- 22 Kasım 2023
- 967
- 640
- 23
- 29
Ben de bazen sırt üstü yatıyorum fark edince değiştirmeye çalışıyorum ama bir videoda doktor vücudun rahat etmediği bir durum olursa kendiniz dönersiniz zaten, çok da şartlanmayın demişti. Ara ara hepimizin oluyordur fark etmedenKızlar gece uyurken yatış pozşsyonuna ne kadar dikkat edebiliyorsunuz? Sırt üstü yatmak sanıncalıymış ama ben unutup yatıyorum gece bazen. Dhaa doğrusu daha rahat geliyor ve sürekli sol a yatmak zaten imkansız. Soldan sıkılınca sağa döniyorum ama bazen sırt üstü de yatıyorum
Bende magnezyum kıllanmıyorum. Gebeliği ilk öğrendiğimde kan değerlerime bakıldı daha sonra hiç bakılmadı. Kan değerlerine kaçıncı aylarda bakılıyor acabaKızlar ekstra magnezyum kullanıyor mu herkes? Benim multivitaminde vardı 150 mg ama az gelmiş belli ki düşük çıkmış değerim ve bacak-kasık ağrısı var iki gündür. Doktorum da hastane değiştirdi Mart’ta başlayacak soramıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?
Ben tetanoz için gittiğimde aldılar, bayadır multivitamin almama rağmen kan ve magnezyum düşmüş gerçek bebek tüketiyor depoları rutin baktırmak lazımBende magnezyum kıllanmıyorum. Gebeliği ilk öğrendiğimde kan değerlerime bakıldı daha sonra hiç bakılmadı. Kan değerlerine kaçıncı aylarda bakılıyor acaba
Magnezyum şu an kullanmıyorum ben, ağrım olmadığı için ama olduğu zaman Magvital ve Magnorm da kullanmıştım ikisini de ayrı ayrı dönemlerde. İkisi de iyi bence ağrılarım bitmişti.Kızlar ekstra magnezyum kullanıyor mu herkes? Benim multivitaminde vardı 150 mg ama az gelmiş belli ki düşük çıkmış değerim ve bacak-kasık ağrısı var iki gündür. Doktorum da hastane değiştirdi Mart’ta başlayacak soramıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?
Sorun olmaz bence, dar olmadığı sürece. Hamile pantolonları da öyle sonuçta.Kızlarrr ben iş yerinde hep elbise giyiyorum çünkü spor giyim yasak bizde klasik giyim var. Dolayısıyla sadece elbisede rahat ediyorum. Külotlu çorap olarak pentiden hamile çorabı almıştım onu kullanıyorum. Aslında hiç rahatsız etmiyor gayet rahatım ama acaba çorap çok sıkıştırır mı karnımı ? Bugünde buna takıldımçorap neticede direkt sarıyor karnımı . Ama esnek
Merhaba 27. Hafta dayım benimde fıbrokıstler ı'm var bir memem daha büyük oldu bûn sürecte ve kahverengı kısımda elime sert likler geliyor sizde yasadınız mı genel cerrahiye randevu aldım ama beklerken huzursuzumCanım iyi düşün olumsuza yorma . Benim iki mememde de fibrokistler var . Hormonal değişiklerden oluşuyorlar çoğu . Emzirdim bi önceki çocuğumda yine geçmedi .bazen benim de kafamı kurcalıyor . Dua et Allah’a sığıniyi huyludur inşallah
ayda bir kontrole gidiyorum 1tanesinde tahll yaptırmıyorum diğerinde yaptırıyorum. 2 ayda 1 yani idrar ve kanBende magnezyum kıllanmıyorum. Gebeliği ilk öğrendiğimde kan değerlerime bakıldı daha sonra hiç bakılmadı. Kan değerlerine kaçıncı aylarda bakılıyor acaba
Hadi ya. Benim doktorum neden yaptırmıyor acabaayda bir kontrole gidiyorum 1tanesinde tahll yaptırmıyorum diğerinde yaptırıyorum. 2 ayda 1 yani idrar ve kan
sağlık ocağı ebesi öneriyor çağırıyor genelde benim doktorumda öyle tahlil falan bişe istemiyorHadi ya. Benim doktorum neden yaptırmıyor acaba
Bende sizlere bunu sormak istiyordum benim 2.gebeligim ilki normal di sanırım onunla alakalı diye düşünüyodum idrar. Kaçırma bende çok fazla oluyor ozellikle geçen hafta başladı dün doktor kontrolünde sormayi unuttum ama hasta oldum ben oksurdukce hapşırma yla altıma kaçırıyorumKızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Son 2 haftadır çok ciddi mide yanması yasıyorum . zaten vardı ama 2 haftadır inanılmaz kötü durumdayım. Dün kontrolum vardı . İlaç yazdı doktor ama hiç etki etmedi . Ballı süt ,tahin soda denemediğim şey kalmadı. Var mı önerisi olanBirde iç çamasırım son 1 haftadır sürekli ıslak doktor muayene etti hiçbir sıkıntı yok idrar yolu enfeksiyon yok kaşıntı koku yok bu haftalarda idrar kaçırıyor olabilir miyim? Bebeğin suyuda iyi dedi çok kafama takıldı yaşayan varsa bilgi verirse çok mutlu olurum
Rutinde böyle bir şey yok diye biliyorum.Hadi ya. Benim doktorum neden yaptırmıyor acaba
Ben de ilk hamilelikte ve şimdide hiç tahlil yaptırmadım ve magnezyum kullanmıorum şuan , 7. Ayda vermişti bana da ilkinde ufak kramplar olmaya başlayınca yani bir rahatsızlık duymuosanız zorunda değilsinizHadi ya. Benim doktorum neden yaptırmıyor acaba
Doktorum bana gelmese bile en fazla 2 saatte bir idrara git, yoksa doğum sonrası da problem olur demişti. Aklınızda bulunsun. O yüzden hiç tutmamaya hatta önünden geçtikçe gitmeye çalışıyorum. Islaklık bende de oluyor herkes gibi, fakat benim akıntım da var o mudur idrar mıdır bilemiyorum her şey birbirine karıştı :/ yani sanırım hepimizde oluyor sizin bir de önceden doğumunuz olduysa daha eğilimli olabilirsiniz neyse ki çözümü oluyor bildiğim kadarıyla lazer vs, egzersizleri de vardı araştırabilirsinizBende sizlere bunu sormak istiyordum benim 2.gebeligim ilki normal di sanırım onunla alakalı diye düşünüyodum idrar. Kaçırma bende çok fazla oluyor ozellikle geçen hafta başladı dün doktor kontrolünde sormayi unuttum ama hasta oldum ben oksurdukce hapşırma yla altıma kaçırıyorumçamaşır degismekten yoruldum.ama ben bunun idrar kaçırma olduğunu anliyorum doğum suyu bambaşka birşey bağımsız geliyor idrara yine sıkarak müdahale edebiliyorsun zaten geldikleri yerde farklı benimki biraz fazla o da hasta olduğum için diye düşünüyorum.ama bu zamanlarda oluyor sanırım idrar kacirma
Ferro sanolKızlar kan için takviye ne kullanıyorsunuz? Benim yine multivitaminde demir var fakat düşmüş yine de. Takviye olduğu için kendim alırım Marta kadar doktorumu bekleyemeyeceğim sağlık ocağındaki doktor kullanmalısın dedi zaten ama çok yan etkisi olan bi ilaç yazmış zaten herkes devletin verdiği demir ilacını kullanma diyorKısacası, siz ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?