2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Normal katli atlet mi aldiniz?
Ben hamilelik boyunca hiç sütyen giymedim. Hep kaplı atlet giydim aşırı rahattı. Doğum sonrası için de çıtçıtlı olan emzirme atletinden aldım ama henüz denemediğim için yorum yapamayacağım. Göğsünüz küçükse (benimki öyle 75B şu an belki 80 olmuştur) çok rahat kullanırsınız. Ama büyük göğüslerde nasıl olur bilmiyorum. Ben lcw den aldım şimdilik 1 tane daha sonra hm de 3 lü satılıyor bedenim oturunca ondan alıcam.

Ben de esofman vs giydigimde hep hala emzirme atletlerimi giyiyorum gogsum kucuk aynen 75b di, simdi biraz buyudu. Lcw’ye bakayim bir de, yazin kapsiz atletle hos gozukmez o yuzden kapli olmasi onemli.

Heh aynen boyle bisey ariyorum tesekkur ederim. Demek ki anne yarim atlet deniyor. Belki uzunu da alirim, atlet giyiyorum cunku yaz kis :)
Bende atletsiz duramayanlardanim evde sutyensiz atlet giyiyorum çıkınca da bu yarım atletlerden altına giyiyorum

Geçmiş olsun. Magnezyumu 2 doza çıkarmak beni rahatlatmıştı. Tamamen geçmese de. Simge Duman, Elçin Demirel videolarındaki egzersizleri de yapabilirsiniz. Ben zaman ayıramadım henüz.
Umarım işe yarar. Deneyeceğim onları da fırsat bulursam teşekkür ederim

Anladım, ben o şekilde bir yanma yaşamadım hiç. Dediğim gibi batikonla da yıkama yapılınca zaten bayağı hızlı iyileşme oluyor.

Benim gogsumde hic nemlenme/sizinti vs yok hala 33.haftada acaba olmasi mi gerekiyordu :/
Hayır olması gereken bir şey değil. Bazı kadınlarda hamilelikte göğüsler hemen etkilenir, bazı kadınlarda doğumdan sonra fark eder. Benim hamilelikte hiç değişiklik olmaz mesela, doğumdan sonra süt kanalları çalışınca hem büyüme, sertlik hem sızı vs oluyor bende. 2 sene de emzirdim çok şükür evlatlarımı. Allah nasip etsin yine yine sağlıkla emzirmeyi. Normalde de adet zamanlarımda öyle göğüs hassasiyeti yaşamazdım hiç, belki de o yüzdendir bilemiyorum. Her bünye farklı bence. Şu an bir hassasiyet olmadıysa hiç önemli değil yani, yine vakti gelince güzelce emzireceksiniz içiniz rahat olsun

Bir ara ayak numarasi konusulmustu, belki ihtiyac duyan olur buraya birakayim

Eklentiler

• IMG_9539.webp
    20 KB · Görüntüleme: 97
Aa benim de regl donemi oyle agri, hassasiyet olmazdi hep tek oldugumu dusunurdum arkadaslarim elin carpsa aglayacak seviyeye geliyordu Bir an gecikir mi diye dusunmustum, icim rahatladi cok tesekkur ederim

Ne kadar erken hazırlarsan o kadar rahat oluyor. İlk çocuğumda yoğunluğum yoktu 32 de başladık hazırlamaya 1-2 haftada rahat rahat eksikleri tamamladık. Şimdi çok yoğunum daha hiçbir şey yapamadım. Ama artık yapmam lazım 34. Hafta bitti

Uyuyorum son günlerde. Magnezyumla birlikte uykularım biraz daha kaliteli olmaya başlamıştı. Şimdi ilk trimesterdaki gibi yoğun bir uyku isteğiyle uyuyorum. Hani bıraksanız bütün gün uyurum gibi... Kansızlık sebebiyle Türk kahvesinden uzak durmaya çalışıyordum ama son zamanlarda haftada bir-iki içiyorum. Limonlu kimyonlu çay hiç denememiştim, deneyeceğim Yürüyüşlere ben de dikkat etmeye çalışıyorum aslında. Havadan dolayı hiç yürüyemediğim günlerde mutlaka bir Migros ziyareti uyduruyorum. Reyonlarda gezerken biraz kafam dağılıyor, şaka maka epey de yürümüş oluyorum. Sağ olun desteğiniz için Zorlanıyorum artık, yapacak bir şey yok gibi Sizin de işiniz rast gitsin, son düzlüğü en az zorlukla atlatın inşallah

Galiba sona bırakmamak lazım, haklısınız Ben de başlayacağım bugün yarın.

