Canım gözün aydınGunaydin canim annelerdun aktif olamadim nasilsiniz bugun?
Bizim detayli ulturasonumuz cok guzel gecti cok sukur her sey yolunda sadece ellerini goremedikonu da bidaha ki kontrolde goruruz buyuk ihtimal dedi doktor genelde kapali oluyor zaten diye soyledi
1 saat ilgilendi muayene sonrasi herseyi anlatti
Agzini yuzunu yesin annesi fotoğrafinida aldim
Rabbim kolay dogum nasip etsin hepimize
Merhaba,Selam kızlar ben de isim konusunda çok kararsızım aslında kararsız değilim aklımda bir isim var ama insanların dediklerinden de çok etkileniyorum bilemedim. İlk oğlum erken doğdu ve iki ay bebek yolunda kaldı ve melek oldu , ismini Emir Elyas koymuştuk.
İkinci oğlum şuan 3,5 yaşında ellerinizden öper adı Hüseyin Emin ( hüseyin dedemin ismi genelde Emin diyoruz sadece)
Şimdi yine bir erkek bekliyorum ve adını Emir koymak istiyorum ama kaybettiğin oğlunun adını verme olmaz şöyle böyle diyen var, bende tek Emir olursa çok andırmaz diyorum ama bu sefer koyunca ya kaderi benzerse diyede korkuyorum.. çok kararsızım . Emin’e benzeyen bir şey istiyorum
Emir , Emre, gibi gibi .. eşimde Yunus Emre olsun o da çift isimli olsun diyor ben çift isim istemiyorum..
iyiymiş bu tehdit :) ben de oğlumun, eşimin ve benim ismime göre seç diyorum iyice saçmalıyor. aslında uyumlu olmak zorunda da değil ama bizim harflerimizi içinde barındırsın istiyorum. bu önerdikleri fena olmamış chat gpt'nin. sarp, rüzgar bunlar hep güzel isimler ama koymaya geldi mi hemen tereddüt ediyorumBen korkudan direk soramadım korkum sende çıkmış iştebikac tane öneriyorum kendi adımızla birlikte gönderiyorum seç diyince benim beğendiğimi seçiyor
Galiba Chatgpt ile zevklerimiz aynı
Silerim seni kimseye kullandırtmam diye tehtit ettim başta ondan galiba yeni nesil öneriyor
başınız sağolsun. Allah evlatlarınıza uzun ömürler versin. Emir & Ömür gibi bir şey geldi aklıma. E ile başlayan isim bulunur gibi geldi. Efe, Emirhan belki, Erdem, Eren. söylemesi kolay da seçmesi zor. :)Selam kızlar ben de isim konusunda çok kararsızım aslında kararsız değilim aklımda bir isim var ama insanların dediklerinden de çok etkileniyorum bilemedim. İlk oğlum erken doğdu ve iki ay bebek yolunda kaldı ve melek oldu , ismini Emir Elyas koymuştuk.
İkinci oğlum şuan 3,5 yaşında ellerinizden öper adı Hüseyin Emin ( hüseyin dedemin ismi genelde Emin diyoruz sadece)
Şimdi yine bir erkek bekliyorum ve adını Emir koymak istiyorum ama kaybettiğin oğlunun adını verme olmaz şöyle böyle diyen var, bende tek Emir olursa çok andırmaz diyorum ama bu sefer koyunca ya kaderi benzerse diyede korkuyorum.. çok kararsızım . Emin’e benzeyen bir şey istiyorum
Emir , Emre, gibi gibi .. eşimde Yunus Emre olsun o da çift isimli olsun diyor ben çift isim istemiyorum..
oyuncaklısı yok mu?1000 tl de kupon var 6478 e geliyor düşünenler içiin
Bu modelde ve bir de krem rengi soft balance olanda bu kupon var, ben bu şekil aldım uyumlu universal oyuncaklar satılıyor uyguna öyle yapılabiliroyuncaklısı yok mu?
Yakıştıramıyoruz ondandır bebişlerimizin isimleri giyimleri eşyaları her şeyleri en iyisi en güzeli herşeyin enleri olsun istiyoruz doğal olarak bişeyi bebişimize layık göremiyoruz ondandır tereddütlerimiz ama kalbimize illa bişey dokunacak tamam işte bu diyecez merak etmeyin güzel anneleriyiymiş bu tehdit :) ben de oğlumun, eşimin ve benim ismime göre seç diyorum iyice saçmalıyor. aslında uyumlu olmak zorunda da değil ama bizim harflerimizi içinde barındırsın istiyorum. bu önerdikleri fena olmamış chat gpt'nin. sarp, rüzgar bunlar hep güzel isimler ama koymaya geldi mi hemen tereddüt ediyorum
Başınız sağolsun Rabbim cennete şefaatçiniz eylesinSelam kızlar ben de isim konusunda çok kararsızım aslında kararsız değilim aklımda bir isim var ama insanların dediklerinden de çok etkileniyorum bilemedim. İlk oğlum erken doğdu ve iki ay bebek yolunda kaldı ve melek oldu , ismini Emir Elyas koymuştuk.
