2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kızlar gece nefes alamadığım için uykumdan uyanıyorum, çok fena burnum tıkalı. Affedersiniz balgam dolmuş bütün sinüslerim. Buna bir çareniz var mı?
Nebulizatör alabilirsiniz, benim de tıkalıydı doktorum çocuğa zaten lazım olacak şimdiden alıp kendin kullanabilirsin demişti. Ben Kanz ınkini aldım ebebekte indirimdeydi bakın isterseniz. Çok geçmiş olsun

Bir doktora görünün bence içiniz rahat etsin. İdrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapar. Magnezyum eksikliği de yapıyormuş. Birkaç tahlille anlaşılabilir, aile hekimi bile yapıyor. Çok geçmiş olsun

biz de aileden ve akrabalardan uzağız. arkadaşlarım da hep taşındı gitti, hoş olsa da pek karışacak tipler değil. o yüzden hamilelikte pek karışanım yok sizlerden okuyunca çok şükür dedim. ancak bebeğim alerjikti o zaman tek çare alerji diyeti yapmaktı, o zaman uzaktan bile epey darladılar, akıl veren çoktu. hakikaten sinir bozucu bir durum. he diyip geçebilmek lazım :)

Stok için sormadım hani ilk önce etapta kullanmak için neyden kaç tane almalı onu merak ettim. çok sık değiştirmek bebeği rahatlatır sanki iyi yapmışsınız.

Stok için sormadım hani ilk önce etapta kullanmak için neyden kaç tane almalı onu merak ettim. çok sık değiştirmek bebeği rahatlatır sanki iyi yapmışsınız.
Hatırlıyorum ilk aldığım zamanı hevesle alırken 1 numara almışım çünkü 1 den başlıyor sanıyordum meğerse yenidoğan bebek diye ayrı bezler varmis acemilik Allah'tan çantamı hazırlarken fark etti ev halkı tekrar almıştım
Prima yeni doğan 36 li almıştım ilk Etap da

Canim bebiş cinsiyeti gösterdi bugün çok şükür tabloda düzeltebilir misin erkek bebek adını Mert Asaf koyacaz inşallah

Kızlar bebek bezleri hangi numaradan ortalama kaç paket kullanılıyor ? Tecrübeli anneler bilir
Ben 1 ve 2 numara birer paket aldım 100lü ikisi de ilk zamanlar için yeterli olur aldığıma alerjisi olmazsa sonrasında alırım diye düşündüm bebek iri olursa 1 çok az kullanılıp 2ye geçiliyormuş sıkmasın diye ondan da aldım

Salı gebe okuluna gittim. Oradaki ebe 1 paket 1 numara alın hastane çantası için, gerisine doğum kilosuna göre bakarsınız dedi.

Eklentiler

• IMG_20250218_141006.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 86
Ben de yokmuşum listede şimdi gördüm beni de ekler misin

31-ilk çocuk-29 Ağustos - 6+3 - erkek - 5 Haziran

Oyle miydi ya ben direkt 1 aldim diye hatirliyorum

Oyle miydi ya ben direkt 1 aldim diye hatirliyorum
üstünde yenidoğan yazıyordu birde kilo kısmı oluyor hatta baktım bugün de yenidoğan var birde üstünde 1 ve kilo yazan bez var bebek sezeryan olacağı için büyük ihtimal 38 aldılar o yüzden ben en miniginden bı paket alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…