- 5 Ağustos 2016
- 1.559
- 2.504
- 133
Canım naptın yazdın mı görmedim inşallah yolundadır herşeyKızlar dualarınıza ihtiyacımız var. Sabah kontrolüm vardı 31+4, hastaneye gelirken de ağrım vardı zaten hissediyordum. Nst de düzenli sancılarım çıkıyor rahim ağzım cumartesi gününe göre kısalmış 10 mmSerklaj dikişi hala tutuyor ama hastaneye yatış verdi doktor ciğer geliştirici iğne yapıldı ilaçlarla hastanede gözetim altında tutacak. Ağrıları keserse yarın çıkış verecek. Dua edin lütfen bebeklerim 3-4 hafta daha dursunlar
Aslında öyle yapmak lazım da ben salak gibi herşeye kendi yeten bir insan olduğum için bunun bilincinde onlarda neyse zaten bgn geleceklerdi gelemediler teyze hasta olmuş oda kayınvalidemde misafir olduğu için kayınvalidemde gelememiş olduBende eşimin ailesiyle aynı şehirde 4 yıl yaşadım herşeye burunlarını soktukları için isyan bayraklarını çekip kendi memleketime taşındım hem geri kafalı hemde baskilamaya çalışıyordular beni büyük cıngar çıkardıktan sonra iletişimi kökünden kestim hiç görüşmüyorum eşim arada konuşuyor o da onların gerçek yüzünü gördüğü için samimiyeti kesti sırf gıcıklık olsun diye kendi bunu aldılar şunu yaptılar diyo banada eğlence çıkıyor onlar sinir oldukça çünkü zamanında çok stres üzüntü yaşattılar birazda onların sinirleri oynasın
Bence sende ben iyice ağırlaştım kaç gündür hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum çok yoruldum evin düzeni de dağıldı teyzeyi de çağır biz size gelelim de sende biraz dinlenirsin o yorgunlukla bide onları ağırlayacam diye yorma kendini
Ya ben 10 yıl önce falan meme küçültme ameliyatı oldum, o yüzden ekstra bi endişeliyim o konuda. O zmn doktorum ilerde emzirebilirsin süt kanallarına zarar vermem diye garanti vermişti ama yine de bi acaba mi diye korkmuyor değilimUyarmak erken doğumu tetitklio diolar doğru yanlış bilemem de siz çok kurcalamayın yine de bu haftalar da nolur nolmaznormal doğum olursa hemen gelir Allahın izniyle sezaryen de bile geliyorsa vücut nasıl bişeyse hazır zaten
Deneyin ve sürekli bebe yağı olur ben arada hindistan cevizi yağı da sürüyorum hatta bazıları zeytinyağı bile sürüyormus sürekli sürün kuru kalmasın saglik ocağında ki ebe beni uyarmıştı hiç kuru kalmasın yağ krem sür sürekli diyeBen de aldım onu bir deneyeyim canım teşekkür ederim .
Yani silikon taktırıp emziren arkadaşım var sizde gene kendi dokunuz hiç merak etmeyinYa ben 10 yıl önce falan meme küçültme ameliyatı oldum, o yüzden ekstra bi endişeliyim o konuda. O zmn doktorum ilerde emzirebilirsin süt kanallarına zarar vermem diye garanti vermişti ama yine de bi acaba mi diye korkmuyor değilim
Benim iki yanağımda hemen göz altlarımın altında hafif çillenme gibi lekelenmeler oldu. Kötü durmuyor ama, sevdim ben. Gittiğim estetisyen ilk sütten yani kolostrumdan birazcık sürersen bu lekeler kaybolur dedi ama tabii bilimselliği tartışılırKızlar benim. Yüzümde leke oluştu yanaklarimda koyulaşma oldu gebelikte oluyormus ama ilk gebeligimde olmamıştı bu geçer mi ya başına gelen oldu mu
Benim bundan birkaç hafta önce banyoda biraz meme ucuyla oynayıp sıkmamla birlikte toplu iğne başı kadar süt gelmişti. Çok duygulanmıştım hattaBunu bende soracaktım arkadaşlar bende 33. Haftanın içindeyim hiç süt falan gelmiyor bende endişeleniyorum acaba gelmeyecek mi falan diye herkesin gelmeye başladı mı
Benim ilk hamileligimde oldu malesef. Gunes kremi surup, plaja gitmistim. Sadece bir kez.. bunca zaman care bulamadim, sektor kotu niyete acik oldugu icin leke tedavisi de olamadım tanidik bildik biri yoktu, ustune dusemedim. Bu sefer lohusa terimle silmeyi dusunuyorum, ya tutarsaKızlar benim. Yüzümde leke oluştu yanaklarimda koyulaşma oldu gebelikte oluyormus ama ilk gebeligimde olmamıştı bu geçer mi ya başına gelen oldu mu
