2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
37 gec canim. Her hafta çağırmaya baslliyorlar. Nst başlaması lazım her hafta.

Maşallah Rabbim sağlıklaa büyütmeyi nasip etsin inşallah

Nst sonucu nasil çıktı canim?
Teşekkür ederim canım çok şükür güzel çıktı düzelmişti kalp atışları yarım saat sağ sol sırt üstü çevirdiler sürekli her şekilde güzel çıkınca sıkıntı yok gidebilirsin dediler

Bende dün gittim kontrole doktor nstye göndermedi heves etmiştim bu hafta gönderir diye söylemeyede utandım nedense. Ağrı sancı vs şikayetim yok o yüzden mi göndermedi acaba
Ağrı şöyle 20.haftada başlayan bitmeyen ağrım var alıştım galiba normal geliyor aslında söylemeye değer bulmadım

Devlette maalesef randevu sıkıntısı oluyor. Ya da bir kaç kez ozele mi gideceksin?
Bulunduğum yerde bir tane özel var bi kaç kez gittim ama doğum açısından devletin daha iyi olduğunu söyledi deneyimleyenler o yüzden ona da devam etmedim daha ama bu randevu olayı felan acayip canımı sıkıyor.

Sukur canim simdi her hafta gidiceksin nst icin de mi?

Benim ilk nst 33. Haftamda oldu sanırım ama bence uçak raporu alcağım içindi

Beni d3 göndermedi. 35. Hafta itibari ile baslicak. Iki kez gitcem sonra dogum zaten

Benim bebek dıştan tepkilere çok duyarlı nst de o takılan cihazları hep itlediği için nstyi ikinci kez çeken bile oldu doğru çıkmıyor

Merhaba canım benim, bana da doktorum magnezyum tavsiye etti, plasentaya baglamadı ağrıyı ama bilmiyorum magnezyum iyi geldi gibi bana sen kullanıyor musun?

Yok tam doğum tarihi belirlemedi doktor. Tutabildiğimiz kadar tutalım dedi.
O heyecan hep oluyor ama bebiş doğunca her şey çok güzel olacak inşaallah gönlünü ferah tut.

idrar tahlili ne zaman verdin, acaba hafif enfeksiyon filan mı var o da ağrıları şiddetlendiriyor?

Benim ilk nst 33. Haftamda oldu sanırım ama bence uçak raporu alcağım içindi
Benimde 33+3 tekrar 35te gel dedi o zaman nstye gönderir diye düşünüyorum gereksiz bir hevesim var ilk hamilelik olunca
Beni d3 göndermedi. 35. Hafta itibari ile baslicak. Iki kez gitcem sonra dogum zaten
Doğumu hiç konuşmuyor 37de durumuna bakıcaz şuan çok erken bunun için diyor o sırada meraktan çatlayan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…