- 4 Mayıs 2023
- 1.182
- 1.084
- 63
- 34
Yaşadıklarınız için üzüldümAnladım. Tercih eder misiniz bilmiyorum ama ben İstanbul'da yaşadığım dönemde kritik bir kayıp yaşamıştım. Ne olduğu anlaşılamamıştı, çok uzun hikaye şimdi burada kalabalık yapmasın. İç kanama geçiriyordum, Koç Üni. Hastanesi'ne kaldırılmıştım acil vaziyette. Başımda 4-5 doktor, hemen ameliyata almak istediler. Tabii onlar da beni kurtarma gayesinde, kesinilikle kötü niyetli değillerdi. O dönem aslında düzenli muayenemi Ümraniye'deki Erdem Hastanesi'nde Funda Ayşe Demir adında bir doktor yapıyordu. Kendisine haber verdiğimde ameliyata girmeden ben sizi bir göreyim dedi. O an bir karar verdim, güvendiğim doktorun yanına gitmek istedim. Erdem'de de Funda Hanım'ı beklerken daha yaşlı bir doktor gördü beni. O zaten hemen kesip biçip sonuca varalım kafasındaydı. Neyse Funda Hanım geldi, süreci devraldı ve henüz doğum yapmamış bir kadının rahim bölgesine ameliyat yapmak için bu kadar acele etmeyi uygun görmüyorum diyerek beni müşahade altına aldı. Sayesinde sabaha kadar iç kanamam kontrol altına alındı ve ameliyatsız kurtuldum o süreçten. Bugün İstanbul'da olsam yine ona giderdim. Allah razı olsun dediğim, hep güzel hatırladığım bir insandır. Tabii bilmiyorum size yakın mı ya da tercih eder misiniz ama fikir olsun diye paylaşmak istedim. Doktoruma da okursa, görürse bir kez daha minnetimi sunmuş olayım. Belki de bugün sağ salim gebe kalabildiysem onun o gün aldığı inisiyatif sayesindedir
Medipol Pendik'te Aytakin Altun var canım.Yaşadıklarınız için üzüldümben İstanbul tuzla da oturuyorum Ümraniye çok uzak zaten Zeynep Kamil dediğim hastane de tam teşekküllü bir araştırma hastanesi ama Üsküdar da bize çok uzak şimdi yoldayız mesela dönüyoruz kontrolden acayip trafik doğum sırasında bu trafik stresine de girmek istemiyorum o yüzden Pendik de ki hastaneler olması lazım. Pendik Tuzla bölgesinde yaşayan arkadaşlar var mı acaba iyi bı hastane doktor önerecek ? Gerçi aklımda Medipol var orada çok iyi bir doktor öneriyorlar sanırım ona gidecem
Ben 32. Haftada hazırlamıştım kafa rahat oluyor eşime de söyledim bak bunlar böyle burda şu var. Artık sende hazırlamalısın aaa miniğin gelmesine ne kadar kalmış kiGünaydın kızlarrr iyi haftasonlarıhastane çantaları hazır mı ?? 36+1 im ben de henüz hazırlamadım tık tık koycam herşey hazır da hiç odaklanamıyorum şaka gibi ama 17-18 gün gibi bişeyler kaldı
Evet benim aklımda da o var Medipolu hastane olarak sevmiyorum odaları falan çok küçük ama doktor iyi herkes çok öneriyor ona gidecem sanırımMedipol Pendik'te Aytakin Altun var canım.
Siz Aytekin hocaya mi gidiyorsunuz acaba 37. Haftada gebe kabul eder mi ki çünkü benim 5 gün sonra da perinatoloji uzmanıyla randevum var sonra normale döndürürler diye düşünüyorum 37. Haftaya denk gelecek endişem 37 de yeni gebe görmek istemeyebilir doktorlar diye inşallah kabul ederMedipol Pendik'te Aytakin Altun var canım.
