2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar selam bizimde dün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür herşey yolunda karın çevresi önceki muayenelerde önde gittiği için doktorum meyveyi azalt şeker sorunu yaşamayalım demişti dünkü muayenede karın çevresi de haftayla uyumlu çıktı 3 hafta sonraya gel dedi kendi doktorum rutin kontrol için 24.haftama geliyor şeker yüklemesi için konuşucaz sanıyorum ki siz ne yaptınız şeker yüklemelerini yaptırmalı mıyım

Yaa çok güzelmiş o zaman. Rakip hoca da tüm uzuvlarına, hususiyetle kalbine baktı. Normal muayenede yani. Parmak boğumlarına, safra kesesine, gözüne kulağına falan her şeyine. Yine de perinatoloğa gideyim bakayım. İçimde biraz şüphe var ne yalan söyliyim ama gidicem artık. Hayırlı sonuçlar alırım inşallah, daha 2 hafta var gitmeme

Kızlar ya çok kararsızım tetanoz aşısı zamanı geldi. Olmak istemiyorum açıkçası ama bir yandan da olsam mı diye ikilemde kaldım.

Kızlar ya çok kararsızım tetanoz aşısı zamanı geldi. Olmak istemiyorum açıkçası ama bir yandan da olsam mı diye ikilemde kaldım.
Bende kararsız kalmıştım ama gittiğim her doktor yaptırın dedi ama bende hala yaptırmadım yarın gidip yaptırmayı düşünüyordum. Bi de şeker yüklemesi olayı var onda da kararsızım yaptır diyen var yaptırma diyen var

Kızlar kaç gündür midem bağırsaklarım birbirine geçmiş gibi. Bugün demir kullanmaya başladım öğlen 1 de attım akşam beni öyle bir ishal etti ki allahtan evdeydim zor yetiştim. Bunun etkisi ne zamana. Kadar sürer doğuma kadar her günümüz böyle mi geçer yoksa ben ilk defa kullandığım için mi bende bu etkiyi gösteriyor

2 doktora danıştım yapılsın dendi. Ama daha önce aile hekimliğinde çalıştığını bildiğim hemşire kendinin olmayacağını söyledi. Bir de ortada söylenen var. Bugün bir arkadaşa sordum 2019 da doğum yapmıştı. 2004 te en son tetanoz olmuş. Ona 2019 da sadece 1 doz yapmışlar. Çok kararsızım.

Demir ilacı ishal yapmaz diye biliyorum. Başka bir etken olmasın ishalde..

Demir ilacı ishal yapmaz diye biliyorum. Başka bir etken olmasın ishalde..
Yan etkilerinde ishal kabızlık var artık herkeste farklı mı oluyor bilmiyorum ya da benim kullandığım demir mi ağır şu an midem bağırsaklarım hala kendime gelmiş değilim

Kabızlık ve dışkı renginde siyahlık oluyor demir kullanınca ama ishali duymamıştım açıkçası. Hangi demir ilacını kullanıyorsunuz? Adı ne? Bence doktorunuza bir söyleyin başka demir ilacı versin.

Eğer önceden olduysanız sonra sadece hatırlatma dozu gibi vurulması yeterli geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…