2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Maşaallah çok güzel haberler sütünüzün bol olması harika bebeğiniz de inşaallah hep böyle güzel hızda büyümeye devam etsin, bir an evvel çıksın hastaneden.

Bebek aşağıya inmeye başladığı için muhtemelen kasıklara baskı yapıyor, ağrılar olabilir, ama bazen de Nst de sancı olarak çıkabiliyor, o önemli bir durum. Doktor randevunuz ne zaman, isterseniz bir an evvel gidin bir baktırın içiniz rahatlasın en azından. Magnezyum düzenli alıyor musunuz? Ağrılara iyi geliyor.

sağlıkla sorunsuz olur biter inşallah, bekliyoruz yeni bebişimizi :)
Inşallah cnm
Sayfamızın 3. Bebeği geliyor desene. Hayırlı uğurlu olsun canım. Herşey yolunda gitsin inşallah. Dualarımız seninle olucak çarşamba günü.
Teşekkür ederim bizde bebekle sağ salim çıkarız inşallah. 3. Doğum ama artık korkuyorum.

benim de gaz çok problem olmuştu, doktor baktı çıkmıyor serum vermişti öyle iyi gelmişti. lohusa hoşafı veriyorlar ama önerdiğiniz gibi kuru kayısı hoşafı içmek yerinde olur gibi. gaz ağrısı omzuma da vurmuştu o da çok garipti.

Tecrübeli ya da bilen annelere sorayım ilk doğum özellikle de erkek olunca geç doğuyor diyorlar öyle mi ya bunun doğruluğuna ihtiyacım var

Benim de öyle yürüyemiyorum çok zorlaniyorum. Doktora söyledim. Bebek büyüdüğü için sinire baskı yapiyormus canım.

Ayrıntılı ultrason herşeyi normal kemiği kafan var

Kızlar sabah akşam bebeğin hareketlerini sayıyordum doktor istemişti. Normalde hareketlidir 8 den beri hareket etmedi ama çok gazım var bununla alakalı olabilir mi hareket etmemesi telaşlanmalı mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…