- 4 Mart 2025
- 1.062
- 1.494
- 48
Yapmayın yaEn azından seçeneğiniz var umarım babasına benzer sizinkibenim eşim benden beter resmen evladım iki türlü de alerjik olacak alıştırdık biz kendimizi
Bu mesajınıza gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm. Herkes istediği konuyu konuşabilir. Bu sizin özgürlüğünüzü kısıtlamıyor.Offf burası iyice cahil doldu. Yazdığınızı tekrar okuyun isterseniz. Doktorum bir sorun yok dedi. Yorumlayacak var mı?
Ben bu foruma daha fazla devam edemeyeceğim
Kayınvalide, görümce, elti dedikodularınızla devam edebilirsiniz
Herkese hayırlı doğumlar
Çok güzel konuşmussunuz helal olsun, burada paylaştıklarımiz birisi derman olsun derdimize değilde, paylaştıkça azalır diye. Geçen hafta çok ağır şeyler yaşadım bebeğimin suyu az dediler hemen burada durumu anlatmak istedim buradaki insanlar bana yardımcı olsun diye mi yazdım. Acımı bir nebze olsun hafifletmek için ve sizin bunu bu şekilde ifade etmeniz çok doğru olmuşDoktorun sorun yok demesiyle alakalı değil de, doktor olmayan tıp eğitimi almamış bir anne adayının bir şeyleri anlama çabası olarak görünüyordu oysa... Ki ona göre yanıtlamış görenler de.
Kv derseniz bende yok elti görümce dertlerim de yok çok şükür bu konuda cahilim. Ve bu cehaletim kimsenin bu konuda yaşadığı sıkıntıları ya da bunları paylaşma isteğini anlamama engel olmadı. Psikolojik yük psikolojik yüktür ve paylaşılması gerekir. Burası da tam olarak böyle bir platform. Paylaşacağız ki hafifleyelim, özgürleşelim.
Burada söylediklerinizin hiçbiri beni ilgilendirmiyor. Yine de kimseyi bu şekilde rencide edici cümleler kurmanızı doğru bulmuyorum. Lütfen bu küçümseyici tavrınızı benim olmadığım yerlerde devam ettirin çünkü gerçekten rahatsız edici bir üslübunuz var.
Hiç de cahil değil, aksine bir şeyleri anlamlandırmaya çalışan endişeli bir anne adayı olarak göründünüz. Kimseyi kırmadan, incitmeden, küçümsemeden paylaşımda bulundunuz sadece"Grafiği yorumlayacak " sizin okudugunuzu anlama probleminiz varsa eğer biraz kitap okumanizi tavsiye ederim.Burasi adı üstünde forum konusmak ve bilgi almak için var sizin amacınız ne bilmiyorum ama.Burda sağlıkçı arkadaşlar da vardı size sormadım ben inanın umrumda değilsiniz.Karsidaki insanı kucumseyen dalga geçmeye calisan sizsiniz.Kimse sizi zorla biseye dahil etmiyor madem o kadar rahatsız olmustunuz o konuların üzerinden ay geçti ama siz hala burdasiniz demekki ilginizi ceken seyler vardı.Emin olun cahil kalmayı tercih ederim karşımdaki insanı kırmak yerine.
Kuru incir, hurma, dereotu ben bunlardan daha çok fayda gördüm ve tabi bol su.Kızlarrrr şu süt yapıcı çaylar vs oluyormuş . İşe yarıyor mu onlar ? Hemen doğumdan sonea hastanede mi içmeye başlamalıyız? Anne çayı demiyor herhalde. İlk doğumlarınızda vs kullanıp çok faydasını gördüm diyenlerin önerilerini rica ederim
Bu mesaj sanırım buldum duvar kağıdını E esraaa07Oglusumun duvar kağıdını yapıştırdık bugün nasıl olmuş kızlarEki Görüntüle 3564450
Çıkabilirsiniz forumdanOfff burası iyice cahil doldu. Yazdığınızı tekrar okuyun isterseniz. Doktorum bir sorun yok dedi. Yorumlayacak var mı?
Herkese hayırlı doğumlar
Kızlar ya geçenlerde biri bebek odası için yaptırdığı duvar kağıdını paylaşmıştı. Duvarın alt kısmı çağla yeşili gibi çok hoş bir renk üst tarafı desenli bir duvar kağıdı diye hatırlıyorum. Çok beğenmiştim. Biz eve anca yerleştik bebeğimizin odasını boyatsak mı napsak bilemedik aklıma oradan geldi. Paylaşan kimse bir daha paylaşabilir mi fikir olarak eşime göstermek istiyorum
Harikasınız çok teşekkür ederim
Sezen ketenci ilhamlı di miOglusumun duvar kağıdını yapıştırdık bugün nasıl olmuş kızlarEki Görüntüle 3564450
Bu yazıyı sabitleyebiliyor muyuzArkadaşlar,
35 haftalık gebe, akademisyen, cahil bir anne adayı olarak başımın üstünden dumanlar çıkarak çalışmam gereken bir süreçteyim ve bu tempom ay sonuna kadar böyle devam edecek. Daha çocuğumun kıyafetleri yıkanmadı, hastane çantamız da hazır değil. Hallederiz bir şekilde, su akar yolunu bulur diyorumBütün bu koşturmacanın içinde bu forumu takip etmeden geçirdiğim gün olmuyor. İlla bir sekme açık, fırsat buldukça bakıyorum, bakacağım.
