Bence de haklı birde hamileydi yazık kaç yaşındaEvetpek sevmezler ama bence haklı
Grubun 2. Bebesi hoşgelmiş. Rabbim bir an önce toparlanmayı nasip etsin. Herşey çok güzel olsun. Hadi gözünüz aydın, darısı sağlıcakla bizlere olsunKızlarrrr ben dün 16 da alındım sezeryana bebiş iyi 2500 kilo doğduküvezde kalmadı 3 saat yoğun bakımda kaldı şükürler olsun yanımda. Emzirirken çok sıkıntı yaşadım bebiş ememedi sütüm gelmedi mama verdik. O kadar ağrım oldu ki ben asla böyle olacağını düşünmemiştim. Ve hala kendime gelemedim kızlar. Hepinizden Allah razı olsun daha önce yazmak isterdim ama o kadar kötü vaziyetteydim ki yazamadım
Hosgelmis minigimiz. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğiniziKızlarrrr ben dün 16 da alındım sezeryana bebiş iyi 2500 kilo doğduküvezde kalmadı 3 saat yoğun bakımda kaldı şükürler olsun yanımda. Emzirirken çok sıkıntı yaşadım bebiş ememedi sütüm gelmedi mama verdik. O kadar ağrım oldu ki ben asla böyle olacağını düşünmemiştim. Ve hala kendime gelemedim kızlar. Hepinizden Allah razı olsun daha önce yazmak isterdim ama o kadar kötü vaziyetteydim ki yazamadım
Canım hayırlı uğurlu olsun. Bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.Kızlarrrr ben dün 16 da alındım sezeryana bebiş iyi 2500 kilo doğduküvezde kalmadı 3 saat yoğun bakımda kaldı şükürler olsun yanımda. Emzirirken çok sıkıntı yaşadım bebiş ememedi sütüm gelmedi mama verdik. O kadar ağrım oldu ki ben asla böyle olacağını düşünmemiştim. Ve hala kendime gelemedim kızlar. Hepinizden Allah razı olsun daha önce yazmak isterdim ama o kadar kötü vaziyetteydim ki yazamadım
Bende de oluyor arada maalesefKızlar dün gece lavaboya kalktıpımda oyle bir sancı girdiki adım atamadım hem çok acı verdi hem adım atsam altıma yapacak gibiydim afedersiniz bi süre bekledim geçti ama ne kadr kötüydü yaa
Biri kuru bitkiden biri taze bitkiden sıkılıyor. Bir farkı yok aslında ama sarı kantaron için daha fazla bitki özü gerektiğinden dolayı bir tık daha etkili gibi. İkisi de yara yanık izlerine iyi gelir ama bizim tarafta kırmızıyı daha çok mide için tüketiyorlar damla damla.Kızlar bende bi kantaron yağı var doğal ev yapımı rengi kırmızı. Çiçeği sarıydı muhtemelen ama zeytinyağında bekletince kırmızı oldu.
Şimdi duyuyorum meme bakımı için sarı kantaron yağı öneriliyor. O farklı mı? Sarısını bulup almalı mıyım özellikle acaba. Bendeki kırmızı renkli. Bilgisi olan yazabilir mi?
Çok geçmiş olsun. Bazen bebek tekmeleyince bende de oluyor. Az zamanımız kaldı geçecek bunlar daKızlar dün gece lavaboya kalktıpımda oyle bir sancı girdiki adım atamadım hem çok acı verdi hem adım atsam altıma yapacak gibiydim afedersiniz bi süre bekledim geçti ama ne kadr kötüydü yaa
Gözünüz aydın, bundan sonrası ferahlık inşallahKızlarrrr ben dün 16 da alındım sezeryana bebiş iyi 2500 kilo doğduküvezde kalmadı 3 saat yoğun bakımda kaldı şükürler olsun yanımda. Emzirirken çok sıkıntı yaşadım bebiş ememedi sütüm gelmedi mama verdik. O kadar ağrım oldu ki ben asla böyle olacağını düşünmemiştim. Ve hala kendime gelemedim kızlar. Hepinizden Allah razı olsun daha önce yazmak isterdim ama o kadar kötü vaziyetteydim ki yazamadım
Merhaba maalesef bizim plasentamızda şu an aşağı yerleşimli ve neredeyse her gün ağrım var bütün gün kalkmasam dahi oluyo rahmime bıçak saplanır tarzda ağrılar bel kasık hatta dediğiniz gibi dün gece dizlerim bile ağrıyodu doktorum plasenta ağrı yapmaz pek desede burdada aynı ağrıları yaşayanlar var bende buna yoruyorum siz kaçıncı haftadasınızHanımlar merhaba,
Benim de rahmimin sağında böyle ağrı mı diyim bası mı zonklama gibi hatta sağ ayağıma da vuruyor geceleri özellikle.
