- 4 Mayıs 2023
- 1.182
- 1.084
- 63
- 34
Herşey hepimiz için çok güzel olsun çok dua ediyorum hepimiz için. Çok değişik bir dönemdeyiz hamilelikler doğumlar zorlaştı bebekler daha doğmadan hasta Allah yardımcımız olsun inşallahBugün çocuk cerrahisine gidince orada ameliyathane önünde bekleyenleri yatan hasta çocukları görmek pek iyi gelmedi bana biraz dağıldım ama yapacak bişey yok Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız inşallah sağlıkla atlatırız hepimiz bu süreci çok teşekkürler desteğiniz için
37+0 da alınıyor. Çünkü ben 32+0da çalışabilir raporu aldığımda kalan 5 hafta görünüyorduMerhaba. 37 nin başında mi bitiminde mi rapor alacaksiniz. Herkes farklı bir şey söylüyor çalıştığım yerde
Hiç bişey doğal değil şehir hayatında sentetik hayatlar yaşıyoruz Allah yardımcımız olsunHerşey hepimiz için çok güzel olsun çok dua ediyorum hepimiz için. Çok değişik bir dönemdeyiz hamilelikler doğumlar zorlaştı bebekler daha doğmadan hasta Allah yardımcımız olsun inşallah
Dualarımız seninle canım. Bebişin sağlıkla gelsin inşallah.İnşallah öyle olur aklınıza geldikçe dua bekliyorum sizlerden
Magnezyum ihmal etmeyin sakin o cok iyi gelir. Simdi psikoloji de etkilendigi icin ister ostemez her hareket size korku verir cok haklisinizEvet cidden çok saçma sapan bişey oldu şimdi beni cumartesi o gittiğimiz tam teşekküllü hastane yani Zeynep Kamil tekrar görmek istedi oraya gidecem tekrar bakılacak suyuna falan birde bir hafta sonra tekrar bakacaklar Allah'ın izniyle bişey yok herşey yolunda devam ederse eski planima dönerim diye düşünüyorum normal doğum için günümüzü beklerim ama eski doktorumla devam etmek onu görmek bile istemiyorum o yüzden farklı bir hastane daha var aklımda çok övülen bir doktor var son zamanlar da onunla görüşmüş olacam sanirim yani umarım herşey yolundadır. Hiç bu kadar endişeli değildim bgn karnım semsert acaba diyorum kasılmami kaç gündür hastane de bile böyle olmamisti. Son ayımı endişe korku içinde geçirecem sanırım
Artık böyle mi doğuma kadarBen de hep kasıkta hissediyorum ağrıyor bi de sürekli ayaktayım oturmak cok zor gelio batio kasigima benim cadi dabide kaburga vurmayi sevio simdi iyice yukarda yeri dar gelio artik kuzularin
Amin canmmSağlıkla gelsin inşallah çok az kalmış
Allah'ım yardımcınız olsun. Geçecek bunlar, hepsi geride kalacak ama o zamana kadar ne çektiğinizi bir kendiniz bileceksinizMaalesef bebeğimin kalp rahatsızlıkları haricinde böbrek sorunlarıda çıktı. Üzülmeyeyim son günlerimin tadını çıkarayım diyorum ama kafamın içindeki endişelerden kurtulamıyorum
İlk gebeliğim, başka tecrübem yok ama bir süredir bende de su gibi akıntı oluyor. Bazen idrar sanıyorum hatta, dümdüz su gibi. Muayenelerimde bir sorun çıkmadı. Sizin de çıkmayacaktır inşallahTeşekkür ederim anladım evet belki de suyla hiç alakası yok, başka bir akıntı. Yarın doktor randevum var, bakalım su miktarı için ne söyleyecek.
