2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Amin amin inşallah canım

Bu arada erkenci kuşumuz vardı nasıl oldu eve gecebildi mı miniğimiz YagmuR_BereN
Canım kilomuz 1800 oldu . son 200 gr kaldı eve gecmemiz için . Dün ilkkez emzirme yaptık . Şükür emdi. Sanırım haftaya cıkacagız. Doktor böyle giderse haftaya taburcu dedi . Hepinizi takip ediyorum . Dualarım sizlerle sağsalim güzel haberlerinizi alalım

Oh maşallah annesii cok sevindim eve de gidin insallah derin bi oh cekiceksinizz saglikla buyusun yavrunuzzz

Oh maşallah annesii cok sevindim eve de gidin insallah derin bi oh cekiceksinizz saglikla buyusun yavrunuzzz
Gerçekten eve gelsin adaklar adadım allah o kapılarda kimseyi bekletmesin çok zor bir süreçten geçtik. Şükür atlattık. Sizlerde sağsalim zamanında kucagınıza alın canım

Gerçekten eve gelsin adaklar adadım allah o kapılarda kimseyi bekletmesin çok zor bir süreçten geçtik. Şükür atlattık. Sizlerde sağsalim zamanında kucagınıza alın canım
Amiiin aminn canim benim hepimiz guzel gunler gorelim az kaldi az koynundan indirme gelince lokumuu

Maşallah kuzuma teyzelerinin pamuk şekeri o
Cok şükür bu günlere de inşallah kalan 200 gramı da sağlıkla alacak bol bol emzirerek şifalı sütünden içerek tombik tombik olcak kızımız çok sevindim gerçekten

Kendimizce minimal bir dis cekim yaptik artik doguma haziriz
Yaa çok güzel olmuş elbisenin rengi ile gün ışığının ton uyumunu da yakalamışsın
İnşallah hepimizin kolay doğumları olsun eksiklikleri olanlarimiz (bende dahil ) biran önce yetiştirip heyecanla doğumu bekleyelim

Nedir canim düşündüğünüz isim?
Esim kerem dedi. Ben arda dedim. Esim iki isim olsun diyor o konuda netim olmasin. Ilk oglumun iki ismi var ama biri dede ismi, o sekilde mantikli geliyor. Erkek ismi olunca hicbir isim %100 guzel gelmiyor nasil sizce bu isimler durust olmak gerekirse?

İkisi de beğendiğim isimler canim. Ben de kerem düşünmüştüm. Eşim istemedi. Ama Arda ismi de güzel. Soyadi ile uyumlu olmasına bakarsınız canim. Biz de Göktürk düşünüyoruz. İlk oğlum Göktug.

Soyadimiz biraz farkli tam uymuyor hicbur isim
Benim ilk oglum da Sinan. Uygun isim Cihan buldum, esim istemedi. Arda daha uyumlu geliyor ama esim istemiyor gibi. Biraz begendirmek zor ona

Sizin ne guzel olmus abi kardes

Canım çok tesekkür ederim inşallah biraz tombikleşir dualarım sizinle saglıkla kavuşun yavrularınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…