2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Grubun 2. Bebesi hoşgelmiş. Rabbim bir an önce toparlanmayı nasip etsin. Herşey çok güzel olsun. Hadi gözünüz aydın, darısı sağlıcakla bizlere olsun

Hosgelmis minigimiz. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi

Kızlar dün gece lavaboya kalktıpımda oyle bir sancı girdiki adım atamadım hem çok acı verdi hem adım atsam altıma yapacak gibiydim afedersiniz bi süre bekledim geçti ama ne kadr kötüydü yaa

Canım hayırlı uğurlu olsun. Bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. neden o kadar çok ağrın oldu ki? Ağrı kesiciler etki etmedi mi?sırada ben varılm korkuyorum. Bebeğinin kilosu da gayet iyi maşallah canım. Süt gelmeyince mama hastane mi veriyor? Sen emzirmeye devam et gelir canım. Sütün bol olsun inşallajh.

Kızlar bende bi kantaron yağı var doğal ev yapımı rengi kırmızı. Çiçeği sarıydı muhtemelen ama zeytinyağında bekletince kırmızı oldu.
Şimdi duyuyorum meme bakımı için sarı kantaron yağı öneriliyor. O farklı mı? Sarısını bulup almalı mıyım özellikle acaba. Bendeki kırmızı renkli. Bilgisi olan yazabilir mi?

Biri kuru bitkiden biri taze bitkiden sıkılıyor. Bir farkı yok aslında ama sarı kantaron için daha fazla bitki özü gerektiğinden dolayı bir tık daha etkili gibi. İkisi de yara yanık izlerine iyi gelir ama bizim tarafta kırmızıyı daha çok mide için tüketiyorlar damla damla.

Kızlar dün gece lavaboya kalktıpımda oyle bir sancı girdiki adım atamadım hem çok acı verdi hem adım atsam altıma yapacak gibiydim afedersiniz bi süre bekledim geçti ama ne kadr kötüydü yaa
Çok geçmiş olsun. Bazen bebek tekmeleyince bende de oluyor. Az zamanımız kaldı geçecek bunlar da

Gözünüz aydın, bundan sonrası ferahlık inşallah

Merhaba maalesef bizim plasentamızda şu an aşağı yerleşimli ve neredeyse her gün ağrım var bütün gün kalkmasam dahi oluyo rahmime bıçak saplanır tarzda ağrılar bel kasık hatta dediğiniz gibi dün gece dizlerim bile ağrıyodu doktorum plasenta ağrı yapmaz pek desede burdada aynı ağrıları yaşayanlar var bende buna yoruyorum siz kaçıncı haftadasınız

Ben de yasiyorum bunlari, dunku doktor kontrolumden sonra inanilmZ tribe girdim zaten

Kızlar selam. Çay makinem bozulduğu için yeni bir model alacağımda. Arkadaşım da diyor ki alacakken bebekler içinde derece ayarlanabilen çaycılar var diyor. Sanırım mama kullanmak zorunda kalırsa onun suyu için derece ayarından bahsediyor.
Şimdi çok gereksiz diyeceksiniz bencede gereksiz ama her halukarda alacağım için o özelliğe de dikkat edeyim dedim.
Memnun kaldığınız ve çabuk bozulmayan çay makinesi tavsiyeniz var mı

Nst sonucu nasil çıktı canim?

Benim bildiğim çiçeğinin adı sarı kantaron ama zeytinyağında bekleyince verdiği renk kırmızı oluyor. Benim de halam yapıp verdi çok güzel kıpkırmızı rengi var, göbeğime sürüyorum.

Senin doğumunda da bu ayın sonunda dr mi canim? Doktor bebekler için bu haftadan sonra riskin bittiğini söyledi kuvöz olayi olmuyor diye biliyorum. Cok sukur bu haftalara geldik. Ama dünden beri beni bir korku ve huzursuzluk sardı. Dogum tarihini öğrendim diye oldu sanırım.

İnşallah canım saglikla gelsinler inşallah.

Kızlar ben devlete gidiyorum bulunduğum yerde imkanlar doğrultusunda 34+0 da gittim en son bi sorun yoktu şimdi randevu bulamıyorum buldum daha doğrusu ama 37+0 olcak gittiğimde sizce bir sorunum olmadıkça beklemeli miyim yoksa farklı bir şekilde kontrole gitmeli miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…