Maşaallah çok güzel haberlerCanım ben iyiyim . Bebiş 1820 oldu önümüzdeki hafta evine gelecek insallahhergün emzirmeye gidip görüyorum şükür toparlıyor. Sütüm için Solgarın bir vitamını var sabah 3 tablet aksam 3 tablet onu kullanıyorum. Sabah kahvaltıda yulaf kuru incir ,hurma ,kuru kayısı ile kendime lapa kahvaltılık hazırlıyorum.benim sütüm allaha şükür bebeğe yetiyor. Dolabada koyuyorum. Bunlar harici boza ve malt içecekte gün içinde içiyorum . Bebekle ilk zamanlar temasım olmadı biliyorsunuz o yüzden ne duyduysam yaptım . Ama en etkili bence solgar :) ekliyorum resmini
Bebek aşağıya inmeye başladığı için muhtemelen kasıklara baskı yapıyor, ağrılar olabilir, ama bazen de Nst de sancı olarak çıkabiliyor, o önemli bir durum. Doktor randevunuz ne zaman, isterseniz bir an evvel gidin bir baktırın içiniz rahatlasın en azından. Magnezyum düzenli alıyor musunuz? Ağrılara iyi geliyor.Kızlar dünden beri sol tarafta karnımla bacağımın birleştiği yerde oraya ne denilir bişmiyorum aniden ağrı mı desem kramp mı bilemedim ama çok ağrı giriyor geçiyor sonra ama dünden beri olunca korktum
Inşallah cnmsağlıkla sorunsuz olur biter inşallah, bekliyoruz yeni bebişimizi :)
Teşekkür ederim bizde bebekle sağ salim çıkarız inşallah. 3. Doğum ama artık korkuyorum.Sayfamızın 3. Bebeği geliyor desene. Hayırlı uğurlu olsun canım. Herşey yolunda gitsin inşallah. Dualarımız seninle olucak çarşamba günü.
benim de gaz çok problem olmuştu, doktor baktı çıkmıyor serum vermişti öyle iyi gelmişti. lohusa hoşafı veriyorlar ama önerdiğiniz gibi kuru kayısı hoşafı içmek yerinde olur gibi. gaz ağrısı omzuma da vurmuştu o da çok garipti.Ben 2. Gün hastaneden cıkarken cok iyidim . İlk kızımdada 10 sene önce sezeryan olmustum . Hastaneden taburcu olabilmek için gaz çıkardım demiştim ama çıkarmamıştım bu sebeple inanılmaz agrılarım olmuştu ilk 2 gün eve gidince. Bu sefer ani olmasına ragmen eşime kuru kayısı aldırdım .yeme izni verilince direk sıcak suyla kuru kayısı tükettim bolca su ve kahve içtim. Hemen gazımı ve tuvaletimi rahatca yaptım. Sık sık yürüdüm cabuk toparladım . Önerim hastaneye hoşaf götürmeniz olur. Bebek kuvezde ama ben 2 saatte bir doğdugundan beri gece gündüz süt sağımı yapıyorum. İkinci önerim bebek emse bile arkasından sağıp gögüsleri boşaltmanız olur. İlk kızımda sağmamıştım emzirmiştim sütüm çok azdı. Sağım yapmak inanılmaz rahatlatıyor sütü arttırıyor. Normal doğumu deneyimlemedim ama sezaryanda korkulacak hiçbirsey yok. 3 güne toparlanıyorsunuz. Aklıma gelen tecrube ettiklerim bunlar. Hepinizden güzel haberler almak için dua ediyorum
Amin canım sizlerinde güzel habeelerinizi alalım insallahMaşaallah çok güzel haberlersütünüzün bol olması harika bebeğiniz de inşaallah hep böyle güzel hızda büyümeye devam etsin, bir an evvel çıksın hastaneden.
Benim 41. Haftada doğmuştu oğlum canım.Tecrübeli ya da bilen annelere sorayım ilk doğum özellikle de erkek olunca geç doğuyor diyorlar öyle mi ya bunun doğruluğuna ihtiyacım var
Maşallah umarım benimde 40 ı doldurur sağlıcakla gelsin tabi ama gönlümden geçen o bayramı atlatmakBenim 41. Haftada doğmuştu oğlum canım.
Evet çokmuş ya keşke normal muayeneye dahil etseler sonuçta keyfi olan bir şey değilYalnız nst pahalı geldi bana 1.100 lira verdim.
Benim de öyle yürüyemiyorum çok zorlaniyorum. Doktora söyledim. Bebek büyüdüğü için sinire baskı yapiyormus canım.Kızlar dünden beri sol tarafta karnımla bacağımın birleştiği yerde oraya ne denilir bişmiyorum aniden ağrı mı desem kramp mı bilemedim ama çok ağrı giriyor geçiyor sonra ama dünden beri olunca korktum
Inşallah canım gönlüne göre olsun ınşallah.Maşallah umarım benimde 40 ı doldurur sağlıcakla gelsin tabi ama gönlümden geçen o bayramı atlatmak
Evet keşke aslında öyle olması daha iyi olurdu. Bir de her hafta yaptirilan bir sey.Evet çokmuş ya keşke normal muayeneye dahil etseler sonuçta keyfi olan bir şey değil
Normalde muayene 10 gün içinde tekrar olursan ücreti yok ya acaba nst içinde geçerli mi buEvet keşke aslında öyle olması daha iyi olurdu. Bir de her hafta yaptirilan bir sey.
Ayrıntılı ultrason herşeyi normal kemiği kafan varBenim de ikili tarama riskli gelmişti yaş riskten korkarken 35 yaş üstü riskli deniliyordu 37 yaşındayım yaş risk çıkmadı ama kan da risk gözüktü
başka bulgu var mı ense kalınlığı nasıl burun kemiği oluşmuş mu kalp ve böbrekler sorun gördüler mi tek başına anlam yükleme seninle aynı değerlere sahip aynı odada bulunana 50 kadından birinin bebeği down demek oluyor amniyosentez riskli derseniz Fetal Dna yaptırın içiniz rahat olsun .
ben amniyosentez yaptırdım süreç biraz uzun sıkıcı inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Keske oyle olsa ama sanmıyorum.Normalde muayene 10 gün içinde tekrar olursan ücreti yok ya acaba nst içinde geçerli mi bu
Uyuyor olabilir canım korkma bence.Kızlar sabah akşam bebeğin hareketlerini sayıyordum doktor istemişti. Normalde hareketlidir 8 den beri hareket etmedi ama çok gazım var bununla alakalı olabilir mi hareket etmemesi telaşlanmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?