- 26 Mart 2024
- 333
- 701
- 23
Canım kilomuz 1800 oldu . son 200 gr kaldı eve gecmemiz için . Dün ilkkez emzirme yaptık . Şükür emdi. Sanırım haftaya cıkacagız. Doktor böyle giderse haftaya taburcu dedi . Hepinizi takip ediyorum . Dualarım sizlerle sağsalim güzel haberlerinizi alalımAmin amin inşallah canım
Bu arada erkenci kuşumuz vardı nasıl oldu eve gecebildi mı miniğimizYagmuR_BereN
Oh maşallah annesiiCanım kilomuz 1800 oldu . son 200 gr kaldı eve gecmemiz için . Dün ilkkez emzirme yaptık . Şükür emdi. Sanırım haftaya cıkacagız. Doktor böyle giderse haftaya taburcu dedi . Hepinizi takip ediyorum . Dualarım sizlerle sağsalim güzel haberlerinizi alalım
Gerçekten eve gelsin adaklar adadım allah o kapılarda kimseyi bekletmesin çok zor bir süreçten geçtik. Şükür atlattık. Sizlerde sağsalim zamanında kucagınıza alın canımOh maşallah annesiicok sevindim eve de gidin insallah derin bi oh cekiceksinizz saglikla buyusun yavrunuzzz
Amiiin aminn canim benim hepimiz guzel gunler gorelim az kaldi az koynundan indirme gelince lokumuuGerçekten eve gelsin adaklar adadım allah o kapılarda kimseyi bekletmesin çok zor bir süreçten geçtik. Şükür atlattık. Sizlerde sağsalim zamanında kucagınıza alın canım
Ayy cok tatli sari seker olmussunuz tammKendimizce minimal bir dis cekim yaptik artik doguma haziriz
biz malesefHala benim gibi isme karar veremeyen var mı acaba
Belki de arada dönüyor olabilir canim.En son kafasi asagidaydi sonra tekrar dondu mu bilmiyorum
Gözün aydın canim. Bundan sonra hep güzel günleriniz olsun inşallah.Gerçekten eve gelsin adaklar adadım allah o kapılarda kimseyi bekletmesin çok zor bir süreçten geçtik. Şükür atlattık. Sizlerde sağsalim zamanında kucagınıza alın canım
Nedir canim düşündüğünüz isim?biz malesefeşim bir isim attı ortaya ama %100 emin değiliz gibi. artık karar vermek istiyorum ya. sizin kız mıydı erkek mi?
Maşallah kuzuma teyzelerinin pamuk şekeri oCanım kilomuz 1800 oldu . son 200 gr kaldı eve gecmemiz için . Dün ilkkez emzirme yaptık . Şükür emdi. Sanırım haftaya cıkacagız. Doktor böyle giderse haftaya taburcu dedi . Hepinizi takip ediyorum . Dualarım sizlerle sağsalim güzel haberlerinizi alalım
Yaa çok güzel olmuşKendimizce minimal bir dis cekim yaptik artik doguma haziriz
Esim kerem dedi. Ben arda dedim. Esim iki isim olsun diyor o konuda netim olmasin. Ilk oglumun iki ismi var ama biri dede ismi, o sekilde mantikli geliyor. Erkek ismi olunca hicbir isim %100 guzel gelmiyorNedir canim düşündüğünüz isim?
İkisi de beğendiğim isimler canim. Ben de kerem düşünmüştüm. Eşim istemedi. Ama Arda ismi de güzel. Soyadi ile uyumlu olmasına bakarsınız canim. Biz de Göktürk düşünüyoruz. İlk oğlum Göktug.Esim kerem dedi. Ben arda dedim. Esim iki isim olsun diyor o konuda netim olmasin. Ilk oglumun iki ismi var ama biri dede ismi, o sekilde mantikli geliyor. Erkek ismi olunca hicbir isim %100 guzel gelmiyornasil sizce bu isimler durust olmak gerekirse?
Bizimki kız. İki isim arasındayız eşim bıktı ve sen seç birini dedi benim için dahada zorlaştıbiz malesefeşim bir isim attı ortaya ama %100 emin değiliz gibi. artık karar vermek istiyorum ya. sizin kız mıydı erkek mi?
Soyadimiz biraz farkli tam uymuyor hicbur isimİkisi de beğendiğim isimler canim. Ben de kerem düşünmüştüm. Eşim istemedi. Ama Arda ismi de güzel. Soyadi ile uyumlu olmasına bakarsınız canim. Biz de Göktürk düşünüyoruz. İlk oğlum Göktug.
Sizin hangi isimler var aklinizda? Ah ssnki kiz olsa hemen bulacaktik gibi geliyorBizimki kız. İki isim arasındayız eşim bıktı ve sen seç birini dedi benim için dahada zorlaştı
Amin canım çok teselkür ederimGözün aydın canim. Bundan sonra hep güzel günleriniz olsun inşallah.
Canım çok tesekkür ederim inşallah biraz tombikleşirMaşallah kuzuma teyzelerinin pamuk şekeri o
Cok şükür bu günlere de inşallah kalan 200 gramı da sağlıkla alacak bol bol emzirerek şifalı sütünden içerek tombik tombik olcak kızımız çok sevindim gerçekten
Canım dualarım seninle hiç korkma beni biliyorsun 32 de doğum yaptım . Senin haftan cok iyi sağ salim kucagına al . Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben yarın doğuruyorum akciğer geliştirici yapılacak şiödi suyum bitmek üzere bebek gelişmiyor denildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?