2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bebeğin kafası da 2 hafta önde ama pek önemli değil dedi 33+1 sata göre vücuda göre +4 genel olarak 35 haftalık dedi nasıl oldu bende anlayamadım kilosu da 2400 gram yeterliymiş
Kilosu da iyi. Maşallah. Valla neden beklemek istiyor risk görüpte ben de anlamadım ama bir bildiği vardır canım. Kolaylıkla olsun inşallah.

Valla ben kendime hiç güvenmiyorum ama bı deli cesareti de var hiç bişey yapamayacakmışım gibi ama hiç de korkum yok çok şükür
Merhaba,
Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama yine de yazmak istedim nacizane...26 Mayıs'ta seminer şeklinde gebelik okulu adı altında ücretsiz olacak bizim hastanede,2 oturumdan oluşuyor gelmek isteyen yakın olan varsa bende gideğim:)
Vadistanbul liv Hastanesi,gitmek isteyen olursa kayıt/katılım için bilgileri verebilirim.

Ben Vadiistanbul’a çok yakın oturuyorum. Paylaşabilir misiniz acaba benimle, çok memnun olurum :)

kızlar merhabalar, çok takip edemiyorum bugün doğuma girecek olan Papattyaaa ya çok sua ediyorum Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin inşallah çok güzel geçer hemen evinize geçersiniz. Bugün bizimde yine randevumuz var bakalım ne olacak ..

Tabi ki çok haklısınız. Gün içinde daha esnek olursunuz, hala nefesini dinliyorum bunlar hep annelik

Ağrılarım olunca doktora 2-3 gün erken geldim. Bebişim kafayı dayamış tahmin ettiğim gibi. Nst’de sancı çıkmadı ama doktor da karnımın halini görünce biraz korkuttu. Yat dinlen, dışarıda öyle çok gezme dedi. Hafif inceltmiş galiba rahim ağzını, rahim ağzı kapalı. 33+5’im, inşallah 38’i görürüz sorunsuz.

Amin canım inşallah. Evet kararsız kalmış gibi.,bayram sonrasına bırakmış neden ise. Belki değiştirir canım günü. Bebeğin gelişimi iyi ise daha erkende alabilir.
Şimdilik gelişimi iyiydi öndeydi bile ameliyat günü kesinleşti anestezi için kan falan da verdim bakacam içime sinmezse prof. var hastanede meth edilen ablamında durumu benzerdi onun her iki sezeryanını yapmıştı bı sonraki kontrole ona görünürüm bakalım o ne diyecek

Kilosu da iyi. Maşallah. Valla neden beklemek istiyor risk görüpte ben de anlamadım ama bir bildiği vardır canım. Kolaylıkla olsun inşallah.
Bende anlamadım pazartesi tekrar nst çekerim inşallah aksi durum yaşamayız hiçbirimiz hepimiz için hayırlısıyla kolaylıkla olsun inşallah

İnşallah görürüz cnm son zamanlar artık hepimiz zorlanıyoruz.
Ben doğumdayken oğluma kim bakacak onun stresine girdim şimdi

O düşünce bende de var malesef annemle kalsın diye düşünüyorum. Sizde anneanne/babanne destek olabilir mi?

Allah kolaylık hepimize benim 8 ve 10 yaşında 2 çocuğum var aileden uzakta yurtdışındayım eşimden başka kimsem yok. Benimde aklımda çocuklar nasıl olacak 3 çocukla nasıl olur düşünüyorum hep.

O düşünce bende de var malesef annemle kalsın diye düşünüyorum. Sizde anneanne/babanne destek olabilir mi?

Kızlar bende Anneme bırakmayı düşünüyorum Fransaya geldim annemlerin yanına, onlar bakcak eşim duracak ama yinede korkuyorum beni özlerse tek kalırsa içerlerse …

Ben özele gidiyorum da devlet hastanesinde olduğunu sağlık ocağında ki ebe söylemişti ama ben bı turlu basvurmaya gidemedim keşke gitseyeim

Ben tuzla da oturuyorum

Benim kuzuya da 16 Haziran verdiler ama 39 geç olmaz mı benim tehlikeli olduğu halde günü o zamana verdi ama en ufak hareket azalması ağrı sancida gel dedi
Bence doktoruna güven tatlım tehlikeli olsa sana o günü vermezler buyusun bebiş o zamana kadar en güvenli yerde

Merhaba sevgili anneler. Bugün bizim de randevumuz vardı. 32+4 olduk çok şükür. Doktorum progestani artık kullanma dedi. Vitamin ilaçlarına tekrar devam. Nst de hafif sancılar çıktı dinlen dedi. İştahım iki haftadır sıfırdı günü neredeyse iki lokma ekmek peynirle geçiriyordum. Az ve sık ye iki lokma da olsa kendini zorlama dedi. Yürüyüş veya sporu yarım saatten fazla yapma dedi. Havuza giden biriydim önermiyorum diye uyardı. Cok şükür bebeğim doğum şeklini almış. Çalışabilir raporumuzu da aldık. Son demlere hepimiz yaklaştık. Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin. Papatya arkadaşımiz da dualarimizda. Hepinize sağlıklı mutlu bir süreç diliyorum.

Benim yanımda kalcak annemle beraber, asla evde falan bırakmak istemiyorum nasıl olcak bilmiyorum ama en doğrusu bu gibi şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…