- 29 Haziran 2022
- 3.764
- 2.131
- 83
- 32
Bende her anneler gününde kayınvalidemi vs mutlaka arardım hediye gönderirdim asla es geçtiğim olmamıştır . Bu anneler gününde içimden hiçbir şey yapmak gelmediHer anneler gunu ailedeki buyukleri hep aratirdim. Bu sefer aratmayacagim. Kendi annesini bile aramayacaktir. Gorsunler ogullarini. Bu sefer gonlum kirildi iyice
Benim hareketleri son 1 haftadır azaldı. Doktoruma sordum yeri daraldığı için eskisi kadar hareket etmez dedi . Ama takip ediyorum tabi gün içinde , özellikle bir şey yediğimde anında hareket ediyor . Ama onun dışında az hareket ediyor artık. Eskiden akşama kadar durmazdıAnneler gününe özel ilk sorumuda sorayımkızlar bebeklerinizin hareketleri her gün aynı mı yoksa değişiyor mu
Hem de nasıl... Ankara gibi karasal iklimde bile cam pencere açık yatıyoruz. Ben hala yanıyorumKızlar geceleri aşırı sıcaklama terleme sorunu yaşıyor musunuz ? İzmir de malum çok sıcak ama normalde terlicek kadar socak değil geceleri aslında ama sırılsıklam oluyorum sürekli üzerimi değiştiriyorum gece kalkıp
İyiki temmuz ağustos sıcaklarına kalmadan doğuracağız. Yoksa kendimi düşünemüyorumHem de nasıl... Ankara gibi karasal iklimde bile cam pencere açık yatıyoruz. Ben hala yanıyorum
Değişebiliyor. Ama günün belli vakitleri daha fazla hareket gözlemliyorum en başından beri. Akşamüstü 6 ve gece 11-12'de coşuyor. Diğer saatlerde daha bir rahatsızlık vermeden hareket ediyor gibi. Bunlar sakin günlerimiz için geçerli. Koşturmacalı günlerde hareketleri daha kısıtlı geliyor.Anneler gününe özel ilk sorumuda sorayımkızlar bebeklerinizin hareketleri her gün aynı mı yoksa değişiyor mu
Ben de ona şükrediyorum. İşi bilen tecrübeli kadınlar da hep aynı şeyi söylüyor. Yaz sıcağında gebelik çekilir şey değil diyorlarİyiki temmuz ağustos sıcaklarına kalmadan doğuracağız. Yoksa kendimi düşünemüyorum
Maddi bisey degil de manevi destek, tutum daha onemli aslinda. Sen de taze annesin/adayisin gibi en azindan bir arama olabilir, o kadarini insan bekler, haklisiniz. Demek ki o destegi vermemisler size. ben artik beklentiyi kestim yabancilardan. Cocugum, eşim, annem babam kardesim o kadar. Baska kimseden bi hayir beklemiyorum. Sizinkiler de umarim oglum degil, gelinimiz aliyormus bizi dusunuyormus farkindaliginda olurBende her anneler gününde kayınvalidemi vs mutlaka arardım hediye gönderirdim asla es geçtiğim olmamıştır . Bu anneler gününde içimden hiçbir şey yapmak gelmediçünkğ baktım ki hep ben yapıyorum . Kimse bizde şu kızcağıza bişi yapalım demiyor şimdi görsünler oğulları hediye alıyor muymuş almamış zaten. Her sene ben düşünür benim sayemde alınır aranırdı. Hamilelikte aşırı alıngan bi şey oldum herhalde normaldir konu yine aynı yere gelecek ama 3 hafta sonra çocuğum doğacak o çorap alınmadı. Anneler gününü zaten es geçmezdim ama onun dışında kadınlar günü doğum günü babalar günü hiçbirini yıllardır es geçmedim . Bu sene böyle bi tribe girdim, bakalım
