2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Merhaba bende haziran annesiyim.Hep sessiz takip ettim bu gün katılmak istedim aranıza. 3. bebek benimki. Çok kasılmam oluyor bu gebelikte.Ve 3 gündür öksürüyorum. Öksürük için doğal olarak ne içiyorsunuz? Doktorum ilaç verdi ama bilmem fayda edermi

Doğum sonrası tedavi olmayı düşünüyorum bu dönemi atlatabilirsem inşallah

Geçmiş olsun. Aramıza hoşgeldiniz. ben de öksürüyorum 3 gündür. Ihlamur, bol su, beslenme ve evde dinlenme. Zamanla kendi geçer inşallah.

Ben de aynı durumdayım. Öksürük gece oluyor çok. Uykudan uyandırıyor. Size de geçmiş olsun. En kısa sürede atlatırız inşallah.

Ben de 8-9 kg aldım sanırım. Benim de boy 1.76 kilo 79 oldu şuan.

Tek değilmişim valla idrar olduguna bugun emin oldum tuvaletimi tutmam gerekti bir baktım ıslaklık olmuş.İlk kızımda suyum gelip doğum baslamıstı durmuyor ama her gebelik farklıdır diye az az geliyor olabilir mi diye hep tedirginim . doktor haftaya tekrar gel yüzünü göremedim dedi gidince su belli olur :)

Kızlar slm 24+3 oldum ağrılarım geçmiyor 2 gün iyi bşy yok 3 gün gün ağrı çekiyorum. Yorulunca olurdu dinlenince geçerdi. İzin aldım yatıyorum bu hafta ama bugün sabahtan beri sağ kasığımda çok ağrı var karnımı bile ağrıtıyor sizlerde de oluyormu

Randevunuz ne zamana? Bir doktora görünseydiniz iyi olurdu. Muhtemelen magnezyum eksikliğinden oluyordur. Mahignezyum kullanıyor musunuz?

Kızlar gece nefes alamadığım için uykumdan uyanıyorum, çok fena burnum tıkalı. Affedersiniz balgam dolmuş bütün sinüslerim. Buna bir çareniz var mı?

günaydın kızlar 2 gündür misafir ağırlıyorum ve hiç birinize bunu tavsiye etmiyorum resmen pert oldum ellerim ayaklarım şişiyor ağrıyor gece uyuyamadım vücut yorgunluğundan sanırım sondu bu böyle bi yorgunluk görmedim bebişte çok kımıl kımıldı maşallah iki gündür hissetti mi naptı

Kızlar gece nefes alamadığım için uykumdan uyanıyorum, çok fena burnum tıkalı. Affedersiniz balgam dolmuş bütün sinüslerim. Buna bir çareniz var mı?
çok geçmiş olsun, serum fizyolojik damlatsanız hani bebek çocukların da kullandığından?

misafir ağırlayınca yorulunuyor gerçekten kendimden hiç beklemezdim ama geçen yemekli misafire sabahtan akşama hazırlanınca gerçekten belim ağrıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…