2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben bu cumartesi günü kontrolümde kendi doktorum suyun azalmış diye acil bu hafta içinde sezeryana alacaktı ben kabul etmeyince İstanbul'da Zeynep Kamil kadın doğuma gittik hemen 3 gün yattım sonra bir sorun olmadığı çıktı ortaya da taburcu oldum dün çok şükür. Şunu diyecektim aslında benim de ara ara öyle akıntı desem akıntı değil idrar kaçırma desem idrar kaçırma değil öyle iç çamaşırını ıslatan renksiz kokusuz sıvı geliyordu acaba sıvı kaçağı oldu da bebeğin suyu o yüzdenmi azaldı diye endişe ettim ama kaç tane perinatoloji uzmani gördü sıvı kaçağı testi yapıldı hiç bişey çıkmadı

Çok mutlu olsun bebeğiniz odasında gerçekten çok beğendim Hepsini not aldım akşam eşime göstereyim ben artık çalışamıyorum onun da iş yükü arttı ama umarım enerjisi olur bu kadarına
Çok teşekkür ederim hepimizin bebekleri inşallah ee biraz da babalar uğraşsın

Teşekkür ederim anladım evet belki de suyla hiç alakası yok, başka bir akıntı. Yarın doktor randevum var, bakalım su miktarı için ne söyleyecek.

Teşekkür ederim anladım evet belki de suyla hiç alakası yok, başka bir akıntı. Yarın doktor randevum var, bakalım su miktarı için ne söyleyecek.
Ayyy umarım hiç bişey yoktur su çok önemliymiş bende cahil bir anne adayı olarak bunun hiç farkında değildim mesela benim geçtiğimiz 3 günde ömrümden 10 yıl gitmiştir ve hala yasadiklarimin şokunu atlatamıyorum, psikolojik olarak çok etkilendim bebeğime bişey olacak diye ve kendi doktoruma guvenseydim bu sabah bebeğimi almış olacaktı sezeryanla

Ben zeynep kamil perinatolajide takip oluyorum her defasında da doktorlara dua ediyorum gerçekten şuana kadar öyle güzel ilgilendilerki

Yazdınız mı kaçırdım onu ama nerde yaptırdım dediniz duvar kağıdını acaba
Biz resmi internetten bulduk googlea yazarsaniz shutter stock diye bir sürü duvar kağıdının olduğu bı site ordan begendik sonra eşim duvarın ölçüsünü aldı ne kadarlık kısmına bastırmak istediğimizi en boy olarak civardaki bı kaç duvar kagitciya gidip resmi gösterip bu ölçülerde poster tarzında bastırmak istiyoruz diye fiyat aldık biz komple duvarı kaplamadigimiz için poster tarzında olması fiyat olarak daha uyguna geldi yapısı normal duvar kağıtlarından bı tık daha kalın duvarimiz tirtikliydi onu kapatmış oldu iyi oldu bizim için :)

Kalbi niyeti güzel anne adaylarim ablalarim canım kiz kardeşlerim hepiniz iyiki varsınız cahil de olsak tahminlerinizle çevreden kendinizden görüp bildiklerinizle 8 aylık seruvenimde her zaman bana çok iyi geldiniz her korkumda endisemde o güzel kalbinizi açıp sabırla cevaplar vererek rahatlattiniz beni kimseye anlatamadigim anlatıp terslendigim istediğim gibi cevaplar alamadığım zamanlarda dayanağım oldunuz oğluşumun en güzel anlarini sizinle paylaştım sevincime de üzüntüme korkutma da her zaman siz eşlik ettiniz hepiniz iyiki varsınız görmesem de tanımasam da bana abla kardeş yoldaş oldunuz düşenin halinden düşen anlar yardımcı olabileceğim konularda bende elimden geldikçe destek olmak isterim size lütfen kim ne derse desin sizde bildiklerinizden tahminlerinizden mahrum etmeyin bizi
Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki tanıştık rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin dertlerini göstermesin inşallah
Ha bu arada yazım kurallarına noktalama isaretlerine dikkat etmiyorum umarım bunun için bende linçlenmem kendimi rahat hissettiğim anlaşıldığımı bildiğim için dikkat etmiyorum

