2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bu sabah oldum bende hafif ağrı ve halsizlik var inşallah artmaz
Aman dikkat et kalın giyin ve kolunu çok hareket ettirme ben iyiyim diye üstünde durmadım sarstim kullandım zaten sol kolu sağdan daha aktif kullanıyorum şimdi ağrı kesicilerle duruyorum inşallah biran önce atlatırız

Kızlar şeker yuklemesi yaptirdinizi mi ben yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum ısrarla yaşın var yaptır dedi 28.haftaya randevu oluşturdu gidip yaptiracam
İlk hamileligimde doktorum önermemisti.
Bu doktorum da sadece.25. Haftada açlık tokluk bakacağız dedi o kadar .

Kızlar şeker yuklemesi yaptirdinizi mi ben yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum ısrarla yaşın var yaptır dedi 28.haftaya randevu oluşturdu gidip yaptiracam
Doktorum bı sonraki kontrolde yapalım dedi saglikocaginda açlık kan şekerine bakıldı düşük çıktığı için yapmaya gerek yok dedi yüksek olsaydı şüphelenirdik isterdik dedi

Sağol canım dikkat ederim sana da geçmiş olsun bu arada

Sağol canım dikkat ederim sana da geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun korkutmak gibi olmasın ama hemşire ikinci daha ağrılı olacak dedi inşallah onu da sağlıkla atlatırız

Merhaba kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı. Plasenta previa durumu devam ediyor. Ama rahim ağzını tam kapatmıyor.
Yalnız rahim ağzım geçen ay 41 cm iken, bu ay 26 cm e düşmüş. Doktor istirahat ve progestaran verdi. Bir de perinatolojiye yönlendirdi. Öksürük yapabilir dedi ama sanmıyorum ben pek bağ kuramadım.

Doktor tavsiye ederse ben yaptıracam
Kaç kilo aldınız hamilelik haberinden beri

Doktor tavsiye ederse ben yaptıracam
Kaç kilo aldınız hamilelik haberinden beri
Öğrendiğim den beri 6 kilo aldım perinatoloji doktoru sana bırakıyorum dedi seker yüklemeyi ama tansiyon takip et dedi maşallahım var kilolu da hamile kalınca tansion şeker risk çok dikkat etmem lazım

Sağ olun Rabbim hayırla sağlıkla zamanında doğmasını nasip eder bebeğimin

Doktorum şu an lavabo harici kalkmak yasak dedi onda da karnını kasmadan git dedi. Başka çocuk yok. Çalışıyorum ona da artık gidemezsin dedi rapor verecekmiş. İnşallah sağ salim kucağıma alabilirim. Sağ olun siz de

Öğrendiğim den beri 6 kilo aldım perinatoloji doktoru sana bırakıyorum dedi seker yüklemeyi ama tansiyon takip et dedi maşallahım var kilolu da hamile kalınca tansion şeker risk çok dikkat etmem lazım
Çok kilo almamışsınız aslında ama takip etmek lazım tabiki
benim ailemde de şeker hastalığı var o yüzden yaptırmaya sıcak bakıyorum. 4 kilo aldım bende ama doktor yapalım desin yeterli ne dese tamam diyorum

Çok geçmiş olsun. İnşallah bu zamanlar kolay geçer sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız. Bende yatıyorum bebek aşağıda olduğu için progestan verildi. Neden kısalıyo acaba bende hiç sormadım 1 ay önce benimde normaldi. Yatınca tekrar eski haline dönüyo yazanları çok okudum. Umarım bizde de işe yarar.

Teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun korkutmak gibi olmasın ama hemşire ikinci daha ağrılı olacak dedi inşallah onu da sağlıkla atlatırız
Niye bu kadar ağrılı oldu sizlerinki acaba ya ?
Ben bugün 2.dozu oldum.ilkte de şimdikinde de hiç ağrı sızı vs birşey hissetmedim.

Bende haftaya yaptıracağım bana zaman hiç geçmiyor ya hergun her saat kaç haftalık olduk diye bakıyorum sanki haftalardir bakmiyorum yatakta donemiyorum şimdiden her döndüğümde uyanıyorum Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın bebeklerimizi alalim sağlıkla kucağımıza

Benim 22. Haftada ayrıntılı ultrasona gittiğimde 28 mm olarak ölçmüştü. 2 hafta istirahat ve progestanla 42 mm yükseldi çok şükür

Bende yaptircam bana bıraktı Tansion şeker filan korkutuyor beni kiloda olunca

Niye bu kadar ağrılı oldu sizlerinki acaba ya ?
Ben bugün 2.dozu oldum.ilkte de şimdikinde de hiç ağrı sızı vs birşey hissetmedim.
Bilmiyorum ki normalde acı eşiğim yüksek ama baya ağrılı oldu ağrı kesicinin etkisi geçtiği gibi nefesim kesiliyor kaslarım ağrıyor hemşire demişti kimi hiç hissetmez kimininde günlerce sürer bugün hala agriyor inşallah geçer yarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…