- 4 Mayıs 2023
- 1.182
- 1.084
- 63
- 34
Bu Haziran bebeleri niye bu kadar aceleci çıktılar bizi korkutuyorlar . Çok şükür haftan çok iyi canım 37 yi doldurmuş oluyorsun demi?Kızlar bende gelişmeler var, MR sonuçları çıktı plasenta akreataymış yani yapışıklık var. Doğumda plasentayı içerde bırakcaklar. Doğumdan sonra vücudun atmasını bekleyeceğiz. Doğum haftaya 21.05 olacak.. dualarınıza ihtiyacım var
Şükür canım haftasının dondurmuş oluyor fakat ben rahmi kaybetmekten korkuyorum çok .. inşallah herşey güzel geçerBu Haziran bebeleri niye bu kadar aceleci çıktılar bizi korkutuyorlar . Çok şükür haftan çok iyi canım 37 yi doldurmuş oluyorsun demi?
Sende bebeğinde çok iyi olun inşallah bol bol dinlenmeye çalış bence
Benim aşırı fazla döküldü zatenE esraaa07 Sanırım sizinle konuşmuştuk saç dökülmesi konusunu değil mi? Haber vereceğim diye söz vermiştim. Sordum bugün doktorumuza. Eğer hamilelikte hiç dökülmediyse muhtemelen doğumdan sonra toplu dökülecektir dedi. Alabileceğimiz bir önlem var mı diye sordum. Maalesef yok dedi. Çok nettiAz ve öz konuşur, nokta atışı cevap verir. Öyle diyorsa doğrudur maalesef. Saç konusunda iyi haberler duyamadım, veremedim ama canımız sağ olsun deyip teselli edelim artık kendimizi
En kolay şekilde atlatırsınız umarım. Bebişin haftası iyi en azından dualarımız sizinleKızlar bende gelişmeler var, MR sonuçları çıktı plasenta akreataymış yani yapışıklık var. Doğumda plasentayı içerde bırakcaklar. Doğumdan sonra vücudun atmasını bekleyeceğiz. Doğum haftaya 21.05 olacak.. dualarınıza ihtiyacım var
Merhaba geçmiş olsun çok. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah . Dualarımız sizinleKızlar bende gelişmeler var, MR sonuçları çıktı plasenta akreataymış yani yapışıklık var. Doğumda plasentayı içerde bırakcaklar. Doğumdan sonra vücudun atmasını bekleyeceğiz. Doğum haftaya 21.05 olacak.. dualarınıza ihtiyacım var
İnşallah güzel geçer canımŞükür canım haftasının dondurmuş oluyor fakat ben rahmi kaybetmekten korkuyorum çok .. inşallah herşey güzel geçer
Çok geçmiş olsun. Bebek artık epey büyüdü, bu olumlu bir ayrıntı. Böyle düşünelim şu an. Dualarımız sizinleKızlar bende gelişmeler var, MR sonuçları çıktı plasenta akreataymış yani yapışıklık var. Doğumda plasentayı içerde bırakcaklar. Doğumdan sonra vücudun atmasını bekleyeceğiz. Doğum haftaya 21.05 olacak.. dualarınıza ihtiyacım var
En kolay şekilde atlatırsınız umarım. Bebişin haftası iyi en azından dualarımız sizinle
Merhaba geçmiş olsun çok. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah . Dualarımız sizinle
İnşallah güzel geçer canım
Teşekkür ederim kızlar çok sağ olunÇok geçmiş olsun. Bebek artık epey büyüdü, bu olumlu bir ayrıntı. Böyle düşünelim şu an. Dualarımız sizinle
Tabii tabii, ne olursa olsun medikal estetik yöntemleri deneriz bence de. Mezoterapi var mesela, gerçi emzirirken yapılmıyor. Biotin gibi takviyeler de var multivitamine ek olarak. Bazen fayda göstermeyeceğini bilsek de denemedik demeyelim diye deniyoruzBenim aşırı fazla döküldü zatenneyse sağlık olsun diyelim yeniden çıkması için çözüm araştırayım ben de bir şeyler bulursam haber veririm teşekkür ederim bilgilendirme için. Bu arada kontrolünüz nasıl geçti
sağlıkla sorunsuz olur biter inşallah, bekliyoruz yeni bebişimizi :)Kızlar bende gelişmeler var, MR sonuçları çıktı plasenta akreataymış yani yapışıklık var. Doğumda plasentayı içerde bırakcaklar. Doğumdan sonra vücudun atmasını bekleyeceğiz. Doğum haftaya 21.05 olacak.. dualarınıza ihtiyacım var
Mezoterapiye bakıyordum ben deTabii tabii, ne olursa olsun medikal estetik yöntemleri deneriz bence de. Mezoterapi var mesela, gerçi emzirirken yapılmıyor. Biotin gibi takviyeler de var multivitamine ek olarak. Bazen fayda göstermeyeceğini bilsek de denemedik demeyelim diye deniyoruzÇatlaklarda olduğu gibi
Kontrolümüz güzel geçti çok şükür. Her şey yolundaOğlumu gördüm Bana benzemiş iyice, babamız buna çok mutlu oldu iki gözümün çiçeği Ellerimde hafif bir kaşıntı var sadece. Egzama da olabilir ama doktor şansa bırakmak istemedi. Yarın sabah aç karına karaciğer ve safra enzimleri için kan vereceğim. Bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama emin olalım yine de dedi. Onun dışında çok şükür iyiyiz Siz de iyisiniz değil mi?
