2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Herşey hepimiz için çok güzel olsun çok dua ediyorum hepimiz için. Çok değişik bir dönemdeyiz hamilelikler doğumlar zorlaştı bebekler daha doğmadan hasta Allah yardımcımız olsun inşallah

Magnezyum ihmal etmeyin sakin o cok iyi gelir. Simdi psikoloji de etkilendigi icin ister ostemez her hareket size korku verir cok haklisiniz haftalarimiz cok iyi Allah izin verir insallah gonlunuze gore olan en saglikli dogum olur guzel haberlerinizi alalim insallah

Ben de hep kasıkta hissediyorum ağrıyor bi de sürekli ayaktayım oturmak cok zor gelio batio kasigima benim cadi da bide kaburga vurmayi sevio simdi iyice yukarda yeri dar gelio artik kuzularin
Artık böyle mi doğuma kadar napsam ters dursam da yukarı mı çıksa azcık. Benim bide daha var güya.

Maalesef bebeğimin kalp rahatsızlıkları haricinde böbrek sorunlarıda çıktı. Üzülmeyeyim son günlerimin tadını çıkarayım diyorum ama kafamın içindeki endişelerden kurtulamıyorum
Allah'ım yardımcınız olsun. Geçecek bunlar, hepsi geride kalacak ama o zamana kadar ne çektiğinizi bir kendiniz bileceksiniz Biz hep buradayız, duamızla desteğimizle yanınızdayız

Teşekkür ederim anladım evet belki de suyla hiç alakası yok, başka bir akıntı. Yarın doktor randevum var, bakalım su miktarı için ne söyleyecek.
İlk gebeliğim, başka tecrübem yok ama bir süredir bende de su gibi akıntı oluyor. Bazen idrar sanıyorum hatta, dümdüz su gibi. Muayenelerimde bir sorun çıkmadı. Sizin de çıkmayacaktır inşallah

Valla benim karnım çok büyümedi beni gören 35 haftalık olduğuma inanamıyor 3. Ayimdan beri düzenli bebe yağı kullanıyordum yaklaşık bir aydır da bio oil in çatlak yağına geçtim ama benim bile alt karinda dikislerimin başladığı ve bittiği noktada çatlama oldu hatta catladigini gerilmeden analadim bile iki hafta falan oluyor günde iki üç kez yağ sürerim bide ben de takıntılıyım fiziğim kilom falan konusunda ama bu hafta yaşadıklarımdan sonra diyorum ki bebeğimde bende iyi olalım da varsın catlagimiz olsun yine de hala birakmafim yağlanmayı psikolojik olarak berbat bir halde hastanede yattım 3 gün ağlaya ağlaya karnıma yine de yağlarimi sürdüm ben bir manyağım

Merhaba, geçtiğimiz haftalarda benzer bir durum yaşamıştım. Çamaşırımda şeffaf, su gibi damla damla akıntılar olmuştu. Islaklığını hissediyordum. Doktorumu arayıp sormuştum. O da beni akşam saatlerinde olduğu için hastaneye gidip ebelere test yaptırmamı söylemişti. Bir ped veriyorlar içerisinde kırmızı turnusol kâğıtları var. O pedi takıp yarım saat yürümemi söylediler. Daha sonra ebe pedi kontrol etti, kâğıtlar hala kırmızıydı. Amniyotik sıvı olduğunda o kırmızı kâğıtlar mavi rengi alıyormuş. Bir sorun olmadığını söylediler. Yani idrar olabilir, normal bir akıntı da olabilir. İçiniz rahat etmesi açısından yaptırabilirsiniz.

Ya su azlığıydı ya durum ama gerçi çok şükür hiç öyle bişey yok diyorlar kaç tane perinatoloji uzmanı böyle diyor doğrudur demekki diyorum yani ama yine de endişe içindeyim Allah korusun su biterse bebek icerde oksijensiz kalıyormuş Allah korusun hepimizin bebeklerini sağlıkla zamninda hayırlısıyla bir kavussaydik

Mesajları okudum tek tek yazamadım hepinize geçmiş olsun kızlar umarım sağlıkla tamamlarız bu süreci
Kızlar bugün evlilik yüzüğüm zor girdi parmağıma ödemlenmeye başlamışım derdin bu mu diyeceksiniz ama işte hergün bir şey buluyorum kendime bugün bunu buldum
Bugün yaklaşık 3-4 litre su içtim bakalım yarın takabilecek miyim

Bence cok tatli hayat dolu bir annesininiz hepsi gecicek hatira olarak kalicak saglikla alalim kucagimiza

Çok daha ciddi sıkıntılardan ona fırsat gelmedi daha da gelemez gibi. Canımızın derdindeyiz, güzellik falan sonra çenem hiç olmadığı kadar sivilcelendi ama gündemimde değil. Bi doğurup azıcık büyütüp kendimize gelelim sıra gelecektir inşallah benim aklımda da spora gidip zayıflamak var ama fırsat olur mu bilmiyorum artık

Belimin ağrısından oturamıyorum. Mide yanmam asslaa geçmedi bu bebe hareket etmeyince korkudan elim ayağım titriyor hepsini bir şekilde idare edebiliyorum sanırım ama ellerim olmadı yani

Derdin bu mu diye bişey yok hepimiz birşeylere üzülebiliyoruz zaten hormonlar yüzünden hepimizin psikolojisi alt üst bide son zamanların getirmiş olduğu zorluklarda cabası. Evet suyun çok faydası oluyor bence ödeme çünkü ben çok içerim hiç odemim olmadı henüz. Suya bağlıyorum bide çok yürüyüş yaparım ama cumartesi gününden beri yapamıyorum yürüyüş hala bir ödem söz konusu değil

Ben de cok su icerim her gun 2,5 lt yi bulur hep hareket halindeyim pilatese de gittim bir aydir gitmiorum ama son iki haftadir odem tutmaya basladi birazcik yapisal bunlar genetik yani ilk hamilelikte son uc ay full odemdim bunda mesela cok gec basladi ama beslenme ozellikle su ve spor konusu bu hamilelik cok odak noktamdi ona ragmen oldu

Yürüyüş bayadır yapmıyorum inan hiç halim kalmıyor işten gelip yemek yiyip yatıyorum kalkıp tekrar işe git yemek ye yat full böyleyim bir süredir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…