İstanbulda mısın, ya da daha büyük şehirde o zaman. Benimki de standart paket 51bin80 bin standart paket ücreti . Yani suit oda vs değil. Standart oda ve doktorumun ücreti .
Bi de sana mail atmışlar ama yine bi sor istersen kaç gece diye. Ben de 2 gece oluyor diye biliyordum ama 1 gece kalınıyor ertesi gün gece 12den önce çıkmalısınız dediler yani akşama kadar kalabiliyoruz yine. Doktora danıştım o da 1 gece yeter dedi. Evde bebeğim olduğu için 1 gece benim için daha iyi bile olduAcıbademin paketleri sezaryende 2 gece görünüyor. En azından burdaki öyle . Yani fiyat sabitleme acıbadem dışında neredeyse tüm hastanelerde yapılıyor o garibime gitti. Fiyat belirlenir , içeriği konuşulur biter. Ama içerik konusundan burdaki arkadaşımız yardımxı oldu tekrar aradım bir fotoğraf ilettiler bana paketin içeriği ile alakalı, o yeterli benim için
Canım yarın de mi senin de randevun? Benim son gidişim sanırım artık. 37 de alıcam demişti.Emin ol doktorun en doğru kararı almış, o yüzden için rahat olsun. Dışarıda hızla gelişimini toparlar, gönlünü ferah tut, zaten ciğer geliştirici de olmuşsun, o da çok iyi. Güzelce yavruna kavuşacaksın inşaallah. Mevla hakkınızda her şeyin en güzelini versinşimdiden gözün aydın olsun.
Doktora sor canım. Ben de bugün yürüyemedim akşamüstü. Sanki kasığıma bıçak sokuyorlar gibi ağrı var. Bi daha kalkın Ca ne olcak çekiniyorum. Bu hamilelikler de farklı semptomlar oldu gerçekten.İlk hamileliğimde karnımın bu kadar kasılıp, hem de acıdığını hiç hatırlamıyorum yaniye böyle oldu bilemedim
İnşallah güzel haberlerle geleceğim miniğimizi alıpKilosu geride bile olsa önemli olan organ gelişimi. Haftanız da iyi. Küçük doğan bebekler daha hızlı toparlanıyor, benim bebeğimde de gelişim geriliği olmuştu çok şükür hemen toparlandı. Kaygılanmanız tabi normal. Yarın güzel haberler bekliyoruz
Çift taraflıydı o yüzden böyle sorun oldu sanırım tek olsaydı genelde sorun olmuyormuş. İnşallah hemencecik toparlar çok teşekkür ederimÇentiğiniz tek tarafta mıydı çift tarafta da var mıydı?
Hiç üzülmeyin. Instagramda tuanaulku var. Gebelikte hiçbir sorunu olmamasına rağmen 35. haftasında doğum yaptı. Bebişi de gayet iyi toparlandı. Allah yardımcınız olsun
Özenmişsiniz, almışsınız. Hiç düşünmeyin artık. Ben de bir an aynısını düşündüm bugün. Mesela kolonyalar cam şişe olsun dedim, sonra camın en iyisi olsun dedim, sonra baskısı etiket olmasın doğrudan cama isim işlensin dedim. Bunun gibi ince ince bir sürü ayrıntıya girdim, farklı farklı yerlerden ürünler sipariş ettim. Toplamda binlerce lira tuttuKızlarrrr her şey ne kadwr pahalı yahu. Ya da biz mi her şryi eksiksiz olsun diyerek fazla gereksiz harcama yapıyoruz bilemedim. İsimli set , kapı süsü magneti çikolatası yastığı forması ayakkabısı yatak süsleri vs derken ne çok para harcadım şuan fark ettimcidden gerek var mıydı diyor insan, bi taraftan da bebeğe hatıra kalır diyorsun. Ama fiyatlar almış başını gitmiç cidden
Kaçta doğuma alıcaklar canım?Kızlar hepinizden Allah razı olsun ünşallah herley güzel olacak yarını bekliyoruz böyle beklemek de çok garip geldi sabah çay bahçesinde oturmuş çay içiyorduk hiç aklımızın ucunda yoktu
İşime doğmuş bak anlattım senin sorduğunu görmedenKaçta doğuma alıcaklar canım?
Canım herşey güzel geçecek merak etme içini ferah tut . Dualarımız seninleKızlar ben yarın doğuruyorum akciğer geliştirici yapılacak şiödi suyum bitmek üzere bebek gelişmiyor denildi
Yok canım daha dün hastaneden taburcu olduğum için doktor bir sıkıntı olmazsa pazartesiye gel dedi. Artık her pazartesi gideceğim randevuya.Canım yarın de mi senin de randevun? Benim son gidişim sanırım artık. 37 de alıcam demişti.
Her şey yoluna girecek, sonuç güzel olacak inşallahDoğuma girerken hepimiz için dua edeceğim
Tekmeleri artık canımı yakıyor benimdeİlk hamileliğimde karnımın bu kadar kasılıp, hem de acıdığını hiç hatırlamıyorum yaniye böyle oldu bilemedim
Canim ben de sana dua edicem bu gece saglikla al gel yavrunuDoğuma girerken hepimiz için dua edeceğim
Son bir saatte oldu bende de asiri hareket ve kasilma agrisiİlk hamileliğimde karnımın bu kadar kasılıp, hem de acıdığını hiç hatırlamıyorum yaniye böyle oldu bilemedim
2 gece olduğunu her fırsatta söylediler. Doktorumda 2 gece olduğunu söyledi . Benim ilk doğumum 2 gece kalmayı düşünüyorum o yüzden. Hemşireler emzirmeye vs yardım ediyor daha iyi olur benim içinBi de sana mail atmışlar ama yine bi sor istersen kaç gece diye. Ben de 2 gece oluyor diye biliyordum ama 1 gece kalınıyor ertesi gün gece 12den önce çıkmalısınız dediler yani akşama kadar kalabiliyoruz yine. Doktora danıştım o da 1 gece yeter dedi. Evde bebeğim olduğu için 1 gece benim için daha iyi bile oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?