2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Oyyyy çok sevindim tatlım az kalmış ohhh mis şifa olsun sütün

Canım dualarım seninle hiç korkma beni biliyorsun 32 de doğum yaptım . Senin haftan cok iyi sağ salim kucagına al . Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
Saolasın cnm ben 35 oldum ama bebiş 31 32 ile uyumlu bariz bi gelişim geriliği var dedi doktor o kadar sıkıntıdayım ki rabbim herkezi kurtarsın sıkıntısından

Sagol canimmm saglikla gelsinler zamanlarinda

Saolasın cnm ben 35 oldum ama bebiş 31 32 ile uyumlu bariz bi gelişim geriliği var dedi doktor o kadar sıkıntıdayım ki rabbim herkezi kurtarsın sıkıntısından
Plesenta yetersiz kalmistir belki disarda olmasi daha iyidir kuzum takviye verirler hemen topalar insallah bebisin

Kızlar ben yarın doğuruyorum akciğer geliştirici yapılacak şiödi suyum bitmek üzere bebek gelişmiyor denildi
Allah yardımcınız olsun inşallah, senin minik de seni görmek için acele etti demekki,sağlıkla kavuşun yavrunla. Üzülmüş,korkmuş olabilirsin ama kalbini ferah tut ona da kendine de güç ver çünkü biz anneler zaten çok güçlüyüz sen sevginle iyilestirceksin bebeğini dualarımız seninle olacak, hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar ben yarın doğuruyorum akciğer geliştirici yapılacak şiödi suyum bitmek üzere bebek gelişmiyor denildi
Sağlıkla kolaylıkla gelsin canım hiç korkma yegenimde 35 haftalık doğdu küvöze gerek kalmadı direk eve çıktı inşallah sizinde gerek kalmaz ama kalırsa bile herşey çok gelişti minnosumuz toparlansin diye ellerinden geleni yaparlar sen moralini bozma senin için kolaylıkla geçsin bebisimiz de sağlıkla gelsin inşallah

Plesenta yetersiz kalmistir belki disarda olmasi daha iyidir kuzum takviye verirler hemen topalar insallah bebisin
Amin inşallah hemen toparlar kızlar biliyordum böyle olduğunu durumun ama birden yatıl yarın Sezeryan olunca çok korktum. Çentik vardı bizde beslenemiyordu zaten detaylıda çıkmıştı ne diyim İnşllah sağlıkla doğar

Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla çıkarım sezeryandan bebişi de sağlıklı olur iyi olur size yazarım hemen

İnşallah cnm gerçekten moral verdin Allah razı olsun

Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla çıkarım sezeryandan bebişi de sağlıklı olur iyi olur size yazarım hemen
Stres yapma sende bol dua et kendine inşallah kolaylıkla geçecek bir çoğumuzun zorunlu veya planlı sezeryan olacak bende çok korkuyordum artık kabullendim şimdi daha rahatım inşallah senin ve bebegin için herşey çok güzel geçecek dualarımızdansın fırsat bulunca bizi de haberdar et

Yani belki kızarsın ama kapı süsü hariç diğerleri bana gereksiz geliyor ve acayip pahalılar yani. İsimli set yastık falan alacağıma içeriği güzel kıyafet alırım daha iyi. Yatak süsü falan hep elaleme güzel görünmek için sanki alınması gerekiyormuş gibi servis ediliyor ve bence hiçbirine gerek yok. Bebek bi de yani ayakkabı niye alalım ki, ayak sağlığı açısından da iyi bi şey değil ayakkabı giydirmek, ha bikaç dakikalığına giydirmem de bizim cep sağlığımız için iyi değil gene forma falan da ne biliyim hani 3 yaş civarı olabilirmiş gibi geliyo bebeğe o naylon şeyi giydirmek yine sadece yetişkin hevesi gibi.
Milleti ve milletin beğenilerini düşünme canım, sadece bebeğe ve sağlığa odaklan. Bu saydıklarına ciddi paralar harcanıyor çünkü evet ve inan hiçbirine bebeğin ihtiyacı yok

Ben Acıbadem'e gidiyorum canım (Kayseri) aynı şekilde konuştuk ama fiyat sabitlemeden kastın ne onu anlamadım ben. Zaten 30 Hazirana kadar zam olmayacak demek belirtilen fiyatların geçerli olacağı anlamına gelmiyor mu? Yanlış mı anladım ben, öyleyse gidip tekrar konuşayım. Çünkü biz pakete karar verdik, bebeğin adını falan verdik o şekilde ayrıldık. 1 gece kalma oluyormuş sezaryende o biraz garibime gitti o kadar. Yani ekstra ücret talep ederler mi diyosun? Neye ederler mesela?

Merak ettim sen hangi şehirdesin ve bu 80bin fiyat hangi paket? Bize 3 paket sunuldu, seninkinin içeriği nedir? Merakımdan soruyorum sadece ama şu fiyat sabitleme işini gerçekten anlamadım, yani sabit olmuş olmuyor mu işte haziran sonuna kadar

İkisi de çok güzel ama haklısınız erkek olunca %100 emin olamıyor insan kız olsa biz çok nettik Aylin ya da Güneş olacaktı ama erkek bizim de

Kerem de Arda da oğlum olsaydı koymak istediğim isimlerdi gerçekten. Siz yazınca çok şaşırdım :) Bence başka isim düşünmeyin
Teşekkür ederim yorumunuz sevindirdi isim konusunda çok zorlanıyoruz çünkü. İleride kısmet olur belki kerem ya da arda da eğer istediğiniz bişeyse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…