2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benim de 15 haziran ama mayıs sonu zorunlu sezeryan gözüküyor. Sağlıkla ve kolaylıkla doğsunlar inşallah.

Ben ilk hamileliğimde heves edip aldım. Yanlış birşey yaparım diye saramadım bebeği korktum. Sonuç kullanmadım Direkt kanguru aldım bu sefer

Merhaba bir konuda danışmak istemiştim hepinize
Benim ara ara vajinama vuran anlık sancılarım oluyor bebeğim hareket ettiğinde daha fazla oluyor bu sancı iki hafta öncesine kadar çok az ama ayırt edilecek şekilde bir kahvemsi akıntım oldu daha da olmadı çok şükür o panikle hastaneye gittim doktor çatı muayenesi yaptı açıklık yoktu o yüzden rahatladım benim gibi yaşayan varsa yorumda bulunursa çok sevinirim
Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi

Uzun zamandır takip edemiyordum buraları şimdi gördüm.. Çok zor bir durum anne için.. Allah ım biran önce sağlıcakla bebişini kollarına almayı nasip etsin Süt gelmesi veya artması için sırt bölgesine uygulanan bir masaj var. Düzenli yapılırsa baya etkisi oluyormuş. İnternette görselleri oluyor. Yanılmıyorsam oksitosin masajı diye geçiyor.

Hapşırınca veya oķsurunce oluyor. Bir süre sonra geçiyor canım.

Benimmde ikinci hamileliğim.o korku bende de var maalesef. Bakabilir miyim yetebilir miyim eve ve çocuklara korkusu. Uykusuzluğa dayanabilir miyim gibi sorular.

Az önce kayınvalidem aradı. Epeydir konuşmamıştık. O kadar zor açtım ki telefonu... Nasıl gidiyor, bir sorun var mı diye sordu. Çok şükür her şey yolunda, ne sorun olacak ki dedim. Kem küm etti, sustu. Gelinlerden hep bir sorun, hep bir kusur beklerler. Öyle bir kültürden geliyor kendisi. Doğum tarihini konuştunuz mu dedi. Haziran'ın üçüncü haftasından önce gelmesi lazım, yaşayıp göreceğiz dedim. Doğru ya sezaryen değildi senin dedi. Konuyla alakası muazzam... Zoraki iletişim bu kadar oluyor.

Benimmde ikinci hamileliğim.o korku bende de var maalesef. Bakabilir miyim yetebilir miyim eve ve çocuklara korkusu. Uykusuzluğa dayanabilir miyim gibi sorular.

İkinci çocuk olsa düşünemiyorum bile. Ama tecrübeniz işleri kolaylaştırır muhakkak, üstelik araştıran bilgili bir annesiniz. Yardım alabileceğiniz birileri var mı anne ya da kv gibi?

Bazen olmamaları daha mı iyi acaba. İnsan neden zoraki iletişim kurar ki birileriyle aramasa sizi de sıkıntıya sokmayacak. Hayır bir de doğacak olan senin torunun komşunun çocuğu mu ki bu kadar ilgisizlik niye

İkinci çocuk olsa düşünemiyorum bile. Ama tecrübeniz işleri kolaylaştırır muhakkak, üstelik araştıran bilgili bir annesiniz. Yardım alabileceğiniz birileri var mı anne ya da kv gibi?
Bi de 42 yaşındayım hani enerjim yeter mi korkusu var. Çok teşekkür ederim. Inşallah kolaylıkla hallederim. Bir süre inşallah annem yardım edecek. Senin yardımcı olacak biri olucak mi canım?

Bi de 42 yaşındayım hani enerjim yeter mi korkusu var. Çok teşekkür ederim. Inşallah kolaylıkla hallederim. Bir süre inşallah annem yardım edecek. Senin yardımcı olacak biri olucak mi canım?
İnşallah kolaylıkla üstesinden gelebilirsin, gelebiliriz Bende kimse yok maalesef eşim sadece. Zaten korkumun kaynağı da tek olmam sanırım biraz da bu konudaki cehaletim

