2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Her anneler gunu ailedeki buyukleri hep aratirdim. Bu sefer aratmayacagim. Kendi annesini bile aramayacaktir. Gorsunler ogullarini. Bu sefer gonlum kirildi iyice
Bende her anneler gününde kayınvalidemi vs mutlaka arardım hediye gönderirdim asla es geçtiğim olmamıştır . Bu anneler gününde içimden hiçbir şey yapmak gelmedi çünkğ baktım ki hep ben yapıyorum . Kimse bizde şu kızcağıza bişi yapalım demiyor şimdi görsünler oğulları hediye alıyor muymuş almamış zaten. Her sene ben düşünür benim sayemde alınır aranırdı. Hamilelikte aşırı alıngan bi şey oldum herhalde normaldir konu yine aynı yere gelecek ama 3 hafta sonra çocuğum doğacak o çorap alınmadı. Anneler gününü zaten es geçmezdim ama onun dışında kadınlar günü doğum günü babalar günü hiçbirini yıllardır es geçmedim . Bu sene böyle bi tribe girdim, bakalım

Anneler gününe özel ilk sorumuda sorayım kızlar bebeklerinizin hareketleri her gün aynı mı yoksa değişiyor mu
Benim hareketleri son 1 haftadır azaldı. Doktoruma sordum yeri daraldığı için eskisi kadar hareket etmez dedi . Ama takip ediyorum tabi gün içinde , özellikle bir şey yediğimde anında hareket ediyor . Ama onun dışında az hareket ediyor artık. Eskiden akşama kadar durmazdı

Hem de nasıl... Ankara gibi karasal iklimde bile cam pencere açık yatıyoruz. Ben hala yanıyorum

Anneler gününe özel ilk sorumuda sorayım kızlar bebeklerinizin hareketleri her gün aynı mı yoksa değişiyor mu
Değişebiliyor. Ama günün belli vakitleri daha fazla hareket gözlemliyorum en başından beri. Akşamüstü 6 ve gece 11-12'de coşuyor. Diğer saatlerde daha bir rahatsızlık vermeden hareket ediyor gibi. Bunlar sakin günlerimiz için geçerli. Koşturmacalı günlerde hareketleri daha kısıtlı geliyor.

Maddi bisey degil de manevi destek, tutum daha onemli aslinda. Sen de taze annesin/adayisin gibi en azindan bir arama olabilir, o kadarini insan bekler, haklisiniz. Demek ki o destegi vermemisler size. ben artik beklentiyi kestim yabancilardan. Cocugum, eşim, annem babam kardesim o kadar. Baska kimseden bi hayir beklemiyorum. Sizinkiler de umarim oglum degil, gelinimiz aliyormus bizi dusunuyormus farkindaliginda olur islerine pek gelmez gerci de:)

Benimde bu hafta biraz azaldı gibi o yüzden merak ettim ettiği zaman çok ediyor ama önceki saatlerinde şimdi çok etmiyor.

O farkındalık için iyi niyet gerekir, dediğiniz gibi o da pek kolay bulunmuyor

Benimde bu hafta biraz azaldı gibi o yüzden merak ettim ettiği zaman çok ediyor ama önceki saatlerinde şimdi çok etmiyor.
Evet farkedemiyoruz hareket halindeyken sanırım ya da uyuyorlar öyle olunca

Evet farkedemiyoruz hareket halindeyken sanırım ya da uyuyorlar öyle olunca
Uyuyorlarmış, aynen. Bizim hareketler onlarda beşik etkisi yaratıyormuş. Kıyamam ya

Aynen yaşıyorum canım. Ateş basmaları oluyor. Bu arada ben de İzmirdeyim.

İlk anneler günün kutlu olsun canım. Evet o duygusallık oluyor. Seneye inşallah bebişinle kutlarsınız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…