- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Benim de 15 haziran ama mayıs sonu zorunlu sezeryan gözüküyor. Sağlıkla ve kolaylıkla doğsunlar inşallah.Herkese merhaba uzun zamandir mayis annelerini takip ediyorum nirmalde benimde 3 haziran dogm ama planli sezeryan olacagi icin 23 mayista olucak keyifler yerindedir insallah doğum yapan arkadaslar var gordum saglikla buyusunler bebisleriniz tebrik ediyorum hepinizi
Ben ilk hamileliğimde heves edip aldım. Yanlış birşey yaparım diye saramadım bebeği korktum. Sonuç kullanmadımKızlar SLİNG alan var mı? Şimdi karşıma çıktı da millet çok büyük kurtarıcı vs yazmış. Bebek güvende mi orda gerçekten . Düşer mi korkusuyla ben yine elimle tutarım benceama bebek koala gibi yapışıyor ya sana çok güzel gibi görünüyor yaz bebeleri için sıcak olabilir sadexe
Uzun zamandır takip edemiyordum buraları şimdi gördüm.. Çok zor bir durum anne için.. Allah ım biran önce sağlıcakla bebişini kollarına almayı nasip etsinKızlar ben iyiyim çok şükür süt gelmesi için uğraşıyorum. Bebeğim kuvezde bu zamana kadar kilo kaybetti kilosu 1400 e kadar düştü z şişlik gitmesi gerekiyormuş zaten şimdi kilo almasını bekleyeceğiz dedi doktorumuz . Çok zor gerçekten onu orada öyle bırakıp gelmek ağlamaktan maf oluyorum. Ama inşallah sağlıkla büyüsün kavuşacağız diyorum . Şapkasını aldım yıkamadım onu koklayıp sütün artsın diye ugrasıyorum. Psikolojik olarak hiç iyi değilim sizleride etkilemek istemiyorum ondan yazmadım . Sağ salim zamanında kavusun yavrularınıza inşallah
Hapşırınca veya oķsurunce oluyor. Bir süre sonra geçiyor canım.Kızlar sizinde yan yattığınızda kasıklarınıza bıçak saplanır gibi bir ağrı girdiği oluyor mu? O an hareket edemiyorum öyle bir acı. Birwz bekliyorum bir süre sonra geçiyor. Ama bazen gerçekten hiç rahat yatamıyorum bu ağrılardan. Her zaman olmuyor.
Benimmde ikinci hamileliğim.o korku bende de var maalesef. Bakabilir miyim yetebilir miyim eve ve çocuklara korkusu. Uykusuzluğa dayanabilir miyim gibi sorular.Çok güzel şeyler paylaşmışsınız. Teşekkürler not alıyorum hepsini. Ben de bir aksilik çıkmazsa Perşembe gideceğim eğitime. Hazırlığımızı kolaylaştırır umarım çünkü ben psikolojik olarak hiç hazır değilimresmen 3 kiloluk insan yavrusundan korkuyorum
Benimmde ikinci hamileliğim.o korku bende de var maalesef. Bakabilir miyim yetebilir miyim eve ve çocuklara korkusu. Uykusuzluğa dayanabilir miyim gibi sorular.
Az önce kayınvalidem aradı. Epeydir konuşmamıştık. O kadar zor açtım ki telefonu... Nasıl gidiyor, bir sorun var mı diye sordu. Çok şükür her şey yolunda, ne sorun olacak ki dedim. Kem küm etti, sustu. Gelinlerden hep bir sorun, hep bir kusur beklerler. Öyle bir kültürden geliyor kendisi. Doğum tarihini konuştunuz mu dedi. Haziran'ın üçüncü haftasından önce gelmesi lazım, yaşayıp göreceğiz dedim. Doğru ya sezaryen değildi senin dedi. Konuyla alakası muazzam... Zoraki iletişim bu kadar oluyor.
Bi de 42 yaşındayım hani enerjim yeter mi korkusu var. Çok teşekkür ederim. Inşallah kolaylıkla hallederim. Bir süre inşallah annem yardım edecek. Senin yardımcı olacak biri olucak mi canım?İkinci çocuk olsa düşünemiyorum bile. Ama tecrübeniz işleri kolaylaştırır muhakkak, üstelik araştıran bilgili bir annesiniz. Yardım alabileceğiniz birileri var mı anne ya da kv gibi?
Saglikla gelsinlerBenim de 15 haziran ama mayıs sonu zorunlu sezeryan gözüküyor. Sağlıkla ve kolaylıkla doğsunlar inşallah.
