2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Evet hareketsizlik insanın vücuduna çok etki ediyor. Herkes ödem olur şişerim diye düşünüyordu ama hiç şişkinlik olmadı bende, günde 3 litre su içtim mutlaka. Ama o kadar su içmeme rağmen çok ilginçtir günde sadece 2 kere tuvalet için kalkma ihtiyacı hissediyordum. Şimdi bir bardak su içsem tuvalete koşuyorum. Bende bel ağrıları değil ama hareketsizlik kaynağıyla kabızlık olmuştu. 2-3 hafta çok çektim, o dönemimin yaşadığım en berbat günleriydi. Allah'ım... Hatırladıkça fena oluyorum. Yoksa başka bir sıkıntım olmadı çok şükür. Sürekli kitap, tespih, Kur'an, dua, dizi, film vs öyle geçiyordu zaman bir şekilde. Acil köşelerinde acı içindeki insanları düşünüp halime şükrediyordum. Can sıkıntısı illa ki bir gün geçer, yeter ki bebeklerimiz ve biz iyi olalım.

Son düzenleme:
Armut uygulaması buldum ama bir türlü güvenip çağıramadım temizlik şirketi yazıncada bi kaç firma çıktı ama denesem mi karar veremedim. İnanın şirket pahalı pahalı dedik ama bana gelen ablalar o kdar abarttıki şimdi şrketten bakıyorum aynı fiyat bildiiin tek mesele güvenip çağırmak

İstanbuldaysanız size iletebilirim

Özelde çok rahat bulursun randevu. Bir doktor olmasa öbüründe ya da bir hastane olmasa öbüründe mutlaka yer vardır

Selam kızlar, bugün detaylı ultrasonum vardı canım sıkıldı biraz, bebek çok şükür iyi haftasına göre uyumlu, fakat bende plasenta previa varmış , bebeğin eşi rahim duvarını komple kaplamış doğum için riskli sezeryan da normal değil farklı olabilir dedi doktor.. korkuyorum kızlar . Daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu hiç ..

Özelde çok rahat bulursun randevu. Bir doktor olmasa öbüründe ya da bir hastane olmasa öbüründe mutlaka yer vardır
Doktorumun önerdiği bı doktor var pazartesi arayacam inşallah orada bulabilirim

Ben ilk oğlumu öyle doğurdum şuan 5 yaşında
Doğuma kadar yattım sürekli dinlendim çok rahat ve sağlıklı bir doğum gerçekteleştirdim hamilelik boyunca yoğun kanamalarım olmasına rağmen.
Sezaryen oldum, makat gelişi doğdu oğlum dönemedi aşağıya.
Bol bol dinlenin hiç korkmayın
Bu gebeliğimde de öyleydim biraz çıktı yukarıya plasenta

Merve arkadaşımız vardı bir ara bayadır gelmiyor. Profil fotoğrafında hamilelik fotoğrafı vardı. Bilen var mı?

Kızlar doğum anı fotoğrafı çektirecek misiniz? Bildiğim kadaroyla benim hastanemde öyle bir hizmet yok. Çokta istemiyorum sadece bebek doğarken o anlarının fotoğrafını istiyorum yanağıma değdirirken vs . Bunun için içeriye giren çalışanlardan birine telefon versek çekerler mi?

Benim pek aram yok böyle organizasyonlarla, ondan çektirmedim. Ameliyatta biz akıl edip düşünemedik ama sağolsun hemşireler çekmişti, bebek tam çıkarken vs. Rica ederseniz çekerler bence.

Benimde aşağıda , fakat rahim ağzını kapatmıyormuş . İleriki aylarda çıkaryukarı dedi doktor. Sizinde çıkma ihtimali yok mu? En azından ağzını kapatmicak kadar çıkar belki içinizi ferah tutun. Böyle kalsa bile sık karşılaşılan bir durummış ben araştırmıştım.

Kızlarr size bir sorum olacak. Bebeğin hareketlerini bir gün hissediyorum bir gün hissetmiyorum yani belki günde bi tekme falan hissediyorum internette normal olduğunu gördüm ama bu durum ne zaman düzelecek? Devamlı hissetmek istiyorum çok tatlı bişey

Biz çektirmedik prof bişi ama ufak bi bahşişle ordaki erkek hemşire çekti hem de çook güzel video ve fotoğraflar çekip dışardakilere gösterip geldi ben de onları bastırdım bi albüm yaptım çok güzel anılarımız oldu inşallah gene öyle bi şansımız olur

Bizim doktorun asistanı çekmişti birkaç foto doktorumun telefonundan sonra doktorum onları bana atmıştı.

Canım peki spinal anestezi mi genel anestezi mi oldun? Birde bana sezeryanın dikey olur dedi doktor korkuyorum .. aynı zamanda çalışıyorum işe gidip geliyorum sen evdemi kalmıştın hep ?
Çıkıp çıkmadığını 28. Haftaya kadar beklicez dedi doktor bakalım

Normal bu haftalar da Düzenli kontrol 28. haftadan sonra takip edilecek perinatoloji doktorum öyle söylemisti

Belden asagiyi uyusturdular ve normal kesikle aldi doktor
Doktorum çok iyi bir doktordu dısardan hastaneye getirtmistim emekli olmasaydı onu önerirdim.
Süreçte de beni hep rahatlattı doğumu da kolay bir sekilde atlattırdı

Nereye hangi doktora gideceğim bilmiyorum özeldeki yapabilecek mi ? Şehir hastanesine mi gitsem ne yapsam bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…