2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Gerçekten boşvermek lazım aslında, çok şükür eşimle ikimiz de çalışıyoruz ihtiyaçları karışıyoruz, kendi ailemden de maddi manevi her desteği görüyorum. Ama işte karşı tarafın hiçbir şey yapmaması çok gözüme batıyordu. Olan evdeki huzurumuza oldu eşimle 1 gün boyunca konuşmadık ama ertesi gün kendisi halletti Allah’tan uzamadı. Hamiş hamiş bizi nasıl geriyorlar sorsan onlar da çok mutlu ilk torunları gelecek çok az kaldı şöyle böyle diye etraflarına hava atmasını da biliyorlar hele birde senin örnek de çok can sıkıcıymış. Önemli olan ama böyle bir durum varsa eşlerin farkında olması. Benimki çok şükür odun değilmiş farkındaymış her şeyin. Kendimizi motive edelim, bebişlerimize kavuşacağız yakın zamanda, yanımızda olanlar bize yeterli fazlasına gerek yok, biz her şeyi başarırız

İlk dogumumdan sonra ilk emzirmelerde sanki elektrik veriliyormuş gibi bir ani acı, sızı oluyordu. Ebeler süt kanalları açılıyor o yuzden acıyor demisti. Şimdi ikinci dogumdan sonra yine mi olacak yani aynı acı ? Bir kere açıldı nasılsa ikinci de acı olmaz diye düşünüyordum.

Valla uykusuzluk mahvetti hepimizi meme uçları için şimdiden krem kullanmaya başlayin bence bana doktorum yaaa 29. Haftamda demişti başla diye ama ben zaten vücudumu yagladigimda meme uçlarımı da yağliyorum hep nemli kalsın diye lansinohun kremi var meme ucu için doktorum onu söyledi onu aldım ben kullanmaya başladım bile

Benim gogsumde hic nemlenme/sizinti vs yok hala 33.haftada acaba olmasi mi gerekiyordu :/
Bunu bende soracaktım arkadaşlar bende 33. Haftanın içindeyim hiç süt falan gelmiyor bende endişeleniyorum acaba gelmeyecek mi falan diye herkesin gelmeye başladı mı

Ayyy bu cvp beni de çok rahatlatti çünkü benimde hiç akıntı süt gelme falan olmadı bende endişe duyuyordum ve bende adet dönemi göğüs hassasiyeti yaşamam acaba bı alakası var mıdır. İnşallah bol bol güzel güzel gelir sütümüzde sağlıkla emer bebelerimiz

Yani bence de hem insanın kafası rahat oluyor, ben pazartesi günü başladım hazırlıklara yıkadım çoğu şeyi güzelce l, salı ve çarşamba arkadaşım geldi yıkadık ütüledik yerleştirdik minik minik kıyafetler ama baya uğraş istiyor bide farkına varmadan çok kıyafet olmuş bende neyse dün bitti yerleştirdim ya yerlerine kafam o kadar rahatladı ki

Evet ilkinde o değişik acıyı ben de hissettim sanırım. Ama dayanılmayacak bir acı değildi benimki, sanki içimden ince ip gibi bir şey çekiliyor gibi hissediyordum, korkmuştum noluyor içimde bir şeyler mi kopuyor kanıyor mu filan gibi, hemşireye sorunca o da bana aynı şekilde dedi süt kanalları açılıyor diye. Ama ikincide onu çok çok az hissettim ilk emzirmede, sonra geçti hemen alıştım zaten. Kesinlikle ikinci kez emzirmek çok çok kolay ve rahat oluyor, artık her şeyi biliyorsunuz, kendinize güveniniz tam keyifle emziriyorsunuz

Ben de de hiç gelmedi ilk hamilelik 2,5 yıl emzirdim sonrasında da , etrafımda da gelen duymadım stres yapmayın