Boynunda kordonla dogan bebekler var, o konuda endişe etmeyinKızlar 36+0 kontrolümden geliyorum. Bebeğin gelişimi çok şükür normal. Suyu vs her şeyi normal. Ama bebeğin boynunda 1 buçuk tur kordon var . Nst de biraz sancı çıktı. Bol su içip dinlen dedi . Sancı başlarda hastaneye gel dedikordon ve sancı konusunda bunları yaşayan var mı
Bende son anda doktor değiştirmek zorunda kaldım. Doktorum izne çıkıyor. Kabul edeceğini düşünüyorum sizi de.Siz Aytekin hocaya mi gidiyorsunuz acaba 37. Haftada gebe kabul eder mi ki çünkü benim 5 gün sonra da perinatoloji uzmanıyla randevum var sonra normale döndürürler diye düşünüyorum 37. Haftaya denk gelecek endişem 37 de yeni gebe görmek istemeyebilir doktorlar diye inşallah kabul eder
Hayırlısı olsun inşallah canım kolaylıklar diliyorum çok şükür haftası iyiKızlar bende doğuma giriyorum bugün normal doğum yapacağım suni sancı ile haziran 12 beklerken Mayıs annesi olucam
Bir sorun mu oldu canım? Sağlıkla ve kolaylıkla kucagina al inşallah.Kızlar bende doğuma giriyorum bugün normal doğum yapacağım suni sancı ile haziran 12 beklerken Mayıs annesi olucam
En hayırlı zamanda gelsinler inşallah canım. Sen elinden geleni yap, Takdir Allahın.Kızlar benim ikizler pek bekleyecek gibi değillerbugün 31+1 iz . Doktor kontrolü vardı nst ye girdim yine sancılar çıktı . Doktor 34-35 i ancak görecek gibiyiz dedi . Rahim ağzımı 35 mm ölçtü . Bol istirahat . Yine de tedbiren ciğer geliştirici iğne ve serum tedavi aldım . Bir de ağrı için birşey reçete etti en azından etki ederse 2-3 hafta daha bekletmek için bebekleri . Kiloları 2 ye yakın ikisinin de . Ama yine de insanı bir endişe kaplıyor dua edin İnşallahhhh
Allahhh razı olsun canım . Kolaylıkla hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum inş .En hayırlı zamanda gelsinler inşallah canım. Sen elinden geleni yap, Takdir Allahın.
O kadar zaman kaldığına emin olamazsın :) bebiş geliyorum der ve gelir canı isterse, o sebeple sen bugün otuuur 5 dakkada hallediver, kafan rahat olsun,sonra zahmet çekmezsin.gerçi ben yalnızım diye herkesi sahipsiz sanıyorum,belki destekçin çoktur 5 dakkada onlar da hallediverirler. De yine de şu an öyle bir zaman ki bugün de olabilir 1 ay sonra da :))Günaydın kızlarrr iyi haftasonlarıhastane çantaları hazır mı ?? 36+1 im ben de henüz hazırlamadım tık tık koycam herşey hazır da hiç odaklanamıyorum şaka gibi ama 17-18 gün gibi bişeyler kaldı
Sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar bende doğuma giriyorum bugün normal doğum yapacağım suni sancı ile haziran 12 beklerken Mayıs annesi olucam
Sağlıkla gelsin,allah ikinize ne şifa güç versin.Kızlar bende doğuma giriyorum bugün normal doğum yapacağım suni sancı ile haziran 12 beklerken Mayıs annesi olucam
Inşallah canım. Senden de Allah razı olsun.Allahhh razı olsun canım . Kolaylıkla hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum inş .
Her hafta gidiyorum. Bir sonraki kontrolüm haftaya ctesiBoynunda kordonla dogan bebekler var, o konuda endişe etmeyinbi dahaki kontrol ne zaman?
Sağlıkla al kucağına. Hoş gelsin miniğimizKızlar bende doğuma giriyorum bugün normal doğum yapacağım suni sancı ile haziran 12 beklerken Mayıs annesi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?