Almadım. Çantayada koymadım koymayacağımKızlar önlük aldınız mı? Yenidoğanlara önlük takılıyor mu ? Şuan almadığımı fark ettim desadece hastane çıkış setinde bir önlğk var
Biter tabi skma canini ama yavaştan basla cnku 33e kdr cok iyiydim sonrasinda her hafta bir guncelleme yuklendi kaburga agrisi sabit ustune ekleniyor bir hafta bel bir hafta boyun ama yavas yavas yaparsn bence biterYarın 34. Haftaya giriyorum. Geceleri rüyamda sancı çektiğimi doğurduğumu görüp uyanıyorum. 36. Hafta diye görüyorum birde. Aşırı stres oldum ya. Evim çok pis. Koltuklar perdeler yıkancak, dolaplar düzenlencek. Balkonlarım temizlencek. Kısaca dip köşe temizliğe ihtiyacım var. Bebeğin yatağı kurulacak, küveti aşağıdan gelip yıkanacak. Kıyafetleri yıkanacak. Ay delirecem. Daha saymadığım bunun gibi 50 tane iş olduğuna yemin edebilirim. Ve ben çok yorgun hissettiğim için geceleri uyuyamadığım için gündüzleri uyukluyorum sürekli. Birde günlük yemek, çamaşır yetiyor zaten. Cidden çok stres oldum ya. 2 haftada hergün azar azar yapsam biter dimi
Yaaaa çok güzelBenim bebişin ismi de Mirayoğlumun ismi kendi istediği olduğu için, kızımın ismi bana kaldı. Daha cinsiyeti belli değilken kız olursa isim belli Miray dedim. Babası o günden beri Miray diye seslenmeye başladı
Hahahaha benim annem de bana anlatma derBazen yazıp silmek bile iyi geliyorbende ses atarım sonra silerim bazen. Geçen anneme döktüm içimi sonrada siliyorum konuyu kapatalım dedim
Ben düşünüyorum güzel birşey bulmak lazım.. Bir ara baktım bulamadım. Daha sonrada vaktim olmadı. Oğlumda çok çektim sivrisineklerdenYazın çok sinek oluyor. Pencereler kapılar telli ama yine de sinekler girebiliyor. Bebeğe cibinlik mi alsam acaba diye aklımdan geçmedi değil. Hiç düşündünüz mü bu konuyu?
O lastikliler kullanışlı olmuyor sürekli açılıyor. Bizim park yataktada vardı hiç memnun kalmadımBen park beşik aldim yanında cibinligi vardı lastikli sinek olursa kullanırım ama beşikte cikmasaydi da bebek yüzüne atilan yazmaları gergin bı şekilde beşiğe örterdim hiç cibinlik düşünmezdim çıkınca aa iyi akıl etmisler bile dedimbebege alınması gerekenlerden ihtiyaçlarını düşünmekten o kadar bı haberdim yani
Ya evet ben de kocaman kocaman ısırık olmasından korktum. Şimdiki sinekler de bir acayip zaten. Bilmiyorum kullanışlı olur mu ama yaz ortası tedbir almamız şart gibiBen düşünüyorum güzel birşey bulmak lazım.. Bir ara baktım bulamadım. Daha sonrada vaktim olmadı. Oğlumda çok çektim sivrisineklerdenBebelerde alerji yapıyormuş gibi oluyor ısırdıkları yerler
Nerden aldınız acaba bazı satıcılarda resimde göründüğü gibi gelmişBen cibinlik aldm ama tamamen sus amacli
Ben almadım, ilk hamileliğimde de almadım.. Salya için düşünülmüş ama çok gerekli mi emin değilimKızlar önlük aldınız mı? Yenidoğanlara önlük takılıyor mu ? Şuan almadığımı fark ettim desadece hastane çıkış setinde bir önlğk var