Evet çil bendede oldu zaten vardı ama biraz daha eklendi onlar rahatsız etmiyor ama koyulaşma rahatsız etti açık tenliyim inşallah denicem bunuBenim iki yanağımda hemen göz altlarımın altında hafif çillenme gibi lekelenmeler oldu. Kötü durmuyor ama, sevdim ben. Gittiğim estetisyen ilk sütten yani kolostrumdan birazcık sürersen bu lekeler kaybolur dedi ama tabii bilimselliği tartışılır
Sütüm gelir mi gelmez mi diye pimpirik yapmamak lazım bence. Nerede sütüm var mı yok mu diye aşırı kafaya takan arkadaşlarım hep sorun yaşadı. Gelecek pozitif düşüneceğiz hepKızlar bir de gebelik öncesi prolaktin yüksekliği problemi olan var mıydı? Benim prolaktin değerim hep yüksekti hatta gebeliğe engel olur mu diye epey korkmuştum. Yüksekken de ilaçsız gebe kaldım çok şükür. Prolaktin süt hormonu , hatta gebe değilken bile yüksekliği süt gelmesine sebep olabilen bir hormon. Acaba diyorum bunun artısını yaşar mıyım doğumdan sonra sütüm fazla mı olurumut fakirin ekmeği hep kendimi öyle motive ediyoeum benim sütüm çok olur hemen gelir çünkü süt hormonum yüksek falan diyorum kendime ama evet şimdiye kadar benimde herhangi ib süt gelmesi durumu olmadı
Tabiki stres zaten maalesef kötü sonuçlara neden oluyor. Yani şimdiki mamalar zaten anne sütüne o kadar yakın ki onun farkındayım ama tabi inşallah gerek kalmaz inşallah emziririm benimki şimdiden duyulan annelik endişeleri aslında, rabbim hepimizin gönlüne göre versin hepimiz istediğimiz gibi büyütelim bebislerimiziYani silikon taktırıp emziren arkadaşım var sizde gene kendi dokunuz hiç merak etmeyininşallah gelir süt ama gelmezse de dünyanıj sonu değil o günler öyle gibi gelio çok iyi hatırlıorum ben de mama vermek durumunda kaldım çok üzüldüm ağladım yetmiorum die şimdi ne desem boş herkes bi süreç yaşuyor ilk günler de ama şu an ki aklımla ve tecrübemle saçmalamışım diyorum stres yapmayın en önemlisi bu bence
Şimdiden kullanmak gerekmez. Emzirmeye başlar başlamaz takarsanız faydasını görürsünüz. Benim ikinci gün hassasiyet başlamıştı memelerde. Uzun süre hiç çıkarmadan taktım. Çıkardığım gibi sızlama olurdu çünkü. Krem vs sürmeden kullanmak gerekiyor. Orada biriken süt de iyileştirici etki yapıyor.Kızlar göğüs ucu konusu açılmışta. Benimki gebeliğin ortalarından beri epey kuru baya pul pul. Ben gümüş kapak almıştım doğum sonrası yaraları için. Şimdiden kullanayım mı? O nemlendirmesini sağlar mı? Kaç saat kullanılmalı vs bilgi verebilecek var mı
Gümüş kapak almak gerekli mi acaba mesela ben sürekli nemlendiriyorum şimdiden hatta nerdeyse iki ay olmuştur nemlendirmeye başlayalı, almadım da alsam mı diye düşünüyorumŞimdiden kullanmak gerekmez. Emzirmeye başlar başlamaz takarsanız faydasını görürsünüz. Benim ikinci gün hassasiyet başlamıştı memelerde. Uzun süre hiç çıkarmadan taktım. Çıkardığım gibi sızlama olurdu çünkü. Krem vs sürmeden kullanmak gerekiyor. Orada biriken süt de iyileştirici etki yapıyor.
Benim elim ayağımdı gümüş kapak. Ben çok memnun kaldım. Çıkardığım an hemen hassasiyet oluşurdu. Hiç ciddi yaram olmadı bu sayede ki gece gündüz saat başı emzirdim. Tabi yine de kişisel bişey, bazen memnun kalmayanları okuyorum şaşırsam daGümüş kapak almak gerekli mi acaba mesela ben sürekli nemlendiriyorum şimdiden hatta nerdeyse iki ay olmuştur nemlendirmeye başlayalı, almadım da alsam mı diye düşünüyorum
Nerden aldınız nasıl bişey önerirsinizBenim elim ayağımdı gümüş kapak. Ben çok memnun kaldım. Çıkardığım an hemen hassasiyet oluşurdu. Hiç ciddi yaram olmadı bu sayede ki gece gündüz saat başı emzirdim. Tabi yine de kişisel bişey, bazen memnun kalmayanları okuyorum şaşırsam da
Ne şekilde kullandınız acaba ? Doğumdan sonra hemen başladınız mı. Emzirdikten sonra sürekli taktınız mı? Yoksa günde 1-2 saat falan mıBenim elim ayağımdı gümüş kapak. Ben çok memnun kaldım. Çıkardığım an hemen hassasiyet oluşurdu. Hiç ciddi yaram olmadı bu sayede ki gece gündüz saat başı emzirdim. Tabi yine de kişisel bişey, bazen memnun kalmayanları okuyorum şaşırsam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?