2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Aslında olabildiğince bu durumdan kaçınmak gerek tabi zor, isteyerek olan bir şey değil. Sağlık konusunda ben de çok pimpiriğim ama önce Allaha sonra doktorlarımıza guvenip, akışa bırakmamız en iyisi bizim için

Perinatoloji doktorum çok iyiydi ve işinde çok uzman dı şansıma akraba olarak çok yakınlar biliyordu sadece

Masa başı calisiyorum bütün gün oturup eve gelince birden cok iş yaptigim bı gün başladığını hatırlıyorum sanırım o tetikledi çok teşekkürler

Evet biraz akışa bırakmayi öğrenmek lazim hele ki hamilelikte stres evham da büyük sıkıntı kaynağı kendime bunu hatırlatmaya çalışıyorum bende sürekli

İlk gebeliğini yaşayan arkadaşlar , bebek hareketleri bazen size de korkutucu geliyor mu ? Benim şimdiye kadar güzeldi içimde kıpırtı hissediyordum. Ama bu akşam çıplak karnıma elimi koymuştum tekmesi çok yakından elime geldi kalp atışım hızlandı alışıyor insan herhalde. Aslında hem güzel hem değişik

Benim hiçbir zaman 11 değerim referans dışı çıkmamıştı Aylardır multivitamin almama rağmen. Gerçekten bebişler ne var ne yok yiyip bitiriyor. Amin, Allah hepimizinin yardımcısı olsun, son haftalara sağ salim gelelim

Amam diyim armuttan kimseyi çağırmayın ben bir kere çağırmış bulundum evden yüklü miktarda altin çalmış

Benm ilki buhaftalarda hiç böyle hareketli değildi. Şimdi çok değişik sanki sürekli yer değişio gibi içim çekilio geriliyorum korkuyorum dışarda da böyle olcak diye

Benm ilki buhaftalarda hiç böyle hareketli değildi. Şimdi çok değişik sanki sürekli yer değişio gibi içim çekilio geriliyorum korkuyorum dışarda da böyle olcak diye
Ya benim bu akşam ilk kez bbu kadar hareketli. Normaldir herhalfe di mi? Tatlı yedim akşam biraz fazla acaba onunla mı alakalı? Saat 8den bu saate kadar neredeyse aralıksız hareket ediyor. Şimdi acaba normal mi diye endişelenmeye başladım .

Kızlar bebeğinizin 4-5 saat aralıksız hareket ettiği oldu mu? Aralıksız dediğim 10-15 dk durup bi daha başlıyot. Benim ilk kez böyle oldu . Akşamdan beri max on dk duruyor sonra tekrar başlıyor. Ben bile yoruldum yani. Dönüyor tekmeliyor fink atıyor . İlk kez yaşadım böyle bir şey . Akşam çikolatalı tatlı yemiştim biraz fazla. Onun etkisi mi dicem ama biraz fazla geldi bana hareketleri. Ya da ilk kez böule olduğu için şaşkınım. Başka yaşayan var mı? Tam artık durdu diyorum yine başlıyor . İçim yoruldu valla

Tabi ki normal insanlar hareket etmio die endişlenio siz şimdi buna takılmayın mudahele edilcek bisey degil sonucta sakin sessiz bi ortamda uzanin konusun annecim sakin ol die dinler belki minis buyudukce hareketler daha belirgin oluyo hele son haftalarda karninizdan yukari cikan goruntuye inanamicaksiniz ben şok geçiriyodum dışardan hareketi görünce eli ayağı biliodum artık

Evet kapanıyor canim. Bizim dr kalp damar darlık demişti. En son iyi gozukuyor dedi. 2 ay sonra tekrar görmek istedi. Bebeklerimizin kalbi sapasağlam olsun inşallah canım.

İnstagramdan videolar görüyorum baya ayakları falan belli ediyor karından fırlayacakmış gibi

Gerçekten mi başka napcağımı bilmiyorum
Ben de çalışıyorum canım eve de hafta da 1-2 gün yarım gün şeklinde anlaştığım bir abla geliyor . Bayadır çalışıyoruz beraber . Tam içime sinerek olmuyor ama kendim yapacak halim kalmıyor . Çok ayakta kalsam inanılmaz kasık ağrım oluyor . Tabi ütü çamaşır yine ben yapıyorum . Eşimde destek oluyor hafta sonları . Evde 5 yaş bir çocuk daha var . Ama az kaldı inşallah
Sen de bir çevrene sorsan belki hem ihtiyacı olan biri hem de tanıdık güvenilir biri çıkar . Benim de komşum vesile olmuştu .

Soruyorum da neredeyse 4. Kadın oldu bu . Evim 70 m2 . Evde çocuk uok sabah çıkıyorız akşam geliyoruz. Ev sıfır yeni temiz ev , eşyalar yeni temiz.. Son gelen abla tam gün parası alıp 10 da gelip 2-3 te çıkıyordu, ona bile olsun yeterki gelsin diyordum . Hayta eşim dedi ki madem 4 saatte bitiyor neden yarım gün parası almıyor yarım gün gelmiyor diye , ben bir şey olmaz yarım dersem gelmekten vazheçer şimdi idare edelim dedim. Ama tüm bunlara rağmen her aradığımda elli bahane sunup günlerce bekletip öyle geliyordu . Gelecem diyip son dk gelmiyordu.
Önceki abla iki kez geldi sonra cam silmem balkon yıkamam triplerine girdi( zaten onları çıkarınca süpürme vileda kalıyor onu bizde yapabiliriz yarım saatte .
İşin can sıkan tarafı başta normaller 2-3 hafta geçince göyle şeyler yaşıyorum.
Şimdide sorduruyorum ama yine aynı şeyleri yaşicağımı biliyorum ve daha çok geriliyorum o saman . Dil döktüğüm saatleri toplasam 3 kez evi temizlerim
Şirketlere güvenebilseudüm en azından onları arıyorsun istediğin gün saatte kapında oluyorlar .
Bence izmirde yardımcı alma sıkıntısı var. Benim geldiğim memleketimde hüş öyle sorunlae yaşamamıştım, ailemde şuan yaşamıyor.
İzmirde yaşayaj arkadaşlar var ise güvendikleri şirket var mı denedikleri

Bana sorarsanız keske pis kalsaydı ev...
Maalesef öyle bir dünya yok. Zaten bebeğim her şeyden önemli , ne kadar titiz olsamda bebeğim için olabildiğince piste kalsa bir şey olmaz demeye başladom . Ama evde hergün yemek yapılıyor çamaşor yıkanıyor işe gidilip geliniypr dolayısıuls ev kirleniyor sürekli bir sirkülasyon olıyor . 1 hafta pis kalır 2 hafta kalır . Sonra yaşanmaz yemek yapılmaz hale gelir ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…