Sağlıkla gelsin inşallah hayırlı doğumlar olsun bol bol ederiz dua daKızlar bende gelişmeler var, MR sonuçları çıktı plasenta akreataymış yani yapışıklık var. Doğumda plasentayı içerde bırakcaklar. Doğumdan sonra vücudun atmasını bekleyeceğiz. Doğum haftaya 21.05 olacak.. dualarınıza ihtiyacım var
Kafanızı dağıtacak bir şeyler bulun. Dizi, gezi, arkadaş toplantıları vs. Yoksa bebeğe sarmak, doğumu düşünmek insanı aniden yakalayıp kolay kolay bırakmayabiliyorMezoterapiye bakıyordum ben debelki işe yarar deneriz artık emzirme sonrası.
Kaşıntı bende de vardı ama demir haplarından olmuştu. İnşallah sizde de basit bir şeydiriyi olmanıza çok sevindim sağlıkla gelsinler inşallah
Ben de iyiyim ama psikolojik olarak yarın doğuracakmış gibi hissediyorum kendimidoktor da hep son dakikayı bekleyecek gibi görünüyor diyor ama bakalım
Gittim canım. Doktor suyun gelirse veya kanaman olursa gel dedi. BakalımDoktora gittin mi canim?
Canım ben iyiyim . Bebiş 1820 oldu önümüzdeki hafta evine gelecek insallahCanımYagmuR_BereN siz nasılsınız bebiş nasıl?
Sen süt arttirici bişey önermiştin sanırım aklımda kalmadı arkadaş da denesin onu bizde not alalım tabi.
Bnde oyle oluyorum tahminimce tansiyonum düşüyor ama bnde tokkende oluyor elim ayapım titriyor hemn uzanmak istiyorum düşecek gibi olıyır yoksaAn itibariyle yeni bir seviye açıldı, kalkınca gözüm kararıyor ve yatmak zorunda kalıyorum tansiyon bana göre normal 10/6. Kahvaltı da yeni yapmıştım. Benzer şeyler yaşayan var mı? Acile vs gitmeli miyim bilemedim
Siz nasıl oldunuz acaba ? Sezaryen etkileri ne kadar sürede geçti? Bu arada bebişiniz için çok sevindim evinizde sağlıkla büyütün yakın zamanda inşallahCanım ben iyiyim . Bebiş 1820 oldu önümüzdeki hafta evine gelecek insallahhergün emzirmeye gidip görüyorum şükür toparlıyor. Sütüm için Solgarın bir vitamını var sabah 3 tablet aksam 3 tablet onu kullanıyorum. Sabah kahvaltıda yulaf kuru incir ,hurma ,kuru kayısı ile kendime lapa kahvaltılık hazırlıyorum.benim sütüm allaha şükür bebeğe yetiyor. Dolabada koyuyorum. Bunlar harici boza ve malt içecekte gün içinde içiyorum . Bebekle ilk zamanlar temasım olmadı biliyorsunuz o yüzden ne duyduysam yaptım . Ama en etkili bence solgar :) ekliyorum resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?