Hepimizin geldiği yer farklı, eğitim seviyesi farklı, inancı farklı, yaşı, tipi, maddi durumu farklı. Her şeyden önemlisi yaşadığımız gebelikler de farklı. Kiminin erken doğum riski var, kimi üçüncü çocuğuna gebe ve artık çok tecrübeli, kiminin çocuğu doğumdan hemen sonra ameliyata alınacak, kimi ikiz gebeliğin zorluklarıyla uğraşıyor... Saymakla bitmez farklılığımız var. Tek bir noktada birleşiyoruz ve bu bizim en güçlü yanımız: Hepimiz bu dünyaya sağ salim, kazasız belasız, olabilecek en sağlıklı şekilde bir can getirmeye çalışıyoruz.
Bazen bebek hareketsiz oluyor, tüm gün tek derdimiz bu oluyor. Bazen demir eksikliğinden halsiz düşüyoruz, her şeyi bırakıp buna çare arıyoruz. Bazen bacaklarımıza kramplar giriyor, birinin bize magnezyum tavsiyesi vermesi gerekiyor. Bazen doğacak bebeğimize uzak hissediyoruz, birine bunu itiraf etmek istiyoruz. Bazen de bu ödemli, çatlaklı, hantallaşmış halimizle aile bireylerinden ya da arkadaşlarımızdan destek görmek istiyoruz, göremiyoruz ve birilerinin bu beklentimize hak verip sırtımızı sıvazlamasına ihtiyaç duyuyoruz.
İşte bu yüzden bu platform iyi ki varElbet herkes kendi heybesinden, kendince, kendi bildiği ve istediği kadar katkı yapacak. Katkılarımız hep farklı, amacımız hep aynı olacak: İyi niyetle birbirine omuz vermek, destek olmak. Hayatın her alanında böyle olsun dilerim, kadın kadının yurdu olsun hep
Sizlere tüm cehaletiniz için teşekkür ediyorum. Ben de cehaletimle size iyi gelebiliyorsam ne mutlu bana
Bende düşünüyorum duvar kağıdı aslında şu psikolojimi biraz toparlayabilsem ilgilenecem duvar kağıdı işiyle
Ya siz kimsiniz pardon cahil diyosunuz insanlara ? Yazık susayım susayım diyorum ama konuşmayı bile bilmiyorsunuz asıl biz size acıyoruzOfff burası iyice cahil doldu. Yazdığınızı tekrar okuyun isterseniz. Doktorum bir sorun yok dedi. Yorumlayacak var mı?
Herkese hayırlı doğumlar
Yaa çok teşekkür ederimm
O kim bilmiyorum ama pinterestte araştırırken denk gelmistim bu tarzda çok hoşuma gitmistiSezen ketenci ilhamlı di mi
Çok mutlu olsun bebeğiniz odasındaYaa çok teşekkür ederimmbiz resmi internetten bulup hazır olarak duvar ölçüsüne göre bastırmıştık 1000 liraya falan basmışlardi citalari da trendyoldan alıp boyayla kendimiz boyamistik aklınızda bulunsun normal duvar kağıdı kataloglarindan seçince daha fazla ücret cikariyolar :)
Ağzına sağlık arkadaşımArkadaşlar,
35 haftalık gebe, akademisyen, cahil bir anne adayı olarak başımın üstünden dumanlar çıkarak çalışmam gereken bir süreçteyim ve bu tempom ay sonuna kadar böyle devam edecek. Daha çocuğumun kıyafetleri yıkanmadı, hastane çantamız da hazır değil. Hallederiz bir şekilde, su akar yolunu bulur diyorumBütün bu koşturmacanın içinde bu forumu takip etmeden geçirdiğim gün olmuyor. İlla bir sekme açık, fırsat buldukça bakıyorum, bakacağım.
Hepimizin geldiği yer farklı, eğitim seviyesi farklı, inancı farklı, yaşı, tipi, maddi durumu farklı. Her şeyden önemlisi yaşadığımız gebelikler de farklı. Kiminin erken doğum riski var, kimi üçüncü çocuğuna gebe ve artık çok tecrübeli, kiminin çocuğu doğumdan hemen sonra ameliyata alınacak, kimi ikiz gebeliğin zorluklarıyla uğraşıyor... Saymakla bitmez farklılığımız var. Tek bir noktada birleşiyoruz ve bu bizim en güçlü yanımız: Hepimiz bu dünyaya sağ salim, kazasız belasız, olabilecek en sağlıklı şekilde bir can getirmeye çalışıyoruz.
Bazen bebek hareketsiz oluyor, tüm gün tek derdimiz bu oluyor. Bazen demir eksikliğinden halsiz düşüyoruz, her şeyi bırakıp buna çare arıyoruz. Bazen bacaklarımıza kramplar giriyor, birinin bize magnezyum tavsiyesi vermesi gerekiyor. Bazen doğacak bebeğimize uzak hissediyoruz, birine bunu itiraf etmek istiyoruz. Bazen de bu ödemli, çatlaklı, hantallaşmış halimizle aile bireylerinden ya da arkadaşlarımızdan destek görmek istiyoruz, göremiyoruz ve birilerinin bu beklentimize hak verip sırtımızı sıvazlamasına ihtiyaç duyuyoruz.
İşte bu yüzden bu platform iyi ki varElbet herkes kendi heybesinden, kendince, kendi bildiği ve istediği kadar katkı yapacak. Katkılarımız hep farklı, amacımız hep aynı olacak: İyi niyetle birbirine omuz vermek, destek olmak. Hayatın her alanında böyle olsun dilerim, kadın kadının yurdu olsun hep
Sizlere tüm cehaletiniz için teşekkür ediyorum. Ben de cehaletimle size iyi gelebiliyorsam ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?