Aslında olabildiğince bu durumdan kaçınmak gerekÇok sağolun geçtiğimiz cumartesi detaylı randevum vardi her şeye bakıldı her şey yolunda normal çıktı ama normalde de biraz sağlık anksiyetesi olan biriyim hamilelikte kendimi unuttum tamamen bebeğe karşı bı anksiyete oluştu en ufacık şeyde ya bı şey varsa bı şey oluyosa diye evhamlaniyorum en azından soyle bı 32-33 hafta olsa biraz daha rahatlicam gibi bu kritik haftalar beni çok geriyo bı şey olursa diye
Perinatoloji doktorum çok iyiydi ve işinde çok uzman dı şansıma akraba olarak çok yakınlar biliyordu sadeceÇok güzel şeyler söylemiş doktor şimdi dışardan bakınca ben böyle diyorum ama tabi sizin içiniz içinizi yiyor olabilir allahım dermansız dert vermesin inşallah ama gidişatın iyi olması da doktora inanmayı kolaylaştırır. Siz akrabalarınıza falan bahsetmiş miydiniz durumdan?
Masa başı calisiyorum bütün gün oturup eve gelince birden cok iş yaptigim bı gün başladığını hatırlıyorum sanırım o tetikledi çok teşekkürlerGeçmiş olsun hamilelikte kemiklerimiz yer değiştiriyor o sebeple bu ağrılar normal diye biliyorum ben de. Ayakta mı oturarak mı çalışıyorsunuz? Devamlı oturmak ya da devamlı ayakta kalmak da ağrı yapıyor
Evet biraz akışa bırakmayi öğrenmek lazim hele ki hamilelikte stres evham da büyük sıkıntı kaynağı kendime bunu hatırlatmaya çalışıyorum bende sürekliAslında olabildiğince bu durumdan kaçınmak gerektabi zor, isteyerek olan bir şey değil. Sağlık konusunda ben de çok pimpiriğim ama önce Allaha sonra doktorlarımıza guvenip, akışa bırakmamız en iyisi bizim için
Benim hiçbir zaman 11 değerim referans dışı çıkmamıştıÇok teşekkür ederimen son 1 ay önce baktıklarında magnezyum alt sınırına yakın çıkmıştı sabah aksam almıştım iyi gelmişti sonra bitince bı 10 gün kadar kullanamadim o sürede başladı doktorum yazdı tekrar kullanıyorum şimdi ekstra kalsiyumum da düşüktu kalsiyum takviyesine de başladık Allah yardımcımız olsun tam bebislerin büyüyüp bizim depoları bosalttiklari dönemler hayatımda hiç bu kadar çok vitamini takviyeyi bir arada görmemiştim
Amam diyim armuttan kimseyi çağırmayın ben bir kere çağırmış bulundum evden yüklü miktarda altin çalmışArmut uygulaması buldum ama bir türlü güvenip çağıramadımtemizlik şirketi yazıncada bi kaç firma çıktı ama denesem mi karar veremedim. İnanın şirket pahalı pahalı dedik ama bana gelen ablalar o kdar abarttıki şimdi şrketten bakıyorum aynı fiyat bildiiin tek mesele güvenip çağırmak
Gerçekten miAmam diyim armuttan kimseyi çağırmayın ben bir kere çağırmış bulundum evden yüklü miktarda altin çalmış
Biz mor desitin kullandık o bitince maviyi bulup almıştım çok güzeldiTecrübeli anneler, pişik kremi olarak ne alalım? Sudocrem mi mustela mı bepantolh mü?
Benm ilki buhaftalarda hiç böyle hareketli değildi. Şimdi çok değişik sanki sürekli yer değişio gibi içim çekilio geriliyorumİlk gebeliğini yaşayan arkadaşlar , bebek hareketleri bazen size de korkutucu geliyor mu ? Benim şimdiye kadar güzeldi içimde kıpırtı hissediyordum. Ama bu akşam çıplak karnıma elimi koymuştum tekmesi çok yakından elime geldi kalp atışım hızlandıalışıyor insan herhalde. Aslında hem güzel hem değişik
Ya benim bu akşam ilk kez bbu kadar hareketli. Normaldir herhalfe di mi? Tatlı yedim akşam biraz fazla acaba onunla mı alakalı? Saat 8den bu saate kadar neredeyse aralıksız hareket ediyor. Şimdi acaba normal mi diye endişelenmeye başladım .Benm ilki buhaftalarda hiç böyle hareketli değildi. Şimdi çok değişik sanki sürekli yer değişio gibi içim çekilio geriliyorumkorkuyorum dışarda da böyle olcak diye
Tabi ki normal insanlar hareket etmio die endişlenio siz şimdi buna takılmayınYa benim bu akşam ilk kez bbu kadar hareketli. Normaldir herhalfe di mi? Tatlı yedim akşam biraz fazla acaba onunla mı alakalı? Saat 8den bu saate kadar neredeyse aralıksız hareket ediyor. Şimdi acaba normal mi diye endişelenmeye başladım .