Ayy ben de merak ediodum aynı acı sızı olcak mı die çok teşekkür ederim tecrübe çok kıymetli

Aynen az insan çok huzur bebişler sağlıklı olsun huzurumuz olsun bende başka bişey istemiyorum eşim de olayların farkında kendisi de sürekli igneliyor kv şunu aldı bunu yapıyor gibisinden hava atıyor onlara eslerimiz yanımızda dursun onlara ezdirmeye kalkışmasın yeter bize onlara ihtiyacımız yok

Ben de de hiç gelmedi ilk hamilelik 2,5 yıl emzirdim sonrasında da , etrafımda da gelen duymadım stres yapmayın
Çok rahatlattı bu cvplarınız gerçekten saolun çünkü bazen süt gelmeye başladı mı akıntı olur artık falan diye soruyorlar gelip ucunu sıkıyorum bişey gelmeyince de gelmezse, gelmeyecek mi acaba diye stres oluyorum

Valla ben kocama bırakmadan kendim söylüyorum annem şunu aldı, arabası için şu kadar para gönderdi, beşiğini ben alcam sen al ben parasını gönderirim hep böyleydi, bide az rakamlar değil tabi ki kimseden beklentimiz yok ama düşünülmek, seninle birlikte aynı heyecanı yaşıyor olmaları bunu hissetmek çok güzel gerçekten ben gurbetteyim kimsem yok burda, kayınvalidem ve görümcemle aynı mahallede oturuyoruz bir kez olsun ihtiyacın var mı biseye, canın bişey istedimi aman yardıma ihtiyacın var mı demediler, kız kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım var saolsun o herseyime koştu bişey canım çekse hiç çekinmeden ondan istedim . Hele ki dün bişey oldu kayınvalideme uğramak zorunda kaldım ben 3 gündür bebeğin kıyafetlerini yıka ütüle yerleştir uğraşıyorum o arkadaşimla dün bitti çok şükür, bana diyorki bizde sana gelmek istiyorduk, eşim söylemiş ona bebeğin kiyafetlerini hazırlıyorlar diye bir kere beni arayıp ne yaptın bir şeye ihtiyacın var mı yardım edelim mi demediler, akşama çaya gelelim diyolar bu kadar düşünce sıfır işte çıldırırsin ben o yorgunlukla misafir agirliycam üstüne kız kardeşiyle gelecek kayınvalidem. Dedim yarın gelin kaç gündür yoruldum

Ben de aldım onu bir deneyeyim canım teşekkür ederim .

Bende eşimin ailesiyle aynı şehirde 4 yıl yaşadım herşeye burunlarını soktukları için isyan bayraklarını çekip kendi memleketime taşındım hem geri kafalı hemde baskilamaya çalışıyordular beni büyük cıngar çıkardıktan sonra iletişimi kökünden kestim hiç görüşmüyorum eşim arada konuşuyor o da onların gerçek yüzünü gördüğü için samimiyeti kesti sırf gıcıklık olsun diye kendi bunu aldılar şunu yaptılar diyo banada eğlence çıkıyor onlar sinir oldukça çünkü zamanında çok stres üzüntü yaşattılar birazda onların sinirleri oynasın
Bence sende ben iyice ağırlaştım kaç gündür hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum çok yoruldum evin düzeni de dağıldı teyzeyi de çağır biz size gelelim de sende biraz dinlenirsin o yorgunlukla bide onları ağırlayacam diye yorma kendini

Uyarmak erken doğumu tetitklio diolar doğru yanlış bilemem de siz çok kurcalamayın yine de bu haftalar da nolur nolmaz normal doğum olursa hemen gelir Allahın izniyle sezaryen de bile geliyorsa vücut nasıl bişeyse hazır zaten

Tesekkur ederim. Bunlar kuplu mu resimden olmadığını dusunmustum.

Benim acıyor mesela baktım yarılmaya başlamış . Uyarırım diye korkundan dokunamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…