2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Yaşadıklarınız için üzüldüm ben İstanbul tuzla da oturuyorum Ümraniye çok uzak zaten Zeynep Kamil dediğim hastane de tam teşekküllü bir araştırma hastanesi ama Üsküdar da bize çok uzak şimdi yoldayız mesela dönüyoruz kontrolden acayip trafik doğum sırasında bu trafik stresine de girmek istemiyorum o yüzden Pendik de ki hastaneler olması lazım. Pendik Tuzla bölgesinde yaşayan arkadaşlar var mı acaba iyi bı hastane doktor önerecek ? Gerçi aklımda Medipol var orada çok iyi bir doktor öneriyorlar sanırım ona gidecem

Medipol Pendik'te Aytakin Altun var canım.

Ben 32. Haftada hazırlamıştım kafa rahat oluyor eşime de söyledim bak bunlar böyle burda şu var. Artık sende hazırlamalısın aaa miniğin gelmesine ne kadar kalmış ki

Medipol Pendik'te Aytakin Altun var canım.
Siz Aytekin hocaya mi gidiyorsunuz acaba 37. Haftada gebe kabul eder mi ki çünkü benim 5 gün sonra da perinatoloji uzmanıyla randevum var sonra normale döndürürler diye düşünüyorum 37. Haftaya denk gelecek endişem 37 de yeni gebe görmek istemeyebilir doktorlar diye inşallah kabul eder

Boynunda kordonla dogan bebekler var, o konuda endişe etmeyin bi dahaki kontrol ne zaman?

Bende son anda doktor değiştirmek zorunda kaldım. Doktorum izne çıkıyor. Kabul edeceğini düşünüyorum sizi de.

Kızlar benim ikizler pek bekleyecek gibi değiller bugün 31+1 iz . Doktor kontrolü vardı nst ye girdim yine sancılar çıktı . Doktor 34-35 i ancak görecek gibiyiz dedi . Rahim ağzımı 35 mm ölçtü . Bol istirahat . Yine de tedbiren ciğer geliştirici iğne ve serum tedavi aldım . Bir de ağrı için birşey reçete etti en azından etki ederse 2-3 hafta daha bekletmek için bebekleri . Kiloları 2 ye yakın ikisinin de . Ama yine de insanı bir endişe kaplıyor dua edin İnşallahhhh

En hayırlı zamanda gelsinler inşallah canım. Sen elinden geleni yap, Takdir Allahın.

Sayfamızın 3. Bebeği geliyor. 4. Bebeğimiz de çarşamba günü kısmet ise. Bebislerimiz sağlıkla gelsinler inşallah..

O kadar zaman kaldığına emin olamazsın :) bebiş geliyorum der ve gelir canı isterse, o sebeple sen bugün otuuur 5 dakkada hallediver, kafan rahat olsun,sonra zahmet çekmezsin.gerçi ben yalnızım diye herkesi sahipsiz sanıyorum,belki destekçin çoktur 5 dakkada onlar da hallediverirler. De yine de şu an öyle bir zaman ki bugün de olabilir 1 ay sonra da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…