Gerçekten boşvermek lazım aslında, çok şükür eşimle ikimiz de çalışıyoruz ihtiyaçları karışıyoruz, kendi ailemden de maddi manevi her desteği görüyorum. Ama işte karşı tarafın hiçbir şey yapmaması çok gözüme batıyordu. Olan evdeki huzurumuza oldu eşimle 1 gün boyunca konuşmadık ama ertesi gün kendisi halletti Allah’tan uzamadı. Hamiş hamiş bizi nasıl geriyorlarAhahaha çok iyi yapmışsın canım süper bı fikir ama eşimin ailesine liste bile atsam kendiniz alın biz uzaktayiz daha kargoyla ugrastirmayin yapamayız alamayiz derler yüzsüz yüzsüz bende hiç muhtaç etmiyorum istemiyorum tekliflerini de reddediyorum çünkü alacakları kalitesiz şeyler olacağı için biz aldık bizden çıktı diyemesinler ki elimde koz olsun her fırsatta dile getirebileyim kayınpederim kardeşime ev dizdim düğününü yaptım şunu taktım çocuğuna oda yaptım diye kaç kez övündü normalde saygimi bozmazdim ama bıçak kemiğe dayanınca bana yapmadiktan sonra kime yapmışsın banane dedim o günden sonra konuşmadı benle
Çok şükür uzağım çocuğuma istediğimi eşime aileme aldırır paşa paşa bakarım hiç olmazsa burunlarını sokamazlar işime 4 yıl mobinglerine uğradıktan sonra buna bile şükür almasınlar ama karisamasinlar da diye avutuyorum kendimi sizde boşverin
Benim ilk hamileligimde hic olmamisti yani illa olcak diye bir şey yok canim. Şuanda da 34 içindeyim ama yok.Benim gogsumde hic nemlenme/sizinti vs yok hala 33.haftada acaba olmasi mi gerekiyordu :/
Hayır olması gereken bir şey değil. Bazı kadınlarda hamilelikte göğüsler hemen etkilenir, bazı kadınlarda doğumdan sonra fark eder. Benim hamilelikte hiç değişiklik olmaz mesela, doğumdan sonra süt kanalları çalışınca hem büyüme, sertlik hem sızı vs oluyor bende. 2 sene de emzirdim çok şükür evlatlarımı. Allah nasip etsin yine yine sağlıkla emzirmeyi.Normalde de adet zamanlarımda öyle göğüs hassasiyeti yaşamazdım hiç, belki de o yüzdendir bilemiyorum. Her bünye farklı bence. Şu an bir hassasiyet olmadıysa hiç önemli değil yani, yine vakti gelince güzelce emzireceksiniz içiniz rahat olsun
Valla uykusuzluk mahvetti hepimiziUyuyamayanlar kulübü benayak ağrılarım sızlamalar karnım gergin büyüyor çatlıyor acısı ayrı kızlar . Dün aile hekiminde tahlil verdim hgb de 10.3 çıkmış sanırım kansızlıktan oluyor bu ağrılar . Bakalım doktorum ne önerecek meme uçları da ayrı açıyor baktım çatlamaya başlamış .
Bunu bende soracaktım arkadaşlar bende 33. Haftanın içindeyim hiç süt falan gelmiyor bende endişeleniyorum acaba gelmeyecek mi falan diye herkesin gelmeye başladı mıBenim gogsumde hic nemlenme/sizinti vs yok hala 33.haftada acaba olmasi mi gerekiyordu :/
Ayyy bu cvp beni de çok rahatlatti çünkü benimde hiç akıntı süt gelme falan olmadı bende endişe duyuyordum ve bende adet dönemi göğüs hassasiyeti yaşamam acaba bı alakası var mıdır. İnşallah bol bol güzel güzel gelir sütümüzde sağlıkla emer bebelerimizHayır olması gereken bir şey değil. Bazı kadınlarda hamilelikte göğüsler hemen etkilenir, bazı kadınlarda doğumdan sonra fark eder. Benim hamilelikte hiç değişiklik olmaz mesela, doğumdan sonra süt kanalları çalışınca hem büyüme, sertlik hem sızı vs oluyor bende. 2 sene de emzirdim çok şükür evlatlarımı. Allah nasip etsin yine yine sağlıkla emzirmeyi.Normalde de adet zamanlarımda öyle göğüs hassasiyeti yaşamazdım hiç, belki de o yüzdendir bilemiyorum. Her bünye farklı bence. Şu an bir hassasiyet olmadıysa hiç önemli değil yani, yine vakti gelince güzelce emzireceksiniz içiniz rahat olsun
Yani bence de hem insanın kafası rahat oluyor, ben pazartesi günü başladım hazırlıklara yıkadım çoğu şeyi güzelce l, salı ve çarşamba arkadaşım geldi yıkadık ütüledik yerleştirdik minik minik kıyafetler ama baya uğraş istiyor bide farkına varmadan çok kıyafet olmuş bende neyse dün bitti yerleştirdim ya yerlerine kafam o kadar rahatladı kiNe kadar erken hazırlarsan o kadar rahat oluyor. İlk çocuğumda yoğunluğum yoktu 32 de başladık hazırlamaya 1-2 haftada rahat rahat eksikleri tamamladık. Şimdi çok yoğunum daha hiçbir şey yapamadım. Ama artık yapmam lazım 34. Hafta bitti
