Park yatak 10 numaraKızlar bebişlerinize yatak olarak ne aldınız ? Ben park yatak ve ilk zamanlar çok küçük olacakları için içine reflü yatağı aldım. Ayrıca odasını yaptık fakat beşikler çok kullanışlı gelmediği için ikea divan aldım. Şimdi sizce benim ayrıca beşiğe ihtiyacım olur mu ? Ahşap beşik vs gibi. Ya da sallanan ana kucağı da iş görür mü ?
Bence park yatak + reflü yatağı gayet iyi. Ben de ona benzer Chicco'nun anne yanı beşiğini aldım. Büyük olan model. 3,5 yaşa kadar kullanılabiliyor. Eğimlendirilebildiği için reflü yatağı almadım ama yatağın kendi eğiminden memnun kalmazsak onu da alabilirim. Kullananların çoğu memnun. Ahşaplara daha sonra geçeriz diye düşünüyorumKızlar bebişlerinize yatak olarak ne aldınız ? Ben park yatak ve ilk zamanlar çok küçük olacakları için içine reflü yatağı aldım. Ayrıca odasını yaptık fakat beşikler çok kullanışlı gelmediği için ikea divan aldım. Şimdi sizce benim ayrıca beşiğe ihtiyacım olur mu ? Ahşap beşik vs gibi. Ya da sallanan ana kucağı da iş görür mü ?
Dün gece bende de oldu tuvalete zor yürüdüm neden oldu bilmiyorum ama bende korktumKızlar pelvik ağrısı yaşayan varmı yeni kalktim yataktan zor yürüyorum açıdan çok ağrıyor
Ben ıslak mendil Molfix izotonik sulu aldim indirimdeyken bezde yenidoğan babyturco alacam inceler hava alabiliyor diye zaten sık sık değiştirecez ilk zamanlar kalın bezlerle yormaya gerek yok diye düşündüm 2 numara itirabiyle molfixe geçecemBir de bez ve ıslak mendil alıcam herkes neler aldı acaba ? Molfix diye düşünüyorum paylaşmıştım daha önce , ıslak mendil de sleepy + uni baby kullanmıştım ilkinde başka öneriler varsa taze bilgi tavsiyelere açığım
Sleepy yenidoğan ıslak mendillerinden aldım ben. Pamuk olayına girmedim ama çok elzem diyen olursa onu da alırız. Ala ala bir hal olduk zatenBir de bez ve ıslak mendil alıcam herkes neler aldı acaba ? Molfix diye düşünüyorum paylaşmıştım daha önce , ıslak mendil de sleepy + uni baby kullanmıştım ilkinde başka öneriler varsa taze bilgi tavsiyelere açığım
HepimizKızlar pelvik ağrısı yaşayan varmı yeni kalktim yataktan zor yürüyorum açıdan çok ağrıyor
O biraz tercihe bağlı pamukla silen çok ama dışarda pratik olmuyor ama saygı duyuyorum yapana bana pek uymamıştıSleepy yenidoğan ıslak mendillerinden aldım ben. Pamuk olayına girmedim ama çok elzem diyen olursa onu da alırız. Ala ala bir hal olduk zaten
Islak mendil almadım pamuk aldım onu kullanacağım birkaç ay bez olarak prima ve molfix aldım bir numara onları deneyip duruma göre karar vercez artık çoğu anne stoklama dediği için çok almadıkBir de bez ve ıslak mendil alıcam herkes neler aldı acaba ? Molfix diye düşünüyorum paylaşmıştım daha önce , ıslak mendil de sleepy + uni baby kullanmıştım ilkinde başka öneriler varsa taze bilgi tavsiyelere açığım
Bez: Prima premium care & Molfix karışık aldıkBir de bez ve ıslak mendil alıcam herkes neler aldı acaba ? Molfix diye düşünüyorum paylaşmıştım daha önce , ıslak mendil de sleepy + uni baby kullanmıştım ilkinde başka öneriler varsa taze bilgi tavsiyelere açığım
Bende molfix ve sleepy dener sonra duruma göre devam ederim diyorum.Bir de bez ve ıslak mendil alıcam herkes neler aldı acaba ? Molfix diye düşünüyorum paylaşmıştım daha önce , ıslak mendil de sleepy + uni baby kullanmıştım ilkinde başka öneriler varsa taze bilgi tavsiyelere açığım
Adiyla yasasim cok guzelBenim oğlumun ismide ömer olacakuzun ömürlü demek adıyla yaşasın inşallah
Bende molfix ve prima karisik aldm canim sleepy islak mndil ve uni tercih ettim vucut tepkisine gore degistrrm yada devam ederm diyr dusundmBir de bez ve ıslak mendil alıcam herkes neler aldı acaba ? Molfix diye düşünüyorum paylaşmıştım daha önce , ıslak mendil de sleepy + uni baby kullanmıştım ilkinde başka öneriler varsa taze bilgi tavsiyelere açığım
Bazı insanlar dediğin gibi düşünemiyorlar. İnşallah seninkilerde bir değişim görürsün. Ama benimki biraz farklı görümcemin çocuğu yok ama annesi ona hep daha düşünceli davranır. Önümde bunu gördüğüm için akıl edemediğini düşünmüyorum. Konuşmalarından da hep bir sıyrılma peşinde olduğunu anlıyorsun. İlk doğumumda da kavga çıkarmaya çalıştı. Eşim için idare etmeye çalışıyorum..Yani açıkcası ben de bu aralar bu durumdayım. Eşimin ailesi şehir dışında ve böyle sürekli konuşma huyumuz yok. Hamilelikte de bir kez görüşebildik çalışıyoruz hepimiz. Evlendiğimizde yelekler vs örüyordu ve hevesini görüyordum. Şimdi arama sorma bile çok az ama birşeye ihtiyacınız var mı bşr eksiğini alalım vs hiç yok. Muhtemelen kendileri de böyle büyümemişler akıl edemiyorlar diyorum ama insan hiç mi beşiktir kıyafettir sormaz. Çok garibime gidiyor umarım doğumdan sonraki tavırları böyle olmaz
Harmonie aldık iki paket bir de Molfix geldi. Islak mendil de Prima premium olandan aldık ama pamuk da aldım muhtemelen yıkarım sürekli ama belli de olmaz tabiiBir de bez ve ıslak mendil alıcam herkes neler aldı acaba ? Molfix diye düşünüyorum paylaşmıştım daha önce , ıslak mendil de sleepy + uni baby kullanmıştım ilkinde başka öneriler varsa taze bilgi tavsiyelere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?