Bazen olmamaları daha mı iyi acaba. İnsan neden zoraki iletişim kurar ki birileriyle aramasa sizi de sıkıntıya sokmayacak. Hayır bir de doğacak olan senin torunun komşunun çocuğu mu ki bu kadar ilgisizlik niye
Vallahi aynı şeyi düşündüm, aramasa daha iyi olacak aslında. Soru cevap seansı yapıyoruz resmen. Soruları da falsolu soruyor, patavatsızlıkta bir dünya markası. Tarih sorma sebebi de buraya gelmeyi planlamasıdır. Bayılır öyle planlı işlere. Kafa zehir gibi, devamlı plan yapar, hiç hazırlıksız yakalanmaz. Yalnız şöyle ufacık bir ayrıntı var; kendilerine çocuk doğduktan sonra haber vereceğiz, haberi yok

Yeter yeter, Allah dağına göre kar veriyor. Siz hiç merak etmeyin. Aylardır yatıyorsunuz, ne kadar zorlu bir süreç geçirdiniz şimdiye kadar. Bunu başaran anne iki çocuğa da çiçek gibi bakar

Çok zeki, çok profesyonel. Sevdim bu fikri neden haber vermediniz derse Mayıs'ta konuştuk ya deyin kalsın öyle

İnşallah kolaylıkla üstesinden gelebilirsin, gelebiliriz Bende kimse yok maalesef eşim sadece. Zaten korkumun kaynağı da tek olmam sanırım biraz da bu konudaki cehaletim
Inşallah canım. Esin ile halledersiniz güzelce inşallah. Zaten kafaniza takılan durumları doktora sorarsınız. Herşey kolaylıkla olsun inşallah. Yavrular da bol uykulu olsun.

Yeter yeter, Allah dağına göre kar veriyor. Siz hiç merak etmeyin. Aylardır yatıyorsunuz, ne kadar zorlu bir süreç geçirdiniz şimdiye kadar. Bunu başaran anne iki çocuğa da çiçek gibi bakar
Çok teşekkürler canım moral verdin valla. Inşallah herşey güzel olsun canım.

Çok zeki, çok profesyonel. Sevdim bu fikri neden haber vermediniz derse Mayıs'ta konuştuk ya deyin kalsın öyle
Gelirse cidden faydadan çok zararı dokunur. Aşırı meraklıdır, hızlı hızlı ve sessizce hareket eder. Bir anda yatak odasında yanınızda bitiverir. Her şeyi duymak, görmek ister. Daha önce bir ameliyat olmuştum. Ameliyat önlüğünü çıkarıp pijamalarımı giyecektim. Başımda hemşire var, kendi annem var, bir de kv. Annemle hemşire mümkün olduğunca mesafeli duruyorlardı rahatsızlık vermemek için çünkü malum çırılçıplaksınız o anda. Kv geçmiş karşıma, böyle eğilmiş, şeyime bakmaya çalışıyordu. İnanın neyi merak etti de baktı o gün bu gündür çözemedim Napıyorsun neye bakıyorsun anne çekilsene şöyle kenara dedim. Çocuk gibi yakalandı, panik oldu, eli ayağı birbirine girdi. Annem ve hemşire şoktalar tabii o an. Allah sabır versin kızım, bu kadın bambaşka bir model demişti annem o zaman Söyleyin şimdi ben bu insanı doğumumda ister miyim? Ha eşimin annesi olması mecburiyetinden illa ki gelecek, birkaç gün de kalacak ama en azından hastane aşamasında bir de onun uygunsuz davranışları ve sözlerine sinir olup sürecimin iyice zorlaşmasını istemiyorum. İnanın bu klasik bir gelin kv anlaşmazlığı değil. Başta kendi oğlu çok rahatsız kendisinden. Tolere etmekte çok zorlanıyor. Ona da ayrı üzülüyorum...

Hiç korkmayın. Hamile kalmadan önce hamile kalmak zor görünüyordu, değil mi? Ama kaldık çok şükür. 9 ay nasıl geçecek diyorduk, her gün yeni bir aksilik, tedirginlik çıkıyordu. Ama bakın 8. aya geldik Doğumdan çekiniyoruz şimdi, bir de tabii çocuğa bakım verme sorumluluğu gözümüzü korkutuyor. Ama bence bunlar da önceki korktuğumuz süreçler gibi içine girince kolay gelecek ya da kolay gelmese bile herkes gibi biz de üstesinden gelebildiğimizi gördükçe cesaretleneceğiz. Milyonlarca, milyarlarca kadın anne olmuş, çocuk bakmış. Biz mi bakamayacağız? Siz şimdiden bunu ince ince düşünüyorsanız zaten çocuğunuz için her şeyin en güzelini yapmaya gayret edecek olan bir annesinizdir. Çocuğunuz çok şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…