Cihan Bora oldu babası seçtiSiz neye karar verdiniz peki? Değil mi erkek ismi pek zor
Ben de Cihan ismini düşünmüştüm, ne güzel içinize sinmiş.Cihan Bora oldu babası seçtiama benim de çok içime sindi. Bu arada kardeşimin adı da Arda onu ben koydum
+1 :)Yani belki kızarsın ama kapı süsü hariç diğerleri bana gereksiz geliyor ve acayip pahalılar yani. İsimli set yastık falan alacağıma içeriği güzel kıyafet alırım daha iyi. Yatak süsü falan hep elaleme güzel görünmek için sanki alınması gerekiyormuş gibi servis ediliyor ve bence hiçbirine gerek yok. Bebek bi de yani ayakkabı niye alalım ki, ayak sağlığı açısından da iyi bi şey değil ayakkabı giydirmek, ha bikaç dakikalığına giydirmem de bizim cep sağlığımız için iyi değilgene forma falan da ne biliyim hani 3 yaş civarı olabilirmiş gibi geliyo bebeğe o naylon şeyi giydirmek yine sadece yetişkin hevesi gibi.
Milleti ve milletin beğenilerini düşünme canım, sadece bebeğe ve sağlığa odaklan. Bu saydıklarına ciddi paralar harcanıyor çünkü evet ve inan hiçbirine bebeğin ihtiyacı yok
İnşallah olurBen de Cihan ismini düşünmüştüm, ne güzel içinize sinmiş.sağlıkla gelsin Cihan Bora bebek.
Arda bakalım eşimi ikna edebilirsem
Emin ol doktorun en doğru kararı almış, o yüzden için rahat olsun. Dışarıda hızla gelişimini toparlar, gönlünü ferah tut, zaten ciğer geliştirici de olmuşsun, o da çok iyi. Güzelce yavruna kavuşacaksın inşaallah. Mevla hakkınızda her şeyin en güzelini versinKızlar ben yarın doğuruyorum akciğer geliştirici yapılacak şiödi suyum bitmek üzere bebek gelişmiyor denildi
Cihan albora gibiCihan Bora oldu babası seçtiama benim de çok içime sindi. Bu arada kardeşimin adı da Arda onu ben koydum
Canim zorlu yollardan geldik insallah simdi saglikla alcaksin kucagina evladini bu da bi sinav hayirlisiyla rabbim guzel gunler gosterir dualarim seninleKızlar ben yarın doğuruyorum akciğer geliştirici yapılacak şiödi suyum bitmek üzere bebek gelişmiyor denildi
Acıbademin paketleri sezaryende 2 gece görünüyor. En azından burdaki öyle . Yani fiyat sabitleme acıbadem dışında neredeyse tüm hastanelerde yapılıyor o garibime gitti. Fiyat belirlenir , içeriği konuşulur biter. Ama içerik konusundan burdaki arkadaşımız yardımxı oldu tekrar aradım bir fotoğraf ilettiler bana paketin içeriği ile alakalı, o yeterli benim içinBen Acıbadem'e gidiyorum canım (Kayseri) aynı şekilde konuştuk ama fiyat sabitlemeden kastın ne onu anlamadım ben. Zaten 30 Hazirana kadar zam olmayacak demek belirtilen fiyatların geçerli olacağı anlamına gelmiyor mu? Yanlış mı anladım ben, öyleyse gidip tekrar konuşayım. Çünkü biz pakete karar verdik, bebeğin adını falan verdik o şekilde ayrıldık. 1 gece kalma oluyormuş sezaryende o biraz garibime gitti o kadar. Yani ekstra ücret talep ederler mi diyosun? Neye ederler mesela?
80 bin standart paket ücreti . Yani suit oda vs değil. Standart oda ve doktorumun ücreti .Merak ettim sen hangi şehirdesin ve bu 80bin fiyat hangi paket? Bize 3 paket sunuldu, seninkinin içeriği nedir? Merakımdan soruyorum sadeceama şu fiyat sabitleme işini gerçekten anlamadım, yani sabit olmuş olmuyor mu işte haziran sonuna kadar
Dogucak canim panik olma saglikla atlatacaksin insallah guzel haberler vereceksin bizleredeAmin inşallah hemen toparlar kızlar biliyordum böyle olduğunu durumun ama birden yatıl yarın Sezeryan olunca çok korktum. Çentik vardı bizde beslenemiyordu zaten detaylıda çıkmıştı ne diyim İnşllah sağlıkla doğar
Güzel yorumlar duymak rahatlatıyor teşekkür ederimİnşallah olurama olmazsa da üzülmeyin kerem de çok güzel her yaşta yakışıyor gerçekten sağlıkla gelsin
Bende pars aslan yada barbaroa koyucaktim erkek olsaydi ama sizin duaundugunuz isimlerde cok.cok guzellerTeşekkür ederim yorumunuz sevindirdiisim konusunda çok zorlanıyoruz çünkü. İleride kısmet olur belki kerem ya da arda da eğer istediğiniz bişeyse tabi
Kilosu geride bile olsa önemli olan organ gelişimi. Haftanız da iyi. Küçük doğan bebekler daha hızlı toparlanıyor, benim bebeğimde de gelişim geriliği olmuştu çok şükür hemen toparlandı. Kaygılanmanız tabi normal. Yarın güzel haberler bekliyoruzAmin inşallah hemen toparlar kızlar biliyordum böyle olduğunu durumun ama birden yatıl yarın Sezeryan olunca çok korktum. Çentik vardı bizde beslenemiyordu zaten detaylıda çıkmıştı ne diyim İnşllah sağlıkla doğar
İsme karar verdiğimizde diziden haberimiz yoktuCihan albora gibicok havali saglikla buyusun insallah
İnşallah korktugunuz gibi olmazSaolasın cnm ben 35 oldum ama bebiş 31 32 ile uyumlu bariz bi gelişim geriliği var dedi doktor o kadar sıkıntıdayım ki rabbim herkezi kurtarsın sıkıntısından
Çentiğiniz tek tarafta mıydı çift tarafta da var mıydı?Amin inşallah hemen toparlar kızlar biliyordum böyle olduğunu durumun ama birden yatıl yarın Sezeryan olunca çok korktum. Çentik vardı bizde beslenemiyordu zaten detaylıda çıkmıştı ne diyim İnşllah sağlıkla doğar
Canım çok sevindim maşallahhh sağlıkla kavuşun inşallahhhCanım kilomuz 1800 oldu . son 200 gr kaldı eve gecmemiz için . Dün ilkkez emzirme yaptık . Şükür emdi. Sanırım haftaya cıkacagız. Doktor böyle giderse haftaya taburcu dedi . Hepinizi takip ediyorum . Dualarım sizlerle sağsalim güzel haberlerinizi alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?