Sağolasınız amin inşallahÇok zor bir şey yaşamışsınız. İnsanların yaşadıkları sıkıntıların üstesinden gelme konusunda farklı görüşlere sahip olması çok normal. Siz içinizden geleni yapmalısınız. Umarım bebişinizin uzun ve sağlıklı bir ömrü olurAllah hepimize evlatlarımızı sağlıkla ve mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sağolun, Evet isim benzer olsun ama aynı olmasın o da mantıklıMerhaba,
Başınız sağolsun. Rabbim bir daha aynı şeyi ne size ne de bir başkasına yaşatmasın.
Kader konusunda bir sey diyemem. Ancak isimler çok benzer olunca çok karıştırılıyor çocukların adları.
E ile başlayan Eren geldi aklima, Emre ismi de çok güzel
Sağoluniyiymiş bu tehdit :) ben de oğlumun, eşimin ve benim ismime göre seç diyorum iyice saçmalıyor. aslında uyumlu olmak zorunda da değil ama bizim harflerimizi içinde barındırsın istiyorum. bu önerdikleri fena olmamış chat gpt'nin. sarp, rüzgar bunlar hep güzel isimler ama koymaya geldi mi hemen tereddüt ediyorum
başınız sağolsun. Allah evlatlarınıza uzun ömürler versin. Emir & Ömür gibi bir şey geldi aklıma. E ile başlayan isim bulunur gibi geldi. Efe, Emirhan belki, Erdem, Eren. söylemesi kolay da seçmesi zor. :)
Sağolun Allah razı olsun , Efe de çok güzel aslındaBaşınız sağolsun Rabbim cennete şefaatçiniz eylesin
Banada Emir Ensar Efe Eray Enes gibi isimleri çağrıştırdı Emin
Dunyam hastanesi İbrahim Demir perolinatoloji degil ama 1 saat ilgilendi bakamadigi durumda yuru gel bidaha bakalim dedi ilgisini cok sevdim benCanım gözün aydınşimdi kime gittin ayrıntılıya? Ne kadar sürdü? Ben bi doktordan randevu aldım ama 20 dk falan sürüyor dediler, o neymiş öyle yaa dedim
Erkek bebeklerde askerlikten dolayi iki isim ve uzun isim sıkıntı ama tek isimlerde de ben hep eski türk isimleri severimNe güzel isim
Kahraman da çok güzelmiş soyadımız 3 gün uzunluğunda olmasa ben de düşünebilirdim
Ayy oğlum olsaydı koymak istediğim bir isimdi, kulağa çok hoş geliyorBiz 'Ediz' ismine karar verdik
Bunun dışında Okan, Berk, Ata, Alp, Mert, Batu isimlerini beğeniyorum.
Hümadan randevu aldım canım perinatolog profesör, yani 15-20 dk dediler anlamadım. Başka bir prof biraz pahalı geldi o 1 saat ilgileniyormuş.Dunyam hastanesi İbrahim Demir perolinatoloji degil ama 1 saat ilgilendi bakamadigi durumda yuru gel bidaha bakalim dedi ilgisini cok sevdim ben
Perinatolojiye gitmek istersen hüma da var dedi
Sen erciyes kartala gitmicek miydin canim
Başınız sağ olsun. Diğer evlatlarınızı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin Mevla.Selam kızlar ben de isim konusunda çok kararsızım aslında kararsız değilim aklımda bir isim var ama insanların dediklerinden de çok etkileniyorum bilemedim. İlk oğlum erken doğdu ve iki ay bebek yolunda kaldı ve melek oldu , ismini Emir Elyas koymuştuk.
Babybjörn Bliss Ana Kucağı Petal Cotton Oyuncaklı / Anthraciteoyuncaklısı yok mu?
Oyuncak güzel oyalıyor ondandır, universal oyuncaklarla çözebilirsiniz dediğiniz gibiBabybjörn Bliss Ana Kucağı Petal Cotton Oyuncaklı / Anthracite
Oyuncaklısı 9 küsüre geliyor yani ne oyuncakmış bu kadar fiyat farkı
İlla perinatoloji onerdiyse doktor bilemem ama perinatoloji doktoru ile bence İbrahim hoca aynısını göruyor neden dersen her organa damarina uzuvlarina herseyine bakti goremediklerinde yuru gel dediHümadan randevu aldım canım perinatolog profesör, yani 15-20 dk dediler anlamadım. Başka bir prof biraz pahalı geldi o 1 saat ilgileniyormuş.
Ben erciyeste Rakip hocaya muayeneye gittim işte, memnun kaldım ama ayrıntılıya başka doktora gideyim diye düşündüm.
İyi canım memnun kalmana çok sevindim. Sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?