2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ohhhh çok şükür yaaa iyi haberler duymak ne güzel sütünün iyi olmasına da çok sevindim sifa olsun miniğimize

Aynen bende o kadar aman kilo aldım aman almiyim ne güzel karnım çok büyümedi diyordum şimdi dert ediyorum niye kilo verdim karnım çok küçük suyu az mı gerçekten acaba derken buluyorum kendimi karnım da cidden çok küçük minyon bir insanım acaba ondan mı 6 aylık falan gibi duruyor karnım, neyse yarın bakalım kontrolde neler diycekler

Bende minyonum suyu normal çıkıyor benim ama dediğin gibi benim karnımda öyle 6 aylık gibi bizim kontrolde salı günü bekliyorum bakalım ne olucak seninde güzel geçer kontrol umarım

Kizlar bir şey sorucam size Çarşamba günü doktora doğumu sordum bana boyumun kisa olduğunu 157boyum bebek 3 buçuk kilo olursa seni sezeryana almam gerekecek dedi.Tabi bu özel ben devlet hastanesi ile henüz görüşmedim randevu bulamadım kontrol üne gittiğim doktorun ilk doğum normal olmuştu ama erken doğumdu 2450 doğmuştu o kolay olmuştur dedi bu seferki önden gidiyor ve kilolu doğma ihtimali yüksek bu doğumun zor olacak dedi kafam çok karıştı benim boyu kısa olup 3500 doğuran var mı:)

Benim bi tanıdığımın boyu sizin gibi 3 kilo üzerinde ikiz bebek doğurdu normal doğumla yani ayrı ayrı iki bebekte 3 kilo üzeriydi. Aynı şekil görümcem 1.53-54 felan boyu oda 3 kilo üzerinde normal doğum yaptı. :))

Arkadaşım 1.55 civarı idi çocuğu 3.600 doğdu normal doğum ile. Boy ile alakasını ilk kez duydum ama doktorunuz tabi daha iyi bilir. Ben daha çok çatıyla yapıyla alakalı diye biliyordum . Mesela benim de boyum kısa kilomda çok değil minyom um o sebeple hep kendime şey diyordum ben normal doğuramam bu halle falan. Ama alakası olmadığını da biliyordum aslında

Cevremde bikac kişi daha aynı şeyi söyledi biraz korktum açıkçası ilk doğumum çatala çıkar çıkmaz oldu o yüzden bende hiç travma yaratmadi doğum ama bu zor olacak demesi tedirgin etti neticede onlar çok doğum görüyor.tesekur ederim

Boyla alakalı olması bana da çok mümkün görünmüyor. Benim annem minicik bir kadın. 1.50 var yok. Beni de kardeşimi de normal doğurdu.

Kızlar nasıl gidiyor hamileliğin son zamanları :)))
Ben fena şekilde şifayı kaptım sanırım ağız burun tıkandı hapşırmaktan helak oldum resmen sancılarım da ara ara oluyor sanki regl sancısı gibi zaten erken doğmasından korkuyorum bi de üzerine grip eklendi nasıl toparlarım ilaç almadan

Bende toplamda 5 kilo aldım bebek biraz ufak midem aldıkça yiyorum bende senin gibi inşallah doğana kadar güzel besleyebiliriz

Siz nasıl oldunuz acaba ? Sezaryen etkileri ne kadar sürede geçti? Bu arada bebişiniz için çok sevindim evinizde sağlıkla büyütün yakın zamanda inşallah
Ben 2. Gün hastaneden cıkarken cok iyidim . İlk kızımdada 10 sene önce sezeryan olmustum . Hastaneden taburcu olabilmek için gaz çıkardım demiştim ama çıkarmamıştım bu sebeple inanılmaz agrılarım olmuştu ilk 2 gün eve gidince. Bu sefer ani olmasına ragmen eşime kuru kayısı aldırdım .yeme izni verilince direk sıcak suyla kuru kayısı tükettim bolca su ve kahve içtim. Hemen gazımı ve tuvaletimi rahatca yaptım. Sık sık yürüdüm cabuk toparladım . Önerim hastaneye hoşaf götürmeniz olur. Bebek kuvezde ama ben 2 saatte bir doğdugundan beri gece gündüz süt sağımı yapıyorum. İkinci önerim bebek emse bile arkasından sağıp gögüsleri boşaltmanız olur. İlk kızımda sağmamıştım emzirmiştim sütüm çok azdı. Sağım yapmak inanılmaz rahatlatıyor sütü arttırıyor. Normal doğumu deneyimlemedim ama sezaryanda korkulacak hiçbirsey yok. 3 güne toparlanıyorsunuz. Aklıma gelen tecrube ettiklerim bunlar. Hepinizden güzel haberler almak için dua ediyorum

Sayfamızın 3. Bebeği geliyor desene. Hayırlı uğurlu olsun canım. Herşey yolunda gitsin inşallah. Dualarımız seninle olucak çarşamba günü.

Ohhhh çok şükür yaaa iyi haberler duymak ne güzel sütünün iyi olmasına da çok sevindim sifa olsun miniğimize
Hepinizden iyi haberler duyalım inşallah. Gerçekten kuvezdeki diğer bebekleri görünce daha küçük doğmuş veya farklı sıkıntıları olan inan kendi halime şükrettim şu bir ay içerisinde çok şükür ettiğim durumlar oldu. Hepimizin bolbol sütü olsun emzirelim kuzuları inşallah.

Amin canım inşallah. Sağlıkla kavuşun inşallah canım.

Rica ederimm özel hastanede çalışmış biri olarak şöyle söyleyeyim yani hepsi aynı değil tabiki ama genelde zorlanmayı tercih etmezler genelde onlar için hangisi daha kolaysa onu tercih ediyorlar ama siz isteyince de kendi tercihlerine zorlayamazlar en güzeli olsun sizin için

Çok geçmiş olsun zencefil zerdeçal bir çay kaşığından az olacak şekilde bardakta sıcak suyla karıştırıp içine 1 kaşık bal ve tarçın ekliyorum. Grip vb durumlarda çok hızlı ayaklandırıyor beni öksürük için de iyi geliyor ama doktora sormanız daha iyi olur

Kızlar dünden beri sol tarafta karnımla bacağımın birleştiği yerde oraya ne denilir bişmiyorum aniden ağrı mı desem kramp mı bilemedim ama çok ağrı giriyor geçiyor sonra ama dünden beri olunca korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…