Evet ilkinde o değişik acıyı ben de hissettim sanırım. Ama dayanılmayacak bir acı değildi benimki, sanki içimden ince ip gibi bir şey çekiliyor gibi hissediyordum, korkmuştum noluyor içimde bir şeyler mi kopuyor kanıyor mu filan gibi, hemşireye sorunca o da bana aynı şekilde dedi süt kanalları açılıyor diye. Ama ikincide onu çok çok az hissettim ilk emzirmede, sonra geçti hemen alıştım zaten. Kesinlikle ikinci kez emzirmek çok çok kolay ve rahat oluyor, artık her şeyi biliyorsunuz, kendinize güveniniz tam keyifle emziriyorsunuzİlk dogumumdan sonra ilk emzirmelerde sanki elektrik veriliyormuş gibi bir ani acı, sızı oluyordu. Ebeler süt kanalları açılıyor o yuzden acıyor demisti. Şimdi ikinci dogumdan sonra yine mi olacak yani aynı acı ? Bir kere açıldı nasılsa ikinci de acı olmaz diye düşünüyordum.
Ben de de hiç gelmedi ilk hamilelik 2,5 yıl emzirdim sonrasında da , etrafımda da gelen duymadım stres yapmayınAyyy bu cvp beni de çok rahatlatti çünkü benimde hiç akıntı süt gelme falan olmadı bende endişe duyuyordum ve bende adet dönemi göğüs hassasiyeti yaşamam acaba bı alakası var mıdır. İnşallah bol bol güzel güzel gelir sütümüzde sağlıkla emer bebelerimiz
Ayy ben de merak ediodum aynı acı sızı olcak mı die çok teşekkür ederimEvet ilkinde o değişik acıyı ben de hissettim sanırım. Ama dayanılmayacak bir acı değildi benimki, sanki içimden ince ip gibi bir şey çekiliyor gibi hissediyordum, korkmuştum noluyor içimde bir şeyler mi kopuyor kanıyor mu filan gibi, hemşireye sorunca o da bana aynı şekilde dedi süt kanalları açılıyor diye. Ama ikincide onu çok çok az hissettim ilk emzirmede, sonra geçti hemen alıştım zaten. Kesinlikle ikinci kez emzirmek çok çok kolay ve rahat oluyor, artık her şeyi biliyorsunuz, kendinize güveniniz tam keyifle emziriyorsunuz
Aynen az insan çok huzur bebişler sağlıklı olsun huzurumuz olsun bende başka bişey istemiyorum eşim de olayların farkında kendisi de sürekli igneliyor kv şunu aldı bunu yapıyor gibisinden hava atıyor onlaraGerçekten boşvermek lazım aslında, çok şükür eşimle ikimiz de çalışıyoruz ihtiyaçları karışıyoruz, kendi ailemden de maddi manevi her desteği görüyorum. Ama işte karşı tarafın hiçbir şey yapmaması çok gözüme batıyordu. Olan evdeki huzurumuza oldu eşimle 1 gün boyunca konuşmadık ama ertesi gün kendisi halletti Allah’tan uzamadı. Hamiş hamiş bizi nasıl geriyorlarsorsan onlar da çok mutlu ilk torunları gelecek çok az kaldı şöyle böyle diye etraflarına hava atmasını da biliyorlar hele birde senin örnek de çok can sıkıcıymış. Önemli olan ama böyle bir durum varsa eşlerin farkında olması. Benimki çok şükür odun değilmiş farkındaymış her şeyin. Kendimizi motive edelim, bebişlerimize kavuşacağız yakın zamanda, yanımızda olanlar bize yeterli fazlasına gerek yok, biz her şeyi başarırız
Çok rahatlattı bu cvplarınız gerçekten saolun çünkü bazen süt gelmeye başladı mı akıntı olur artık falan diye soruyorlar gelip ucunu sıkıyorum bişey gelmeyince de gelmezse, gelmeyecek mi acaba diye stres oluyorumBen de de hiç gelmedi ilk hamilelik 2,5 yıl emzirdim sonrasında da , etrafımda da gelen duymadım stres yapmayın
Valla ben kocama bırakmadan kendim söylüyorumAynen az insan çok huzur bebişler sağlıklı olsun huzurumuz olsun bende başka bişey istemiyorum eşim de olayların farkında kendisi de sürekli igneliyor kv şunu aldı bunu yapıyor gibisinden hava atıyor onlaraeslerimiz yanımızda dursun onlara ezdirmeye kalkışmasın yeter bize onlara ihtiyacımız yok
Bunu bende soracaktım arkadaşlar bende 33. Haftanın içindeyim hiç süt falan gelmiyor bende endişeleniyorum acaba gelmeyecek mi falan diye herkesin gelmeye başladı mı
Hayir canim gelmiyor. İlk hamileligimde de gelmemişti süt. Cocuk doğduktan sonra gelmişti.
