Ben bu cumartesi günü kontrolümde kendi doktorum suyun azalmış diye acil bu hafta içinde sezeryana alacaktı ben kabul etmeyince İstanbul'da Zeynep Kamil kadın doğuma gittik hemen 3 gün yattım sonra bir sorun olmadığı çıktı ortaya da taburcu oldum dün çok şükür. Şunu diyecektim aslında benim de ara ara öyle akıntı desem akıntı değil idrar kaçırma desem idrar kaçırma değil öyle iç çamaşırını ıslatan renksiz kokusuz sıvı geliyordu acaba sıvı kaçağı oldu da bebeğin suyu o yüzdenmi azaldı diye endişe ettim ama kaç tane perinatoloji uzmani gördü sıvı kaçağı testi yapıldı hiç bişey çıkmadıKızlar tecrübeli annelere sorum var. Su gelmesi yaşayanlar, ayıptır sorması acaba kokusu neye benziyor? Benim doğumlarım hep nişan gelmesiyle oldu, doğum esnasında patlamıştı su kesesi, o yüzden hiç bilmiyorum. Şu an çamaşırımda renksiz bir akıntı oluştu da, yani sürekli gelen ve çok gelen bir şey değil, akıntı gelirken de hissetmedim yani şırıl şırıl bir durum değil ama çamaşırımı ıslatmış, belki suysa en fazla damla damla sızıntı olarak oluyordur şu an gibi geliyor bana. Affedersiniz rahatsız edici gelebilir ama ayırt etmek için çamaşırımı kokladığımda aşırı derecede çamaşır suyu kokusu aldım, ona benzer bir kokuda mı oluyor acaba bu amniyon sıvısı, bilen varsa yazarsa sevinirim. Normalde çamaşırları öyle çamaşır suyuyla filan yıkamam, hiç alışkanlığım değil, yani çamaşırın kendi kokusu değildi eminim akıntının kokusuydu. Renksiz olduğu için de iltihabi bir durum olduğunu düşünmedim ama nedir ne değildir bilmiyorum şu an.
Çok teşekkür ederim hepimizin bebekleri inşallahÇok mutlu olsun bebeğiniz odasındagerçekten çok beğendim Hepsini not aldım akşam eşime göstereyim ben artık çalışamıyorum onun da iş yükü arttı ama umarım enerjisi olur bu kadarına
Takip ettiğim bir influencer, bebeğine aynı öyle yaptırmıştı. Güle gğle kullanınO kim bilmiyorum ama pinterestte araştırırken denk gelmistim bu tarzda çok hoşuma gitmisti
Yazdınız mı kaçırdım onu ama nerde yaptırdım dediniz duvar kağıdını acabaÇok teşekkür ederim hepimizin bebekleri inşallahee biraz da babalar uğraşsın
Teşekkür ederim anladım evet belki de suyla hiç alakası yok, başka bir akıntı. Yarın doktor randevum var, bakalım su miktarı için ne söyleyecek.Ben bu cumartesi günü kontrolümde kendi doktorum suyun azalmış diye acil bu hafta içinde sezeryana alacaktı ben kabul etmeyince İstanbul'da Zeynep Kamil kadın doğuma gittik hemen 3 gün yattım sonra bir sorun olmadığı çıktı ortaya da taburcu oldum dün çok şükür. Şunu diyecektim aslında benim de ara ara öyle akıntı desem akıntı değil idrar kaçırma desem idrar kaçırma değil öyle iç çamaşırını ıslatan renksiz kokusuz sıvı geliyordu acaba sıvı kaçağı oldu da bebeğin suyu o yüzdenmi azaldı diye endişe ettim ama kaç tane perinatoloji uzmani gördü sıvı kaçağı testi yapıldı hiç bişey çıkmadı
Ayyy umarım hiç bişey yoktur su çok önemliymiş bende cahil bir anne adayı olarak bunun hiç farkında değildim meselaTeşekkür ederim anladım evet belki de suyla hiç alakası yok, başka bir akıntı. Yarın doktor randevum var, bakalım su miktarı için ne söyleyecek.