Ben sebamedden memnundum . Her açısta sürüyordum.Peki her alt değişiminde krem sürmek gerekiyor mu? Bepantol iyi diye gördüm okuduğum yorumlarda en iyi olarak. Ama fiyatı almış başını gitmiş
Evet kapanıyor canim. Bizim dr kalp damar darlık demişti. En son iyi gozukuyor dedi. 2 ay sonra tekrar görmek istedi. Bebeklerimizin kalbi sapasağlam olsun inşallah canım.Teşekkürler aynen kapanır kapanmasa bile 1 yaşına kadar kapanır dedi ikili tarama riskli çıkmıştı 15 haftada ayrıntılı ultrason girmistim orda belliydi birde kaçak vardı 23 haftada tekrar girince kaçak düzelmiş iki minik delik kalmış onlarda çok küçük doktor kapanır die pek üstünde durmadı
İnstagramdan videolar görüyorum baya ayakları falan belli ediyor karından fırlayacakmış gibiTabi ki normal insanlar hareket etmio die endişlenio siz şimdi buna takılmayınmudahele edilcek bisey degil sonucta sakin sessiz bi ortamda uzanin konusun annecim sakin ol die dinler belki minis buyudukce hareketler daha belirgin oluyo hele son haftalarda karninizdan yukari cikan goruntuye inanamicaksiniz ben şok geçiriyodum dışardan hareketi görünce eli ayağı biliodum artık
Bana sorarsanız keske pis kalsaydı ev...Gerçekten mibaşka napcağımı bilmiyorum
Ben de çalışıyorum canım eve de hafta da 1-2 gün yarım gün şeklinde anlaştığım bir abla geliyor . Bayadır çalışıyoruz beraber . Tam içime sinerek olmuyor ama kendim yapacak halim kalmıyor . Çok ayakta kalsam inanılmaz kasık ağrım oluyor . Tabi ütü çamaşır yine ben yapıyorum . Eşimde destek oluyor hafta sonları . Evde 5 yaş bir çocuk daha var . Ama az kaldı inşallahGerçekten mibaşka napcağımı bilmiyorum
Soruyorum da neredeyse 4. Kadın oldu bu . Evim 70 m2 . Evde çocuk uok sabah çıkıyorız akşam geliyoruz. Ev sıfır yeni temiz ev , eşyalar yeni temiz.. Son gelen abla tam gün parası alıp 10 da gelip 2-3 te çıkıyordu, ona bile olsun yeterki gelsin diyordum . Hayta eşim dedi ki madem 4 saatte bitiyor neden yarım gün parası almıyor yarım gün gelmiyor diye , ben bir şey olmaz yarım dersem gelmekten vazheçer şimdi idare edelim dedim. Ama tüm bunlara rağmen her aradığımda elli bahane sunup günlerce bekletip öyle geliyordu . Gelecem diyip son dk gelmiyordu.Ben de çalışıyorum canım eve de hafta da 1-2 gün yarım gün şeklinde anlaştığım bir abla geliyor . Bayadır çalışıyoruz beraber . Tam içime sinerek olmuyor ama kendim yapacak halim kalmıyor . Çok ayakta kalsam inanılmaz kasık ağrım oluyor . Tabi ütü çamaşır yine ben yapıyorum . Eşimde destek oluyor hafta sonları . Evde 5 yaş bir çocuk daha var . Ama az kaldı inşallah
Sen de bir çevrene sorsan belki hem ihtiyacı olan biri hem de tanıdık güvenilir biri çıkar . Benim de komşum vesile olmuştu .
Maalesef öyle bir dünya yok. Zaten bebeğim her şeyden önemli , ne kadar titiz olsamda bebeğim için olabildiğince piste kalsa bir şey olmaz demeye başladom . Ama evde hergün yemek yapılıyor çamaşor yıkanıyor işe gidilip geliniypr dolayısıuls ev kirleniyor sürekli bir sirkülasyon olıyor . 1 hafta pis kalır 2 hafta kalır . Sonra yaşanmaz yemek yapılmaz hale gelir evBana sorarsanız keske pis kalsaydı ev...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?