Hareketli olduğu için mi acaba doğru çıkmadı benimde çünkü bağlandıktan itibaren içimde taklalar attı durdu bugünde öyleydi hep itti aletin olduğu yeriBenim bebek dıştan tepkilere çok duyarlı nst de o takılan cihazları hep itlediği için nstyi ikinci kez çeken bile oldu doğru çıkmıyor
Bebeğin hareketli olması etkiliyormuş nst yi benim mesela sancı varmış gibi gözüktü sonra tekrar çekilince o kadar çok hareket etmedi hiçbir sorun çıkmadıHareketli olduğu için mi acaba doğru çıkmadı benimde çünkü bağlandıktan itibaren içimde taklalar attı durdu bugünde öyleydi hep itti aletin olduğu yeri
Yaa dünden bilseydim keşkeBebeğin hareketli olması etkiliyormuş nst yi benim mesela sancı varmış gibi gözüktü sonra tekrar çekilince o kadar çok hareket etmedi hiçbir sorun çıkmadı
Böyle için daha çok rahat etmiştir diğer türlü yine aklında soru işaretleri kalırdı olsunYaa dünden bilseydim keşkegeceyi zor atlattım bu sabah koşa koşa tekrar çekmeye gittim kalp atışları düzensiz ve düşük çıkmıştı diye
Nst esnasında bebek hareket etmezse de tekrarlıyorlar diye biliyorum arkadaşım gün içinde tekrar hastaneye gitmişti bu sebeptenBebeğin hareketli olması etkiliyormuş nst yi benim mesela sancı varmış gibi gözüktü sonra tekrar çekilince o kadar çok hareket etmedi hiçbir sorun çıkmadı
Evet uyanık olsun istiyorlar genelde o yüzden tok gitmek daha iyiNst esnasında bebek hareket etmezse de tekrarlıyorlar diye biliyorum arkadaşım gün içinde tekrar hastaneye gitmişti bu sebepten
Sarı kantaron yağı ben de yapmıştım. Oğlumun poposuna sürüyordum pişik için, iyi geliyorduKızlar bende bi kantaron yağı var doğal ev yapımı rengi kırmızı. Çiçeği sarıydı muhtemelen ama zeytinyağında bekletince kırmızı oldu.
Şimdi duyuyorum meme bakımı için sarı kantaron yağı öneriliyor. O farklı mı? Sarısını bulup almalı mıyım özellikle acaba. Bendeki kırmızı renkli. Bilgisi olan yazabilir mi
Doktorum kasılmalar için magnezyum sitrat demişti, her magnezyum türü aynı derde çözüm olmuyor bir araştırın isterseniz. Bana solgar magnezyum sitrat yazmıştı tek tablet 200 mg sabah akşam alıyorum.Bende bunu kullanıyorum ama yok ağrılarım kesilmiyo her gün tedirginim ağlarak geçiyo korkudan
Hiç gereksiz değil, ben 10 yıl önce belki daha fazla, homend in çaycısını almıştım,40 80 ve 100 derecesi var,konuşan modelinden,çok ama çok memnunum, hala aktif olarak 40 dereceyi de kullanıyorum, başka makinalar nasıldır bilmiyorum ama ben makinamı çok beğeniyorum,sadece kaynarkenki sesinden rahatsız olanlar varmış,bana öyle yüksek gelmiyor,bozulsa(allah korusun :)) yine aynı modelden alırım,çaydanlığı da metal,cam değil.Kızlar selam. Çay makinem bozulduğu için yeni bir model alacağımda. Arkadaşım da diyor ki alacakken bebekler içinde derece ayarlanabilen çaycılar var diyor. Sanırım mama kullanmak zorunda kalırsa onun suyu için derece ayarından bahsediyor.
Şimdi çok gereksiz diyeceksiniz bencede gereksiz ama her halukarda alacağım için o özelliğe de dikkat edeyim dedim.
Memnun kaldığınız ve çabuk bozulmayan çay makinesi tavsiyeniz var mı
Doktorum kasılmalar için magnezyum sitrat demişti, her magnezyum türü aynı derde çözüm olmuyor bir araştırın isterseniz. Bana solgar magnezyum sitrat yazmıştı tek tablet 200 mg sabah akşam alıyorum.
