- 17 Nisan 2025
- 25
- 57
- 3
- 37
Çok zorlanmış,hemoroid oluşmuş,benim ilk hamileliğimde wc ye girmek istemezdim,kanama ayrı,acısı korkunç, lifli beslenin mutlaka,ve kakanız gelince makatınızın dışını ve birazcık ağzını hindistan cevizi yağıyla yağlayın yumuşasın.geçmiş olsunKızlarrr çok acil bir sorum varönceki gebeliklerinde ya da şuan yaşayan varsa yardımxı olur musunuz. Tuvalete gittim afedersiniz kakamı yaptım ama bende kabızlıj sıkıntısı var biraz zorladım sanırım. Sonra peçeteyle silerken makat bölgesinde yuvarlak bi şeyim dışarda olduğumu fark ettim. Ödüm koptu . İnternetten baktım basur vs vişiler yazıyor . Ama gebeliğin son ayında yaşayanlar olmuş. Acaba yaşayan oldu mu? Ne bu geri içeri giriyor mu? Aşırı panik yaptım ilk kez başıma öyle hibşet geldi. Korkudan lavaboya gidip bakamıyorum allahım gece gece ödüm koptu
Sağolun. Ay doğumdan sonra mo geçmişşş bende sabah uyandığımda geçer mi acaba diye motive etmeye çalışıyorum kendimiNisan 2025 grubunda da gördüm birkaç kişide bu sorunu. Önemli bir şey değil gibi ama doktorunuza danışırsınız. Birisi de doğumdan sonra geçti va yazmıştı. Geçmiş olsun
Bende kanama ve acı yok. İlk kez oluyor . Beslenmeme ekstra dikkat ederim geçer inşallahÇok zorlanmış,hemoroid oluşmuş,benim ilk hamileliğimde wc ye girmek istemezdim,kanama ayrı,acısı korkunç, lifli beslenin mutlaka,ve kakanız gelince makatınızın dışını ve birazcık ağzını hindistan cevizi yağıyla yağlayın yumuşasın.geçmiş olsun
O lastikliler kullanışlı olmuyor sürekli açılıyor. Bizim park yataktada vardı hiç memnun kalmadım
Hemoroiddir muhtemelen. Arkadaşlar da anlatmış zaten, gebelerde maalesef çok yaygın görülüyor. Lifli beslenerek, bol bol su içerek sindirimi düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Bir de demir ve progestoran hapları da maalesef kabızlık yapabiliyor. O konuda doktordan destek istemek daha doğru sanırım. Bana Duphalac şurup içebileceğimi söylemişti bir doktor ama hiç içmedim güvenip de. Kendi yapabileceklerinizin başında zeytinyağ tüketimi geliyor. Aranız nasıl bilmiyorum ama düzenli olarak bol zeytinyağı tüketirseniz toparlayacaktır. Özellikle kahvaltıda avokado ile, domates salatalık ile, hiçbir şey yoksa hafif tuzlayıp ekmek banarak tüketirseniz bağırsakları düzene sokar. Ben bazen çay bardağına koyup içiyorum bile. Çocukluktan kalma alışkanlıklar :)Kızlarrr çok acil bir sorum varönceki gebeliklerinde ya da şuan yaşayan varsa yardımxı olur musunuz. Tuvalete gittim afedersiniz kakamı yaptım ama bende kabızlıj sıkıntısı var biraz zorladım sanırım. Sonra peçeteyle silerken makat bölgesinde yuvarlak bi şeyim dışarda olduğumu fark ettim. Ödüm koptu . İnternetten baktım basur vs vişiler yazıyor . Ama gebeliğin son ayında yaşayanlar olmuş. Acaba yaşayan oldu mu? Ne bu geri içeri giriyor mu? Aşırı panik yaptım ilk kez başıma öyle hibşet geldi. Korkudan lavaboya gidip bakamıyorum allahım gece gece ödüm koptu
Canim benim 7 8 gunu buldun ne zaman kabizligi cozdm o zaman gecmeye basladi benim.cok agriliydi doktorum anestol krem verdi ama ben kullanmadm snucta kortizonlu bir krem bol kefir tukettim kabak yemegi bamya yemegi tukettim kuru kayisi incir tukettim faydasini gordum ozellikle kefirin cok faydasini gorsm ac karinaAy çok sağolun şimdi internetten bakınxa çok yaşayan varmış biraz rahatladım. Kaç günde geçti sizin acaba herhangi bir şey yaptınız mı
Çok teşekkür ederimHemoroiddir muhtemelen. Arkadaşlar da anlatmış zaten, gebelerde maalesef çok yaygın görülüyor. Lifli beslenerek, bol bol su içerek sindirimi düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Bir de demir ve progestoran hapları da maalesef kabızlık yapabiliyor. O konuda doktordan destek istemek daha doğru sanırım. Bana Duphalac şurup içebileceğimi söylemişti bir doktor ama hiç içmedim güvenip de. Kendi yapabileceklerinizin başında zeytinyağ tüketimi geliyor. Aranız nasıl bilmiyorum ama düzenli olarak bol zeytinyağı tüketirseniz toparlayacaktır. Özellikle kahvaltıda avokado ile, domates salatalık ile, hiçbir şey yoksa hafif tuzlayıp ekmek banarak tüketirseniz bağırsakları düzene sokar. Ben bazen çay bardağına koyup içiyorum bile. Çocukluktan kalma alışkanlıklar :)
