Yorumu okumak ne iyi geldi, teşekkür ederimHiç korkmayın. Hamile kalmadan önce hamile kalmak zor görünüyordu, değil mi? Ama kaldık çok şükür. 9 ay nasıl geçecek diyorduk, her gün yeni bir aksilik, tedirginlik çıkıyordu. Ama bakın 8. aya geldikDoğumdan çekiniyoruz şimdi, bir de tabii çocuğa bakım verme sorumluluğu gözümüzü korkutuyor. Ama bence bunlar da önceki korktuğumuz süreçler gibi içine girince kolay gelecek ya da kolay gelmese bile herkes gibi biz de üstesinden gelebildiğimizi gördükçe cesaretleneceğiz. Milyonlarca, milyarlarca kadın anne olmuş, çocuk bakmış. Biz mi bakamayacağız? Siz şimdiden bunu ince ince düşünüyorsanız zaten çocuğunuz için her şeyin en güzelini yapmaya gayret edecek olan bir annesinizdir. Çocuğunuz çok şanslı
Ne kötü bir durum. Bazı insanlar gerçekten anlaşılır gibi değil. Ben sinirlendim düşündükçe. Sabrımız bol olsun başka ne denir bilemedim. Eşinizin de durumu çok zor anneden yana mahçup olmak gerçekten çok kötü bir his. Düzelmez ama inşallah biraz normalleşir. Yoksa çok zor gerçektenGelirse cidden faydadan çok zararı dokunur. Aşırı meraklıdır, hızlı hızlı ve sessizce hareket eder. Bir anda yatak odasında yanınızda bitiverir. Her şeyi duymak, görmek ister. Daha önce bir ameliyat olmuştum. Ameliyat önlüğünü çıkarıp pijamalarımı giyecektim. Başımda hemşire var, kendi annem var, bir de kv. Annemle hemşire mümkün olduğunca mesafeli duruyorlardı rahatsızlık vermemek için çünkü malum çırılçıplaksınız o anda. Kv geçmiş karşıma, böyle eğilmiş, şeyime bakmaya çalışıyordu. İnanın neyi merak etti de baktı o gün bu gündür çözemedimNapıyorsun neye bakıyorsun anne çekilsene şöyle kenara dedim. Çocuk gibi yakalandı, panik oldu, eli ayağı birbirine girdi. Annem ve hemşire şoktalar tabii o an. Allah sabır versin kızım, bu kadın bambaşka bir model demişti annem o zaman Söyleyin şimdi ben bu insanı doğumumda ister miyim? Ha eşimin annesi olması mecburiyetinden illa ki gelecek, birkaç gün de kalacak ama en azından hastane aşamasında bir de onun uygunsuz davranışları ve sözlerine sinir olup sürecimin iyice zorlaşmasını istemiyorum. İnanın bu klasik bir gelin kv anlaşmazlığı değil. Başta kendi oğlu çok rahatsız kendisinden. Tolere etmekte çok zorlanıyor. Ona da ayrı üzülüyorum...
dehset verici bir olay gercekten benim vajinam eskiden nasildi diye bakiyordur bnce o hallerini ozlemis olabilir diye dusundumGelirse cidden faydadan çok zararı dokunur. Aşırı meraklıdır, hızlı hızlı ve sessizce hareket eder. Bir anda yatak odasında yanınızda bitiverir. Her şeyi duymak, görmek ister. Daha önce bir ameliyat olmuştum. Ameliyat önlüğünü çıkarıp pijamalarımı giyecektim. Başımda hemşire var, kendi annem var, bir de kv. Annemle hemşire mümkün olduğunca mesafeli duruyorlardı rahatsızlık vermemek için çünkü malum çırılçıplaksınız o anda. Kv geçmiş karşıma, böyle eğilmiş, şeyime bakmaya çalışıyordu. İnanın neyi merak etti de baktı o gün bu gündür çözemedimNapıyorsun neye bakıyorsun anne çekilsene şöyle kenara dedim. Çocuk gibi yakalandı, panik oldu, eli ayağı birbirine girdi. Annem ve hemşire şoktalar tabii o an. Allah sabır versin kızım, bu kadın bambaşka bir model demişti annem o zaman Söyleyin şimdi ben bu insanı doğumumda ister miyim? Ha eşimin annesi olması mecburiyetinden illa ki gelecek, birkaç gün de kalacak ama en azından hastane aşamasında bir de onun uygunsuz davranışları ve sözlerine sinir olup sürecimin iyice zorlaşmasını istemiyorum. İnanın bu klasik bir gelin kv anlaşmazlığı değil. Başta kendi oğlu çok rahatsız kendisinden. Tolere etmekte çok zorlanıyor. Ona da ayrı üzülüyorum...
