doğru uçan kuş bahane olur :)Ay klimamızda var biri salonda biri yatak odasında ona rağmen onlar için orda kalmamızın bahanesi yani sıcak demeleri
Ben kullanıyorum doktorum reçete etmişti. Her gün gündüzleri. Yalnız direkt damla şeklinde midemi bulandırıyor o yüzden bir parça ekmeğe damlatıp kullanıyorum. Haftaya tahlil vereceğim bakalım D vitaminim ne durumda olacak.D vitamini olarak OCEAN kullanan var mı? Ne şekilde kullanıyorsunuz acaba?
Teşekkür ederim. Bende artık 38 ateş vardı , öksürük nefes aldırmıyordu. Bu günden antibiotike başlıycam artık, bebeğe zarar verirmi endişeleniyorum doğrusu.Geçmiş olsun. Aramıza hoşgeldiniz.ben de öksürüyorum 3 gündür. Ihlamur, bol su, beslenme ve evde dinlenme. Zamanla kendi geçer inşallah.
sürekli olan bir şey değil benim tecrübeme göre.Kızlar bebek harekerini sirekli mi hissetmemiz gerekiyor ? Yani dikkat etmedim ama 3-4 saat bile hareket hissetmediğim olıyordur bence. Ben normal diye düşünüyordum ama şimdi yorumları okuyunca bir tırstım bende
Canım bazen uyuyorlar ve hareket etmiyorlar. Ben de dün öyle endişelenmemiştim. Ama kaşık ağrısı için doktora görünmen iyi olur. Güzel haberlerini bekliyoru.Kızlar kötü bir rüyayla uyandım. Kasıklarımın üstü ağrıyor ve 2 saat oldu bebeğim hiç hareket etmedi. Normalde uyanır uyanmaz hareketlerini hissederim. Uyandığımdan beri ağlıyorum. Korkudan nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Eşim de ben uyandığımda çıkmıştı onu bekliyorum hastaneye gitmek için. Buralarda olan varsa bir şeyler yoktur değil mi
Ayy Allah şifa versin inşallah. Doktor zararlı bir şey vermez canım. Mecburen içiliyor bazen.Teşekkür ederim. Bende artık 38 ateş vardı , öksürük nefes aldırmıyordu. Bu günden antibiotike başlıycam artık, bebeğe zarar verirmi endişeleniyorum doğrusu.
Hormonlar tavan bu dönemde valla en olmadık şeylere takılıyoruzAy bu rüya olayı fena. Ben de rüyamda karnımı korumaya çalışıyorum sürekli. Evhamlı ve endişeli hissetmeniz normal sanırım. Bi de hormonlar bizi daha hassas yapıyor.
Benim geçtiğimiz iki gün durgundu ve aşağı doğru tekmeliyor gibiydi çok az hissediyordum. Sonra sanırım pozisyon değiştirdi bugün daha iyi. Daha önce bir kez daha olmuştu bu durum yani sanırım biraz pozisyonuyla, Yediklerimizle vs de alakalı. İlerleyen haftalarda daha düzenli oluyormuşKızlar bebek harekerini sirekli mi hissetmemiz gerekiyor ? Yani dikkat etmedim ama 3-4 saat bile hareket hissetmediğim olıyordur bence. Ben normal diye düşünüyordum ama şimdi yorumları okuyunca bir tırstım bende
Kadın doğum doktoru vermişse zarar vermez. Zaten 3 günlük oluyor hamilelere verdikleri.. Bende 1 ay önce kullandım. Ama öksürük baya uzun sürüyor..Teşekkür ederim. Bende artık 38 ateş vardı , öksürük nefes aldırmıyordu. Bu günden antibiotike başlıycam artık, bebeğe zarar verirmi endişeleniyorum doğrusu.
Benim de aşağıdaydi cok ama ben hep dinlendim. İstirahat vermişti bana. Benim de 10 sene oldu unutuluyor valla.Kızlar bir sorum var bebeği aşağıda taşıyan varmı yani bebek biraz aşağıda yerleşmiş.Doktor önerisiyle Yol yürüdüğümde korse takıyorum ama eğildiğimde çok rahatsız oluyorum. 2. Çoğum 8 yaşında acaba benmi unuttum hamileliği
Evet doktor kullanmazsan bebek için daha tehlikeli söyledi. Önceki hamileliklerimde de kullandım antibiotik çok şükür yan etkisi olmadıKadın doğum doktoru vermişse zarar vermez. Zaten 3 günlük oluyor hamilelere verdikleri.. Bende 1 ay önce kullandım. Ama öksürük baya uzun sürüyor..
Benim de aşağıdaydi cok ama ben hep dinlendim. İstirahat vermişti bana. Benim de 10 sene oldu unutuluyor valla
Genelde Erkek bebekler öyle oluyor söylüyorlar. Hatırlıyorum oğlumda da korse takmamı söylemişti doktor kasılma da oluyordu , kızımda kullanmadım kasılma da olmuyordu. Bu bebeğimde erkek, belki benim bünyem böyledirBenim de aşağıdaydi cok ama ben hep dinlendim. İstirahat vermişti bana. Benim de 10 sene oldu unutuluyor valla.
Ben bebiş daha küçükken kullanmak zorunda kalmıştım antibiyotği. Doktorum kar-zarar dengesi şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Doktorunuza danışın dilerseniz.Teşekkür ederim. Bende artık 38 ateş vardı , öksürük nefes aldırmıyordu. Bu günden antibiotike başlıycam artık, bebeğe zarar verirmi endişeleniyorum doğrusu.
Doktorum kullanmamı söyledi benimde, ben gebeliğimi hep düşük riskiyle geçiriyorum hala progestoron kullanıyorum.10 gün önce şiddetli kasılma ağrım oldu serum takıldı. Bu durumda öksürük , ateş zarar bebeğimeBen bebiş daha küçükken kullanmak zorunda kalmıştım antibiyotği. Doktorum kar-zarar dengesi şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Doktorunuza danışın dilerseniz.
Merhaba dün ben kontrol ve şeker testi için gittim. Bana bebeğin baş aşağıda ve aşağıda olduğunu söyledi. Ağrın akıntın var mı dedi. Benimde gercekten vardı baskı hissediyordum. Beni hemen nstye yolladı sancı var mı diye kontrol etmek için allahtan sancım çıkmadı. Ayakta durma yorulma yat dinlen dedi. Bide progestan fitil verdi. Hala çok korkuyorum. Moralimde bozuldu. İnşallah hepimiz zamanında sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi.Kızlar bir sorum var bebeği aşağıda taşıyan varmı yani bebek biraz aşağıda yerleşmiş.Doktor önerisiyle Yol yürüdüğümde korse takıyorum ama eğildiğimde çok rahatsız oluyorum. 2. Çoğum 8 yaşında acaba benmi unuttum hamileliği
Canım bazen uyuyorlar ve hareket etmiyorlar. Ben de dün öyle endişelenmemiştim. Ama kaşık ağrısı için doktora görünmen iyi olur. Güzel haberlerini bekliyoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?