İnşallah kolaylıkla üstesinden gelebilirsin, gelebilirizBi de 42 yaşındayım hani enerjim yeter mi korkusu var. Çok teşekkür ederim. Inşallah kolaylıkla hallederim. Bir süre inşallah annem yardım edecek. Senin yardımcı olacak biri olucak mi canım?
Vallahi aynı şeyi düşündüm, aramasa daha iyi olacak aslında. Soru cevap seansı yapıyoruz resmen. Soruları da falsolu soruyor, patavatsızlıkta bir dünya markası. Tarih sorma sebebi de buraya gelmeyi planlamasıdır. Bayılır öyle planlı işlere. Kafa zehir gibi, devamlı plan yapar, hiç hazırlıksız yakalanmaz. Yalnız şöyle ufacık bir ayrıntı var; kendilerine çocuk doğduktan sonra haber vereceğiz, haberi yokBazen olmamaları daha mı iyi acaba. İnsan neden zoraki iletişim kurar ki birileriyle aramasa sizi de sıkıntıya sokmayacak. Hayır bir de doğacak olan senin torunun komşunun çocuğu mu ki bu kadar ilgisizlik niye
Yeter yeter, Allah dağına göre kar veriyor. Siz hiç merak etmeyin. Aylardır yatıyorsunuz, ne kadar zorlu bir süreç geçirdiniz şimdiye kadar. Bunu başaran anne iki çocuğa da çiçek gibi bakarBi de 42 yaşındayım hani enerjim yeter mi korkusu var. Çok teşekkür ederim. Inşallah kolaylıkla hallederim. Bir süre inşallah annem yardım edecek. Senin yardımcı olacak biri olucak mi canım?
Vallahi aynı şeyi düşündüm, aramasa daha iyi olacak aslında. Soru cevap seansı yapıyoruz resmen. Soruları da falsolu soruyor, patavatsızlıkta bir dünya markası. Tarih sorma sebebi de buraya gelmeyi planlamasıdır. Bayılır öyle planlı işlere. Kafa zehir gibi, devamlı plan yapar, hiç hazırlıksız yakalanmaz. Yalnız şöyle ufacık bir ayrıntı var; kendilerine çocuk doğduktan sonra haber vereceğiz, haberi yok
Inşallah canım.İnşallah kolaylıkla üstesinden gelebilirsin, gelebilirizBende kimse yok maalesef eşim sadece. Zaten korkumun kaynağı da tek olmam sanırım biraz da bu konudaki cehaletim
İnşallah hepimiz kolaylıkla halledelimInşallah canım.Esin ile halledersiniz güzelce inşallah. Zaten kafaniza takılan durumları doktora sorarsınız. Herşey kolaylıkla olsun inşallah. Yavrular da bol uykulu olsun.
Çok teşekkürler canım moral verdin valla. Inşallah herşey güzel olsun canım.Yeter yeter, Allah dağına göre kar veriyor. Siz hiç merak etmeyin. Aylardır yatıyorsunuz, ne kadar zorlu bir süreç geçirdiniz şimdiye kadar. Bunu başaran anne iki çocuğa da çiçek gibi bakar
Gelirse cidden faydadan çok zararı dokunur. Aşırı meraklıdır, hızlı hızlı ve sessizce hareket eder. Bir anda yatak odasında yanınızda bitiverir. Her şeyi duymak, görmek ister. Daha önce bir ameliyat olmuştum. Ameliyat önlüğünü çıkarıp pijamalarımı giyecektim. Başımda hemşire var, kendi annem var, bir de kv. Annemle hemşire mümkün olduğunca mesafeli duruyorlardı rahatsızlık vermemek için çünkü malum çırılçıplaksınız o anda. Kv geçmiş karşıma, böyle eğilmiş, şeyime bakmaya çalışıyordu. İnanın neyi merak etti de baktı o gün bu gündür çözemedimÇok zeki, çok profesyonel. Sevdim bu fikrineden haber vermediniz derse Mayıs'ta konuştuk ya deyin kalsın öyle
Hiç korkmayın. Hamile kalmadan önce hamile kalmak zor görünüyordu, değil mi? Ama kaldık çok şükür. 9 ay nasıl geçecek diyorduk, her gün yeni bir aksilik, tedirginlik çıkıyordu. Ama bakın 8. aya geldikÇok güzel şeyler paylaşmışsınız. Teşekkürler not alıyorum hepsini. Ben de bir aksilik çıkmazsa Perşembe gideceğim eğitime. Hazırlığımızı kolaylaştırır umarım çünkü ben psikolojik olarak hiç hazır değilimresmen 3 kiloluk insan yavrusundan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?