- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
37 gec canim. Her hafta çağırmaya baslliyorlar. Nst başlaması lazım her hafta.Kızlar ben devlete gidiyorum bulunduğum yerde imkanlar doğrultusunda 34+0 da gittim en son bi sorun yoktu şimdi randevu bulamıyorum buldum daha doğrusu ama 37+0 olcak gittiğimde sizce bir sorunum olmadıkça beklemeli miyim yoksa farklı bir şekilde kontrole gitmeli miyim ?
Devlette maalesef randevu sıkıntısı oluyor. Ya da bir kaç kez ozele mi gideceksin?37 gec canim. Her hafta çağırmaya baslliyorlar. Nst başlaması lazım her hafta.
Maşallah Rabbim sağlıklaa büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlarrrr ben dün 16 da alındım sezeryana bebiş iyi 2500 kilo doğduküvezde kalmadı 3 saat yoğun bakımda kaldı şükürler olsun yanımda. Emzirirken çok sıkıntı yaşadım bebiş ememedi sütüm gelmedi mama verdik. O kadar ağrım oldu ki ben asla böyle olacağını düşünmemiştim. Ve hala kendime gelemedim kızlar. Hepinizden Allah razı olsun daha önce yazmak isterdim ama o kadar kötü vaziyetteydim ki yazamadım
Teşekkür ederim canım çok şükür güzel çıktı düzelmişti kalp atışları yarım saat sağ sol sırt üstü çevirdiler sürekli her şekilde güzel çıkınca sıkıntı yok gidebilirsin dedilerNst sonucu nasil çıktı canim?
Bulunduğum yerde bir tane özel var bi kaç kez gittim ama doğum açısından devletin daha iyi olduğunu söyledi deneyimleyenler o yüzden ona da devam etmedim daha ama bu randevu olayı felan acayip canımı sıkıyor.Devlette maalesef randevu sıkıntısı oluyor. Ya da bir kaç kez ozele mi gideceksin?
Sukur canim simdi her hafta gidiceksin nst icin de mi?Teşekkür ederim canım çok şükür güzel çıktı düzelmişti kalp atışları yarım saat sağ sol sırt üstü çevirdiler sürekli her şekilde güzel çıkınca sıkıntı yok gidebilirsin dediler
Benim ilk nst 33. Haftamda oldu sanırım ama bence uçak raporu alcağım içindiBende dün gittim kontrole doktor nstye göndermedi heves etmiştim bu hafta gönderir diyesöylemeyede utandım nedense. Ağrı sancı vs şikayetim yok o yüzden mi göndermedi acaba
Ağrı şöyle 20.haftada başlayan bitmeyen ağrım var alıştım galiba normal geliyor aslında söylemeye değer bulmadım
Beni d3 göndermedi. 35. Hafta itibari ile baslicak. Iki kez gitcem sonra dogum zatenBende dün gittim kontrole doktor nstye göndermedi heves etmiştim bu hafta gönderir diyesöylemeyede utandım nedense. Ağrı sancı vs şikayetim yok o yüzden mi göndermedi acaba
Ağrı şöyle 20.haftada başlayan bitmeyen ağrım var alıştım galiba normal geliyor aslında söylemeye değer bulmadım
Merhaba canım benim, bana da doktorum magnezyum tavsiye etti, plasentaya baglamadı ağrıyı ama bilmiyorum magnezyum iyi geldi gibi bana sen kullanıyor musun?Merhaba maalesef bizim plasentamızda şu an aşağı yerleşimli ve neredeyse her gün ağrım var bütün gün kalkmasam dahi oluyo rahmime bıçak saplanır tarzda ağrılar bel kasık hatta dediğiniz gibi dün gece dizlerim bile ağrıyodu doktorum plasenta ağrı yapmaz pek desede burdada aynı ağrıları yaşayanlar var bende buna yoruyorum siz kaçıncı haftadasınız
Sıkıntılı bir yavru olacak demek ki.Benim bebek dıştan tepkilere çok duyarlı nst de o takılan cihazları hep itlediği için nstyi ikinci kez çeken bile oldu doğru çıkmıyor
Ya hiperaktif ya da teması sevmiyorSıkıntılı bir yavru olacak demek ki.
Yok tam doğum tarihi belirlemedi doktor. Tutabildiğimiz kadar tutalım dedi.Senin doğumunda da bu ayın sonunda dr mi canim? Doktor bebekler için bu haftadan sonra riskin bittiğini söyledi kuvöz olayi olmuyor diye biliyorum. Cok sukur bu haftalara geldik. Ama dünden beri beni bir korku ve huzursuzluk sardı. Dogum tarihini öğrendim diye oldu sanırım.
Evet kullanıyorum ama hiçbir faydasını görmedim sizinki hangi markaMerhaba canım benim, bana da doktorum magnezyum tavsiye etti, plasentaya baglamadı ağrıyı ama bilmiyorum magnezyum iyi geldi gibi bana sen kullanıyor musun?
Evet kullanıyorum ama hiçbir faydasını görmedim sizinki hangi marka
Bende bunu kullanıyorum ama yok ağrılarım kesilmiyo her gün tedirginim ağlarak geçiyo korkudanOcean 3 lü mag kullanıyorum akşam yemeğinden 2 saat sonra filan
Yok canım şimdiye kadar ayda birdi bundan sonra 2 haftada bir çağırdı her gidişimde nst yapar diye düşünüyorumSukur canim simdi her hafta gidiceksin nst icin de mi?
Benimde 33+3Benim ilk nst 33. Haftamda oldu sanırım ama bence uçak raporu alcağım içindi
Doğumu hiç konuşmuyor 37de durumuna bakıcaz şuan çok erken bunun için diyorBeni d3 göndermedi. 35. Hafta itibari ile baslicak. Iki kez gitcem sonra dogum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?