2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
80 bin standart paket ücreti . Yani suit oda vs değil. Standart oda ve doktorumun ücreti .
İstanbulda mısın, ya da daha büyük şehirde o zaman. Benimki de standart paket 51bin
Zaten tüm paketlerde sağlık hizmetleri aynıymış, burda 85 bin mi ne en lüks paket, fiyat farkı otelcilik hizmeti, işte ikramların çokluğuna göre değişiyor

Bi de sana mail atmışlar ama yine bi sor istersen kaç gece diye. Ben de 2 gece oluyor diye biliyordum ama 1 gece kalınıyor ertesi gün gece 12den önce çıkmalısınız dediler yani akşama kadar kalabiliyoruz yine. Doktora danıştım o da 1 gece yeter dedi. Evde bebeğim olduğu için 1 gece benim için daha iyi bile oldu

İlk hamileliğimde karnımın bu kadar kasılıp, hem de acıdığını hiç hatırlamıyorum ya niye böyle oldu bilemedim

Canım yarın de mi senin de randevun? Benim son gidişim sanırım artık. 37 de alıcam demişti.

İlk hamileliğimde karnımın bu kadar kasılıp, hem de acıdığını hiç hatırlamıyorum ya niye böyle oldu bilemedim
Doktora sor canım. Ben de bugün yürüyemedim akşamüstü. Sanki kasığıma bıçak sokuyorlar gibi ağrı var. Bi daha kalkın Ca ne olcak çekiniyorum. Bu hamilelikler de farklı semptomlar oldu gerçekten.

İnşallah güzel haberlerle geleceğim miniğimizi alıp
Çift taraflıydı o yüzden böyle sorun oldu sanırım tek olsaydı genelde sorun olmuyormuş. İnşallah hemencecik toparlar çok teşekkür ederim

Özenmişsiniz, almışsınız. Hiç düşünmeyin artık. Ben de bir an aynısını düşündüm bugün. Mesela kolonyalar cam şişe olsun dedim, sonra camın en iyisi olsun dedim, sonra baskısı etiket olmasın doğrudan cama isim işlensin dedim. Bunun gibi ince ince bir sürü ayrıntıya girdim, farklı farklı yerlerden ürünler sipariş ettim. Toplamda binlerce lira tuttu Ah keşke daha ufak çaplı takılsaydım dedim bir an. Sonra amaaaaan helali hoş olsun çocuğuma dedim, rahatladım Siz de güzel bir anı bıraktığınızı düşünün, rahatlayın

Kızlar bize 33-40 arası değişir dediler süit oda varmış normal oda varmış hepsinin fiyatları içerikleri farklı resim olayı gibi. Ayrıca epidural anestezi istersem extra 13 binmiş Ama ben hiçbirini istemedim zaten normal odaya alındık tek kişilik. 33 bin doğum aldılar 2 geceyi kapsıyormuş bu bir gece yatış uzarsa 4.5 Muş fiyatı onun da gruptankonuşulmuş yazayım dedim

Vurulan ilacın üstünden 24 saat geçse iyi olur dedi doktor 5 gibi yapmışlardı yarın akşam 4 gibi alırım büyük ihtimal dedi

Tekmeleri artık canımı yakıyor benimde göbeğim hep gergin sanki içine sığmıyor gibi
Sizinki durduk yere mi ağrı yoksa hareket ettikçe mi

Kıızlar iki gğndğr vajinadan giten bi ağrım var sonra geçiyor ama baya ağrılı bıçak saplanır gibi birde karnım çok sertleşiyor normal mi acaba

Son bir saatte oldu bende de asiri hareket ve kasilma agrisi magnezyum ictim uyumaya caliscam, ilk hamilelikte 36-37 lerde boyle sertlikler oluyodu da unutmusum cidden notlarimdan buldum acile gitmisim

2 gece olduğunu her fırsatta söylediler. Doktorumda 2 gece olduğunu söyledi . Benim ilk doğumum 2 gece kalmayı düşünüyorum o yüzden. Hemşireler emzirmeye vs yardım ediyor daha iyi olur benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…