- 21 Kasım 2022
- 695
- 782
- 33
Bende 3 gün oldu dediğiniz göğüs ucu kremini kullanmaya başladım. Geçen hafta doğum yapan arkadaşım ben düzenli kullanmadım ilk emzirmede çok yara oldu mutlaka düzenli kullan dedi. Başka arkadaşımdan da duymuştum korktum başladım :)Valla uykusuzluk mahvetti hepimizimeme uçları için şimdiden krem kullanmaya başlayin bence bana doktorum yaaa 29. Haftamda demişti başla diye ama ben zaten vücudumu yagladigimda meme uçlarımı da yağliyorum hep nemli kalsın diye lansinohun kremi var meme ucu için doktorum onu söyledi onu aldım ben kullanmaya başladım bile
Benim anlımda oluştu lekelenme bir önceki hamileliğim de hiç bir şey yoktu kız olunca mı lekelendim acabaKızlar benim. Yüzümde leke oluştu yanaklarimda koyulaşma oldu gebelikte oluyormus ama ilk gebeligimde olmamıştı bu geçer mi ya başına gelen oldu mu
Nerden aldınız nasıl bişey önerirsiniz
Silverette markaydı. 999 ayar değil de 900 küsür ayar bişey almıştım. Gece gündüz hiç çıkarmadan taktım. Doğumdan sonra ikinci gün memem sızlamaya başlayınca taktım ve 7-8-9 ay kullandım sanırım. Geceleri kötü pozisyonlarda da emziriyordum ve saat başı, ondan belki çok uzun aylar kullandım. Hiç çıkarmaksızın. Yoksa meme çamaşıra değiyor tahriş olıyor iyice.Ne şekilde kullandınız acaba ? Doğumdan sonra hemen başladınız mı. Emzirdikten sonra sürekli taktınız mı? Yoksa günde 1-2 saat falan mı
Tamam bakayım bi teşekkür ederimSilverette markaydı. 999 ayar değil de 900 küsür ayar bişey almıştım. Gece gündüz hiç çıkarmadan taktım. Doğumdan sonra ikinci gün memem sızlamaya başlayınca taktım ve 7-8-9 ay kullandım sanırım. Geceleri kötü pozisyonlarda da emziriyordum ve saat başı, ondan belki çok uzun aylar kullandım. Hiç çıkarmaksızın. Yoksa meme çamaşıra değiyor tahriş olıyor iyice.
Ablamın aldıkları kupluydu h&m aynı model. Ama ben de henüz almadım emin değilim alınca yazarım burdanTesekkur ederim. Bunlar kuplu mu resimden olmadığını dusunmustum.
Benimde aynı ilki erkek ti bu kızBenim anlımda oluştu lekelenme bir önceki hamileliğim de hiç bir şey yoktu kız olunca mı lekelendim acabaöyle bir soylenti varya
Ben de bunlardan aldım. Deneyimlerine güvendiğim bir içerik üreticisi önermiştiAblamda bunlardan vardı. Göğüsleri çok küçük emzirme döneminde 6 ay falan kullandı ondan sonra ben de birkaç defa giydim gömlek içine falan çok rahatlar. . Normalde de sütyen kullanamıyorum kuplu sporcu atletlerinden giyiyorum. Şimdi de bunlardan alacağım sadece.
Belki işinize yarar bunlar da
Liste vermek biraz garip olmuşSelam kızlar mayıs annelerinden geliyorumbu konu çok ilgimi çekti aynı şey bizde de sorun oldu hatta eşimle baya fena kavga ettik bu konuda. Benim ailem dünyaları aldı ama karşı taraftan sadece 1-2 civil zıbını geldi o kadar. Maddi durumları da gayet iyi. Dıdısının dıdısı evlense gidip çeyreği hemen takar. Kavgadan sonraki gün eşim kendisi farkına vardı ve iki taraftaki eşitsizliği gördü ki son eksikler için bir liste yapmamı istedi ve listedeki her şeyin alınması için annesine iletti. Alındı da tüm liste. Bazen karşı taraf görmezden geliyorsa, sen harekete geçeceksin.
Silver nurse aldım ben. Kullanmadım henü ama yorumlardan yola çıkarak onu aldımTamam bakayım bi teşekkür ederim
Ya ablamın aldıkları kupluydu aynı diye düşündüm ama emin olamadım bunlarda da kup var mı pekiBen de bunlardan aldım. Deneyimlerine güvendiğim bir içerik üreticisi önermişti
bnmde yüzümde lekeler oldu ilk gebeliğim inşallah gecer serumda kullandım ama geçmiyor şimdi umarım doğumdan sonra gecerKızlar benim. Yüzümde leke oluştu yanaklarimda koyulaşma oldu gebelikte oluyormus ama ilk gebeligimde olmamıştı bu geçer mi ya başına gelen oldu mu
Ama insanlar bilerek böyle davranıyorsa yapacak bir şey yok.Liste vermek biraz garip olmuş
Doğru herhaldeBenimde aynı ilki erkek ti bu kızguzelligimi çalıyor
Evet öyle olması lazımGümüş kapaklarda bir standart bir de XL beden görüyorum. Sadece ikisi mi oluyor?
Sizin attığınızda cup detayına bakmamışım. H&M olduğunu görünce aynı sandım ama ben şundan aldım. Emzirme atletiYa ablamın aldıkları kupluydu aynı diye düşündüm ama emin olamadım bunlarda da kup var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?