- 22 Kasım 2023
- 967
- 640
- 23
- 29
Doğum sonrası tedavi olmayı düşünüyorum bu dönemi atlatabilirsem inşallahDoktorum bana gelmese bile en fazla 2 saatte bir idrara git, yoksa doğum sonrası da problem olur demişti. Aklınızda bulunsun. O yüzden hiç tutmamaya hatta önünden geçtikçe gitmeye çalışıyorum. Islaklık bende de oluyor herkes gibi, fakat benim akıntım da var o mudur idrar mıdır bilemiyorum her şey birbirine karıştı :/ yani sanırım hepimizde oluyor sizin bir de önceden doğumunuz olduysa daha eğilimli olabilirsiniz neyse ki çözümü oluyor bildiğim kadarıyla lazer vs, egzersizleri de vardı araştırabilirsiniz
Bir tabletTeşekkürlerGünde kaç tablet alıyorsunuz acaba?
Geçmiş olsun. Aramıza hoşgeldiniz.Merhaba bende haziran annesiyim.Hep sessiz takip ettim bu gün katılmak istedim aranıza. 3. bebek benimki. Çok kasılmam oluyor bu gebelikte.Ve 3 gündür öksürüyorum. Öksürük için doğal olarak ne içiyorsunuz? Doktorum ilaç verdi ama bilmem fayda edermi
Ben de aynı durumdayım. Öksürük gece oluyor çok. Uykudan uyandırıyor. Size de geçmiş olsun. En kısa sürede atlatırız inşallah.Bende grip oldum kizlar inanilmaz bir öksürük var gıcık yapistimi gitmiyor 3 gecedir uyutmuyor beni bol bol su içiyorum hiç ilaç almadım çünkü sadece geniz akıntısı ve öksürük var keçiboynuzu pekmezi bı tek iyi geliyor biraz rahatloyorum ve d vitaminini hiç aksatmiyorum
Ben de 8-9 kg aldım sanırım. Benim de boy 1.76 kilo 79 oldu şuan.Kg konuşmuştunuz ben de +10 kg ile rekorda olabilirim galiba16-17 ile bitirsem die dua ediorum. Çok abartı yemediğim spor yaptığım halde aldım bir de vücudum ödeme yatkın bir de kan sulandırıcılar tüp bebek tedavisi vs vs ilkinde de 24 kg almıştım boy 178 kg 61 idi
Tesekkür ederim onuda deneyimRennie verdi bana mide yanması için çok güzel hem sindirimi kolaylaştırıyor hem yanmaları kesiyor
Tek değilmişim vallaBende sizlere bunu sormak istiyordum benim 2.gebeligim ilki normal di sanırım onunla alakalı diye düşünüyodum idrar. Kaçırma bende çok fazla oluyor ozellikle geçen hafta başladı dün doktor kontrolünde sormayi unuttum ama hasta oldum ben oksurdukce hapşırma yla altıma kaçırıyorumçamaşır degismekten yoruldum.ama ben bunun idrar kaçırma olduğunu anliyorum doğum suyu bambaşka birşey bağımsız geliyor idrara yine sıkarak müdahale edebiliyorsun zaten geldikleri yerde farklı benimki biraz fazla o da hasta olduğum için diye düşünüyorum.ama bu zamanlarda oluyor sanırım idrar kacirma
Bebişler sağlıklı olsun canımız sağ olsun veririz inşallah ya amann boy uzun kurtarıoruz ordan da şükürBen de 8-9 kg aldım sanırım. Benim de boy 1.76 kilo 79 oldu şuan.
Valla aynı durumdayım telefonu elime aldım reklamlarda bile yemek çıkıyor yersem midem yanacak yememem lazımŞu saatte acıktım yine
Yesem rahatsız edecek yemesem rüyama girecek of
Hep mi yemek videosu çıkar insanın karşısınaValla aynı durumdayım telefonu elime aldım reklamlarda bile yemek çıkıyor yersem midem yanacak yememem lazım
İnşallah valla gerisini hallederiz.Bebişler sağlıklı olsun canımız sağ olsun veririz inşallah ya amann boy uzun kurtarıoruz ordan da şükür
Randevunuz ne zamana? Bir doktora görünseydiniz iyi olurdu. Muhtemelen magnezyum eksikliğinden oluyordur. Mahignezyum kullanıyor musunuz?Kızlar slm 24+3 oldum ağrılarım geçmiyor 2 gün iyi bşy yok 3 gün gün ağrı çekiyorum. Yorulunca olurdu dinlenince geçerdi. İzin aldım yatıyorum bu hafta ama bugün sabahtan beri sağ kasığımda çok ağrı var karnımı bile ağrıtıyor sizlerde de oluyormu
çok geçmiş olsun, serum fizyolojik damlatsanız hani bebek çocukların da kullandığından?Kızlar gece nefes alamadığım için uykumdan uyanıyorum, çok fena burnum tıkalı. Affedersiniz balgam dolmuş bütün sinüslerim. Buna bir çareniz var mı?
misafir ağırlayınca yorulunuyor gerçekten kendimden hiç beklemezdim ama geçen yemekli misafire sabahtan akşama hazırlanınca gerçekten belim ağrıdı.günaydın kızlar 2 gündür misafir ağırlıyorum ve hiç birinize bunu tavsiye etmiyorum resmen pert oldum ellerim ayaklarım şişiyor ağrıyor gece uyuyamadım vücut yorgunluğundan sanırım sondu bu böyle bi yorgunluk görmedim bebişte çok kımıl kımıldı maşallah iki gündür hissetti mi naptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?