2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
bebek kilo aldıysa zaten önemli olan o. hastanede falan kaldın, o ara hem de stresle gitmiştir kesin kilo
Evet olabilir bebek iki günde 300 Gr almış ama ben o 3 günde 3 yıllık agladigim için sanırım etkiledi

Kızlar nasıl sizce? Daha tam sabitleyip silikonlamadık deniyoruz şu an. Böyle yanda dursun çiçekler yapraklar dedim. Normalde aşağıda duruyordu. Yazısının büyüklüğü nasıl sizce
Boyle de guzel olmsu, aklima misina gibi seffaf bir seyle baglasaniz omer yazisini nasil olur diye geldi

Anladım canım sağlıklıyım hersey yolun da diye dusun rahatlat kendini. Hersey güzel olacak.

Anladım canım sağlıklıyım hersey yolun da diye dusun rahatlat kendini. Hersey güzel olacak.
Rahatım rahatım da en ufak bişey de korkuyorum, ameliyat, üstüne bu olay inan çok korkuyorum artık bu kadar hassas bir insan değildim ben, hamilelik yaşadıklarım zayıf bi psikoloji oluşturdu sanki bende

Şansa iki gün önce kan değerlerimi ölçtürmüştüm doktoruma attım demirin çok düşük bu şikayetleri o yapıyor serum takmam lazım dedi. İnşallah kimsenin benzer şikayeti olmaz ama olursa aklınızda bulunsun diye yazıyorum

Rahatım rahatım da en ufak bişey de korkuyorum bu ameliyat şimdi bu olay inan çok korkuyorum artık bu kadar hassas bir insan değildim ben hamilelik yaşadıklarım zayıf bi psikoloji oluşturdu sanki bende
Haklisin canim. Benim de oldu öyle. Ama Allah yardim ediyor gerçekten. En ufak bir sey de kendimi dinliyorum ben de. Az kaldı canim. İnşallah sağlıkla tamamlayacaz bu süreci.

Boyle de guzel olmsu, aklima misina gibi seffaf bir seyle baglasaniz omer yazisini nasil olur diye geldi
Hmm evet olabilir, internette baktığım örneklerde kurdele üstüne yazı koymuşlardı, o yüzden böyle denedik ama misinayla da denemek lazım, teşekkür ederim fikir için
Çok güzel olmuş benim oğlumun adı da ömer olacak
Teşekkür ederim. Aa ne güzel adaş olacaklar

Kızlar bakabilir misiniz buraya iyice yemeden içmeden kesildim
Eki Görüntüle 3592310
Benim de ikili tarama riskli gelmişti yaş riskten korkarken 35 yaş üstü riskli deniliyordu 37 yaşındayım yaş risk çıkmadı ama kan da risk gözüktü
başka bulgu var mı ense kalınlığı nasıl burun kemiği oluşmuş mu kalp ve böbrekler sorun gördüler mi tek başına anlam yükleme seninle aynı değerlere sahip aynı odada bulunana 50 kadından birinin bebeği down demek oluyor amniyosentez riskli derseniz Fetal Dna yaptırın içiniz rahat olsun .
ben amniyosentez yaptırdım süreç biraz uzun sıkıcı inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Haklisin canim. Benim de oldu öyle. Ama Allah yardim ediyor gerçekten. En ufak bir sey de kendimi dinliyorum ben de. Az kaldı canim. İnşallah sağlıkla tamamlayacaz bu süreci.
Aynen valla bende inanıyorum az kaldı ve sağlıkla kavuscaz bebislerimize

E esraaa07 Sanırım sizinle konuşmuştuk saç dökülmesi konusunu değil mi? Haber vereceğim diye söz vermiştim. Sordum bugün doktorumuza. Eğer hamilelikte hiç dökülmediyse muhtemelen doğumdan sonra toplu dökülecektir dedi. Alabileceğimiz bir önlem var mı diye sordum. Maalesef yok dedi. Çok netti Az ve öz konuşur, nokta atışı cevap verir. Öyle diyorsa doğrudur maalesef. Saç konusunda iyi haberler duyamadım, veremedim ama canımız sağ olsun deyip teselli edelim artık kendimizi

Biz alışmaya çalışıyoruz :) minnoş çok minik olduğu için biraz uğraştırıyor süt gelmiyor bir yandan masaj yap şaşmaya çalış çok zormuş süt gelmemesi
Canım YagmuR_BereN siz nasılsınız bebiş nasıl?
Sen süt arttirici bişey önermiştin sanırım aklımda kalmadı arkadaş da denesin onu bizde not alalım tabi.

Yaaaa benim saçlarım da çok güçlenmişti hâlbuki hamilelikte

Kızlar bende gelişmeler var, MR sonuçları çıktı plasenta akreataymış yani yapışıklık var. Doğumda plasentayı içerde bırakcaklar. Doğumdan sonra vücudun atmasını bekleyeceğiz. Doğum haftaya 21.05 olacak.. dualarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…