Hiç kendini strese sokmaya gerek yok en iyisi sonradan çağırmak biz maalesef yakın oturuyoruz ama bende doğumdan sonra haber verecem vajinal doğum planladigim için o sancıları çekerken yanımda sadece eşim olsun istiyorumGelirse cidden faydadan çok zararı dokunur. Aşırı meraklıdır, hızlı hızlı ve sessizce hareket eder. Bir anda yatak odasında yanınızda bitiverir. Her şeyi duymak, görmek ister. Daha önce bir ameliyat olmuştum. Ameliyat önlüğünü çıkarıp pijamalarımı giyecektim. Başımda hemşire var, kendi annem var, bir de kv. Annemle hemşire mümkün olduğunca mesafeli duruyorlardı rahatsızlık vermemek için çünkü malum çırılçıplaksınız o anda. Kv geçmiş karşıma, böyle eğilmiş, şeyime bakmaya çalışıyordu. İnanın neyi merak etti de baktı o gün bu gündür çözemedimNapıyorsun neye bakıyorsun anne çekilsene şöyle kenara dedim. Çocuk gibi yakalandı, panik oldu, eli ayağı birbirine girdi. Annem ve hemşire şoktalar tabii o an. Allah sabır versin kızım, bu kadın bambaşka bir model demişti annem o zaman Söyleyin şimdi ben bu insanı doğumumda ister miyim? Ha eşimin annesi olması mecburiyetinden illa ki gelecek, birkaç gün de kalacak ama en azından hastane aşamasında bir de onun uygunsuz davranışları ve sözlerine sinir olup sürecimin iyice zorlaşmasını istemiyorum. İnanın bu klasik bir gelin kv anlaşmazlığı değil. Başta kendi oğlu çok rahatsız kendisinden. Tolere etmekte çok zorlanıyor. Ona da ayrı üzülüyorum...
Ben de güneş ve Miray arasında çok kaldım babası Mirayı çok sevdi bende ikisini de beğendiğim için farketmeyecekti o yüzden Miray seçtikBebislerinizin isimleri bellimi guzel anneler ben cok uzun zamandir bakmadm.buraya paylastiysanizda gormedim kusura bakmayin bizim prensesimizin adı Güneş Sahra olucak
Çok güzel adiyla yasasin minik prensesBen de güneş ve Miray arasında çok kaldım babası Mirayı çok sevdi bende ikisini de beğendiğim için farketmeyecekti o yüzden Miray seçtikçok alıştım ben
Hiç birimiz mükemmel olmayacağız hepimizin hataları olacak ama biz onları elimizden gelenin en iyisini yaparak yetistiricezYorumu okumak ne iyi geldi, teşekkür ederimanne konusunda yaralıyım ben insan öyle olunca napacağını da bilemiyor bazen. Çok isteyerek hamile kalmadım, hayalini kurduğum bir şey de değildi esasen. Ama minik bir ümit filizlendi içimde hamile olduğumu öğrendiğimde. Belki ondan korkuyorum bilmiyorum ama elimden gelenin en iyisini yapacağım. Umarım yetebilirim ona umarım iyi bir anne olabilirim. Hepimiz olabiliriz inşallah
Amin inşallah hepimizin yavrularıÇok güzel adiyla yasasin minik prenses
Samimiyetle içimden öyle geldi, öyle yazdım. En büyük şifacılar yara almışlardan çıkar. Bunu hiç unutmayın. Başta evladınıza, sonra kurduğunuz aileye şifa dağıtan siz olacaksınız muhtemelen. Allah işinizi rast getirsinYorumu okumak ne iyi geldi, teşekkür ederimanne konusunda yaralıyım ben insan öyle olunca napacağını da bilemiyor bazen. Çok isteyerek hamile kalmadım, hayalini kurduğum bir şey de değildi esasen. Ama minik bir ümit filizlendi içimde hamile olduğumu öğrendiğimde. Belki ondan korkuyorum bilmiyorum ama elimden gelenin en iyisini yapacağım. Umarım yetebilirim ona umarım iyi bir anne olabilirim. Hepimiz olabiliriz inşallah
