Benim su gelmesi, sancı konularında hiç tecrübemKızlar tecrübeli annelere sorum var. Su gelmesi yaşayanlar, ayıptır sorması acaba kokusu neye benziyor? Benim doğumlarım hep nişan gelmesiyle oldu, doğum esnasında patlamıştı su kesesi, o yüzden hiç bilmiyorum. Şu an çamaşırımda renksiz bir akıntı oluştu da, yani sürekli gelen ve çok gelen bir şey değil, akıntı gelirken de hissetmedim yani şırıl şırıl bir durum değil ama çamaşırımı ıslatmış, belki suysa en fazla damla damla sızıntı olarak oluyordur şu an gibi geliyor bana. Affedersiniz rahatsız edici gelebilir ama ayırt etmek için çamaşırımı kokladığımda aşırı derecede çamaşır suyu kokusu aldım, ona benzer bir kokuda mı oluyor acaba bu amniyon sıvısı, bilen varsa yazarsa sevinirim. Normalde çamaşırları öyle çamaşır suyuyla filan yıkamam, hiç alışkanlığım değil, yani çamaşırın kendi kokusu değildi eminim akıntının kokusuydu. Renksiz olduğu için de iltihabi bir durum olduğunu düşünmedim ama nedir ne değildir bilmiyorum şu an.
Tekrar hiç aramadım hatta dün taburcu olduktan sonra eşim kendi doktorumun olduğu hastaneye uğradı fatura almak için ben doktorumu görmek istemediğim için inmedim bile arabadan değiştirecem zaten gitmem tekrar ona şimdilik Zeynep Kamil takip edecek ama hersey yolundaysa başka bir özel hastane var aklımda orada doğum yaparım Allah'ın izniyleKendi doktorunuz ne yorum yaptı bu arada?
Bizdekide öyle galiba adını tam bilmiyorum böbrek genişlemesi var her iki böbrektede. Doğum esnasında çocuk kardiyolajisi bulunması lazımdı çocuk cerrahiside illa gelmeliymiş. Planlı doğum başlatıcaz galiba salı günü kontrole çağırdı yatış yapabiliriz dedi. Bebek zaten yoğun bakımda kalacaktı o sırada böbreklerle ilgili müdahalede yapılacakmışNe rahatsızlığı çıktı böbrekte? Bizde de böbrekte hidronefroz var o yüzden soruyorum. Yaşarken çok zor biliyorum, Allah dermansız dert vermesin diyelim. Umuyorum ki doğumdan sonra hepsi hallolur kolaylıkla.
Bizde de tek taraflı muhtemelen idrar kanalı darlığından böbrekte genişleme var. Parankim son kontrolde zarar görmemişti. Çocuk doktorları doğumdan sonra takip edilip, kendiliğinden de geçebilir diyorlar. Allah yardımcınız olsun. Minik bebek ve ameliyat kolay değil, ancak ileride kalıcı şifası için kolaylıkla atlatmasını diliyorum.Bizdekide öyle galiba adını tam bilmiyorum böbrek genişlemesi var her iki böbrektede. Doğum esnasında çocuk kardiyolajisi bulunması lazımdı çocuk cerrahiside illa gelmeliymiş. Planlı doğum başlatıcaz galiba salı günü kontrole çağırdı yatış yapabiliriz dedi. Bebek zaten yoğun bakımda kalacaktı o sırada böbreklerle ilgili müdahalede yapılacakmış
Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun, şifa versin rabbim. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten insan heleki sağlığını göremediği bebeği için çok endişeleniyor. Allah gönlüne ferahlık versin inşallah canımMaalesef bebeğimin kalp rahatsızlıkları haricinde böbrek sorunlarıda çıktı. Üzülmeyeyim son günlerimin tadını çıkarayım diyorum ama kafamın içindeki endişelerden kurtulamıyorum
Çok geçmiş olsun inşaallah bütün sorunları hallolur. Benim arkadaşımın da bebeğinin böbreğinden sorun vardı, doğumdan kısa bir süre sonra ameliyat oldu şimdi çok iyi 1,5 yaşında.Maalesef bebeğimin kalp rahatsızlıkları haricinde böbrek sorunlarıda çıktı. Üzülmeyeyim son günlerimin tadını çıkarayım diyorum ama kafamın içindeki endişelerden kurtulamıyorum
Ya ne tatlı bi anne kavuşmaya az kaldı deseneevet cici teyzelwrimiz artik ben piskolojik olarakta fiziki olarakta hazir hissediyorum dogurmaya hadi bakalim son 9 gün
Cok az kaldi o kdr merak ediyorumki yuzunu gozunu bu kdr heyecanlancagimi dusunmezdim o senin guzel bakisin arkadasim tesekkurlerYa ne tatlı bi anne kavuşmaya az kaldı desene
Hayırlı haberler inşallah canım benimTeşekkür ederim anladım evet belki de suyla hiç alakası yok, başka bir akıntı. Yarın doktor randevum var, bakalım su miktarı için ne söyleyecek.