Ben zeynep kamil perinatolajide takip oluyorum her defasında da doktorlara dua ediyorum gerçekten şuana kadar öyle güzel ilgilendilerkiBen bu cumartesi günü kontrolümde kendi doktorum suyun azalmış diye acil bu hafta içinde sezeryana alacaktı ben kabul etmeyince İstanbul'da Zeynep Kamil kadın doğuma gittik hemen 3 gün yattım sonra bir sorun olmadığı çıktı ortaya da taburcu oldum dün çok şükür. Şunu diyecektim aslında benim de ara ara öyle akıntı desem akıntı değil idrar kaçırma desem idrar kaçırma değil öyle iç çamaşırını ıslatan renksiz kokusuz sıvı geliyordu acaba sıvı kaçağı oldu da bebeğin suyu o yüzdenmi azaldı diye endişe ettim ama kaç tane perinatoloji uzmani gördü sıvı kaçağı testi yapıldı hiç bişey çıkmadı
Cok sagolun teşekkürlerTakip ettiğim bir influencer, bebeğine aynı öyle yaptırmıştı. Güle gğle kullanın
Biz resmi internetten bulduk googlea yazarsaniz shutter stock diye bir sürü duvar kağıdının olduğu bı site ordan begendik sonra eşim duvarın ölçüsünü aldı ne kadarlık kısmına bastırmak istediğimizi en boy olarak civardaki bı kaç duvar kagitciya gidip resmi gösterip bu ölçülerde poster tarzında bastırmak istiyoruz diye fiyat aldık biz komple duvarı kaplamadigimiz için poster tarzında olması fiyat olarak daha uyguna geldi yapısı normal duvar kağıtlarından bı tık daha kalın duvarimiz tirtikliydi onu kapatmış oldu iyi oldu bizim için :)Yazdınız mı kaçırdım onu ama nerde yaptırdım dediniz duvar kağıdını acaba
çok haklısınız endişe etmekte her şey yoluna girecek sağlık sistemimiz çok iyi, doktorlarımız çok iyi. Siz içinizi ferah tutmaya çalışın doğduktan sonra bütün sıkıntıları çözülecek inşallah bebeğinMaalesef bebeğimin kalp rahatsızlıkları haricinde böbrek sorunlarıda çıktı. Üzülmeyeyim son günlerimin tadını çıkarayım diyorum ama kafamın içindeki endişelerden kurtulamıyorum
İnşallah öyle olur aklınıza geldikçe dua bekliyorum sizlerdençok haklısınız endişe etmekte her şey yoluna girecek sağlık sistemimiz çok iyi, doktorlarımız çok iyi. Siz içinizi ferah tutmaya çalışın doğduktan sonra bütün sıkıntıları çözülecek inşallah bebeğin
Evet takip etmiştim sizi biliyorum çok zor bir dönem atlattınız, çok şükür ki bitti gitti. Gerçekten bazı doktorlar niye böyle anlamak çok zor. Benim de önceki hamileliğimde 24. Haftada kanamam olmuştu ve erken doğum riski sebebiyle yatış almıştım progestan kullanıyordum filan ama 25-26 haftalıkken bir akşam yine kanamam olduğu için kendi doktorumun olduğu aynı hastanede ama nöbetçi başka bir doktora muayene olmuştum. Doktor dedi ki, her an plasenta rahimden kopabilir o zaman 5 dk içinde sezaryene almamız lazım dedi. Sürekli hemşireler gelip kontrol ediyor filan o geceyi nasıl geçirdiğimi bilmiyorum. Kabustu resmen. Sonra sabah kendi doktorum geldi ve dedi ki hayır her şey normal eskisi gibi yatışa ve progestana devam ama eve dönebilirsin. Ben evde yatmaya nasıl alışacağım diye ilk başlarda hiç alışamamışken, sonra eve tekrar döndüğümde oh be dünya varmış diyip kendi yatağımda yatmaya devam ettim. Resmen beterin beteri olduğunu o gün anlamıştım. Ve gerçekten bazı doktorların teşhislerinin çok dengesiz olduğunu.Ayyy umarım hiç bişey yoktur su çok önemliymiş bende cahil bir anne adayı olarak bunun hiç farkında değildim meselabenim geçtiğimiz 3 günde ömrümden 10 yıl gitmiştir ve hala yasadiklarimin şokunu atlatamıyorum, psikolojik olarak çok etkilendim bebeğime bişey olacak diye ve kendi doktoruma guvenseydim bu sabah bebeğimi almış olacaktı sezeryanla
Ne rahatsızlığı çıktı böbrekte? Bizde de böbrekte hidronefroz var o yüzden soruyorum. Yaşarken çok zor biliyorum, Allah dermansız dert vermesin diyelim. Umuyorum ki doğumdan sonra hepsi hallolur kolaylıkla.Maalesef bebeğimin kalp rahatsızlıkları haricinde böbrek sorunlarıda çıktı. Üzülmeyeyim son günlerimin tadını çıkarayım diyorum ama kafamın içindeki endişelerden kurtulamıyorum
Kendi doktorunuz ne yorum yaptı bu arada?Ayyy umarım hiç bişey yoktur su çok önemliymiş bende cahil bir anne adayı olarak bunun hiç farkında değildim meselabenim geçtiğimiz 3 günde ömrümden 10 yıl gitmiştir ve hala yasadiklarimin şokunu atlatamıyorum, psikolojik olarak çok etkilendim bebeğime bişey olacak diye ve kendi doktoruma guvenseydim bu sabah bebeğimi almış olacaktı sezeryanla
Yaaa öylemi evet çok güzel ilgilendiler sagolsunlar. Bende perinatolojiBen zeynep kamil perinatolajide takip oluyorum her defasında da doktorlara dua ediyorum gerçekten şuana kadar öyle güzel ilgilendilerki
Yani büyük vebal işte buna nasıl karar verebiliyorlar anlamıyorumEvet takip etmiştim sizi biliyorum çok zor bir dönem atlattınız, çok şükür ki bitti gitti. Gerçekten bazı doktorlar niye böyle anlamak çok zor. Benim de önceki hamileliğimde 24. Haftada kanamam olmuştu ve erken doğum riski sebebiyle yatış almıştım progestan kullanıyordum filan ama 25-26 haftalıkken bir akşam yine kanamam olduğu için kendi doktorumun olduğu aynı hastanede ama nöbetçi başka bir doktora muayene olmuştum. Doktor dedi ki, her an plasenta rahimden kopabilir o zaman 5 dk içinde sezaryene almamız lazım dedi. Sürekli hemşireler gelip kontrol ediyor filan o geceyi nasıl geçirdiğimi bilmiyorum. Kabustu resmen. Sonra sabah kendi doktorum geldi ve dedi ki hayır her şey normal eskisi gibi yatışa ve progestana devam ama eve dönebilirsin. Ben evde yatmaya nasıl alışacağım diye ilk başlarda hiç alışamamışken, sonra eve tekrar döndüğümde oh be dünya varmış diyip kendi yatağımda yatmaya devam ettim. Resmen beterin beteri olduğunu o gün anlamıştım. Ve gerçekten bazı doktorların teşhislerinin çok dengesiz olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?