Az buz bir zamanda değil geçen sene aralık ayanda bile sivriler vardıYa evet ben de kocaman kocaman ısırık olmasından korktum. Şimdiki sinekler de bir acayip zaten. Bilmiyorum kullanışlı olur mu ama yaz ortası tedbir almamız şart gibi
Neredeyse 2 senedir her sabah kefir içerimCanim benim 7 8 gunu buldun ne zaman kabizligi cozdm o zaman gecmeye basladi benim.cok agriliydi doktorum anestol krem verdi ama ben kullanmadm snucta kortizonlu bir krem bol kefir tukettim kabak yemegi bamya yemegi tukettim kuru kayisi incir tukettim faydasini gordum ozellikle kefirin cok faydasini gorsm ac karina
Tabii tabii, her zaman sebze yemeği yapamayabiliyoruz. En azından kahvaltıda çiğ haliyle tüketin. İçin gerekirse. Hemen toparlarsınız. Hemoroid de büyümez bu sayede, hiç korkmayın.Çok teşekkür ederimbu aralar ekstra dikkat edeyim. Geçsin de .zeytinyağona sabah hemen başlayayıö
Teşekkür ederim ekran resmi bile atsan satıcı gözüken yeterli olurBenntrendyoldan aldim canim bi link atmayi deneyeyim bir turlu beceremedim o isi ama deniycwm hemen
Uğraşıp atmışsın teşekkür ederimKiddy Happy Pembe Beşik Cibinliği Ve Cibinlik Aparatı - Fiyatı, Yorumları
Kiddy Happy Pembe Beşik Cibinliği Ve Cibinlik Aparatı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaa kullanışsız olmasına üzüldüm suanki evimde pek sinek sivrisinek sorunu yaşamadım 3 4 ay sonra taşınmayı düşünüyorum inşallah olmaz ama olursa bende yüksek takılan cibinlik bakarım o zaman
Rice ederimUğraşıp atmışsın teşekkür ederim
Bence bebek kıyafetlerinden başlamak daha iyi olabilirYarın 34. Haftaya giriyorum. Geceleri rüyamda sancı çektiğimi doğurduğumu görüp uyanıyorum. 36. Hafta diye görüyorum birde. Aşırı stres oldum ya. Evim çok pis. Koltuklar perdeler yıkancak, dolaplar düzenlencek. Balkonlarım temizlencek. Kısaca dip köşe temizliğe ihtiyacım var. Bebeğin yatağı kurulacak, küveti aşağıdan gelip yıkanacak. Kıyafetleri yıkanacak. Ay delirecem. Daha saymadığım bunun gibi 50 tane iş olduğuna yemin edebilirim. Ve ben çok yorgun hissettiğim için geceleri uyuyamadığım için gündüzleri uyukluyorum sürekli. Birde günlük yemek, çamaşır yetiyor zaten. Cidden çok stres oldum ya. 2 haftada hergün azar azar yapsam biter dimi
Çocuklarımız adlarıyla sağlıklı yaşasınlar inşallahBizimde Alyabenim çevremde hiç yok. Ama ilerde olabilir. Olsun önemsemiyorum. Diğer kızım da Zeynep en çok konan isim
Bende daha cinsiyet belli olmayan kız olursa Alya oğlan olursa Ali diye niyet etmiştim. Hatta eşim kardeşim kızım itiraz etsede başta herkes kabullendi
Alya Vera diye netleştirdik bizde. Şu yapay zeka öyle güzel yorumladıki, kötü yorum gelinde orayı okuyup yükseliyorum isme yine
Sahrabizdede sahrayi ben koydum güneşi babası çöl güneşi olsun istedik hemde güneş sahra gs oluyor fanatik galatasarayliyiz oglumuz olsaydi aslan koyucaktk ama prenses olunca boyle dusunduk sahra ismi kmsede yok koyma dedi herkes ama ben inatla sahra istedim cok seviyorum icim cok isindi
Biz kizimizada aldik gs storedan sormayinSahrabende duymadım çok güzel isim adıyla sağlıkla yaşlar
Bizde fanatik bjk kız olunca bunda birsey yapamadı eşim oğlanda zııbınlar takımlar almıştı
Önlük benimde hastane çıkışında var ama ben aksesuar olarak bunlardan sipariş ettim. Önlük sanki 5 aydan sonra lazım olur gibiKızlar önlük aldınız mı? Yenidoğanlara önlük takılıyor mu ? Şuan almadığımı fark ettim desadece hastane çıkış setinde bir önlğk var
Benim ki almadı şimdilik ama kesin hastane odasına getirir bir forma bekliyorum oğlumun ilk resmini yanına bjk forması koyup çekmiştiBiz kizimizada aldik gs storedan sormayin19 unda olsun dogm diye cok.igrastik hem 19.05 1905 olucakti hemde 19 mayis bwbwgi olsn die ama doktorumuzu ikna edemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?