2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hangi hastane acaba

Amin canim insallah tesekkur ederim. Siz de saglikla dogum yapin insallah. Biz eleniyoruz yakında evet

Şükür hiçbir şikayetim yok. Ama nstde neden düzensiz sancı çıktı bilemedim ya da Salı günü yine sancı çıkarsa ne olacak bilmiyorum. Ay Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Merhaba . Benim 32. Haftada da 34. Haftada da düzensiz sanxı çıktı nst de . Bende bir şey hissetmiyordum. Haftaua 36. Haftada tekrar gideceğim ama doktor pek panik yapmadı bu durumu . Bol su iç dedi günse 3 litre su iç sancılar için tek çözüm bu sesi . Çok ayakta kalma dedi. Onun dışında bi şey demedi . Herhalde çok az sancı vardı anlamadım yani. Önemli olsa söylerdi herjalde

Valla bana seni bir gece hastanede yatırırdım ama evinde ol verdiğim ilacı iç bebek erken gelmesin daha çok erken dedi. Her doktor farklı sanırım bu konuda. Ben korkumdan iki gün izin aldım uzandım

Benim de vajinada çok baskı var 4-5 gündür adet olacakmış gibi kasık ağrısı var
2 gün önce ev ebesi ile randevum vardı. Ona bahsettim ağrıdan. İlk sorduğu kendini cok mu yordun oldu. Ben gerçekten kendimi cok yordum. Günde 10 km yürüyüş yaptığım bile oldu.
Fazla hareketten kaynaklı baskı imiş.
Baskıyı azaltmak popoyu mümkün olduğunca havada tutmam gerektiğini söyledi. Yatarken popo altına yastık koy dedi. Gün içerisinde kedi pozisyonunda popo havada baş ve dirsekler yerde olacak şekilde 4-5 dakika dur, poponla dairesel hareketler yap dedi, bacaklar da aralik olacak. Ve bir de ayakta sabit duruyorsan yemek yaparken vb. Kalçan ile 8 çiz dedi 1 dakika kadar bir tarafa sonra diğer tarafa. Oturacağın zaman da oturma, oturmak yerine dik bacaklarını yat dedi
Bunlari uyguluyorum baski ve ağrı da kesinlikle azalma var.

Ve Salı günü soracağım riskli bir durum varsa işten ayrılacağım 37. Haftayı beklemeyeceğim.

Benim de aynı o durum. Doktor korkuttu bugün. Nst’de sorun çıkmadı neyse ki. Gaz, idrar olunca daha da kasılıyorum normal galiba ama dinlenelim elimizden geldiğince
Bende normalde magnezyumu sabah 1 kere alıyorum akşam yemeginden sonra aldım bı tane de ondan sonra geçti baya ama üst üste o kadar sık olunca tedirgin panik oluyo insan cidden şöyle bı 37. Haftaya varsak ta rahat etsek

Aman dikkat! 36. Haftadan itibaren başlamak gerekiyor

Sertleşmeler kasılmalar artık normal heralde. Bende öyleyim. Tüm gün ayakta olunca. Biraz artık yavaşlamamız lazım galiba

Oo gerçekten hareketli geçmiş sizin. Benim o kadar değil, 5-8 bin arası değişmiş adımlarım. Evde rutin işler yapıyorum, biraz oğlumla eğil kalk oluyor, kucağıma alıyorum bazen. Daha dikkatli olmalıyız demek.
Bu bilgiler çok kıymetli oldu, teşekkür ederim. Popo altına yastıkla başladım şimdi:)

Şükür hiçbir şikayetim yok. Ama nstde neden düzensiz sancı çıktı bilemedim ya da Salı günü yine sancı çıkarsa ne olacak bilmiyorum. Ay Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Belki ilaç verir, umarım çıkmaz. Hepimiz dinlenme moduna geçsek iyi olcsk gibi

Bizim beklenen doğum tarihi aynıymış :)
Doktorum bana kendi magnezyum vermedi de ben çevremden görüp takviye alıyorum 1-2 aydır. Bir tane içiyordum acaba ben de mi içsem.

Evet bunların çoğu işte pilates topuyla yapılan hareketler cidden ağrılara çok çok faydası oluyor

Sertleşmeler kasılmalar artık normal heralde. Bende öyleyim. Tüm gün ayakta olunca. Biraz artık yavaşlamamız lazım galiba
Kızlar hemen birer tane pilates topu alın ve evde bol bol pilates topuyla vakit geçirin YouTube da çok video var Instagram'da bile bir sürü hareket gösteriyorlar inanılmaz rahatlatıyor acıları, ağrıları, kasılmaları. Ben 4. Ayından itibaren yürüyüş, spor ve hamile yogası yaptım ama ağrılara acılara hiç çözüm olmadı, pilates topuyla yapılan o hareketlere başladım bir buçuk aydır falan hiç ağrı magri yok çok şükür

Çok şükür gerçekten çok özleyecem bende inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin
Bu akşamı atlatırsam yarın acile gidip bı nst çektirecem şimdi sonuçlarıma baktım idrarda enfeksiyonda çıkmış ikinci doktor görüşü alayım içim rahatlasın bari

Hangi kanallardan sayfalardan yapıyorsunuz? Bildiğim bir kaç isim var ama başlayamadım bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…