2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Sizinde mi kısaldı? Benim 22 ye düşmüş ama zaten evdeydim. Anlamadım. Hep yaticaz ve progestan kullanıcaz demek ki. İnşallah döner. Üzgünüm cok acikcasi.

Benim 22. Haftada ayrıntılı ultrasona gittiğimde 28 mm olarak ölçmüştü. 2 hafta istirahat ve progestanla 42 mm yükseldi çok şükür
Maşallah darısı başımıza inşallah. Umudumuz olmasına sevindim. Benim 22 olmus. Ben de yatıp progestan fitil kullanıcam. Bi de perinatolojiye gidicem. Onun dışında dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?

Tamam, benim gibisiniz o zaman siz de halimize çok şükür. Ben ilk doktor yatış veriyorum dediğinde olayı kavrayamamıştım, durumun ehemmiyetini anlayamamıştım. Normal oturuyordum ama evde hafif hafif gezindiğim de oluyordu. Tabi iş yapmıyordum, ayakta uzun kalmıyordum. Ama hep oturduğum halde kanamalarım artınca anladım durumun ciddiyetini ve sürekli yatıp dikkat ettikçe durumum düzelmeye başladı çok şükür. Benim kısalık 20mm ydi, sonra zamanla 34mm ye kadar çıktı. Yani dinlenerek yatarak her şey yoluna giriyor inşaallah. Siz de çok iyi olacaksınız inşaallah her şey yoluna girecek. Dua edelim bol bol

Canim cok gecmis olsun. Cok üzüldüm. Kac mm olmus? Npbenim de düşmüş. Evde yatıyorum. Nasılsınız simdi? Allah şifa versin .

Maşallah darısı başımıza inşallah. Umudumuz olmasına sevindim. Benim 22 olmus. Ben de yatıp progestan fitil kullanıcam. Bi de perinatolojiye gidicem. Onun dışında dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?
Benim doktorum zaten perinatolog. Yatış bile vermedi ki çalışıyorum. İşte ve evde sürekli otırmaya, ayakta kalmamaya, ev işi yapmamaya dikkat ettim. İşe giderken arabaya yürümek ve eve dönerken arabaya yürümek dışında sürekli oturdum veya yattım. 2 haftada bu şekilde yükseldi. Haftaya kontrolüm var tekrar soracağım. Sizinki de düzelir inşallah endişe etmeyin, Allah yardımcınız olsun

Siz zaten yatmıyor muydunuz aklımda o şekilde kalmış, bırakmış mıydınız progestanı?

Ben ayak,arimi uzatıyorum koltuğa yeterli mi? Kalkmam artık sadece tu alet su v.s tavsiyel3ri iz on3mli cok.

Evet 1 aydır kullanmiyordum. Perinatoloji doktoru bırakabilirsin demişti. Yuruyebilirsjn demişti. Evde dolanıyordum.
Progestan fitil mi kullandınız siz de? Ben de perinatolojiye gitmiştim 1 ay önce. Normal kendi doktoruma gittim o yine perinatolojiye yönle ndirdi. Amin inşallah. Sizin de güzel sonuclar olur inşallah. Bana umut oldunuz teşekkür ederim.

Sizinde mi kısaldı? Benim 22 ye düşmüş ama zaten evdeydim. Anlamadım. Hep yaticaz ve progestan kullanıcaz demek ki. İnşallah döner. Üzgünüm cok acikcasi.
O an o korku üzüntüyle sormadım. Sadece ayakta çok kalma yat dinlen dedi. Dikkatli olup ilaçlarımızı kullanalım inşallah düzelir

Hangi hastaneye gidiyorsun

24 haftalık hamileyim. 2-3 gündür eskiye göre hareketlerinin daha yavaşladığını hissettim. Takip ettim eskisi gibi değildi bende az önce acile gittim. Şükürler olsun bir şeyi yokmuş. Bu haftalarda olur dedi doktor. En azından içim rahatladı kızlar.

Ben ayak,arimi uzatıyorum koltuğa yeterli mi? Kalkmam artık sadece tu alet su v.s tavsiyel3ri iz on3mli cok.
İşte ben de ilk etapta öyle yapmıştım, ama maalesef aksine kötüleştim kanamalarım arttı. O sebeple ben de yeter ki bebeğim iyi olsun ben hep yatsam da olur dedim ve hep yattım. Gerçekten çok şükür ki yattıkça durumum düzeldi, tabi sadece yatmak değil bir yandan fitilleri iğneleri ilaçları da eksiksiz kullandım hep. Doktor benim fitillerimi hiç kesmemişti bana hiç serbestlik vermedi, son haftaya kadar yatış dedi. Tabii ki her hamilenin durumu bir değil. Ben yaşadığımı anlatıyorum, bende bu şekilde oldu. 37 haftalıkken doktor ilaçları kesti dolaşmak serbest oldu, 1 hafta sonra doğumum oldu.

Aynen günde bir kez progestan fitil kullandım ve ek olarak bu şekilde dinlendim. Kalbinizi karartmayın, iyi düşünelim iyi olsun. İnşallah sağlıkla vaktinde alalım kucağımıza bebişlerimizi

Ya çok iyi bende videolardan gördüm ne kadar doğru bilemedim doğal doğal kullanırız kremler almış başını gidiyor zaten her emzirmede içimiz rahat olmaz sileriz yağ olsa daha iyi olur
Ben çok kullanamadım o yüzden ne kadar etki ediyor bilemiyorum. Aslında e vitamini vermiş bir doktor arkadaşa o hemen iyileştirmiş. Kaç kere sordum ama ne olduğunu o zamanlarda hiç hatırlayamadı. Olmadı kendi doktoruma doğuma yakın sorucam.

İlk hamilelik olunca ne yapacağını ne alacağını bilemiyor insan çok teşekkür ederim modellere bakıyorum iyileşince mağazalara da bakacam güzel bişey bulabilirim inşallah
Çok iyi anlıyorum tecrübe etmeden zor oluyor ben 1 pijama 3 gecelik almıştım LCW dan.. Aklında olsun güzel olabiliyor orada da.. Bu sene nasıl modeller var bilmiyorum. Daha alış veriş anlamında bakamadım Lohusa takımı vs hiç almadım. Bir arkadaş vermişti hiç kullanmamış. Bende kullanmadım

lavman filan bizi uyuşturduk dan sonra yapılmıyor muydu benim sezaryen de ben hatırlamıyorum yapıldığını :) büyük ihtimal hissetmezken yapıldı okuyunca aklıma geldi bir an :)
Sezeryanda yapılıyor mu hiç bilmiyorum. Normal doğumda yapılıyor epiduralde vermediler çok net hatırlıyorum

Normal doğum yaptıran doktorlar oluyor. Ama bilemedim sanırım doktora bağlı eğer Bebişin pozisyonu uygunsa deme ihtimali olabilir. Annenin durumuda önemli tabi

Sezeryanda yapılıyor mu hiç bilmiyorum. Normal doğumda yapılıyor epiduralde vermediler çok net hatırlıyorum

valla bende hiç hatırlamıyorum çünkü tepe lambasından ben başladığı zamanı görmüştüm epidural yapıldıktan sonra direk giriştiler hehehehehe çıkartmak için
Normal doğum yaptıran doktorlar oluyor. Ama bilemedim sanırım doktora bağlı eğer Bebişin pozisyonu uygunsa deme ihtimali olabilir. Annenin durumuda önemli tabi

Nasip o zman bakalım mayıs sonu netleşmiş olur bende nasıl bir yazı gelir :) doğum şekli ile ilgili

sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…