Ben 4lü müslin önlük seti aldım trendyoldan. Salya için gerek oluyor diyorlar diye aldım çok işime yararsa yeniden yedekli alırım diye düşündümKızlar önlük aldınız mı? Yenidoğanlara önlük takılıyor mu ? Şuan almadığımı fark ettim desadece hastane çıkış setinde bir önlğk var
Canim korkma sakin ol.gebelik hemoroidi bahsettigin sey zorlanma ikinma kaynakli olusmustur agri yapabilir yapmayadabilir kndiligindende gecebiliri panil olcak bisi degil anal fistuller sisiyor gebelde yada zorlama etkisiyle bagirsagn bir kismi disari sarkiyor seninki hemotom yuksek ihtimalle bende 29. Haftada olmusti beslenmeme cok dikkat ettim duzeldi gectiKızlarrr çok acil bir sorum varönceki gebeliklerinde ya da şuan yaşayan varsa yardımxı olur musunuz. Tuvalete gittim afedersiniz kakamı yaptım ama bende kabızlıj sıkıntısı var biraz zorladım sanırım. Sonra peçeteyle silerken makat bölgesinde yuvarlak bi şeyim dışarda olduğumu fark ettim. Ödüm koptu . İnternetten baktım basur vs vişiler yazıyor . Ama gebeliğin son ayında yaşayanlar olmuş. Acaba yaşayan oldu mu? Ne bu geri içeri giriyor mu? Aşırı panik yaptım ilk kez başıma öyle hibşet geldi. Korkudan lavaboya gidip bakamıyorum allahım gece gece ödüm koptu
Benntrendyoldan aldim canim bi link atmayi deneyeyim bir turlu beceremedim o isi ama deniycwm hemenNerden aldınız acaba bazı satıcılarda resimde göründüğü gibi gelmiş
Nerden aldınız acaba bazı satıcılarda resimde göründüğü gibi gelmiş
Öncelikle sakin olun ve güzel bir plan yaparak işe başlayın.Yarın 34. Haftaya giriyorum. Geceleri rüyamda sancı çektiğimi doğurduğumu görüp uyanıyorum. 36. Hafta diye görüyorum birde. Aşırı stres oldum ya. Evim çok pis. Koltuklar perdeler yıkancak, dolaplar düzenlencek. Balkonlarım temizlencek. Kısaca dip köşe temizliğe ihtiyacım var. Bebeğin yatağı kurulacak, küveti aşağıdan gelip yıkanacak. Kıyafetleri yıkanacak. Ay delirecem. Daha saymadığım bunun gibi 50 tane iş olduğuna yemin edebilirim. Ve ben çok yorgun hissettiğim için geceleri uyuyamadığım için gündüzleri uyukluyorum sürekli. Birde günlük yemek, çamaşır yetiyor zaten. Cidden çok stres oldum ya. 2 haftada hergün azar azar yapsam biter dimi
Ay çok sağolun şimdi internetten bakınxa çok yaşayan varmış biraz rahatladım. Kaç günde geçti sizin acaba herhangi bir şey yaptınız mıCanim korkma sakin ol.gebelik hemoroidi bahsettigin sey zorlanma ikinma kaynakli olusmustur agri yapabilir yapmayadabilir kndiligindende gecebiliri panil olcak bisi degil anal fistuller sisiyor gebelde yada zorlama etkisiyle bagirsagn bir kismi disari sarkiyor seninki hemotom yuksek ihtimalle bende 29. Haftada olmusti beslenmeme cok dikkat ettim duzeldi gecti
Nisan 2025 grubunda da gördüm birkaç kişide bu sorunu. Önemli bir şey değil gibi ama doktorunuza danışırsınız. Birisi de doğumdan sonra geçti va yazmıştı. Geçmiş olsunAy çok sağolun şimdi internetten bakınxa çok yaşayan varmış biraz rahatladım. Kaç günde geçti sizin acaba herhangi bir şey yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?