2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Google bez arattım ya karışma çıkıyor hazir gelmişken ileteyim numara kilo yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-21-13-49-34-098_com.instagram.android.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 28
D vitamini olarak OCEAN kullanan var mı? Ne şekilde kullanıyorsunuz acaba?
Ben kullanıyorum doktorum reçete etmişti. Her gün gündüzleri. Yalnız direkt damla şeklinde midemi bulandırıyor o yüzden bir parça ekmeğe damlatıp kullanıyorum. Haftaya tahlil vereceğim bakalım D vitaminim ne durumda olacak.

Geçmiş olsun. Aramıza hoşgeldiniz. ben de öksürüyorum 3 gündür. Ihlamur, bol su, beslenme ve evde dinlenme. Zamanla kendi geçer inşallah.
Teşekkür ederim. Bende artık 38 ateş vardı , öksürük nefes aldırmıyordu. Bu günden antibiotike başlıycam artık, bebeğe zarar verirmi endişeleniyorum doğrusu.

Canım bazen uyuyorlar ve hareket etmiyorlar. Ben de dün öyle endişelenmemiştim. Ama kaşık ağrısı için doktora görünmen iyi olur. Güzel haberlerini bekliyoru.

Ay bu rüya olayı fena. Ben de rüyamda karnımı korumaya çalışıyorum sürekli. Evhamlı ve endişeli hissetmeniz normal sanırım. Bi de hormonlar bizi daha hassas yapıyor.

Kızlar bir sorum var bebeği aşağıda taşıyan varmı yani bebek biraz aşağıda yerleşmiş.Doktor önerisiyle Yol yürüdüğümde korse takıyorum ama eğildiğimde çok rahatsız oluyorum. 2. Çoğum 8 yaşında acaba benmi unuttum hamileliği

Kızlar bebek harekerini sirekli mi hissetmemiz gerekiyor ? Yani dikkat etmedim ama 3-4 saat bile hareket hissetmediğim olıyordur bence. Ben normal diye düşünüyordum ama şimdi yorumları okuyunca bir tırstım bende
Benim geçtiğimiz iki gün durgundu ve aşağı doğru tekmeliyor gibiydi çok az hissediyordum. Sonra sanırım pozisyon değiştirdi bugün daha iyi. Daha önce bir kez daha olmuştu bu durum yani sanırım biraz pozisyonuyla, Yediklerimizle vs de alakalı. İlerleyen haftalarda daha düzenli oluyormuş

Teşekkür ederim. Bende artık 38 ateş vardı , öksürük nefes aldırmıyordu. Bu günden antibiotike başlıycam artık, bebeğe zarar verirmi endişeleniyorum doğrusu.
Kadın doğum doktoru vermişse zarar vermez. Zaten 3 günlük oluyor hamilelere verdikleri.. Bende 1 ay önce kullandım. Ama öksürük baya uzun sürüyor..

Benim de aşağıdaydi cok ama ben hep dinlendim. İstirahat vermişti bana. Benim de 10 sene oldu unutuluyor valla.

Kadın doğum doktoru vermişse zarar vermez. Zaten 3 günlük oluyor hamilelere verdikleri.. Bende 1 ay önce kullandım. Ama öksürük baya uzun sürüyor..
Evet doktor kullanmazsan bebek için daha tehlikeli söyledi. Önceki hamileliklerimde de kullandım antibiotik çok şükür yan etkisi olmadı

Benim de aşağıdaydi cok ama ben hep dinlendim. İstirahat vermişti bana. Benim de 10 sene oldu unutuluyor valla.
Genelde Erkek bebekler öyle oluyor söylüyorlar. Hatırlıyorum oğlumda da korse takmamı söylemişti doktor kasılma da oluyordu , kızımda kullanmadım kasılma da olmuyordu. Bu bebeğimde erkek, belki benim bünyem böyledir

Ben bebiş daha küçükken kullanmak zorunda kalmıştım antibiyotği. Doktorum kar-zarar dengesi şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Doktorunuza danışın dilerseniz.

Ben bebiş daha küçükken kullanmak zorunda kalmıştım antibiyotği. Doktorum kar-zarar dengesi şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Doktorunuza danışın dilerseniz.
Doktorum kullanmamı söyledi benimde, ben gebeliğimi hep düşük riskiyle geçiriyorum hala progestoron kullanıyorum.10 gün önce şiddetli kasılma ağrım oldu serum takıldı. Bu durumda öksürük , ateş zarar bebeğimemecbur artık kullanmak zorundayım

Merhaba dün ben kontrol ve şeker testi için gittim. Bana bebeğin baş aşağıda ve aşağıda olduğunu söyledi. Ağrın akıntın var mı dedi. Benimde gercekten vardı baskı hissediyordum. Beni hemen nstye yolladı sancı var mı diye kontrol etmek için allahtan sancım çıkmadı. Ayakta durma yorulma yat dinlen dedi. Bide progestan fitil verdi. Hala çok korkuyorum. Moralimde bozuldu. İnşallah hepimiz zamanında sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi.

Canım bazen uyuyorlar ve hareket etmiyorlar. Ben de dün öyle endişelenmemiştim. Ama kaşık ağrısı için doktora görünmen iyi olur. Güzel haberlerini bekliyoru.

Kalp sesini duyunca ağrıyı falan unuttum hiç sormak aklıma gelmedi. Şükür minnağım iyiymiş. Fetal doppler alıcam yarın böyle yüreğim ağzıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…