Ama benim kullanığım takviyedede sitrat olduğu yazıyo anlamadım kiDoktorum kasılmalar için magnezyum sitrat demişti, her magnezyum türü aynı derde çözüm olmuyor bir araştırın isterseniz. Bana solgar magnezyum sitrat yazmıştı tek tablet 200 mg sabah akşam alıyorum.
Annem belki 10 yıldan uzun süre Homend kullandı. Bu sene bozuldu daha bende yine aynı marka hediye aldım ona kendim de Homend kullanıyorum mama suyu ayarı da var.Kızlar selam. Çay makinem bozulduğu için yeni bir model alacağımda. Arkadaşım da diyor ki alacakken bebekler içinde derece ayarlanabilen çaycılar var diyor. Sanırım mama kullanmak zorunda kalırsa onun suyu için derece ayarından bahsediyor.
Şimdi çok gereksiz diyeceksiniz bencede gereksiz ama her halukarda alacağım için o özelliğe de dikkat edeyim dedim.
Memnun kaldığınız ve çabuk bozulmayan çay makinesi tavsiyeniz var mı
Randevu almadan gidip doktorun boşluğu varsa almıyorlar mı ben artık randevu almıyorum hattw bayadir almıyorum pazartesi 35 hafta olacağım daha önce gittiğimde bana 35 haftada gel dedi pazartesi sabahtan gidip kontrol için geldim diyorum doktorun adını veriyorum sıra geriyor normal randevulu hastayi ve sonuç gösteren alıyor sonra benim sıra olanları alıyor en spn kan tahlili ne zaman yapıldı 35. haftada sonra genelde kan idrar tahlili istiyorlar artı eksi neyin var dieKızlar ben devlete gidiyorum bulunduğum yerde imkanlar doğrultusunda 34+0 da gittim en son bi sorun yoktu şimdi randevu bulamıyorum buldum daha doğrusu ama 37+0 olcak gittiğimde sizce bir sorunum olmadıkça beklemeli miyim yoksa farklı bir şekilde kontrole gitmeli miyim ?
Allah analı babalı büyütsünKızlarrrr ben dün 16 da alındım sezeryana bebiş iyi 2500 kilo doğduküvezde kalmadı 3 saat yoğun bakımda kaldı şükürler olsun yanımda. Emzirirken çok sıkıntı yaşadım bebiş ememedi sütüm gelmedi mama verdik. O kadar ağrım oldu ki ben asla böyle olacağını düşünmemiştim. Ve hala kendime gelemedim kızlar. Hepinizden Allah razı olsun daha önce yazmak isterdim ama o kadar kötü vaziyetteydim ki yazamadım
Ya bizim hastane o kadar dolu ki düşünün randevu alıpta randevu saatimde girdiğim gün bile olmadı ve 6 doktor vardı 3 e düştü tayin yüzünden o yüzden çok sıkıntılı ama bulamazsam eğer randevu mecbur normal gidicem bi şekil almaları gerekiyor yaniRandevu almadan gidip doktorun boşluğu varsa almıyorlar mı ben artık randevu almıyorum hattw bayadir almıyorum pazartesi 35 hafta olacağım daha önce gittiğimde bana 35 haftada gel dedi pazartesi sabahtan gidip kontrol için geldim diyorum doktorun adını veriyorum sıra geriyor normal randevulu hastayi ve sonuç gösteren alıyor sonra benim sıra olanları alıyor en spn kan tahlili ne zaman yapıldı 35. haftada sonra genelde kan idrar tahlili istiyorlar artı eksi neyin var die
Hadi ya sıkıntı ozman beklemeyin kontrol niyetine alın sıra gidin şansınızı deneyin bende devlete gidiyorum şükür sıra bekleme durumu olmuyor hatta ben işten çıkıp gidip geliyorum o yüzden işyerine yakın hastane seçmiştim son aylarda sık sık gitcem die :) nede olsa ilk aylar değil son haftalar öncelik tanırlar inşallahYa bizim hastane o kadar dolu ki düşünün randevu alıpta randevu saatimde girdiğim gün bile olmadı ve 6 doktor vardı 3 e düştü tayin yüzünden o yüzden çok sıkıntılı ama bulamazsam eğer randevu mecbur normal gidicem bi şekil almaları gerekiyor yani
