2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet bugün de geçmeyince yazdım doktoruma yarın sabah gel test yapalım dedi yarına kadar bekleyeceğim artık
İyi yaptın riske atılacak bir durum değil çünkü. Bende bir şey çıkmamasına rağmen doktorum artık kontrollerimi her haftaya olacak şekilde düzenledi. Haftada bir çağırıyor tedbir amaçlı beni korkuttun artık senden uzun süre ayrı kalamam dedi inşallah stres yapmayın sıkıntısız atlatırsınız sizde. Karaciğeri yormayacak şeyler tüketin bana öyle dedi doktorum. Enginar tavsiye ederim. Alerjik duruma neden olacak besinler yemeyin çok yağlı kızartma hamur işi yemeyin.

Adiyla yasasin cok guzel

Canım aklım sendeydi çok şükür çok sevindim . İnşallah beklerler vakitlerini .

Evet bugün de geçmeyince yazdım doktoruma yarın sabah gel test yapalım dedi yarına kadar bekleyeceğim artık
Hiç korkmayın, doktorlar bu gibi gelişmelere hazırlıklı. Her gebede görülebilecek sorunlar. Kortizonlu krem bile veriyorlar, bir gün bile kullansanız hemen etki gösteriyor. Bizi yine haberdar edin ama bir şey çıkmayacağını düşünüyorum ben

Çok doğru yazmışsınız katılıyorum bende kimse almak zorunda değil. Alırlarsa teşekkür ederim geçerim kendi ailem dahil kimseden birsey beklemem çok şükür ikimizde çalışıyoruz kendim alırım en mutlu zamanlarda neden kendimi doldurup mutsuz edeyim. İçinden gelip zaten bir corap dahi olsa alır bize sormadan kv geçen aradı ihtiyacın varmı diye sordu çok saol anne yok hallediyorum dedim sonra oda zaten ilk 1 ay çok hızlı büyür ay ay alırız ilerde dedi bende öyle yaparız dogsun boyu kilosuna göre alırız dedim.

YouTube kesin vardır videoları marka modeli yazın

Bebislerinizin isimleri bellimi guzel anneler ben cok uzun zamandir bakmadm.buraya paylastiysanizda gormedim kusura bakmayin bizim prensesimizin adı Güneş Sahra olucak
Ben cinsiyeti belli olmadan daha hamile olduğum kan da kesinleşince içimde Alya geçti hep Kız olursa diye oğlumun adı Batuhan Alya uyumlu filan geçirdim hep sonra cinayet belli olunca eşime oğluma isim düşündünüz mü filan dedim ben Alya düşünüyorum sizin fikriniz ne dedim onlarda başka isim bulamadılar Alya kaldı 8 ay Alya Alya dedim şimdi isim o kadar çok ki koyan ilk okulda 2 3 tane denk gelir kesin sınafa

Bebislerinizin isimleri bellimi guzel anneler ben cok uzun zamandir bakmadm.buraya paylastiysanizda gormedim kusura bakmayin bizim prensesimizin adı Güneş Sahra olucak
Oğlumun ve kızımın ismini ben koydum eşim kimseyi karıştırmadı. Bu oğlumun ismini eşime bıraktım oda babasının isminin olmasını istedi Salih. Kayınbabamın yanında ona nasıl hitap ederim onu düşünüyorum[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ben çok kararsızım oğlumun ismi Yağız kızımın ismini Yağmur düşünüyorum ama Yaprak ta hoşuma gidiyor bazen Öyku veya Nil mi koysam diyorum Rüya da hoşuma gidiyor çok kararsızim kızım ikizler olacak onun etkisi altında miyim bilemedim

Biz hala isim bulamadık. Eşim Kerem dedi ama iki isim koyma arayışında. Ben tek isim olsun istiyorum. İlk oğluma dedesinin ismini koyduk o anlamda iki ismi var ama şimdi öyle bir durum olmayacağı için tek isim diyorum. Hala da netleştiremedik. Tam içime sinmiş de değil. İsim konusu hep çok zor geliyor

Yazın çok sinek oluyor. Pencereler kapılar telli ama yine de sinekler girebiliyor. Bebeğe cibinlik mi alsam acaba diye aklımdan geçmedi değil. Hiç düşündünüz mü bu konuyu?

Yazın çok sinek oluyor. Pencereler kapılar telli ama yine de sinekler girebiliyor. Bebeğe cibinlik mi alsam acaba diye aklımdan geçmedi değil. Hiç düşündünüz mü bu konuyu?
Ben park beşik aldim yanında cibinligi vardı lastikli sinek olursa kullanırım ama beşikte cikmasaydi da bebek yüzüne atilan yazmaları gergin bı şekilde beşiğe örterdim hiç cibinlik düşünmezdim çıkınca aa iyi akıl etmisler bile dedim bebege alınması gerekenlerden ihtiyaçlarını düşünmekten o kadar bı haberdim yani

Kvniz iyi olmasa bu kadar tolere edemezsiniz. Tecrübe ile sabittir. Biz de çok insanlık gösterdik, alttan aldık, tepemize çıkıldı. Allah iyilerle karşılaştırsın diye dua ederim hep gençlere.
Kesinlikle oyle karsilikli yuruyor bu iliskiler cok sukur o yuzden siz elinizden geleni yapmissiniz artik bosa ugrasmanin manasi yok mesafe gayet iyi olur. amiin hepimiz evlatlarimizda hep iyilerle karsilasalim

Hira olcak benim de kizimin adi sizinki de cok guzel saglikla buyusunler

Cibinlik var ama beni geriyor korkuyorum biseyler ortmekten o yuzden bitkisel sinek kovucular spreyler falan oluyor ya onlardan kullanicam ilk kizimda da kullanmistim trukid falan vardi hala var mi bilmiorum

Ya birinden bişey beklemek gibi değilde hormonlardan mı neyden bilmiyorum insan bı sorulsun heyecan paylaşılsın istiyor hicbirimizin ihtiyaci yoktur çünkü çocuğu kimsenin maddi durumuna güvenerek yapmadık sonuçta kendimiz isteyerek bakabilecegimizi gelecek verebileceğimizi düşünüp anne baba olduk
benim eşimin ailesi evlenirken de yardımda bulunmadi beklemedikte ama sürekli kardeşime şunu yaptim falancaya şunu taktım demelerine sinir oldum ve bebegin sağlık durumunu hamileliğin nasil geçtiğini falan sormamalari tuhaf geldi eşim kendi bile bahsetmek isteyince kendi hastalıklarıyla sorunlarıyla konuyu değiştirirler
Burda bile birbirimizi merak ediyor durumlarimizi soruyoruz hiç görmeden tanımadan birbirimiz icin endişe ediyoruz onların gelinleri oğullarının eşi olduğumuz halde bizi ve torunlarını düşünmemeleri üzüyor bizi düşünülmek istiyoruz birazcık ondan o kadar dert yandık

Son düzenleme:
Kızlar bu hafta hareket etmek çok zorlamaya başladı yarım saat yürüyüş yapınca ayaklarım saatlerce falakaya yatırılmış gibi sızlıyor. Bu ağrının bir çaresi var mı?

Cibinlik var ama beni geriyor korkuyorum biseyler ortmekten o yuzden bitkisel sinek kovucular spreyler falan oluyor ya onlardan kullanicam ilk kizimda da kullanmistim trukid falan vardi hala var mi bilmiorum
Var evet yenidoğana kullanılor mı bilemedim kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…