2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benim su gelmesi, sancı konularında hiç tecrübem
yok, yorum yapamıyorum o yüzden malesef. Umarım yarın her şey normal çıkar.

Kendi doktorunuz ne yorum yaptı bu arada?
Tekrar hiç aramadım hatta dün taburcu olduktan sonra eşim kendi doktorumun olduğu hastaneye uğradı fatura almak için ben doktorumu görmek istemediğim için inmedim bile arabadan değiştirecem zaten gitmem tekrar ona şimdilik Zeynep Kamil takip edecek ama hersey yolundaysa başka bir özel hastane var aklımda orada doğum yaparım Allah'ın izniyle

Bizdekide öyle galiba adını tam bilmiyorum böbrek genişlemesi var her iki böbrektede. Doğum esnasında çocuk kardiyolajisi bulunması lazımdı çocuk cerrahiside illa gelmeliymiş. Planlı doğum başlatıcaz galiba salı günü kontrole çağırdı yatış yapabiliriz dedi. Bebek zaten yoğun bakımda kalacaktı o sırada böbreklerle ilgili müdahalede yapılacakmış

Bizde de tek taraflı muhtemelen idrar kanalı darlığından böbrekte genişleme var. Parankim son kontrolde zarar görmemişti. Çocuk doktorları doğumdan sonra takip edilip, kendiliğinden de geçebilir diyorlar. Allah yardımcınız olsun. Minik bebek ve ameliyat kolay değil, ancak ileride kalıcı şifası için kolaylıkla atlatmasını diliyorum.

Maalesef bebeğimin kalp rahatsızlıkları haricinde böbrek sorunlarıda çıktı. Üzülmeyeyim son günlerimin tadını çıkarayım diyorum ama kafamın içindeki endişelerden kurtulamıyorum
Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun, şifa versin rabbim. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten insan heleki sağlığını göremediği bebeği için çok endişeleniyor. Allah gönlüne ferahlık versin inşallah canım

Maalesef bebeğimin kalp rahatsızlıkları haricinde böbrek sorunlarıda çıktı. Üzülmeyeyim son günlerimin tadını çıkarayım diyorum ama kafamın içindeki endişelerden kurtulamıyorum
Çok geçmiş olsun inşaallah bütün sorunları hallolur. Benim arkadaşımın da bebeğinin böbreğinden sorun vardı, doğumdan kısa bir süre sonra ameliyat oldu şimdi çok iyi 1,5 yaşında.

Benim bu hanilelik henüz çatlak yok sadece bio oil kullandım ama kalmaz inşallah stres yapmayın tek tavsiyem doğumdan sonra da sürmeye devam edin karnınıza kremleri yağları en azından bir iki ay daha o ödemdi rahimin toplanmasıydı kaburgalar birleşio falan karın bi şekilde düzene gircek faydası olur

Ay ben takip edip iyice kuşkulanıp gittim doktora. Neyseki sorun yokmuş geldim geri. Doğum iznime 1 hafta kaldı o gün gelsin diye gün sayıyorum o kadar iyi geliyor ki evde durmak :) bunu da gözlemledim.
Merhaba. 37 nin başında mi bitiminde mi rapor alacaksiniz. Herkes farklı bir şey söylüyor çalıştığım yerde

Allahım şifa versin bebeğinize inşallah sağlıkla gelsin kucağınıza dualarım sizinle

Yaa benim bebek baş aşağı pozisyonda demişti dr bunda bi sıkıntı yok ama pelvis bölgesinde hissediyorum artık hareketleri. Bu da baya rahatsız edici bişeymiş. Bide hareketli benim kız fazlasıyla 2 gündür şikayet gibi oldu bende bu durum. Bu kadar aşağıda olması da ayrı bi garip

Yaaa öylemi evet çok güzel ilgilendiler sagolsunlar. Bende perinatoloji

Yani büyük vebal işte buna nasıl karar verebiliyorlar anlamıyorum
Kuzum sen şimdi napıcaksın peki ne zaman gitceksin dr a ? Son düzlükte kafanı allak bullak ettiler resmen. Sağlıkla kucağına al inşallah senden de duyalım hayırlı haberler

Çok geçmiş olsun inşaallah bütün sorunları hallolur. Benim arkadaşımın da bebeğinin böbreğinden sorun vardı, doğumdan kısa bir süre sonra ameliyat oldu şimdi çok iyi 1,5 yaşında.
Bugün çocuk cerrahisine gidince orada ameliyathane önünde bekleyenleri yatan hasta çocukları görmek pek iyi gelmedi bana biraz dağıldım ama yapacak bişey yok Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız inşallah sağlıkla atlatırız hepimiz bu süreci çok teşekkürler desteğiniz için

Ben de hep kasıkta hissediyorum ağrıyor bi de sürekli ayaktayım oturmak cok zor gelio batio kasigima benim cadi da bide kaburga vurmayi sevio simdi iyice yukarda yeri dar gelio artik kuzularin

Kuzum sen şimdi napıcaksın peki ne zaman gitceksin dr a ? Son düzlükte kafanı allak bullak ettiler resmen. Sağlıkla kucağına al inşallah senden de duyalım hayırlı haberler
Evet cidden çok saçma sapan bişey oldu şimdi beni cumartesi o gittiğimiz tam teşekküllü hastane yani Zeynep Kamil tekrar görmek istedi oraya gidecem tekrar bakılacak suyuna falan birde bir hafta sonra tekrar bakacaklar Allah'ın izniyle bişey yok herşey yolunda devam ederse eski planima dönerim diye düşünüyorum normal doğum için günümüzü beklerim ama eski doktorumla devam etmek onu görmek bile istemiyorum o yüzden farklı bir hastane daha var aklımda çok övülen bir doktor var son zamanlar da onunla görüşmüş olacam sanirim yani umarım herşey yolundadır. Hiç bu kadar endişeli değildim bgn karnım semsert acaba diyorum kasılmami kaç gündür hastane de bile böyle olmamisti. Son ayımı endişe korku içinde geçirecem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…