2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Çok zorlanmış,hemoroid oluşmuş,benim ilk hamileliğimde wc ye girmek istemezdim,kanama ayrı,acısı korkunç, lifli beslenin mutlaka,ve kakanız gelince makatınızın dışını ve birazcık ağzını hindistan cevizi yağıyla yağlayın yumuşasın.geçmiş olsun

Nisan 2025 grubunda da gördüm birkaç kişide bu sorunu. Önemli bir şey değil gibi ama doktorunuza danışırsınız. Birisi de doğumdan sonra geçti va yazmıştı. Geçmiş olsun
Sağolun. Ay doğumdan sonra mo geçmişşş bende sabah uyandığımda geçer mi acaba diye motive etmeye çalışıyorum kendimi o kadar geç geçmesin ya.

Bende kanama ve acı yok. İlk kez oluyor . Beslenmeme ekstra dikkat ederim geçer inşallah

Yaa kullanışsız olmasına üzüldüm suanki evimde pek sinek sivrisinek sorunu yaşamadım 3 4 ay sonra taşınmayı düşünüyorum inşallah olmaz ama olursa bende yüksek takılan cibinlik bakarım o zaman
O lastikliler kullanışlı olmuyor sürekli açılıyor. Bizim park yataktada vardı hiç memnun kalmadım

Hemoroiddir muhtemelen. Arkadaşlar da anlatmış zaten, gebelerde maalesef çok yaygın görülüyor. Lifli beslenerek, bol bol su içerek sindirimi düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Bir de demir ve progestoran hapları da maalesef kabızlık yapabiliyor. O konuda doktordan destek istemek daha doğru sanırım. Bana Duphalac şurup içebileceğimi söylemişti bir doktor ama hiç içmedim güvenip de. Kendi yapabileceklerinizin başında zeytinyağ tüketimi geliyor. Aranız nasıl bilmiyorum ama düzenli olarak bol zeytinyağı tüketirseniz toparlayacaktır. Özellikle kahvaltıda avokado ile, domates salatalık ile, hiçbir şey yoksa hafif tuzlayıp ekmek banarak tüketirseniz bağırsakları düzene sokar. Ben bazen çay bardağına koyup içiyorum bile. Çocukluktan kalma alışkanlıklar :)

Ay çok sağolun şimdi internetten bakınxa çok yaşayan varmış biraz rahatladım. Kaç günde geçti sizin acaba herhangi bir şey yaptınız mı
Canim benim 7 8 gunu buldun ne zaman kabizligi cozdm o zaman gecmeye basladi benim.cok agriliydi doktorum anestol krem verdi ama ben kullanmadm snucta kortizonlu bir krem bol kefir tukettim kabak yemegi bamya yemegi tukettim kuru kayisi incir tukettim faydasini gordum ozellikle kefirin cok faydasini gorsm ac karina

Çok teşekkür ederim bu aralar ekstra dikkat edeyim. Geçsin de .zeytinyağona sabah hemen başlayayıö

Ya evet ben de kocaman kocaman ısırık olmasından korktum. Şimdiki sinekler de bir acayip zaten. Bilmiyorum kullanışlı olur mu ama yaz ortası tedbir almamız şart gibi
Az buz bir zamanda değil geçen sene aralık ayanda bile sivriler vardı İllaki iş görür

Neredeyse 2 senedir her sabah kefir içerim kabızlık problemim evvelden beri olduğu için yediklerime de çoo dikkat ederim. Artık daha çok ederim

Çok teşekkür ederim bu aralar ekstra dikkat edeyim. Geçsin de .zeytinyağona sabah hemen başlayayıö
Tabii tabii, her zaman sebze yemeği yapamayabiliyoruz. En azından kahvaltıda çiğ haliyle tüketin. İçin gerekirse. Hemen toparlarsınız. Hemoroid de büyümez bu sayede, hiç korkmayın.

En son park yatağın cibinliğinle baş edemedim. Bebek arabasına geçirip öyle kullandım. Yanları biraz açılıyordu ama orda daha iyi oldu Bizim burda merkez hariç her yerde şu yeni türeyen sivrilerden oluyor 2 senedir çok fena kesin almam lazım benim..

Bence bebek kıyafetlerinden başlamak daha iyi olabilir büyük temizlik için imkanınız varsa birini çağırsanız ya da olduğu kadar olsa, napalım.

Çocuklarımız adlarıyla sağlıklı yaşasınlar inşallah
Bende itiraz eden olmadı duyan güzel dedi iki isimli düşünsem ecmel vera koyardım benim diğer hoşuna giden isim

Sahra bende duymadım çok güzel isim adıyla sağlıkla yaşlar

Bizde fanatik bjk kız olunca bunda birsey yapamadı eşim oğlanda zııbınlar takımlar almıştı

Sahra bende duymadım çok güzel isim adıyla sağlıkla yaşlar

Bizde fanatik bjk kız olunca bunda birsey yapamadı eşim oğlanda zııbınlar takımlar almıştı
Biz kizimizada aldik gs storedan sormayin 19 unda olsun dogm diye cok.igrastik hem 19.05 1905 olucakti hemde 19 mayis bwbwgi olsn die ama doktorumuzu ikna edemedik

Kızlar önlük aldınız mı? Yenidoğanlara önlük takılıyor mu ? Şuan almadığımı fark ettim de sadece hastane çıkış setinde bir önlğk var
Önlük benimde hastane çıkışında var ama ben aksesuar olarak bunlardan sipariş ettim. Önlük sanki 5 aydan sonra lazım olur gibi

Eklentiler

• Screenshot_20250505-000249.webp
    17 KB · Görüntüleme: 21
Biz kizimizada aldik gs storedan sormayin 19 unda olsun dogm diye cok.igrastik hem 19.05 1905 olucakti hemde 19 mayis bwbwgi olsn die ama doktorumuzu ikna edemedik
Benim ki almadı şimdilik ama kesin hastane odasına getirir bir forma bekliyorum oğlumun ilk resmini yanına bjk forması koyup çekmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…