- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
Kilosu da iyi. Maşallah. Valla neden beklemek istiyor risk görüpte ben de anlamadım ama bir bildiği vardır canım. Kolaylıkla olsun inşallah.Bebeğin kafası da 2 hafta önde ama pek önemli değil dedi 33+1 sata göre vücuda göre +4 genel olarak 35 haftalık dedinasıl oldu bende anlayamadım kilosu da 2400 gram yeterliymiş
Merhaba,Valla ben kendime hiç güvenmiyorum ama bı deli cesareti de var hiç bişey yapamayacakmışım gibi ama hiç de korkum yok çok şükür
Ben Vadiistanbul’a çok yakın oturuyorum. Paylaşabilir misiniz acaba benimle, çok memnun olurum :)Merhaba,
Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama yine de yazmak istedim nacizane...26 Mayıs'ta seminer şeklinde gebelik okulu adı altında ücretsiz olacak bizim hastanede,2 oturumdan oluşuyor gelmek isteyen yakın olan varsa bende gideğim:)
Vadistanbul liv Hastanesi,gitmek isteyen olursa kayıt/katılım için bilgileri verebilirim.
Özelden cep no yazıyorum canım,kayıt için Serap hemşire ile görüşeceksiniz.Belki denk gelir tanışırız :))Ben Vadiistanbul’a çok yakın oturuyorum. Paylaşabilir misiniz acaba benimle, çok memnun olurum :)
Tabi ki çok haklısınız. Gün içinde daha esnek olursunuz, hala nefesini dinliyorum bunlar hep annelikÇok haklısınız farkın altını çizmek gerek, ben de okumuştum bir de özellikle karanlıkta büyüme hormonu salgılanıyormuş ve bebeğin rutini anlaması için önemliymiş ama ben aslında gün içini kastettim daha çok, akşam olunca ben de erkenden bayılırım sanırım o yorgunlukla odaya gidip :) Gün içindeyse özellikle yenidoğan evresinde hep gözümün önünde olsun istiyorum, ilk annelik tecrübem de gidip gidip nefesini dinleyeceğim muhtemelen
Şimdilik gelişimi iyiydi öndeydi bile ameliyat günü kesinleşti anestezi için kan falan da verdim bakacam içime sinmezse prof. var hastanede meth edilen ablamında durumu benzerdi onun her iki sezeryanını yapmıştı bı sonraki kontrole ona görünürüm bakalım o ne diyecekAmin canım inşallah. Evet kararsız kalmış gibi.,bayram sonrasına bırakmış neden ise. Belki değiştirir canım günü. Bebeğin gelişimi iyi ise daha erkende alabilir.
Bende anlamadım pazartesi tekrar nst çekerim inşallah aksi durum yaşamayız hiçbirimiz hepimiz için hayırlısıyla kolaylıkla olsun inşallahKilosu da iyi. Maşallah. Valla neden beklemek istiyor risk görüpte ben de anlamadım ama bir bildiği vardır canım. Kolaylıkla olsun inşallah.
İnşallah görürüz cnm son zamanlar artık hepimiz zorlanıyoruz.Ağrılarım olunca doktora 2-3 gün erken geldim. Bebişim kafayı dayamış tahmin ettiğim gibi. Nst’de sancı çıkmadı ama doktor da karnımın halini görünce biraz korkuttu. Yat dinlen, dışarıda öyle çok gezme dedi. Hafif inceltmiş galiba rahim ağzını, rahim ağzı kapalı. 33+5’im, inşallah 38’i görürüz sorunsuz.
O düşünce bende de var malesefİnşallah görürüz cnm son zamanlar artık hepimiz zorlanıyoruz.
Ben doğumdayken oğluma kim bakacak onun stresine girdim şimdi
Nasıl geçti randevun canım? Doktor ne dedi?Benim de 15.30 randevum var. Bakalım gün verebilir bana 3 hafta sonraya. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah hepimiz için kızlar.
Allah kolaylık hepimize benim 8 ve 10 yaşında 2 çocuğum var aileden uzakta yurtdışındayım eşimden başka kimsem yok. Benimde aklımda çocuklar nasıl olacak 3 çocukla nasıl olur düşünüyorum hep.İnşallah görürüz cnm son zamanlar artık hepimiz zorlanıyoruz.
O düşünce bende de var malesefannemle kalsın diye düşünüyorum. Sizde anneanne/babanne destek olabilir mi?
Kızlar bende Anneme bırakmayı düşünüyorum Fransaya geldim annemlerin yanına, onlar bakcak eşim duracak ama yinede korkuyorum beni özlerse tek kalırsa içerlerse …Allah kolaylık hepimize benim 8 ve 10 yaşında 2 çocuğum var aileden uzakta yurtdışındayım eşimden başka kimsem yok. Benimde aklımda çocuklar nasıl olacak 3 çocukla nasıl olur düşünüyorum hep.
Ben özele gidiyorum da devlet hastanesinde olduğunu sağlık ocağında ki ebe söylemişti ama ben bı turlu basvurmaya gidemedim keşke gitseyeimBen gittim doktor yönlendirdi ama beni qramadilar 3 grup aliyorlarmis ilk dönem 2donem ve 3donem olarak ama aramadilar beni numaramı aldılar bende üzerine düşmedim açıkçası ama var evet doktorunuza söylerseniz sizi yönlendirir mutlaka
Ben tuzla da oturuyorumMerhaba,
Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama yine de yazmak istedim nacizane...26 Mayıs'ta seminer şeklinde gebelik okulu adı altında ücretsiz olacak bizim hastanede,2 oturumdan oluşuyor gelmek isteyen yakın olan varsa bende gideğim:)
Vadistanbul liv Hastanesi,gitmek isteyen olursa kayıt/katılım için bilgileri verebilirim.
Bence doktoruna güven tatlım tehlikeli olsa sana o günü vermezler buyusun bebiş o zamana kadar en güvenli yerdeBenim kuzuya da 16 Haziran verdiler ama 39 geç olmaz mı benim tehlikeli olduğu halde günü o zamana verdi ama en ufak hareket azalması ağrı sancida gel dedi
İnşallah görürüz cnm son zamanlar artık hepimiz zorlanıyoruz.
Benim yanımda kalcak annemle beraber, asla evde falan bırakmak istemiyorum nasıl olcak bilmiyorum ama en doğrusu bu gibi şu anO düşünce bende de var malesefannemle kalsın diye düşünüyorum. Sizde anneanne/babanne destek olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?