gereksiz yere panikletmiş olabilir iyi şeyler düşününbenimde tansiyonum düşük olurdu gebelikten önce,
doktor takip önerdi evde ölçüyorum sabah akşam 12.6 12.8 falan geliyor ama orda 14 küsür gelince korktum birde doktor telaşlandırdı birazda idrar kan falan bakalım dedi yarın tekrar gidicem kontrole çağırdı inşallah yolunda gider her şey
çok teşekkür ederimmTelaşlanmanıza hiç gerek yok bebeğinizi düşünüp kendinizi rahatlatın bence :) eve gelince tansiyon düzeldiyse çok normal dediğim gibi doktor ne olur ne olmaz diye bakmak istemiştir çünkü tansiyonun devamlı yüksek olması durumunda gebelik zehirlenmesi diye birşey oluyor o şüpheyi ortadan kaldırmak için idrar testine ihtiyaç duyuyorlar ben böyle biliyorum ama doktor sizi gereksiz yere panikletmiş olabilir iyi şeyler düşününçok acil ve tehlikeli bir durum olsa ertelemezdi bu durumu hemen o anda test isterdi öyle düşünün
Çok geçmiş olsun bakın bişey yokmuş telaşlanmayınçok teşekkür ederimmdün verdim tahlillerim çıktı proteine bakacaktı zaten oda negatif çıktı çok şükür bakalım yarın ne diyecekler
Gozun aydin canimkızlar merhaba dün detaylımız vardı çok şükür iyi geçti bebiş sağlıklı cinsiyet kesinleşti erkekmiş :) ancak bi problem var benim tansiyonum çok yüksek geldi biraz huzursuz ettiler beni sizde tansiyonlar ne durumda acaba
ne güzel ismiyle gelsin :)Bizim yokken kiz icin isim hazirdi ismi oyle olacak Asmin Umay
Erkek olsa daha eski türk isimleri seviyoruz Tuğtekin,Alptuğ,Timuçin gibi isimler
Ama en cok Kahraman ismini istedik erkek olsaydi
Erkege secmek daha zor sanki
ne güzel ismiyle gelsin :)
erkeğe seçmek kesinlikle daha zor. chatgptye isim öner diyorum süleyman diyor
Ben korkudan direk soramadım korkum sende çıkmış iştene güzel ismiyle gelsin :)
erkeğe seçmek kesinlikle daha zor. chatgptye isim öner diyorum süleyman diyor
teşekkür ederim canım sanırım bebişi görecek olmak heyecanlandırıyor ayda bir kere gösterirlerse olacağı buGozun aydin canim
Benim hep dusuktur yani kendimi bildim bileli ama ne zaman bebegi gormeye gidecek olayim 12-8 oluyor telaslanma hic
Tam olarak öyle yapıyorumBence bunu diyenler taş devrinde doğmuş gayet güzel ve güncel isimler antin kuntin şeyler koysak yargilamayacaklar sanki
Aman boşverin kalbinize ne dokunuyorsa içinizden ne geçiyorsa o olsun doğup kimlik çıkarana kadar kimseye söylemeyin fikir belirtiklerinde olabilir o da güzelmiş deyip geçin ben öyle yapıyorum yoksa boş sinir stres dolarım
Teşekkür ederimm. 14.5 civarları geldi detaylı usg boyunca tansiyon aleti kolumdydı sürekli ölçtü 14 civarları pek istediğimiz bi tansiyon değil dedi doktorda
Selam kızlar ben de isim konusunda çok kararsızım aslında kararsız değilim aklımda bir isim var ama insanların dediklerinden de çok etkileniyorum bilemedim. İlk oğlum erken doğdu ve iki ay bebek yolunda kaldı ve melek oldu , ismini Emir Elyas koymuştuk.
İkinci oğlum şuan 3,5 yaşında ellerinizden öper adı Hüseyin Emin ( hüseyin dedemin ismi genelde Emin diyoruz sadece)
Şimdi yine bir erkek bekliyorum ve adını Emir koymak istiyorum ama kaybettiğin oğlunun adını verme olmaz şöyle böyle diyen var, bende tek Emir olursa çok andırmaz diyorum ama bu sefer koyunca ya kaderi benzerse diyede korkuyorum.. çok kararsızım . Emin’e benzeyen bir şey istiyorum
Emir , Emre, gibi gibi .. eşimde Yunus Emre olsun o da çift isimli olsun diyor ben çift isim istemiyorum..
Ne güzel isimBizim yokken kiz icin isim hazirdi ismi oyle olacak Asmin Umay
Erkek olsa daha eski türk isimleri seviyoruz Tuğtekin,Alptuğ,Timuçin gibi isimler
Ama en cok Kahraman ismini istedik erkek olsaydi
Erkege secmek daha zor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?