2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Yorumu okumak ne iyi geldi, teşekkür ederim anne konusunda yaralıyım ben insan öyle olunca napacağını da bilemiyor bazen. Çok isteyerek hamile kalmadım, hayalini kurduğum bir şey de değildi esasen. Ama minik bir ümit filizlendi içimde hamile olduğumu öğrendiğimde. Belki ondan korkuyorum bilmiyorum ama elimden gelenin en iyisini yapacağım. Umarım yetebilirim ona umarım iyi bir anne olabilirim. Hepimiz olabiliriz inşallah

Ne kötü bir durum. Bazı insanlar gerçekten anlaşılır gibi değil. Ben sinirlendim düşündükçe. Sabrımız bol olsun başka ne denir bilemedim. Eşinizin de durumu çok zor anneden yana mahçup olmak gerçekten çok kötü bir his. Düzelmez ama inşallah biraz normalleşir. Yoksa çok zor gerçekten

dehset verici bir olay gercekten benim vajinam eskiden nasildi diye bakiyordur bnce o hallerini ozlemis olabilir diye dusundum

Hiç kendini strese sokmaya gerek yok en iyisi sonradan çağırmak biz maalesef yakın oturuyoruz ama bende doğumdan sonra haber verecem vajinal doğum planladigim için o sancıları çekerken yanımda sadece eşim olsun istiyorum

Bebislerinizin isimleri bellimi guzel anneler ben cok uzun zamandir bakmadm.buraya paylastiysanizda gormedim kusura bakmayin bizim prensesimizin adı Güneş Sahra olucak
Ben de güneş ve Miray arasında çok kaldım babası Mirayı çok sevdi bende ikisini de beğendiğim için farketmeyecekti o yüzden Miray seçtik çok alıştım ben

Hiç birimiz mükemmel olmayacağız hepimizin hataları olacak ama biz onları elimizden gelenin en iyisini yaparak yetistiricez

Samimiyetle içimden öyle geldi, öyle yazdım. En büyük şifacılar yara almışlardan çıkar. Bunu hiç unutmayın. Başta evladınıza, sonra kurduğunuz aileye şifa dağıtan siz olacaksınız muhtemelen. Allah işinizi rast getirsin

Kızlar ya çok uzun bişey yazıp sildim dedikodu anlattım resmen sonra vazgeçtim kv problemleri hiç bitmez en iyisi konusup kendimizi germemek

Son düzenleme:
Yok o düzelmez, onu biz uzağımızda tutarak kendi ruh sağlığımızı korumayı öğrendik, böyle de devam edeceğiz Bakmayın burada anlatıyorum kadın kadına sohbet ediyoruz diye, maksat muhabbet olsun. Yoksa canımı yakabildiğinden değil, ona üzülmelerim eskide kaldı. Yirmi sene olmuş, ne patavatsızlıklarını gördük ah ahh... Ben şimdi onun saçma sapan hareketlerini orada burada bazen ibretlik hikaye olsun bazen de gülelim diye anlatıyorum

En iyisini yapıyorsunuz. Her şey olsun bitsin öyle gelsin. Kuru kalabalığa gerek yok

Şaka mı? Emziklik nedir?! Hala olacak bir de...

Ahahahha çok iyi yorum, bayıldım!
elfida39 Sonradan aklıma geldi. Kv'nin annesi de nişanımda popomu sıkmıştı. Ne olduğumu anlayamadım, afalladım. Canım da yandı. Meğer etim sıkı mı diye bakıyormuş. Bambaşka kafalar, çok değişik insanlar... Ayy nelerle uğraşmışım ben ya

Şaka mı? Emziklik nedir?! Hala olacak bir de...
Amaaannn ben onları Allah'a havale ettim, hamileliğimi soyledikten sonra bi ortamda görümcemle karşılaştık bana nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sevindim ya da ne bileyim sevinmedim falan diye bişey hiç bişey demedi sanki her gün hamile kalıyormusum gibi sıfır tepki ve benim görümcemle aramda hiç bir problem de yok yani

İşte aslında olay çıkarmamız lazım bu durumlarda ki hadlerini bilsinler de bizlerede o sırada ne oluryor dilimiz mi tutuluyor ne oluyor anlamıyorum ki

Annesine böyle davranırlarsa yeğenden de yakınlık beklemesinler o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…