2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194

Psikolojik olarak çok yoruyor beni. Gelen herkes kadın doğum uzmanı sanki öyle sinirime dokunuyor herkes

misafir ağırlayınca yorulunuyor gerçekten kendimden hiç beklemezdim ama geçen yemekli misafire sabahtan akşama hazırlanınca gerçekten belim ağrıdı.
Bende buzluktan hep hazır şeyler hazırladım ama yoruldum ikramı bulaşığı derken demekki artık dikkat ediyoruz

Tebrikler valla iyi dayanmışsınız o kadar ayakta durmaya ben işten gelir gelmez yatağa atıyorum kendimi bel ağrısından misafir almayı bırak kendime zor bakıyorum şu dönemde :) 23+4 bitirdi beni bel ağırsı doktor da kesinlikle bir şey vermiyor bol ol yürüyüş yap diyor hehehe ben 15 dk zor duruyorum ayakta

doğumdan sonra şöyle yap böyle yap bebeği tuzla balla her gün yıka şunu yersen sütün bol olurcular var bir de dimi
Benim ilk hamilelikte gelen giden söylüyordu bende aa olur mu öyle şey doğrusu bu filan diyordum baktım inatlaşma tarzına dönüyor sonra hı hı diyep geçiyordum tabi ki kendi bildiğim gibi büyüttüm :) süt için bol bol su sağlıklı beslenme ve miss gibi bir uykuya ihitac oluyor sadece :)

bende işten gelip hemen uyurdum valla ama iki gündür ağrı sızıdan uyuyamadım sondu ya çok yorucu

doğumdan sonra şöyle yap böyle yap bebeği tuzla balla her gün yıka şunu yersen sütün bol olurcular var bir de dimi

Onlar bir nebze onlara gülüp geçiyorum ne tıbben ne dinen dayanağı olmayan şeyler için sana bunu yasakladımcılar var bende bir de genelde en son 10 sene önce 1 doğum yapmış ya da hiç çocuğu olmayanlar böyle ilginç gerçekten

benim ilk çocuğum olacak bende her kafan çıkan sese hımm doğrudur diyip geçiyorum yoksa inatlaşma bitmiyor

benim tansiyonum problemim vardıı ooo herkes uzman doktor oldu başıma

Aynen böyle devam et sonra kendi bildiğin gibi büyütürsün yoksa valla kendilerini doktor sanıyorlar o kadar eminler ki dediklerin de :) sen bi an acaba mı filan diyorsun
haklısın canım hamur işini kestim doktor dikkat et dedi tansiyon sınırda diyorum yook canıım benim daha yüksekti hiç bişe olmaz ye sen diyorlar :)

Ay ben çıldırmak üzereyim daha şimdiden herbokologlar çıktı meydana her lafa muhalefetler bi de çevreden örnek verip de sende yap diye tutturuyorlar inanın kayınpederim bile yazın sizin ev sıcak bizde kalırsınız doğumdan sonra demelere başladı fıttırmak üzereyim gerçekten en başta kayınvalidem her lafa muhalefet bi tane çocuk doğurmuş hasbelkader büyümüş benim çocuğumu kendi bilgileri doğrultusunda büyütme derdinde valla ben başlarda he he diyip geçiyordum ama hormonlardan mıdır nedir bilmiyorum benim çocuğum bu benim dediğim olur sadece diye inatlaşıyorum artık yoksa çocuğa gizli saklı da olsa yapacaklarını yapar bunlar

Aynı işte doktor böyle söyledi diyorum hayır kesinlikle yasak öyle bir şey yok cevabı geliyor. Hayatında hamilelik yaşamamış insanların bu tavrı gerçekten çok yorucu hormonlardan heralde aşırı agresif biri oldum ben

lohusa halinle rahat edemezsin klima falan alalım diyeceğine bize gel mi diyor oda ay bi rahat bıraksalar herkes sıcakta soğukta rahat edecek zaten ama strese sokuyorlar sadece

Kızlar bebek bezleri hangi numaradan ortalama kaç paket kullanılıyor ? Tecrübeli anneler bilir
Bebek bezinde bebeğe denemeden stok yapılmasını mantıklı bulmuyorum stok için soruyorsanız çünkü her bebek çok farklı oluyor pişik oluyor bazen en kaliteli alırsanız bile ben ilk aman pişik olmasın diye bir kere çiş filan yapınca alıyordum hehehe sonra baktım bez erken bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…