Kızlarrrr karnı çatlamayan var mı ya . Benim alt kısım full çatladı ve görünce baya moralim bozuldu. Zayıf hamile kaldım, 10 kilo aldım , çatlak kremi kullandım, esmer tenliyim normalde ne selülit ne çatlak hiçbir şey yoktu bende. Baya çatlamicağına olan inancım tamdı. Baya hayal kırıklığı oldu bende . sanırım kafama takacağom bu durumu. Sırf vücudum bozulmwsın diye yıllardır hep aynı kilodaydım yediklerime çok dikkwt ederdim. Tabi bebişler iyi olsun önemli olwn o ama sanki kafama taktım

Maalesef bebeğimin kalp rahatsızlıkları haricinde böbrek sorunlarıda çıktı. Üzülmeyeyim son günlerimin tadını çıkarayım diyorum ama kafamın içindeki endişelerden kurtulamıyorum
çok haklısınız endişe etmekte her şey yoluna girecek sağlık sistemimiz çok iyi, doktorlarımız çok iyi. Siz içinizi ferah tutmaya çalışın doğduktan sonra bütün sıkıntıları çözülecek inşallah bebeğin

Kızlar bnmde bu hafta özellikle iç çamaşırım hep ıslak bnde korkuyorum acaba bebeğin suyu mu diye yani özellikle bebek harek ederken sanki vajinamdan bişey akıyomuş hissi var kokusuz ama iç çamaşırım ıslak

Evet takip etmiştim sizi biliyorum çok zor bir dönem atlattınız, çok şükür ki bitti gitti. Gerçekten bazı doktorlar niye böyle anlamak çok zor. Benim de önceki hamileliğimde 24. Haftada kanamam olmuştu ve erken doğum riski sebebiyle yatış almıştım progestan kullanıyordum filan ama 25-26 haftalıkken bir akşam yine kanamam olduğu için kendi doktorumun olduğu aynı hastanede ama nöbetçi başka bir doktora muayene olmuştum. Doktor dedi ki, her an plasenta rahimden kopabilir o zaman 5 dk içinde sezaryene almamız lazım dedi. Sürekli hemşireler gelip kontrol ediyor filan o geceyi nasıl geçirdiğimi bilmiyorum. Kabustu resmen. Sonra sabah kendi doktorum geldi ve dedi ki hayır her şey normal eskisi gibi yatışa ve progestana devam ama eve dönebilirsin. Ben evde yatmaya nasıl alışacağım diye ilk başlarda hiç alışamamışken, sonra eve tekrar döndüğümde oh be dünya varmış diyip kendi yatağımda yatmaya devam ettim. Resmen beterin beteri olduğunu o gün anlamıştım. Ve gerçekten bazı doktorların teşhislerinin çok dengesiz olduğunu.

Maalesef bebeğimin kalp rahatsızlıkları haricinde böbrek sorunlarıda çıktı. Üzülmeyeyim son günlerimin tadını çıkarayım diyorum ama kafamın içindeki endişelerden kurtulamıyorum
Ne rahatsızlığı çıktı böbrekte? Bizde de böbrekte hidronefroz var o yüzden soruyorum. Yaşarken çok zor biliyorum, Allah dermansız dert vermesin diyelim. Umuyorum ki doğumdan sonra hepsi hallolur kolaylıkla.

Kendi doktorunuz ne yorum yaptı bu arada?

Ben zeynep kamil perinatolajide takip oluyorum her defasında da doktorlara dua ediyorum gerçekten şuana kadar öyle güzel ilgilendilerki
Yaaa öylemi evet çok güzel ilgilendiler sagolsunlar. Bende perinatoloji
Yani büyük vebal işte buna nasıl karar verebiliyorlar anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…