2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar önlük aldınız mı? Yenidoğanlara önlük takılıyor mu ? Şuan almadığımı fark ettim de sadece hastane çıkış setinde bir önlğk var
Almadım. Çantayada koymadım koymayacağım sevmiyorum( böyle boğazını sıkıyor gibi geliyor). İhtiyaç durumuna göre bakarım bende. Ağız mendilleri çok iş görüyor.

Ben çok kararsızım oğlumun ismi Yağız kızımın ismini Yağmur düşünüyorum ama Yaprak ta hoşuma gidiyor bazen Öyku veya Nil mi koysam diyorum Rüya da hoşuma gidiyor çok kararsızim kızım ikizler olacak onun etkisi altında miyim bilemedim
[/QUOTE]
Nil bende dusundum nil sahra fbi ama cok zit anlamli olucaklar diye vazgectik nil den
[/QUOTE]
Hayırlısı olsun bizde Yağmur da karar kıldık gibi ömürleri sağlıklı uzun olsun

Yarın 34. Haftaya giriyorum. Geceleri rüyamda sancı çektiğimi doğurduğumu görüp uyanıyorum. 36. Hafta diye görüyorum birde. Aşırı stres oldum ya. Evim çok pis. Koltuklar perdeler yıkancak, dolaplar düzenlencek. Balkonlarım temizlencek. Kısaca dip köşe temizliğe ihtiyacım var. Bebeğin yatağı kurulacak, küveti aşağıdan gelip yıkanacak. Kıyafetleri yıkanacak. Ay delirecem. Daha saymadığım bunun gibi 50 tane iş olduğuna yemin edebilirim. Ve ben çok yorgun hissettiğim için geceleri uyuyamadığım için gündüzleri uyukluyorum sürekli. Birde günlük yemek, çamaşır yetiyor zaten. Cidden çok stres oldum ya. 2 haftada hergün azar azar yapsam biter dimi

Biter tabi skma canini ama yavaştan basla cnku 33e kdr cok iyiydim sonrasinda her hafta bir guncelleme yuklendi kaburga agrisi sabit ustune ekleniyor bir hafta bel bir hafta boyun ama yavas yavas yaparsn bence biter

Yaaaa çok güzel

Yazın çok sinek oluyor. Pencereler kapılar telli ama yine de sinekler girebiliyor. Bebeğe cibinlik mi alsam acaba diye aklımdan geçmedi değil. Hiç düşündünüz mü bu konuyu?
Ben düşünüyorum güzel birşey bulmak lazım.. Bir ara baktım bulamadım. Daha sonrada vaktim olmadı. Oğlumda çok çektim sivrisineklerden Bebelerde alerji yapıyormuş gibi oluyor ısırdıkları yerler

O lastikliler kullanışlı olmuyor sürekli açılıyor. Bizim park yataktada vardı hiç memnun kalmadım

Ya evet ben de kocaman kocaman ısırık olmasından korktum. Şimdiki sinekler de bir acayip zaten. Bilmiyorum kullanışlı olur mu ama yaz ortası tedbir almamız şart gibi

Kızlarrr çok acil bir sorum var önceki gebeliklerinde ya da şuan yaşayan varsa yardımxı olur musunuz. Tuvalete gittim afedersiniz kakamı yaptım ama bende kabızlıj sıkıntısı var biraz zorladım sanırım. Sonra peçeteyle silerken makat bölgesinde yuvarlak bi şeyim dışarda olduğumu fark ettim. Ödüm koptu . İnternetten baktım basur vs vişiler yazıyor . Ama gebeliğin son ayında yaşayanlar olmuş. Acaba yaşayan oldu mu? Ne bu geri içeri giriyor mu? Aşırı panik yaptım ilk kez başıma öyle hibşet geldi. Korkudan lavaboya gidip bakamıyorum allahım gece gece ödüm koptu

Kızlar önlük aldınız mı? Yenidoğanlara önlük takılıyor mu ? Şuan almadığımı fark ettim de sadece hastane çıkış setinde bir önlğk var
Ben 4lü müslin önlük seti aldım trendyoldan. Salya için gerek oluyor diyorlar diye aldım çok işime yararsa yeniden yedekli alırım diye düşündüm

Canim korkma sakin ol.gebelik hemoroidi bahsettigin sey zorlanma ikinma kaynakli olusmustur agri yapabilir yapmayadabilir kndiligindende gecebiliri panil olcak bisi degil anal fistuller sisiyor gebelde yada zorlama etkisiyle bagirsagn bir kismi disari sarkiyor seninki hemotom yuksek ihtimalle bende 29. Haftada olmusti beslenmeme cok dikkat ettim duzeldi gecti

Öncelikle sakin olun ve güzel bir plan yaparak işe başlayın.
Yardımcı kadın alabilirseniz koltuk, perde, balkon temizliği vs için destek almanız çok güzel olur

Yatak, küvet vs eşiniz de halleder. Siz eşyaları renklerine göre ayırıp, yıkayıp ütülemeye başlayın ufaktan

Ben de yarın 34. haftaya giriyorum ama son 1 haftadır ağırlaştığımı hissediyorum. Yere bir şey düşse almaya halim olmuyor. Eşimi bekliyorum :)

Geciktirmeden 2 hafta içinde peyderper günlere bölerek halledersiniz. Ama mutlaka yarından itibaren bir şeylere başlayın, naçizane

Ay çok sağolun şimdi internetten bakınxa çok yaşayan varmış biraz rahatladım. Kaç günde geçti sizin acaba herhangi bir şey yaptınız mı

Ay çok sağolun şimdi internetten bakınxa çok yaşayan varmış biraz rahatladım. Kaç günde geçti sizin acaba herhangi bir şey yaptınız mı
Nisan 2025 grubunda da gördüm birkaç kişide bu sorunu. Önemli bir şey değil gibi ama doktorunuza danışırsınız. Birisi de doğumdan sonra geçti va yazmıştı. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…