O zaman sorun tekrar yani çok pahalı o fiyat gerçekten nst içinYok benim bahsettiğim tutar sigortanın karşıladığı ya da karşılamadığı tutar değil. Yani ben zaten tutar ne oluesa olsun %5 ini ödüyorum doğum dışında. Tüm kontrol ve tetkiklerden. Yani hastanede hiçbir şeye ücret ödemiyorum sadece maaşımdan %5 i otomatik kesiliyor. Ama faturaya imza atıyoruz hastanede , orada harcanan tutlarlar kalem kaleö yazıuor ve nst ücreti bahsettiğim civardaydı
Saol tatlışım allah herkese ödeme kolaylığı versinDüşmüş hali bile çokmuş gerçekten. Olsun canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Çok şükür canım bebeğin yanındaymış. Ağrılar olur tabii ama hızlıca iyileşeceksindir korkma. Süt işini de hiç sıkıntı etme, gelecek elbet. Bol bol sıcak kompres uygula ve biraz da göğsünü mıncıklaKızlarrrr ben dün 16 da alındım sezeryana bebiş iyi 2500 kilo doğduküvezde kalmadı 3 saat yoğun bakımda kaldı şükürler olsun yanımda. Emzirirken çok sıkıntı yaşadım bebiş ememedi sütüm gelmedi mama verdik. O kadar ağrım oldu ki ben asla böyle olacağını düşünmemiştim. Ve hala kendime gelemedim kızlar. Hepinizden Allah razı olsun daha önce yazmak isterdim ama o kadar kötü vaziyetteydim ki yazamadım
Benimde ağrıyordu bol yastikla yatıyorum bide yatakta uyuyamiyirum koltukta aylardır uyuyorum heryeri yastıkla dolduruyorum aralarina yatiyirum belimde hiç boşluk kalmıyor göbek altında mutlaka yumuşak yastık koyuyorum şimdi uyandım geçmiş agrisi 1 de uyandığımda ağrıyorduKızlar sol kaburgam çok ağrıyor doktorum normal dedi önerebileceğiniz bir şeyler var mı
Mide ağrısı derken reflü gibi mide yanması mı oluyor? O zaman soğuk kefir içmek çok iyi geliyor. Ya da doktora söylerseniz gaviscon ilaç yazar.Mide ağrısı bitirdi beni korkumdan yemek yiyemedim gebelik boyunca bu haftaya kadar 5 kilo aldım toplam yinede olmadı çok şiddetli mide ağrıları çekiyorum geceleri sabaha kadar
Merhaba progestan kullanıyorum zatende bendeki bıçak saplanır tarzdaki ağrılar genellikle kasıklarıma rahmime oluyor bütün ağrılarımdanda haberi var dinleniceksin diyor anlatamadığım dimlendiğim zamanlardada oluyor anlamadım tuhaf umarım her şey yolunda gider ben artık ağrıları kabullendim zaten ağrısız günüm yokta sürekli ağlayıp tedirgin olmak korkutuyo riskli durumların içerisindeyiz çümküMerhaba, bıçak saplanır gibi olan acılı ağrılar yanlara doğru oluyorsa o rahim bağlarıyla alakalı diye biliyorum. İnternette rahim büyüdüğü için olur diye yazıyordu. Ben de yatağımda sağdan sola dönerken 2 gece yaşadım, çok aşırı acı verici bir şey. Anca parol içtim de geçti. Dizlerde bacaklarda oluşan ağrılar için sabah akşam magnezyumu kefir/süt/ayran ile beraber içmek iyi geliyor, onu ben bu şekilde atlattım. Eğer kasık ve kuyruk sokumunda ağrılar varsa doktora söylerseniz Nst ye girmenizi isteyebilir. Orada eğer bu ağrılarınız kasılma olarak görünürse Progestan’a ya da Adalat’a başlatabilir. Ben ikisini de kullanıyorum. Ve tabi ilk bu ağrılı sıkıntılarım başladığında yatış verdi, yaklaşık 1 aydır yatıyorum.
Anladım Allah yardımcınız olsun anne olmak çok zor gerçekten.Merhaba progestan kullanıyorum zatende bendeki bıçak saplanır tarzdaki ağrılar genellikle kasıklarıma rahmime oluyor bütün ağrılarımdanda haberi var dinleniceksin diyor anlatamadığım dimlendiğim zamanlardada oluyor anlamadım tuhaf umarım her şey yolunda gider ben artık ağrıları kabullendim zaten ağrısız günüm yokta sürekli ağlayıp tedirgin olmak korkutuyo riskli durumların içerisindeyiz çümkü
Hemde nasıl sadec gece değil gündüzde sicakliyorum vantilatör açmaya başladımKızlar geceleri aşırı sıcaklama terleme sorunu yaşıyor musunuz ? İzmir de malum çok sıcak ama normalde terlicek kadar socak değil geceleri aslında ama sırılsıklam oluyorum sürekli üzerimi değiştiriyorum gece kalkıp
Benimde özellikle sol kaburgam ağrıyor çok fena başlayınca kolay kolay geçmiyor eşim bazen masaj yapıyor iyi geliyorKızlar sol kaburgam çok ağrıyor doktorum normal dedi önerebileceğiniz bir şeyler var mı
İhtiyaç olduğu oluyor çok almadıysan sıkıntı yok. İlk çocuğumda haziranda doğdu benim evim klimalı banyo vs yaptığında bir süre giydirdim. Oda yenidoğan setinde vardı. Extra almadım.Kızlar havalar iyice ısınmaya başladı. Acaba bebeklerimiz doğduğu dönemde uzun kollu tulumlar giyebilecek mi? Bi heves uzun da almışım hem yenidoğan hem 1-3 ay
Aynı durum bizde de var, tv sosyal medya her yerde kesintisiz reklamlar dönüyor, ama eşler ne garip ki durumdan bihaber…Anneligin tum cilekesligini hissettigim bir anneler gunusagolsun esim yine bi haber ..
Anneler gunumuz kutlu olsun
Her anneler gunu ailedeki buyukleri hep aratirdim. Bu sefer aratmayacagim. Kendi annesini bile aramayacaktir. Gorsunler ogullarini. Bu sefer gonlum kirildi iyiceAynı durum bizde de var, tv sosyal medya her yerde kesintisiz reklamlar dönüyor, ama eşler ne garip ki durumdan bihaber…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?