2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bende öyle sanıyorum 1 numaradan başlamıyor mu ? Yeni doğan için ayrıca mı alınacak ?

Bende öyle düşündüm ve dediğiniz gibi yaptım 1 er paket aldım bakalım hayırlısıyla kullanmakta nasip olsun inşallah

Salı gebe okuluna gittim. Oradaki ebe 1 paket 1 numara alın hastane çantası için, gerisine doğum kilosuna göre bakarsınız dedi.

Salı gebe okuluna gittim. Oradaki ebe 1 paket 1 numara alın hastane çantası için, gerisine doğum kilosuna göre bakarsınız dedi.
Ben gebe okuluma işimden dolayı katılamadım. Ah ne kadar faydalı şeyler varmış. Anladım tamamdır çok teşekkür ederim

Kızlar kötü bir rüyayla uyandım. Kasıklarımın üstü ağrıyor ve 2 saat oldu bebeğim hiç hareket etmedi. Normalde uyanır uyanmaz hareketlerini hissederim. Uyandığımdan beri ağlıyorum. Korkudan nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Eşim de ben uyandığımda çıkmıştı onu bekliyorum hastaneye gitmek için. Buralarda olan varsa bir şeyler yoktur değil mi

Tatlı bir şeyler yemek hareketlendirecektir. Bir dene istersen. Bence bir şey yoktur endişe etme. Her günü her gününe tutmuyor bebeklerin.

Korkma kendini de strese de sokma rahat ol uzan tatlı bir şeyler at ağzına minik hemen hareketlenir benim perinatoloji doktorum bebeklerin hareketleri takip etmeye başlayacağımız hafta 28 haftadan sonra demişti şuan hareketleri düzensiz merak etme demişti

Bir seyler yiyip, sirt ustu yatmayi deneyin. Arada boyle hareketsiz kalabiliyorlar, ruyanin etkisiyle negatif hissediyorsunuzdur

Sen stres olduğun için bebişte stres oldu muhtemelen biraz rahatlamaya çalış kahvaltı yapıp uzan hissedersin diye düşünüyorum bazen bendede oluyor uyuyorlar bence

Bir seyler yiyip, sirt ustu yatmayi deneyin. Arada boyle hareketsiz kalabiliyorlar, ruyanin etkisiyle negatif hissediyorsunuzdur
Sen stres olduğun için bebişte stres oldu muhtemelen biraz rahatlamaya çalış kahvaltı yapıp uzan hissedersin diye düşünüyorum bazen bendede oluyor uyuyorlar bence

Çok teşekkür ederim hepinize okudum ama yazamadım. İyiymiş çok şükür bir sıkıntı yok. Rüyanın etkisinde kaldım elimde olmadan bugün de sayım için eşim çok erken çıktı benim arabati da bakım için dükkanda bıraktık dün e burdan taksi dolmuş bir şey de geçmiyor elim kolum bağlı olunca iyice sıkıntıya girmişitm şimdi çok daha iyiyim

doğumdan sonra şöyle yap böyle yap bebeği tuzla balla her gün yıka şunu yersen sütün bol olurcular var bir de dimi
Ay ben çıldırmak üzereyim daha şimdiden herbokologlar çıktı meydana her lafa muhalefetler bi de çevreden örnek verip de sende yap diye tutturuyorlar inanın kayınpederim bile yazın sizin ev sıcak bizde kalırsınız doğumdan sonra demelere başladı fıttırmak üzereyim gerçekten en başta kayınvalidem her lafa muhalefet bi tane çocuk doğurmuş hasbelkader büyümüş benim çocuğumu kendi bilgileri doğrultusunda büyütme derdinde valla ben başlarda he he diyip geçiyordum ama hormonlardan mıdır nedir bilmiyorum benim çocuğum bu benim dediğim olur sadece diye inatlaşıyorum artık yoksa çocuğa gizli saklı da olsa yapacaklarını yapar bunlar
doktorlar bilmez ebeler ne bilir bilmem ne diyorlar bi de dalga geçer gibi götümle gülecem ayıp olmasın diye susuyorum

lohusa halinle rahat edemezsin klima falan alalım diyeceğine bize gel mi diyor oda ay bi rahat bıraksalar herkes sıcakta soğukta rahat edecek zaten ama strese sokuyorlar sadece
Ay klimamızda var biri salonda biri yatak odasında ona rağmen onlar için orda kalmamızın bahanesi yani sıcak demeleri

Kızlar bebek harekerini sirekli mi hissetmemiz gerekiyor ? Yani dikkat etmedim ama 3-4 saat bile hareket hissetmediğim olıyordur bence. Ben normal diye düşünüyordum ama şimdi yorumları okuyunca bir tırstım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…