Yok o düzelmez, onu biz uzağımızda tutarak kendi ruh sağlığımızı korumayı öğrendik, böyle de devam edeceğizNe kötü bir durum. Bazı insanlar gerçekten anlaşılır gibi değil. Ben sinirlendim düşündükçe. Sabrımız bol olsun başka ne denir bilemedim. Eşinizin de durumu çok zor anneden yana mahçup olmak gerçekten çok kötü bir his. Düzelmez ama inşallah biraz normalleşir. Yoksa çok zor gerçekten
Ahahahha çok iyi yorum, bayıldım!dehset verici bir olay gercekten benim vajinam eskiden nasildi diye bakiyordur bnce o hallerini ozlemis olabilir diye dusundum
En iyisini yapıyorsunuz. Her şey olsun bitsin öyle gelsin. Kuru kalabalığa gerek yokHiç kendini strese sokmaya gerek yok en iyisi sonradan çağırmak biz maalesef yakın oturuyoruz ama bende doğumdan sonra haber verecem vajinal doğum planladigim için o sancıları çekerken yanımda sadece eşim olsun istiyorum
Şaka mı? Emziklik nedir?! Hala olacak bir de...Ayyy kızlar madem uyuyamıyorum uyuyamayan varsa birazcık dedikodu yapalımkayınvalide problemleri konuşuyoruz ya arada dün yine çok sinir bozucu bişey oldu kv bana diyorki heyecanlı heyecanlı sana bi sürpriz var bende Allah var ya yine ne saçmalıyacak acaba diye acaba nedir nedir dedim görümcem isimli bebek emzikligi var ya ondan yaptırıyormus görümcem tanesi 14-15 milyonluk iki evi olan birisi altında son model arabalari olan insanlar. Tabiki kendileri kazanıp kendileri almışlar beni malları ilgilendirmez ama bu kadar parası olan birinin emziklik yaptirmasini övünerek söyluyor kaldı ki bu 8 aylık olana kadar bana birşeye ihtiyacıniz var mı demeyen bir insan. Kendi annem bebek arabasinin ve odasının yarısının parasını bana göndermiş ve ekstra eksikler olur diye sürekli biseyler alan bir insan, kız kardeşim tüm emzik ,biberondur onları alacak bunları da söylemişim inadına, bana heycanla söylediği şeye bakın bende heeee öyle mi yaptırsın ben zaten kendim öyle gereksiz şeyler yaptırmazdım dedim
Aaa ben de cevap yazmıştımKızlar ya çok uzun bişey yazıp sildim dedikodu anlattım resmen sonra vazgeçtim kv problemleri hiç bitmez en iyisi konusup kendimizi germemek
Ahahahha çok iyi yorum, bayıldım!
Amaaannn ben onları Allah'a havale ettim, hamileliğimi soyledikten sonra bi ortamda görümcemle karşılaştık bana nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sevindim ya da ne bileyim sevinmedim falan diye bişey hiç bişey demediŞaka mı? Emziklik nedir?! Hala olacak bir de...
İşte aslında olay çıkarmamız lazım bu durumlarda ki hadlerini bilsinler de bizlerede o sırada ne oluryor dilimiz mi tutuluyor ne oluyor anlamıyorum kielfida39 Sonradan aklıma geldi. Kv'nin annesi de nişanımda popomu sıkmıştı. Ne olduğumu anlayamadım, afalladım. Canım da yandı. Meğer etim sıkı mı diye bakıyormuş. Bambaşka kafalar, çok değişik insanlar... Ayy nelerle uğraşmışım ben ya
Annesine böyle davranırlarsa yeğenden de yakınlık beklemesinler o zamanAmaaannn ben onları Allah'a havale ettim, hamileliğimi soyledikten sonra bi ortamda görümcemle karşılaştık bana nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sevindim ya da ne bileyim sevinmedim falan diye bişey hiç bişey demedisanki her gün hamile kalıyormusum gibi sıfır tepki ve benim görümcemle aramda hiç bir problem de yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?