2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Canım gözün aydın şimdi kime gittin ayrıntılıya? Ne kadar sürdü? Ben bi doktordan randevu aldım ama 20 dk falan sürüyor dediler, o neymiş öyle yaa dedim

Merhaba,
Başınız sağolsun. Rabbim bir daha aynı şeyi ne size ne de bir başkasına yaşatmasın.
Kader konusunda bir sey diyemem. Ancak isimler çok benzer olunca çok karıştırılıyor çocukların adları.
E ile başlayan Eren geldi aklima, Emre ismi de çok güzel

1000 tl de kupon var 6478 e geliyor düşünenler içiin

Eklentiler

• IMG_8180.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 52
iyiymiş bu tehdit :) ben de oğlumun, eşimin ve benim ismime göre seç diyorum iyice saçmalıyor. aslında uyumlu olmak zorunda da değil ama bizim harflerimizi içinde barındırsın istiyorum. bu önerdikleri fena olmamış chat gpt'nin. sarp, rüzgar bunlar hep güzel isimler ama koymaya geldi mi hemen tereddüt ediyorum
başınız sağolsun. Allah evlatlarınıza uzun ömürler versin. Emir & Ömür gibi bir şey geldi aklıma. E ile başlayan isim bulunur gibi geldi. Efe, Emirhan belki, Erdem, Eren. söylemesi kolay da seçmesi zor. :)

Yakıştıramıyoruz ondandır bebişlerimizin isimleri giyimleri eşyaları her şeyleri en iyisi en güzeli herşeyin enleri olsun istiyoruz doğal olarak bişeyi bebişimize layık göremiyoruz ondandır tereddütlerimiz ama kalbimize illa bişey dokunacak tamam işte bu diyecez merak etmeyin güzel anneler
Mesela Asaf ı hep tuhaf bulurdum ama şuan çok şık sakin geliyor kulağıma Mert te küçük kaynımın adı eşim çok seviyo ilk baştan oğlum olursa ben mert koyacam sen yanına ne eklersen ekleyebilirsin karşı çıkmam dedi bende beğendim karşı çıkmadım gönlü olsun diye Ahlas ile Asaf arasında kalıyorum cinsiyet netleşince bende karar veririm

Başınız sağolsun Rabbim cennete şefaatçiniz eylesin
Banada Emir Ensar Efe Eray Enes gibi isimleri çağrıştırdı Emin

Kızlar ben hala doktora karar veremedim. İstanbul Avrupa yakasında özelde doğal doğumu destekleyen uygun fiyatlı bir kadın doktor oneriniz var mı?

Sağolasınız amin inşallah
Sağolun, Evet isim benzer olsun ama aynı olmasın o da mantıklı Eren çok güzel ama ailede olduğu için iptal ettim Eymen de çok güzeldi o da var .
Sağolun Kesinlikle zor seçiliyor
Başınız sağolsun Rabbim cennete şefaatçiniz eylesin
Banada Emir Ensar Efe Eray Enes gibi isimleri çağrıştırdı Emin
Sağolun Allah razı olsun , Efe de çok güzel aslında

Canım gözün aydın şimdi kime gittin ayrıntılıya? Ne kadar sürdü? Ben bi doktordan randevu aldım ama 20 dk falan sürüyor dediler, o neymiş öyle yaa dedim
Dunyam hastanesi İbrahim Demir perolinatoloji degil ama 1 saat ilgilendi bakamadigi durumda yuru gel bidaha bakalim dedi ilgisini cok sevdim ben
Perinatolojiye gitmek istersen hüma da var dedi
Sen erciyes kartala gitmicek miydin canim

Dunyam hastanesi İbrahim Demir perolinatoloji degil ama 1 saat ilgilendi bakamadigi durumda yuru gel bidaha bakalim dedi ilgisini cok sevdim ben
Perinatolojiye gitmek istersen hüma da var dedi
Sen erciyes kartala gitmicek miydin canim
Hümadan randevu aldım canım perinatolog profesör, yani 15-20 dk dediler anlamadım. Başka bir prof biraz pahalı geldi o 1 saat ilgileniyormuş.
Ben erciyeste Rakip hocaya muayeneye gittim işte, memnun kaldım ama ayrıntılıya başka doktora gideyim diye düşündüm.

İyi canım memnun kalmana çok sevindim. Sağlıkla gelsinler bebişlerimiz

Başınız sağ olsun. Diğer evlatlarınızı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin Mevla.
Emin ismiyle Metin, Kerim isimleri uyumlu geldi kulağıma. Emir ismiyle uyumlu olsun derseniz de Ömer bence uyumlu. Kadir de olabilir. Sadece Emre ismi de güzel bir isim. Hayırla gelsin inşaallah tatlı bebek.

İlla perinatoloji onerdiyse doktor bilemem ama perinatoloji doktoru ile bence İbrahim hoca aynısını göruyor neden dersen her organa damarina uzuvlarina herseyine bakti goremediklerinde yuru gel dedi
Bana enerji ve ilgisi cok guzel geldi
Banada icine sinmediyse humaya gidebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…