Valla benim karnım çok büyümedi beni gören 35 haftalık olduğuma inanamıyor 3. Ayimdan beri düzenli bebe yağı kullanıyordum yaklaşık bir aydır da bio oil in çatlak yağına geçtim ama benim bile alt karinda dikislerimin başladığı ve bittiği noktada çatlama oldu hatta catladigini gerilmeden analadim bile iki hafta falan oluyor günde iki üç kez yağ sürerim bide ben de takıntılıyım fiziğim kilom falan konusunda ama bu hafta yaşadıklarımdan sonra diyorum ki bebeğimde bende iyi olalım da varsın catlagimiz olsun yine de hala birakmafim yağlanmayı psikolojik olarak berbat bir halde hastanede yattım 3 gün ağlaya ağlaya karnıma yine de yağlarimi sürdüm ben bir manyağımBenim bu hanilelik henüz çatlak yok sadece bio oil kullandım ama kalmaz inşallah stres yapmayın tek tavsiyem doğumdan sonra da sürmeye devam edin karnınıza kremleri yağları en azından bir iki ay daha o ödemdi rahimin toplanmasıydı kaburgalar birleşio falan karın bi şekilde düzene gircek faydası olur
Merhaba, geçtiğimiz haftalarda benzer bir durum yaşamıştım. Çamaşırımda şeffaf, su gibi damla damla akıntılar olmuştu. Islaklığını hissediyordum. Doktorumu arayıp sormuştum. O da beni akşam saatlerinde olduğu için hastaneye gidip ebelere test yaptırmamı söylemişti. Bir ped veriyorlar içerisinde kırmızı turnusol kâğıtları var. O pedi takıp yarım saat yürümemi söylediler. Daha sonra ebe pedi kontrol etti, kâğıtlar hala kırmızıydı. Amniyotik sıvı olduğunda o kırmızı kâğıtlar mavi rengi alıyormuş. Bir sorun olmadığını söylediler. Yani idrar olabilir, normal bir akıntı da olabilir. İçiniz rahat etmesi açısından yaptırabilirsiniz.Kızlar tecrübeli annelere sorum var. Su gelmesi yaşayanlar, ayıptır sorması acaba kokusu neye benziyor? Benim doğumlarım hep nişan gelmesiyle oldu, doğum esnasında patlamıştı su kesesi, o yüzden hiç bilmiyorum. Şu an çamaşırımda renksiz bir akıntı oluştu da, yani sürekli gelen ve çok gelen bir şey değil, akıntı gelirken de hissetmedim yani şırıl şırıl bir durum değil ama çamaşırımı ıslatmış, belki suysa en fazla damla damla sızıntı olarak oluyordur şu an gibi geliyor bana. Affedersiniz rahatsız edici gelebilir ama ayırt etmek için çamaşırımı kokladığımda aşırı derecede çamaşır suyu kokusu aldım, ona benzer bir kokuda mı oluyor acaba bu amniyon sıvısı, bilen varsa yazarsa sevinirim. Normalde çamaşırları öyle çamaşır suyuyla filan yıkamam, hiç alışkanlığım değil, yani çamaşırın kendi kokusu değildi eminim akıntının kokusuydu. Renksiz olduğu için de iltihabi bir durum olduğunu düşünmedim ama nedir ne değildir bilmiyorum şu an.
Ya su azlığıydı ya durum ama gerçi çok şükür hiç öyle bişey yok diyorlar kaç tane perinatoloji uzmanı böyle diyor doğrudur demekki diyorum yani ama yine de endişe içindeyim Allah korusun su biterse bebek icerde oksijensiz kalıyormuş Allah korusun hepimizin bebeklerini sağlıkla zamninda hayırlısıyla bir kavussaydikMagnezyum ihmal etmeyin sakin o cok iyi gelir. Simdi psikoloji de etkilendigi icin ister ostemez her hareket size korku verir cok haklisinizhaftalarimiz cok iyi Allah izin verir insallah gonlunuze gore olan en saglikli dogum olur guzel haberlerinizi alalim insallah
Valla boyle surup gidiyo dinlenme sansiniz varsa iyi firsat buldukca ayaklari kaldirip dinleninArtık böyle mi doğuma kadarnapsam ters dursam da yukarı mı çıksa azcık. Benim bide daha var güya.
