- 2 Şubat 2023
- 1.014
- 2.407
- 63
- 34
Hangi hastane acaba33+1 olarak bugün gittim randevuya. Herşey normal çok şükür. Baş aşağı dönük pozisyonda aşağı baskı yapıyor dedi. Rahim kalınlığı iyi erken doğum riskin yok dedi. 1.950 kilosu normal dedi. Nst’de norml çıktı.
Ücret 30.000 bizde sabit fiyat normal yada sezeryan farketmiyormuş. Bence aşırı da uygun fiyatı. Acıbadem’e kıyasla.
Bizden bu kadar. NeXT randevu 36 da inş
Amin canim insallah tesekkur ederim. Siz de saglikla dogum yapin insallah. Biz eleniyoruz yakında evetOyyyyy sende kavuşuyorsun bebisine az kaldı demekbence 37+4 gayet güzel bir hafta sağlıkla kavuşun oyyyy sıraya girdik artık biz vajinal doğum bekleyenlere sorarsınız artık dogurdunuz mu diye siz eleniyorsunuz şaka bir yana ikinizde coook sağlıklı olun inşallah
Şükür hiçbir şikayetim yok. Ama nstde neden düzensiz sancı çıktı bilemedimGerçekten patır patır döküldükyoktur bişey eğer bir rahatsızlık yoksa
Merhaba . Benim 32. Haftada da 34. Haftada da düzensiz sanxı çıktı nst de . Bende bir şey hissetmiyordum. Haftaua 36. Haftada tekrar gideceğim ama doktor pek panik yapmadı bu durumu . Bol su iç dedi günse 3 litre su iç sancılar için tek çözüm bu sesi . Çok ayakta kalma dedi. Onun dışında bi şey demedi . Herhalde çok az sancı vardı anlamadım yani. Önemli olsa söylerdi herjaldeŞükür hiçbir şikayetim yok. Ama nstde neden düzensiz sancı çıktı bilemedimya da Salı günü yine sancı çıkarsa ne olacak bilmiyorum. Ay Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Valla bana seni bir gece hastanede yatırırdım ama evinde ol verdiğim ilacı iç bebek erken gelmesin daha çok erken dedi. Her doktor farklı sanırım bu konuda. Ben korkumdan iki gün izin aldım uzandımMerhaba . Benim 32. Haftada da 34. Haftada da düzensiz sanxı çıktı nst de . Bende bir şey hissetmiyordum. Haftaua 36. Haftada tekrar gideceğim ama doktor pek panik yapmadı bu durumu . Bol su iç dedi günse 3 litre su iç sancılar için tek çözüm bu sesi . Çok ayakta kalma dedi. Onun dışında bi şey demedi . Herhalde çok az sancı vardı anlamadım yani. Önemli olsa söylerdi herjalde
Ağrılarım olunca doktora 2-3 gün erken geldim. Bebişim kafayı dayamış tahmin ettiğim gibi. Nst’de sancı çıkmadı ama doktor da karnımın halini görünce biraz korkuttu. Yat dinlen, dışarıda öyle çok gezme dedi. Hafif inceltmiş galiba rahim ağzını, rahim ağzı kapalı. 33+5’im, inşallah 38’i görürüz sorunsuz.
Ve Salı günü soracağım riskli bir durum varsa işten ayrılacağım 37. Haftayı beklemeyeceğim.Merhaba . Benim 32. Haftada da 34. Haftada da düzensiz sanxı çıktı nst de . Bende bir şey hissetmiyordum. Haftaua 36. Haftada tekrar gideceğim ama doktor pek panik yapmadı bu durumu . Bol su iç dedi günse 3 litre su iç sancılar için tek çözüm bu sesi . Çok ayakta kalma dedi. Onun dışında bi şey demedi . Herhalde çok az sancı vardı anlamadım yani. Önemli olsa söylerdi herjalde
Bende normalde magnezyumu sabah 1 kere alıyorum akşam yemeginden sonra aldım bı tane de ondan sonra geçti baya ama üst üste o kadar sık olunca tedirgin panik oluyo insan cidden şöyle bı 37. Haftaya varsak ta rahat etsekBenim de aynı o durum. Doktor korkuttu bugün. Nst’de sorun çıkmadı neyse ki. Gaz, idrar olunca daha da kasılıyorumnormal galiba ama dinlenelim elimizden geldiğince
Aman dikkat! 36. Haftadan itibaren başlamak gerekiyorNormal doğum planlayan arkadaslara bı önerim gebe okulunda söylemiştiler benim sezeryan olacağı için belki size faydası olurdikişleri en aza indirmek ve doğumu kolaylaştırmak için doğuma 1 hafta kala zeytinyagini ısıtıp buharını çıkarın (bir kaşık kadar yeterli ) sandalyede sırtınızı yaslayin bacaklarınızı kendinize çekin karşıya ayna alıp vajinanın alt kısmına iki parmağınızı zeytinyağıyla ıslatıp yarım ay şeklinde u şeklinde girişin alt kısmına masaj yapın 5 10 dk hergun tekrarlayın demiştiler açılmayı kolaylaştırıyormus bu masaj esneklik kazandırıyormuş böylelikle kesi ve dikiş en aza iniyormuş
Kayseri’deyim. Tekden hastanesiHangi hastane acaba
Kızlar son 1 saatte 3 kez falan rahim kasılması oldu göbeğim taş gibi oluyo bebek bı yerde toplaniyo göbek deliğimin etrafında hafif sancı oluyo biraz dinlenince uzaninca geciyo sanırım gazım da var biraz baska herhangi bi kramp sancı akıntı yok ama tedirgin oldum çok sık karnım sertlesinc
Oo gerçekten hareketli geçmiş sizin. Benim o kadar değil, 5-8 bin arası değişmiş adımlarım. Evde rutin işler yapıyorum, biraz oğlumla eğil kalk oluyor, kucağıma alıyorum bazen. Daha dikkatli olmalıyız demek.Benim de vajinada çok baskı var 4-5 gündür adet olacakmış gibi kasık ağrısı var
2 gün önce ev ebesi ile randevum vardı. Ona bahsettim ağrıdan. İlk sorduğu kendini cok mu yordun oldu. Ben gerçekten kendimi cok yordum. Günde 10 km yürüyüş yaptığım bile oldu.
