2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
+1 :)

Ben de Cihan ismini düşünmüştüm, ne güzel içinize sinmiş. sağlıkla gelsin Cihan Bora bebek.

Arda bakalım eşimi ikna edebilirsem
İnşallah olur ama olmazsa da üzülmeyin kerem de çok güzel her yaşta yakışıyor gerçekten sağlıkla gelsin

Kızlar ben yarın doğuruyorum akciğer geliştirici yapılacak şiödi suyum bitmek üzere bebek gelişmiyor denildi
Emin ol doktorun en doğru kararı almış, o yüzden için rahat olsun. Dışarıda hızla gelişimini toparlar, gönlünü ferah tut, zaten ciğer geliştirici de olmuşsun, o da çok iyi. Güzelce yavruna kavuşacaksın inşaallah. Mevla hakkınızda her şeyin en güzelini versin şimdiden gözün aydın olsun.

Kızlar ben yarın doğuruyorum akciğer geliştirici yapılacak şiödi suyum bitmek üzere bebek gelişmiyor denildi
Canim zorlu yollardan geldik insallah simdi saglikla alcaksin kucagina evladini bu da bi sinav hayirlisiyla rabbim guzel gunler gosterir dualarim seninle

Acıbademin paketleri sezaryende 2 gece görünüyor. En azından burdaki öyle . Yani fiyat sabitleme acıbadem dışında neredeyse tüm hastanelerde yapılıyor o garibime gitti. Fiyat belirlenir , içeriği konuşulur biter. Ama içerik konusundan burdaki arkadaşımız yardımxı oldu tekrar aradım bir fotoğraf ilettiler bana paketin içeriği ile alakalı, o yeterli benim için

80 bin standart paket ücreti . Yani suit oda vs değil. Standart oda ve doktorumun ücreti .

Dogucak canim panik olma saglikla atlatacaksin insallah guzel haberler vereceksin bizlerede

Teşekkür ederim yorumunuz sevindirdi isim konusunda çok zorlanıyoruz çünkü. İleride kısmet olur belki kerem ya da arda da eğer istediğiniz bişeyse tabi
Bende pars aslan yada barbaroa koyucaktim erkek olsaydi ama sizin duaundugunuz isimlerde cok.cok guzeller

Kilosu geride bile olsa önemli olan organ gelişimi. Haftanız da iyi. Küçük doğan bebekler daha hızlı toparlanıyor, benim bebeğimde de gelişim geriliği olmuştu çok şükür hemen toparlandı. Kaygılanmanız tabi normal. Yarın güzel haberler bekliyoruz

Çentiğiniz tek tarafta mıydı çift tarafta da var mıydı?

Hiç üzülmeyin. Instagramda tuanaulku var. Gebelikte hiçbir sorunu olmamasına rağmen 35. haftasında doğum yaptı. Bebişi de gayet iyi toparlandı. Allah yardımcınız olsun

Kızlar havalar iyice ısınmaya başladı. Acaba bebeklerimiz doğduğu dönemde uzun kollu tulumlar giyebilecek mi? Bi heves uzun da almışım hem yenidoğan hem 1-3 ay

Canım çok sevindim maşallahhh sağlıkla kavuşun inşallahhh

Bu arada ben dün hastane için her şeyi hazırladım. Henüz valize koymadım. Hepsini valiz içi düzenleyicilere koydum. Üstlerine minik notlar yazdım. Dolabın içine koydum. Arada aklıma bir şeyler gelince ekleyip - çıkarıyorum
Kafam çok rahatladı. Bu şekilde eksiklerimi de gördüm
Kendime mesela dün yeni çoraplar aldım bilekten çok sıkmayan. Yeni çoraplar koydum valize.
Bebek törpüsünü çalıştırayım dedim koymadan, bingo! Çalışmıyor. Alalı da çok olmuştu. Yeni bir tane sipariş verdim. Eşimle kendime yeni birer diş fırçası ve minik bir macun aldım. Siveno’dan doğal kokusuz roll on sipariş ettim. Hepsi hastane çantası için
Makyaj çantamı vs doğuma yakın valize ekleyeceğim
Bir de eşimin eşyaları eksik. Onları da yine doğuma yakın hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…