Benimde bu hafta biraz azaldı gibi o yüzden merak ettim ettiği zaman çok ediyor ama önceki saatlerinde şimdi çok etmiyor.Benim hareketleri son 1 haftadır azaldı. Doktoruma sordum yeri daraldığı için eskisi kadar hareket etmez dedi . Ama takip ediyorum tabi gün içinde , özellikle bir şey yediğimde anında hareket ediyor . Ama onun dışında az hareket ediyor artık. Eskiden akşama kadar durmazdı
O farkındalık için iyi niyet gerekir, dediğiniz gibi o da pek kolay bulunmuyorMaddi bisey degil de manevi destek, tutum daha onemli aslinda. Sen de taze annesin/adayisin gibi en azindan bir arama olabilir, o kadarini insan bekler, haklisiniz. Demek ki o destegi vermemisler size. ben artik beklentiyi kestim yabancilardan. Cocugum, eşim, annem babam kardesim o kadar. Baska kimseden bi hayir beklemiyorum. Sizinkiler de umarim oglum degil, gelinimiz aliyormus bizi dusunuyormus farkindaliginda olurislerine pek gelmez gerci de:)
Benimde bu hafta biraz azaldı gibi o yüzden merak ettim ettiği zaman çok ediyor ama önceki saatlerinde şimdi çok etmiyor.Benim hareketleri son 1 haftadır azaldı. Doktoruma sordum yeri daraldığı için eskisi kadar hareket etmez dedi . Ama takip ediyorum tabi gün içinde , özellikle bir şey yediğimde anında hareket ediyor . Ama onun dışında az hareket ediyor artık. Eskiden akşama kadar durmazdı
Evet farkedemiyoruz hareket halindeyken sanırım ya da uyuyorlar öyle oluncaDeğişebiliyor. Ama günün belli vakitleri daha fazla hareket gözlemliyorum en başından beri. Akşamüstü 6 ve gece 11-12'de coşuyor. Diğer saatlerde daha bir rahatsızlık vermeden hareket ediyor gibi. Bunlar sakin günlerimiz için geçerli. Koşturmacalı günlerde hareketleri daha kısıtlı geliyor.
Uyuyorlarmış, aynen. Bizim hareketler onlarda beşik etkisi yaratıyormuş. Kıyamam yaBenimde bu hafta biraz azaldı gibi o yüzden merak ettim ettiği zaman çok ediyor ama önceki saatlerinde şimdi çok etmiyor.
Evet farkedemiyoruz hareket halindeyken sanırım ya da uyuyorlar öyle olunca
Aynen yaşıyorum canım. Ateş basmaları oluyor. Bu arada ben de İzmirdeyim.Kızlar geceleri aşırı sıcaklama terleme sorunu yaşıyor musunuz ? İzmir de malum çok sıcak ama normalde terlicek kadar socak değil geceleri aslında ama sırılsıklam oluyorum sürekli üzerimi değiştiriyorum gece kalkıp
Senin de anneler günün kutlu olsun canım.Anneler gununuz kutlu olsun ciceklerim.
İzmir sıcakları ne olcak böyleAynen yaşıyorum canım. Ateş basmaları oluyor. Bu arada ben de İzmirdeyim.
Valla ben de bilmiyorum canım. Vantilatör ve klima ile idare etmeye çalışıcaz artık.İzmir sıcakları ne olcak böyleyaz gözümü korkutuyor
İlk anneler günün kutlu olsun canım. Evet o duygusallık oluyor. Seneye inşallah bebişinle kutlarsınız canım.Kızlar bn bugün çok duygusalım ilk anneler günüm inşallah seneye bugün kızım yanımda sağlıkla tüm güzelliklerle kutlamak nasip olsun busene karnımda bi ömür kalbimde hep yanı başımda ol Canım kızım
Yaa o günleri de görmek nasip olsunHele bide biraz büyüsün kahvaltı sofralarını hazırlasınlar çiçek alsınlar insan çok mutlu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?