Fazla hareketten kaynaklı baskı imiş.
Baskıyı azaltmak popoyu mümkün olduğunca havada tutmam gerektiğini söyledi. Yatarken popo altına yastık koy dedi. Gün içerisinde kedi pozisyonunda popo havada baş ve dirsekler yerde olacak şekilde 4-5 dakika dur, poponla dairesel hareketler yap dedi, bacaklar da aralik olacak. Ve bir de ayakta sabit duruyorsan yemek yaparken vb. Kalçan ile 8 çiz dedi 1 dakika kadar bir tarafa sonra diğer tarafa. Oturacağın zaman da oturma, oturmak yerine dik bacaklarını yat dedi
Bunlari uyguluyorum baski ve ağrı da kesinlikle azalma var.
Belki ilaç verir, umarım çıkmaz. Hepimiz dinlenme moduna geçsek iyi olcsk gibiŞükür hiçbir şikayetim yok. Ama nstde neden düzensiz sancı çıktı bilemedimya da Salı günü yine sancı çıkarsa ne olacak bilmiyorum. Ay Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bizim beklenen doğum tarihi aynıymış :)Bende normalde magnezyumu sabah 1 kere alıyorum akşam yemeginden sonra aldım bı tane de ondan sonra geçti baya ama üst üste o kadar sık olunca tedirgin panik oluyo insan cidden şöyle bı 37. Haftaya varsak ta rahat etsek
İlaç verdi işte içiyorum Salı günü tekrar nst sokup bakacak. Bundan bağımsız bundan sonra her hafta nst var dedi bir de.Belki ilaç verir, umarım çıkmaz. Hepimiz dinlenme moduna geçsek iyi olcsk gibi
Evet bunların çoğu işte pilates topuyla yapılan hareketler cidden ağrılara çok çok faydası oluyorBenim de vajinada çok baskı var 4-5 gündür adet olacakmış gibi kasık ağrısı var
2 gün önce ev ebesi ile randevum vardı. Ona bahsettim ağrıdan. İlk sorduğu kendini cok mu yordun oldu. Ben gerçekten kendimi cok yordum. Günde 10 km yürüyüş yaptığım bile oldu.
Fazla hareketten kaynaklı baskı imiş.
Baskıyı azaltmak popoyu mümkün olduğunca havada tutmam gerektiğini söyledi. Yatarken popo altına yastık koy dedi. Gün içerisinde kedi pozisyonunda popo havada baş ve dirsekler yerde olacak şekilde 4-5 dakika dur, poponla dairesel hareketler yap dedi, bacaklar da aralik olacak. Ve bir de ayakta sabit duruyorsan yemek yaparken vb. Kalçan ile 8 çiz dedi 1 dakika kadar bir tarafa sonra diğer tarafa. Oturacağın zaman da oturma, oturmak yerine dik bacaklarını yat dedi
Bunlari uyguluyorum baski ve ağrı da kesinlikle azalma var.
Kızlar hemen birer tane pilates topu alın ve evde bol bol pilates topuyla vakit geçirin YouTube da çok video var Instagram'da bile bir sürü hareket gösteriyorlar inanılmaz rahatlatıyor acıları, ağrıları, kasılmaları. Ben 4. Ayından itibaren yürüyüş, spor ve hamile yogası yaptım ama ağrılara acılara hiç çözüm olmadı, pilates topuyla yapılan o hareketlere başladım bir buçuk aydır falan hiç ağrı magri yok çok şükürSertleşmeler kasılmalar artık normal heralde. Bende öyleyim. Tüm gün ayakta olunca. Biraz artık yavaşlamamız lazım galiba
Çok şükür gerçekten çok özleyecem bende inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinHiç olumsuz şeyler getirme aklına Allah'ın izniyle zamanında gelsin bebişin , hepimizin bebislerievet şaka maka aynı bedende son zamanlarımız artık, bgn o kadar çok tekme attı ki benim kız , çok özlücem senin bu tekmelerini dedim çok şükür bugünlerimize, yine de iyi geldik bu günlere
Hangi kanallardan sayfalardan yapıyorsunuz? Bildiğim bir kaç isim var ama başlayamadım bir türlüKızlar hemen birer tane pilates topu alın ve evde bol bol pilates topuyla vakit geçirin YouTube da çok video var Instagram'da bile bir sürü hareket gösteriyorlar inanılmaz rahatlatıyor acıları, ağrıları, kasılmaları. Ben 4. Ayından itibaren yürüyüş, spor ve hamile yogası yaptım ama ağrılara acılara hiç çözüm olmadı, pilates topuyla yapılan o hareketlere başladım bir buçuk aydır falan hiç ağrı magri yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?