Ben de aldım onu bir deneyeyim canım teşekkür ederim .Valla uykusuzluk mahvetti hepimizimeme uçları için şimdiden krem kullanmaya başlayin bence bana doktorum yaaa 29. Haftamda demişti başla diye ama ben zaten vücudumu yagladigimda meme uçlarımı da yağliyorum hep nemli kalsın diye lansinohun kremi var meme ucu için doktorum onu söyledi onu aldım ben kullanmaya başladım bile
Bende eşimin ailesiyle aynı şehirde 4 yıl yaşadım herşeye burunlarını soktukları için isyan bayraklarını çekip kendi memleketime taşındım hem geri kafalı hemde baskilamaya çalışıyordular beni büyük cıngar çıkardıktan sonra iletişimi kökünden kestim hiç görüşmüyorum eşim arada konuşuyor o da onların gerçek yüzünü gördüğü için samimiyeti kesti sırf gıcıklık olsun diye kendi bunu aldılar şunu yaptılar diyo banada eğlence çıkıyor onlar sinir oldukça çünkü zamanında çok stres üzüntü yaşattılar birazda onların sinirleri oynasınValla ben kocama bırakmadan kendim söylüyorumannem şunu aldı, arabası için şu kadar para gönderdi, beşiğini ben alcam sen al ben parasını gönderirim hep böyleydi, bide az rakamlar değil tabi ki kimseden beklentimiz yok ama düşünülmek, seninle birlikte aynı heyecanı yaşıyor olmaları bunu hissetmek çok güzel gerçekten ben gurbetteyim kimsem yok burda, kayınvalidem ve görümcemle aynı mahallede oturuyoruz bir kez olsun ihtiyacın var mı biseye, canın bişey istedimi aman yardıma ihtiyacın var mı demediler, kız kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım var saolsun o herseyime koştu bişey canım çekse hiç çekinmeden ondan istedim . Hele ki dün bişey oldu kayınvalideme uğramak zorunda kaldım ben 3 gündür bebeğin kıyafetlerini yıka ütüle yerleştir uğraşıyorum o arkadaşimla dün bitti çok şükür, bana diyorki bizde sana gelmek istiyorduk, eşim söylemiş ona bebeğin kiyafetlerini hazırlıyorlar diye bir kere beni arayıp ne yaptın bir şeye ihtiyacın var mı yardım edelim mi demediler, akşama çaya gelelim diyolar bu kadar düşünce sıfır işte çıldırırsin ben o yorgunlukla misafir agirliycam üstüne kız kardeşiyle gelecek kayınvalidem. Dedim yarın gelin kaç gündür yorulduk
Uyarmak erken doğumu tetitklio diolar doğru yanlış bilemem de siz çok kurcalamayın yine de bu haftalar da nolur nolmazÇok rahatlattı bu cvplarınız gerçekten saolun çünkü bazen süt gelmeye başladı mı akıntı olur artık falan diye soruyorlar gelip ucunu sıkıyorum bişey gelmeyince de gelmezse, gelmeyecek mi acaba diye stres oluyorum
Tesekkur ederim. Bunlar kuplu mu resimden olmadığını dusunmustum.Ablamda bunlardan vardı. Göğüsleri çok küçük emzirme döneminde 6 ay falan kullandı ondan sonra ben de birkaç defa giydim gömlek içine falan çok rahatlar. . Normalde de sütyen kullanamıyorum kuplu sporcu atletlerinden giyiyorum. Şimdi de bunlardan alacağım sadece.
Belki işinize yarar bunlar da
Normali gelmemesi . Gelmesi de iyi değil bu haftalar doğumu tetikler diyorlarBunu bende soracaktım arkadaşlar bende 33. Haftanın içindeyim hiç süt falan gelmiyor bende endişeleniyorum acaba gelmeyecek mi falan diye herkesin gelmeye başladı mı
Benim acıyor mesela baktım yarılmaya başlamış . Uyarırım diye korkundan dokunamıyorum .Uyarmak erken doğumu tetitklio diolar doğru yanlış bilemem de siz çok kurcalamayın yine de bu haftalar da nolur nolmaznormal doğum olursa hemen gelir Allahın izniyle sezaryen de bile geliyorsa vücut nasıl bişeyse hazır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?