Plasenta da aşağıda o mu baskı yapıyor acaba benzer ağrı hisseden var mı ?
Ben de yasiyorum bunlari, dunku doktor kontrolumden sonra inanilmZ tribe girdim zatenKızlar dün gece lavaboya kalktıpımda oyle bir sancı girdiki adım atamadım hem çok acı verdi hem adım atsam altıma yapacak gibiydim afedersiniz bi süre bekledim geçti ama ne kadr kötüydü yaa
Nst sonucu nasil çıktı canim?Teşekkür ederim canım gerçekten baya kafası karışıktı dün
Şimdi acile gidip tekrar nst baktiracam inşallah kalp atışları düzelmiş olsun da kafası karışık olsun doktorun
Bende farklı görüş almak iyi olur diye düşünüyorum ablamın ameliyatlarini yapan doktora randevu buldum 2 hafta sonra ona gidecem bakalım o ne diyecek inşallah sıkıntı oluşmasın da varsın 39a kalsın ama tehlikeli durum söz konusu olduğu için hiç risk almak istemiyorum
Benim bildiğim çiçeğinin adı sarı kantaron ama zeytinyağında bekleyince verdiği renk kırmızı oluyor. Benim de halam yapıp verdi çok güzel kıpkırmızı rengi var, göbeğime sürüyorum.Kızlar bende bi kantaron yağı var doğal ev yapımı rengi kırmızı. Çiçeği sarıydı muhtemelen ama zeytinyağında bekletince kırmızı oldu.
Şimdi duyuyorum meme bakımı için sarı kantaron yağı öneriliyor. O farklı mı? Sarısını bulup almalı mıyım özellikle acaba. Bendeki kırmızı renkli. Bilgisi olan yazabilir mi?
Senin doğumunda da bu ayın sonunda dr mi canim? Doktor bebekler için bu haftadan sonra riskin bittiğini söyledi kuvöz olayi olmuyor diye biliyorum. Cok sukur bu haftalara geldik. Ama dünden beri beni bir korku ve huzursuzluk sardı. Dogum tarihini öğrendim diye oldu sanırım.Maşaallah maşaaallah, hayırlı uğurlu olsun. Evinize yuvanıza neşe ve bereket getirsin inşaallah miniğiniz. Çok sevindim, kilosu ne kadar iyi. Hiç küvezde kalmaması da çok güzel Maşaallah, biz erken doğum endişesi içinde olanlar için de çok umut verici oldunuz. İnşaallah hızla toparlarsınız ağrılarınız bir an evvel biter, doya doya keyifle bebeğinizi büyütün inşaallah. Süt gelmesi için bol bol uyuyun ve bol bol su için. Sütü en çok artıran şey uyku. Tekrar hayırlı olsun. Gözünüz aydın.
İnşallah canım saglikla gelsinler inşallah.Benim de bugün kontrolüm vardı 33+0 olduk. Bebeklerden biri 2000 diğeri 2100gr. NST de çok hafif sancı çıktı ilaçlar etki ediyor sanırım. Henüz doğum planlamadık. Kolestaz için kan verdim değerlerim düşmeye başlamış çok şükür. Kızlarım direniyor inşallah 36.haftayı göreceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?