Ne güzel o konuda şanslı olmanız çok iyi. Az kaldı inşallah güzel bir şekilde atlatırız bu süreçleriHadi ya sıkıntı ozman beklemeyin kontrol niyetine alın sıra gidin şansınızı deneyin bende devlete gidiyorum şükür sıra bekleme durumu olmuyor hatta ben işten çıkıp gidip geliyorum o yüzden işyerine yakın hastane seçmiştim son aylarda sık sık gitcem die :) nede olsa ilk aylar değil son haftalar öncelik tanırlar inşallah
Merhaba, bıçak saplanır gibi olan acılı ağrılar yanlara doğru oluyorsa o rahim bağlarıyla alakalı diye biliyorum. İnternette rahim büyüdüğü için olur diye yazıyordu. Ben de yatağımda sağdan sola dönerken 2 gece yaşadım, çok aşırı acı verici bir şey. Anca parol içtim de geçti. Dizlerde bacaklarda oluşan ağrılar için sabah akşam magnezyumu kefir/süt/ayran ile beraber içmek iyi geliyor, onu ben bu şekilde atlattım. Eğer kasık ve kuyruk sokumunda ağrılar varsa doktora söylerseniz Nst ye girmenizi isteyebilir. Orada eğer bu ağrılarınız kasılma olarak görünürse Progestan’a ya da Adalat’a başlatabilir. Ben ikisini de kullanıyorum. Ve tabi ilk bu ağrılı sıkıntılarım başladığında yatış verdi, yaklaşık 1 aydır yatıyorum.Merhaba maalesef bizim plasentamızda şu an aşağı yerleşimli ve neredeyse her gün ağrım var bütün gün kalkmasam dahi oluyo rahmime bıçak saplanır tarzda ağrılar bel kasık hatta dediğiniz gibi dün gece dizlerim bile ağrıyodu doktorum plasenta ağrı yapmaz pek desede burdada aynı ağrıları yaşayanlar var bende buna yoruyorum siz kaçıncı haftadasınız
Eğer bir şikayetiniz yoksa bence telaş etmenize gerek yok. Ben şu an 33+5'teyim, neredeyse 34 olduk. Şimdiye kadar hiç nstye girmedim. Doktorumuz perinatolog, gerekli görse sokardı. Bir sonraki randevumuzda 35. haftanın içinde olacağız. İki haftada bir görüşülecek, belki sona doğru haftada bir çağırır ama bu da benim tahminim sadece. Yani sizin durumunuzda üç haftada bir gitmiş olacaksınız, çok da bir fark etmez diye düşünüyorum. Ama bir şikayet hasıl olursa ya da bebek ne durumda diye meraklanırsanız randevusuz gidersiniz. Biraz uğraştırır ama doktorla görüşürsünüz tahminimce.Kızlar ben devlete gidiyorum bulunduğum yerde imkanlar doğrultusunda 34+0 da gittim en son bi sorun yoktu şimdi randevu bulamıyorum buldum daha doğrusu ama 37+0 olcak gittiğimde sizce bir sorunum olmadıkça beklemeli miyim yoksa farklı bir şekilde kontrole gitmeli miyim ?
Modelini atabilir misiniz? Benim beko idi 2 senede pert oldu. On sene maşallah sizinHiç gereksiz değil, ben 10 yıl önce belki daha fazla, homend in çaycısını almıştım,40 80 ve 100 derecesi var,konuşan modelinden,çok ama çok memnunum, hala aktif olarak 40 dereceyi de kullanıyorum, başka makinalar nasıldır bilmiyorum ama ben makinamı çok beğeniyorum,sadece kaynarkenki sesinden rahatsız olanlar varmış,bana öyle yüksek gelmiyor,bozulsa(allah korusun :)) yine aynı modelden alırım,çaydanlığı da metal,cam değil.
Hangi model acaba yorumlarda eski kalitesinin olmadığı yazıyorduAnnem belki 10 yıldan uzun süre Homend kullandı. Bu sene bozuldu daha bende yine aynı marka hediye aldım ona kendim de Homend kullanıyorum mama suyu ayarı da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?