2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar ekstra magnezyum kullanıyor mu herkes? Benim multivitaminde vardı 150 mg ama az gelmiş belli ki düşük çıkmış değerim ve bacak-kasık ağrısı var iki gündür. Doktorum da hastane değiştirdi Mart’ta başlayacak soramıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?

Ben de bazen sırt üstü yatıyorum fark edince değiştirmeye çalışıyorum ama bir videoda doktor vücudun rahat etmediği bir durum olursa kendiniz dönersiniz zaten, çok da şartlanmayın demişti. Ara ara hepimizin oluyordur fark etmeden

Bende magnezyum kıllanmıyorum. Gebeliği ilk öğrendiğimde kan değerlerime bakıldı daha sonra hiç bakılmadı. Kan değerlerine kaçıncı aylarda bakılıyor acaba

Bende magnezyum kıllanmıyorum. Gebeliği ilk öğrendiğimde kan değerlerime bakıldı daha sonra hiç bakılmadı. Kan değerlerine kaçıncı aylarda bakılıyor acaba
Ben tetanoz için gittiğimde aldılar, bayadır multivitamin almama rağmen kan ve magnezyum düşmüş gerçek bebek tüketiyor depoları rutin baktırmak lazım

Magnezyum şu an kullanmıyorum ben, ağrım olmadığı için ama olduğu zaman Magvital ve Magnorm da kullanmıştım ikisini de ayrı ayrı dönemlerde. İkisi de iyi bence ağrılarım bitmişti.

Kızlarrr ben iş yerinde hep elbise giyiyorum çünkü spor giyim yasak bizde klasik giyim var. Dolayısıyla sadece elbisede rahat ediyorum. Külotlu çorap olarak pentiden hamile çorabı almıştım onu kullanıyorum. Aslında hiç rahatsız etmiyor gayet rahatım ama acaba çorap çok sıkıştırır mı karnımı ? Bugünde buna takıldım çorap neticede direkt sarıyor karnımı . Ama esnek

Sorun olmaz bence, dar olmadığı sürece. Hamile pantolonları da öyle sonuçta.

Merhaba 27. Hafta dayım benimde fıbrokıstler ı'm var bir memem daha büyük oldu bûn sürecte ve kahverengı kısımda elime sert likler geliyor sizde yasadınız mı genel cerrahiye randevu aldım ama beklerken huzursuzum

ayda bir kontrole gidiyorum 1tanesinde tahll yaptırmıyorum diğerinde yaptırıyorum. 2 ayda 1 yani idrar ve kan

Bende sizlere bunu sormak istiyordum benim 2.gebeligim ilki normal di sanırım onunla alakalı diye düşünüyodum idrar. Kaçırma bende çok fazla oluyor ozellikle geçen hafta başladı dün doktor kontrolünde sormayi unuttum ama hasta oldum ben oksurdukce hapşırma yla altıma kaçırıyorum çamaşır degismekten yoruldum.ama ben bunun idrar kaçırma olduğunu anliyorum doğum suyu bambaşka birşey bağımsız geliyor idrara yine sıkarak müdahale edebiliyorsun zaten geldikleri yerde farklı benimki biraz fazla o da hasta olduğum için diye düşünüyorum.ama bu zamanlarda oluyor sanırım idrar kacirma

Bende grip oldum kizlar inanilmaz bir öksürük var gıcık yapistimi gitmiyor 3 gecedir uyutmuyor beni bol bol su içiyorum hiç ilaç almadım çünkü sadece geniz akıntısı ve öksürük var keçiboynuzu pekmezi bı tek iyi geliyor biraz rahatloyorum ve d vitaminini hiç aksatmiyorum

Ve mide yanması ben 6 dan sonra bisey yemiyorum aynı sorun bendede var çözümü yememekte buldum aksam eğer çok acikirsam yoğurt ayran kefir elma muz midemi yakmayacak beni tok hissetdirecek şeyler yiyorum erken yattigim için genelde acikmiyorum mide yanması yattığmizda iyi coşuyor.

Kg konuşmuştunuz ben de +10 kg ile rekorda olabilirim galiba 16-17 ile bitirsem die dua ediorum. Çok abartı yemediğim spor yaptığım halde aldım bir de vücudum ödeme yatkın bir de kan sulandırıcılar tüp bebek tedavisi vs vs ilkinde de 24 kg almıştım boy 178 kg 61 idi

Doktorum bana gelmese bile en fazla 2 saatte bir idrara git, yoksa doğum sonrası da problem olur demişti. Aklınızda bulunsun. O yüzden hiç tutmamaya hatta önünden geçtikçe gitmeye çalışıyorum. Islaklık bende de oluyor herkes gibi, fakat benim akıntım da var o mudur idrar mıdır bilemiyorum her şey birbirine karıştı :/ yani sanırım hepimizde oluyor sizin bir de önceden doğumunuz olduysa daha eğilimli olabilirsiniz neyse ki çözümü oluyor bildiğim kadarıyla lazer vs, egzersizleri de vardı araştırabilirsiniz

Kızlar kan için takviye ne kullanıyorsunuz? Benim yine multivitaminde demir var fakat düşmüş yine de. Takviye olduğu için kendim alırım Marta kadar doktorumu bekleyemeyeceğim sağlık ocağındaki doktor kullanmalısın dedi zaten ama çok yan etkisi olan bi ilaç yazmış zaten herkes devletin verdiği demir ilacını kullanma diyor Kısacası, siz ne kullanıyorsunuz?

Ferro sanol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…