Benim bu hanilelik henüz çatlak yok sadece bio oil kullandım ama kalmaz inşallah stres yapmayın tek tavsiyem doğumdan sonra da sürmeye devam edin karnınıza kremleri yağları en azından bir iki ay daha o ödemdi rahimin toplanmasıydı kaburgalar birleşio falan karın bi şekilde düzene gircek faydası olurKızlarrrr karnı çatlamayan var mı ya . Benim alt kısım full çatladı ve görünce baya moralim bozuldu. Zayıf hamile kaldım, 10 kilo aldım , çatlak kremi kullandım, esmer tenliyim normalde ne selülit ne çatlak hiçbir şey yoktu bende. Baya çatlamicağına olan inancım tamdı. Baya hayal kırıklığı oldu bende .sanırım kafama takacağom bu durumu. Sırf vücudum bozulmwsın diye yıllardır hep aynı kilodaydım yediklerime çok dikkwt ederdim. Tabi bebişler iyi olsun önemli olwn o ama sanki kafama taktım
Sağlıkla gelsin inşallah çok az kalmışevet cici teyzelwrimiz artik ben piskolojik olarakta fiziki olarakta hazir hissediyorum dogurmaya hadi bakalim son 9 gün
Merhaba. 37 nin başında mi bitiminde mi rapor alacaksiniz. Herkes farklı bir şey söylüyor çalıştığım yerdeAy ben takip edip iyice kuşkulanıp gittim doktora. Neyseki sorun yokmuş geldim geri. Doğum iznime 1 hafta kaldı o gün gelsin diye gün sayıyorum o kadar iyi geliyor ki evde durmak :) bunu da gözlemledim.
Allahım şifa versin bebeğinize inşallah sağlıkla gelsin kucağınıza dualarım sizinleMaalesef bebeğimin kalp rahatsızlıkları haricinde böbrek sorunlarıda çıktı. Üzülmeyeyim son günlerimin tadını çıkarayım diyorum ama kafamın içindeki endişelerden kurtulamıyorum
Kuzum sen şimdi napıcaksın peki ne zaman gitceksin dr a ? Son düzlükte kafanı allak bullak ettiler resmen. Sağlıkla kucağına al inşallah senden de duyalım hayırlı haberlerYaaa öylemi evet çok güzel ilgilendiler sagolsunlar. Bende perinatoloji
Yani büyük vebal işte buna nasıl karar verebiliyorlar anlamıyorum
Bizde de tek taraflı muhtemelen idrar kanalı darlığından böbrekte genişleme var. Parankim son kontrolde zarar görmemişti. Çocuk doktorları doğumdan sonra takip edilip, kendiliğinden de geçebilir diyorlar. Allah yardımcınız olsun. Minik bebek ve ameliyat kolay değil, ancak ileride kalıcı şifası için kolaylıkla atlatmasını diliyorum.
Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun, şifa versin rabbim. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten insan heleki sağlığını göremediği bebeği için çok endişeleniyor. Allah gönlüne ferahlık versin inşallah canım
Bugün çocuk cerrahisine gidince orada ameliyathane önünde bekleyenleri yatan hasta çocukları görmek pek iyi gelmedi bana biraz dağıldım ama yapacak bişey yok Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız inşallah sağlıkla atlatırız hepimiz bu süreci çok teşekkürler desteğiniz içinÇok geçmiş olsun inşaallah bütün sorunları hallolur. Benim arkadaşımın da bebeğinin böbreğinden sorun vardı, doğumdan kısa bir süre sonra ameliyat oldu şimdi çok iyi 1,5 yaşında.
Ben de hep kasıkta hissediyorum ağrıyor bi de sürekli ayaktayım oturmak cok zor gelio batio kasigima benim cadi daYaa benim bebek baş aşağı pozisyonda demişti dr bunda bi sıkıntı yok ama pelvis bölgesinde hissediyorum artık hareketleri. Bu da baya rahatsız edici bişeymiş. Bide hareketli benim kız fazlasıyla2 gündür şikayet gibi oldu bende bu durum. Bu kadar aşağıda olması da ayrı bi garip
Evet cidden çok saçma sapan bişey oldu şimdi beni cumartesi o gittiğimiz tam teşekküllü hastane yani Zeynep Kamil tekrar görmek istedi oraya gidecem tekrar bakılacak suyuna falan birde bir hafta sonra tekrar bakacaklar Allah'ın izniyle bişey yok herşey yolunda devam ederse eski planima dönerim diye düşünüyorum normal doğum için günümüzü beklerim ama eski doktorumla devam etmek onu görmek bile istemiyorum o yüzden farklı bir hastane daha var aklımda çok övülen bir doktor var son zamanlar da onunla görüşmüş olacam sanirim yani umarım herşey yolundadır. Hiç bu kadar endişeli değildim bgn karnım semsert acaba diyorum kasılmami kaç gündür hastane de bile böyle olmamisti. Son ayımı endişe korku içinde geçirecem sanırımKuzum sen şimdi napıcaksın peki ne zaman gitceksin dr a ? Son düzlükte kafanı allak bullak ettiler resmen. Sağlıkla kucağına al inşallah senden de duyalım hayırlı haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?