Valla bazı insanlar sadece laftalar.. Bendeki de elle tutulur ne birşey aldılar ne de yardım ettiler.. Oğlum 3 yaşında anca oyuncak araba bir iki kıyafet oda öyle geçiştirir gibi..

Kontrolden geliyorum hanımlar Aslında randevumuz yarındı ama dünden beri bebeğimin hareketlerinde azalma var gibi hissettiğim için bir gün öne çektim. Sabahı zor ettik, çocuk da inatlaştı resmen, hiç kımıldamadı sağ olsun Çok şükür muayenede hiçbir sorun çıkmadı. Muhtemelen benim son günlerde fazla yoğun olmam, kafamın dolu olması sebebiyle hissedememişim. Ama gayet de hareketli dedi doktor. Hatta birkaç kere dürttü, hepsine karşılık verdi Bu arada 15 günde 1 kg almışım. Çocuğun büyümesiyle hesapladığımda gayet iyi geldi. Bu kontrolü de atlattık hanımlar. Haber vermek istedim

Sütyen gibi emzirme atleti alip, memnun olan arkadasimiz var mi? Yazin sutyen giymeden emzirme atletimi giyip ciksam ama sutyen gibi de duzgun dursa, boyle kapli emzirme atletleri mi desem ya da daha toparlayici bir seyler?

Ablamda bunlardan vardı. Göğüsleri çok küçük emzirme döneminde 6 ay falan kullandı ondan sonra ben de birkaç defa giydim gömlek içine falan çok rahatlar. . Normalde de sütyen kullanamıyorum kuplu sporcu atletlerinden giyiyorum. Şimdi de bunlardan alacağım sadece.
Belki işinize yarar bunlar da

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-01-16-26-33-576_com.hm.goe.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 75

Bazen hareketleriyle bazen hareketsizlikleriyle korkutuyorlar gerçekten iyi geçmesine çok sevindim Sağlıkla tam vaktinde alırsınız kucağınıza inşallah

Valla bazı insanlar sadece laftalar.. Bendeki de elle tutulur ne birşey aldılar ne de yardım ettiler.. Oğlum 3 yaşında anca oyuncak araba bir iki kıyafet oda öyle geçiştirir gibi..
Selam kızlar mayıs annelerinden geliyorum bu konu çok ilgimi çekti aynı şey bizde de sorun oldu hatta eşimle baya fena kavga ettik bu konuda. Benim ailem dünyaları aldı ama karşı taraftan sadece 1-2 civil zıbını geldi o kadar. Maddi durumları da gayet iyi. Dıdısının dıdısı evlense gidip çeyreği hemen takar. Kavgadan sonraki gün eşim kendisi farkına vardı ve iki taraftaki eşitsizliği gördü ki son eksikler için bir liste yapmamı istedi ve listedeki her şeyin alınması için annesine iletti. Alındı da tüm liste. Bazen karşı taraf görmezden geliyorsa, sen harekete geçeceksin.

Bazen hareketleriyle bazen hareketsizlikleriyle korkutuyorlar gerçekten iyi geçmesine çok sevindim Sağlıkla tam vaktinde alırsınız kucağınıza inşallah
Ah sormayın, sabaha kadar burnumuzdan geldi. Müzikler mi dinletmedim, bardak bardak portakal suları mı içmedim, yok valla zerre kımıldamadı. Ben de evhamlı evhamlı koştum doktora. Bizim inat oğlan ultrasonda maşallah şovunu yaptı, ben yalancı çıktım Amin, hepimizin süreci sular seller gibi geçsin de kavuşalım artık şu yaramazlara

Ahahaha çok iyi yapmışsın canım süper bı fikir ama eşimin ailesine liste bile atsam kendiniz alın biz uzaktayiz daha kargoyla ugrastirmayin yapamayız alamayiz derler yüzsüz yüzsüz bende hiç muhtaç etmiyorum istemiyorum tekliflerini de reddediyorum çünkü alacakları kalitesiz şeyler olacağı için biz aldık bizden çıktı diyemesinler ki elimde koz olsun her fırsatta dile getirebileyim kayınpederim kardeşime ev dizdim düğününü yaptım şunu taktım çocuğuna oda yaptım diye kaç kez övündü normalde saygimi bozmazdim ama bıçak kemiğe dayanınca bana yapmadiktan sonra kime yapmışsın banane dedim o günden sonra konuşmadı benle
Çok şükür uzağım çocuğuma istediğimi eşime aileme aldırır paşa paşa bakarım hiç olmazsa burunlarını sokamazlar işime 4 yıl mobinglerine uğradıktan sonra buna bile şükür almasınlar ama karisamasinlar da diye avutuyorum kendimi sizde boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…