2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
O zaman sorun tekrar yani çok pahalı o fiyat gerçekten nst için

Kızlar sol kaburgam çok ağrıyor doktorum normal dedi önerebileceğiniz bir şeyler var mı

Çok şükür canım bebeğin yanındaymış. Ağrılar olur tabii ama hızlıca iyileşeceksindir korkma. Süt işini de hiç sıkıntı etme, gelecek elbet. Bol bol sıcak kompres uygula ve biraz da göğsünü mıncıkla gerçekten

Kızlar sol kaburgam çok ağrıyor doktorum normal dedi önerebileceğiniz bir şeyler var mı
Benimde ağrıyordu bol yastikla yatıyorum bide yatakta uyuyamiyirum koltukta aylardır uyuyorum heryeri yastıkla dolduruyorum aralarina yatiyirum belimde hiç boşluk kalmıyor göbek altında mutlaka yumuşak yastık koyuyorum şimdi uyandım geçmiş agrisi 1 de uyandığımda ağrıyordu

Mide ağrısı bitirdi beni korkumdan yemek yiyemedim gebelik boyunca bu haftaya kadar 5 kilo aldım toplam yinede olmadı çok şiddetli mide ağrıları çekiyorum geceleri sabaha kadar
Mide ağrısı derken reflü gibi mide yanması mı oluyor? O zaman soğuk kefir içmek çok iyi geliyor. Ya da doktora söylerseniz gaviscon ilaç yazar.

Kızlar geceleri aşırı sıcaklama terleme sorunu yaşıyor musunuz ? İzmir de malum çok sıcak ama normalde terlicek kadar socak değil geceleri aslında ama sırılsıklam oluyorum sürekli üzerimi değiştiriyorum gece kalkıp

Merhaba progestan kullanıyorum zatende bendeki bıçak saplanır tarzdaki ağrılar genellikle kasıklarıma rahmime oluyor bütün ağrılarımdanda haberi var dinleniceksin diyor anlatamadığım dimlendiğim zamanlardada oluyor anlamadım tuhaf umarım her şey yolunda gider ben artık ağrıları kabullendim zaten ağrısız günüm yokta sürekli ağlayıp tedirgin olmak korkutuyo riskli durumların içerisindeyiz çümkü

Anladım Allah yardımcınız olsun anne olmak çok zor gerçekten.

Hemde nasıl sadec gece değil gündüzde sicakliyorum vantilatör açmaya başladım

Kızlar canım kızlar anneler günümüz kutlu olsun bütün sıkıntılar bir yana iyi ki anneyiz.
Süreçlerimiz bundan sonra hep çok güzel geçsin ve sağlıkla mutlulukla kavuşalım bebişlerimize hepinizi şefkatinizden sevgi dolu yüreklerinizden öpüyorum

Kızlar havalar iyice ısınmaya başladı. Acaba bebeklerimiz doğduğu dönemde uzun kollu tulumlar giyebilecek mi? Bi heves uzun da almışım hem yenidoğan hem 1-3 ay
İhtiyaç olduğu oluyor çok almadıysan sıkıntı yok. İlk çocuğumda haziranda doğdu benim evim klimalı banyo vs yaptığında bir süre giydirdim. Oda yenidoğan setinde vardı. Extra almadım.

Anneler gününe özel ilk sorumuda sorayım kızlar bebeklerinizin hareketleri her gün aynı mı yoksa değişiyor mu

Aynı durum bizde de var, tv sosyal medya her yerde kesintisiz reklamlar dönüyor, ama eşler ne garip ki durumdan bihaber…
Her anneler gunu ailedeki buyukleri hep aratirdim. Bu sefer aratmayacagim. Kendi annesini bile aramayacaktir. Gorsunler ogullarini. Bu sefer gonlum kirildi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…