2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ciğer geliştirici yapılmadı ya şimdi mesela Allah korusun acil sezeryan olmam gerekti diyelim (olmaz inşallah da ) o zmn hemen ciğer geliştirici yapiolar mi , ya da yapsalar da ne kadar beklemesi gerekiyor

Amiiiinnn inşallah

Eki Görüntüle 3589562
Anneme bu modelini aldım inşallah eski kalitesindedir daha 1 kere kullandı yorum yapamıyorum o yüzden. Bende de bu model var 2.5 senedir sorunsuz çalışıyor.
Benimki bunun siyahı, dediğim gibi 10 yılı geçti belki de, yeni kalitesini bilmiyorum,ilk markayı duyduğumuz zamanlarda almıştık yeni kalitesi hakkında gerçekten bilgim yok

Aynen canım haklısın. Şehir hastaneleri güzeldir. Cüzi bir miktar ile tek kişilik oda olur ise rahat uyursun en azından canım. Herşey kolaylıkla olsun inşallah canım.
Aminnnn inşallah hep güzel düşündüm hiç kötü şeyler aklıma geldi. Burada hepimiz için etrafımda ki tüm hamileler için hep güzel şeyler diledim ve güzel şeyler istedim rabbim inşallah ben ve bebeğim içinde güzel şeyler planlanmıştır

Cok haklisiniz, ama en guvenLisi boyle olmaz mi hem bebek hem sizin icin. Aglamak da normal, insan sasirir. Insallah her sey iyi olacak, gun dogmadan neler dogar
Bakalım yarın neler olacak inşallah hiç düşünmediğimiz güzel ihtimaller doğar.

Ciğer geliştirici yapılmadı ya şimdi mesela Allah korusun acil sezeryan olmam gerekti diyelim (olmaz inşallah da ) o zmn hemen ciğer geliştirici yapiolar mi , ya da yapsalar da ne kadar beklemesi gerekiyor
12 saat arayla 2 doz iğne uygulanıyor, sonuncu dozun doğuma 10-12 saat kala yapılması yeterli diye biliyorum. Yatışınız yapılır yapılmaz zaten yarın iğnenin ilk dozunu olursunuz diye düşünüyorum.

Gerçekten mi şaşırdım şuan. Haftaya kontrole gittiğimde özellikle soracağım nst den neden ücret alınıyor diye
Herkesin özel sağlık sigorta poliçesi farklı oluyor kiminin hepsini kapsıyor kiminin bazı şeyleri kapsıyor gibi gibi nasıl bazı bankaların çalışanlarının bütün doğumu karşılıyor sağlık sigortası, bazı bankaların da bir miktarını karşılıyor onun gibi düşünün.

Doktorunuz prof ya da doç mu acaba ? Bizim izmirde 80 bin dendi acıbadem
Doçent evet ama zaten şehir farkı hatta ve hatta istanbulda bölge farkı oluyor oturduğum yerde 100 e indirio mesela ama maslak olunca bi tık daha pahalı sadece alianz sigortam var her hangi bi yerden çalışan için özel sigortam da yok bireysel gidiorum yani o yüzden ödemelerim ve indirimlerim başkalarına göre farklılık gösteriyor

Tabi ki canım Allah ne eylerse güzel eyler. Her şerde bir hayır vardır canım. Rabbim yaşadığımız olaylardaki hayrı görmemizi nasip etsin inşallah.

Bakalım artık duruma göre ne yaparım teşekkür ederimm

Yok benim bahsettiğim tutar sigortanın karşıladığı ya da karşılamadığı tutar değil. Yani ben zaten tutar ne oluesa olsun %5 ini ödüyorum doğum dışında. Tüm kontrol ve tetkiklerden. Yani hastanede hiçbir şeye ücret ödemiyorum sadece maaşımdan %5 i otomatik kesiliyor. Ama faturaya imza atıyoruz hastanede , orada harcanan tutlarlar kalem kaleö yazıuor ve nst ücreti bahsettiğim civardaydı

Anladım. Ama doç farkı da oluyor tabi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…