Bence cok tatli hayat dolu bir annesininiz hepsi gecicek hatira olarak kalicakValla benim karnım çok büyümedi beni gören 35 haftalık olduğuma inanamıyor 3. Ayimdan beri düzenli bebe yağı kullanıyordum yaklaşık bir aydır da bio oil in çatlak yağına geçtim ama benim bile alt karinda dikislerimin başladığı ve bittiği noktada çatlama oldu hatta catladigini gerilmeden analadim bile iki hafta falan oluyor günde iki üç kez yağ sürerim bide ben de takıntılıyım fiziğim kilom falan konusunda ama bu hafta yaşadıklarımdan sonra diyorum ki bebeğimde bende iyi olalım da varsın catlagimiz olsun yine de hala birakmafim yağlanmayı psikolojik olarak berbat bir halde hastanede yattım 3 gün ağlaya ağlaya karnıma yine de yağlarimi sürdüm ben bir manyağım
Çok daha ciddi sıkıntılardan ona fırsat gelmediKimsenin böyle sıkıntısının olmaması ihtimali üzerinde durmak isterimgüneş kremi de kullanıyorum aslında inşallah hemen geçerler. Bir de ellerime çok takılıyorum. Hamilelik öncesine göre ellerimde 15 yaş fark var gibi resmen ellerimden yaşlandım. Umarım yoktur ama sizde de var mı böyle bir şey
Belimin ağrısından oturamıyorum. Mide yanmam asslaa geçmedi bu bebe hareket etmeyince korkudan elim ayağım titriyor hepsini bir şekilde idare edebiliyorum sanırımÇok daha ciddi sıkıntılardan ona fırsat gelmedidaha da gelemez gibi. Canımızın derdindeyiz, güzellik falan sonra çenem hiç olmadığı kadar sivilcelendi ama gündemimde değil. Bi doğurup azıcık büyütüp kendimize gelelim sıra gelecektir inşallah benim aklımda da spora gidip zayıflamak var ama fırsat olur mu bilmiyorum artık
Derdin bu mu diye bişey yok hepimiz birşeylere üzülebiliyoruz zaten hormonlar yüzünden hepimizin psikolojisi alt üst bide son zamanların getirmiş olduğu zorluklarda cabası. Evet suyun çok faydası oluyor bence ödeme çünkü ben çok içerim hiç odemim olmadı henüz. Suya bağlıyorum bide çok yürüyüş yaparım ama cumartesi gününden beri yapamıyorum yürüyüş hala bir ödem söz konusu değilMesajları okudum tek tek yazamadım hepinize geçmiş olsun kızlar umarım sağlıkla tamamlarız bu süreci
Kızlar bugün evlilik yüzüğüm zor girdi parmağımaödemlenmeye başlamışım derdin bu mu diyeceksiniz ama işte hergün bir şey buluyorum kendime bugün bunu buldum
Bugün yaklaşık 3-4 litre su içtim bakalım yarın takabilecek miyim
Ben de cok su icerim her gun 2,5 lt yi bulur hep hareket halindeyim pilatese de gittim bir aydir gitmiorum ama son iki haftadir odem tutmaya basladi birazcik yapisal bunlar genetik yani ilk hamilelikte son uc ay full odemdim bunda mesela cok gec basladiDerdin bu mu diye bişey yok hepimiz birşeylere üzülebiliyoruz zaten hormonlar yüzünden hepimizin psikolojisi alt üst bide son zamanların getirmiş olduğu zorluklarda cabası. Evet suyun çok faydası oluyor bence ödeme çünkü ben çok içerim hiç odemim olmadı henüz. Suya bağlıyorum bide çok yürüyüş yaparım ama cumartesi gününden beri yapamıyorum yürüyüş hala bir ödem söz konusu değil
Yürüyüş bayadır yapmıyorum inan hiç halim kalmıyorDerdin bu mu diye bişey yok hepimiz birşeylere üzülebiliyoruz zaten hormonlar yüzünden hepimizin psikolojisi alt üst bide son zamanların getirmiş olduğu zorluklarda cabası. Evet suyun çok faydası oluyor bence ödeme çünkü ben çok içerim hiç odemim olmadı henüz. Suya bağlıyorum bide çok yürüyüş yaparım ama cumartesi gününden beri yapamıyorum yürüyüş hala bir ödem söz konusu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?