- 21 Kasım 2022
- 712
- 800
- 33
Bende öyle sanıyorumHatırlıyorum ilk aldığım zamanı hevesle alırken 1 numara almışımçünkü 1 den başlıyor sanıyordum meğerse yenidoğan bebek diye ayrı bezler varmis acemilik Allah'tan çantamı hazırlarken fark etti ev halkı tekrar almıştım
Prima yeni doğan 36 li almıştım ilk Etap da
Bende öyle düşündüm ve dediğiniz gibi yaptım 1 er paket aldım bakalım hayırlısıyla kullanmakta nasip olsun inşallahBen 1 ve 2 numara birer paket aldım 100lü ikisi de ilk zamanlar için yeterli olur aldığıma alerjisi olmazsa sonrasında alırım diye düşündüm bebek iri olursa 1 çok az kullanılıp 2ye geçiliyormuş sıkmasın diye ondan da aldım
Salı gebe okuluna gittim. Oradaki ebe 1 paket 1 numara alın hastane çantası için, gerisine doğum kilosuna göre bakarsınız dedi.
Ben gebe okuluma işimden dolayı katılamadım. Ah ne kadar faydalı şeyler varmış. Anladım tamamdır çok teşekkür ederimSalı gebe okuluna gittim. Oradaki ebe 1 paket 1 numara alın hastane çantası için, gerisine doğum kilosuna göre bakarsınız dedi.
1000 lik, 1 fis olarak kullaniliyor. Bana yükleme dozu devit verdi doktorum uc haftada bir onu kullanip, d vitamini seviyeme bakacağızD vitamini olarak OCEAN kullanan var mı? Ne şekilde kullanıyorsunuz acaba?
Doğru 1 numara alınacak benim dediğim 14 yıl önceydiBende öyle sanıyorum1 numaradan başlamıyor mu ? Yeni doğan için ayrıca mı alınacak ?
Siz ocean mı kullanıyordunuz önceden1000 lik, 1 fis olarak kullaniliyor. Bana yükleme dozu devit verdi doktorum uc haftada bir onu kullanip, d vitamini seviyeme bakacağız
Tamamdır çok teşekkür ederimDoğru 1 numara alınacak benim dediğim 14 yıl önceydi
Allah korusun çok küçük olursa 0 - 2.5 kilo olanlardan varya 0 numara ondan bahsettim siz yenidoğan 1 alacaksınız
doktor bana vermemisti, kendim kullanıyordum hamilelik oncesi. Ogluma da doktor hep ocean verdi, oradan aliskanlikSiz ocean mı kullanıyordunuz önceden
Hoşgeldiniz. Nerden katiliyorsunuz? İlk cocuk mu?Bende burda yım benide alın Haziran'da doğumum olacak yeni gördüm siteyi
Yok 2 ci hamileligimHoşgeldiniz. Nerden katiliyorsunuz? İlk cocuk mu?
Tatlı bir şeyler yemek hareketlendirecektir. Bir dene istersen. Bence bir şey yoktur endişe etme. Her günü her gününe tutmuyor bebeklerin.Kızlar kötü bir rüyayla uyandım. Kasıklarımın üstü ağrıyor ve 2 saat oldu bebeğim hiç hareket etmedi. Normalde uyanır uyanmaz hareketlerini hissederim. Uyandığımdan beri ağlıyorum. Korkudan nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Eşim de ben uyandığımda çıkmıştı onu bekliyorum hastaneye gitmek için. Buralarda olan varsa bir şeyler yoktur değil mi
Şimdi meyve yedim biraz. Çok kötü oldum ne bileyimTatlı bir şeyler yemek hareketlendirecektir. Bir dene istersen. Bence bir şey yoktur endişe etme. Her günü her gününe tutmuyor bebeklerin.
Korkma kendini de strese de sokma rahat ol uzan tatlı bir şeyler at ağzına minik hemen hareketlenir benim perinatoloji doktorum bebeklerin hareketleri takip etmeye başlayacağımız hafta 28 haftadan sonra demişti şuan hareketleri düzensiz merak etme demiştiKızlar kötü bir rüyayla uyandım. Kasıklarımın üstü ağrıyor ve 2 saat oldu bebeğim hiç hareket etmedi. Normalde uyanır uyanmaz hareketlerini hissederim. Uyandığımdan beri ağlıyorum. Korkudan nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Eşim de ben uyandığımda çıkmıştı onu bekliyorum hastaneye gitmek için. Buralarda olan varsa bir şeyler yoktur değil mi
Bir seyler yiyip, sirt ustu yatmayi deneyin. Arada boyle hareketsiz kalabiliyorlar, ruyanin etkisiyle negatif hissediyorsunuzdurKızlar kötü bir rüyayla uyandım. Kasıklarımın üstü ağrıyor ve 2 saat oldu bebeğim hiç hareket etmedi. Normalde uyanır uyanmaz hareketlerini hissederim. Uyandığımdan beri ağlıyorum. Korkudan nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Eşim de ben uyandığımda çıkmıştı onu bekliyorum hastaneye gitmek için. Buralarda olan varsa bir şeyler yoktur değil mi
Sen stres olduğun için bebişte stres oldu muhtemelen biraz rahatlamaya çalışKızlar kötü bir rüyayla uyandım. Kasıklarımın üstü ağrıyor ve 2 saat oldu bebeğim hiç hareket etmedi. Normalde uyanır uyanmaz hareketlerini hissederim. Uyandığımdan beri ağlıyorum. Korkudan nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Eşim de ben uyandığımda çıkmıştı onu bekliyorum hastaneye gitmek için. Buralarda olan varsa bir şeyler yoktur değil mi
Korkma kendini de strese de sokma rahat ol uzan tatlı bir şeyler at ağzına minik hemen hareketlenir benim perinatoloji doktorum bebeklerin hareketleri takip etmeye başlayacağımız hafta 28 haftadan sonra demişti şuan hareketleri düzensiz merak etme demişti
Bir seyler yiyip, sirt ustu yatmayi deneyin. Arada boyle hareketsiz kalabiliyorlar, ruyanin etkisiyle negatif hissediyorsunuzdur
Sen stres olduğun için bebişte stres oldu muhtemelen biraz rahatlamaya çalışkahvaltı yapıp uzan hissedersin diye düşünüyorum bazen bendede oluyor uyuyorlar bence
Ay ben çıldırmak üzereyim daha şimdiden herbokologlar çıktı meydana her lafa muhalefetler bi de çevreden örnek verip de sende yap diye tutturuyorlar inanın kayınpederim bile yazın sizin ev sıcak bizde kalırsınız doğumdan sonra demelere başladı fıttırmak üzereyim gerçektendoğumdan sonra şöyle yap böyle yap bebeği tuzla balla her gün yıka şunu yersen sütün bol olurcular var bir de dimi
doktorlar bilmez ebeler ne bilir bilmem ne diyorlar bi de dalga geçer gibi götümle gülecem ayıp olmasın diye susuyorumAynı işte doktor böyle söyledi diyorum hayır kesinlikle yasak öyle bir şey yok cevabı geliyor. Hayatında hamilelik yaşamamış insanların bu tavrı gerçekten çok yorucuhormonlardan heralde aşırı agresif biri oldum ben
Ay klimamızda var biri salonda biri yatak odasında ona rağmen onlar için orda kalmamızın bahanesi yani sıcak demelerilohusa halinle rahat edemezsin klima falan alalım diyeceğine bize gel mi diyor oda ay bi rahat bıraksalar herkes sıcakta soğukta rahat edecek zaten ama strese sokuyorlar sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?