2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bende Anneme bırakmayı düşünüyorum Fransaya geldim annemlerin yanına, onlar bakcak eşim duracak ama yinede korkuyorum beni özlerse tek kalırsa içerlerse …
Birkaç gün bunu tecrübe edeceğiz maalesef aslında maalesrf demek doğru değil de aklımız takılıyor işte

Benim yanımda kalcak annemle beraber, asla evde falan bırakmak istemiyorum nasıl olcak bilmiyorum ama en doğrusu bu gibi şu an
Hastaneye getirsek mi diye düşünmedim değil ama gece bir de ona aklım takılır gibi geldi, rahat edemez vs. Halledicez inşallah bir şekilde

Hastaneye getirsek mi diye düşünmedim değil ama gece bir de ona aklım takılır gibi geldi, rahat edemez vs. Halledicez inşallah bir şekilde
Hallolur inşallah valla ben düşünmüyorum hiç en iyisi benim yanım diyorum hastane uzak çünkü aklım çok kalcak yoksa o evdeyken. Kendi istemezse kalmak ama o zaman gider babaneisyle

Ebebek onlineda bir alana bir bedava var ben 6 tane 3lü paket aldım. 360 liraya 18 adet gelmiş oldu normalde 12lisi 380 lira trendyolda vs. Düşünenler bakabilir

Hallolur inşallah valla ben düşünmüyorum hiç en iyisi benim yanım diyorum hastane uzak çünkü aklım çok kalcak yoksa o evdeyken. Kendi istemezse kalmak ama o zaman gider babaneisyle
Nasıl içine sinecekse, haklısın da yani

Bence doktoruna güven tatlım tehlikeli olsa sana o günü vermezler buyusun bebiş o zamana kadar en güvenli yerde
Doktordan çıkınca çok korkup stres yaptım ama sizinle ve tecrübeli kişilerle konuşmak iyi geldi zaten 2 haftada bir kontrol olacak olası tehlike durumunda zaten acil sezeryana alırlar bende en ufak ağrı sancı hareketsizlikte giderim oğluşla bı bedende biraz daha kalalım

Kızlar son 1 saatte 3 kez falan rahim kasılması oldu göbeğim taş gibi oluyo bebek bı yerde toplaniyo göbek deliğimin etrafında hafif sancı oluyo biraz dinlenince uzaninca geciyo sanırım gazım da var biraz baska herhangi bi kramp sancı akıntı yok ama tedirgin oldum çok sık karnım sertlesince

Benim de aynı o durum. Doktor korkuttu bugün. Nst’de sorun çıkmadı neyse ki. Gaz, idrar olunca daha da kasılıyorum normal galiba ama dinlenelim elimizden geldiğince.

Benim de aynı o durum. Doktor korkuttu bugün. Nst’de sorun çıkmadı neyse ki. Gaz, idrar olunca daha da kasılıyorum normal galiba ama dinlenelim elimizden geldiğince.
Nst de düzensiz sancılar çıktı bende. Bebek bir yerde uzun süreli toplanırsa seni rahatsız eden kasılmalar olursa ağrın sızın olursa hemen acile geliyorsun dedi. Magnezyumu ikiye çıkardı. Bir de günde 2 tane adalat yazdı. Salı günü tekrar gireceğim nst ye inşallah sorun çıkmaz.

Nasıl geçti randevun canım? Doktor ne dedi?
Canım artık her hafta bakıcaz dedi. Nst ye girilecekmiş artık. Mayıs 29 veya 30 da herşey yolunda gider ise inşallah sezeryan olucak dedi. Plasenta previa olduğu için kan da bulundurucak. Eşim dedi beklesek olmaz mı? Sancı ibaşladı mı kanama da başlar ise bebeği tehlikeye sokarız dedi Allah korusun. O yüzden daha fazla beklemicez dedi. İnşallah sağlıkla gününde olur canım. 37+4 gibi doğum gözüküyor yani kısmet ise.

Canım güzel haberler bunlar çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Benimde bugün randevum vardı yine, 26 mayıs gibi planlandı benim doğumum da , plasenta akreata şüphesi var, rahime yapışıklık. 3. Düzey hastanede doğum yapacağım

Haziran bebekleri biraz yürek hoplatıyor gerçekten hepimiz 36-37 leri görebiliriz umarım. Hafiften bir stres sardı beni de.
Başından beri biliyorum süreci, bugününüze şükür. Umarım bebiş uslu uslu beklemeye devam eder böyle

Evettt birde hepimiz aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşadık. İnşallah uslu uslu beklerler Bende stres oldum. Bir şeyim yokken tribe girdim acaba sıkıntılı bir durum mu var ben hissetmiyorum diye.

Amin canim hepimizin inşallah. Sende de kanama riski mi var canim? İnşallah temiz ve kolay bir doğum olur ikimiz içinde canım. Senin kaçıncı hafta olmuş oluyor dogum ? Demek kismet ise 3 gun ara ile doğum gozukuyor bize canım.

Amin canim insallah. Cok teşekkür ederim.

Hiç olumsuz şeyler getirme aklına Allah'ın izniyle zamanında gelsin bebişin , hepimizin bebisleri evet şaka maka aynı bedende son zamanlarımız artık, bgn o kadar çok tekme attı ki benim kız , çok özlücem senin bu tekmelerini dedim çok şükür bugünlerimize, yine de iyi geldik bu günlere

Son düzenleme:
Evettt birde hepimiz aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşadık. İnşallah uslu uslu beklerler Bende stres oldum. Bir şeyim yokken tribe girdim acaba sıkıntılı bir durum mu var ben hissetmiyorum diye.
Gerçekten patır patır döküldük yoktur bişey eğer bir rahatsızlık yoksa

Oyyyyy sende kavuşuyorsun bebisine az kaldı demek bence 37+4 gayet güzel bir hafta sağlıkla kavuşun oyyyy sıraya girdik artık biz vajinal doğum bekleyenlere sorarsınız artık dogurdunuz mu diye siz eleniyorsunuz şaka bir yana ikinizde coook sağlıklı olun inşallah

Canım burada son adet tarihine göre fakip etmiyorlar bebeğin 12. Haftada ölçümüne göre yumurtlama tarihini hesaplıyor. Ona görede ben 35+4 oluyorum bugün , sat a göre bugün 34+2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…