2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Canım 34-35 iyi hafta olarak bi fenomen var Burcugocmen ikiz doğum yaptı bir ay oldu sanırım 35 de doğurdu hiç küveze falan da girmediler sağlıkla gelsinler hiç tedirgin olma ikizler için 35 çok güzel bir hafta benim komşum da 35 de doğurmuş ikizlerini onlarda küvezde kalmamış. Şimdi 4 yaşındalar

Benim de boyum 1.56 henüz konuşmadık ama benim doktorum da boyun etkili olduğunu söyledi normal doğum için hatta ben şu andan daha zorlanmaya başladım ağrılarım kramplarin arttı doktorum da bundan kaynaklı olduğunu söyledi bakalım 37.haftada çatı muayenesi yapicaz ona göre karar vericez biz de

Kızlar benim de her şey yolunda giderse 2 haziran a gün aldım 38+2 de sezaryen ile kavuşacağım bebişime inşallah
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. Gün belli olunca insanda değişik duygular ortaya çıkıyor. Benim de o tarihlerde olacak kısmet ise. Sağlıkla ve kolaylıkla hepimiz kavuşalım inşallah,

Kasilmalarim vardı yatış verildi 2 gün yattım doğuma alındım şuan suni sancı verildi hafif hafif belimde sancı başladı
Allah kolaylıkla doğurmak nasip etsin canım. Inşallah dakikalar sonra kavuşuyorsunuz yavrunla. Güzel haberlerini bekliyoruz.

İnşallahhhh canım sabrederlerse dinleniyorum bol bol . 3-4 hafta dişlerini sıksalar zaten doktorum da dedi çoğunlukla ciğer gelişimleri 33 de doluyor . Kiloları da iyi dedi . Adalat diye bir ilaç verdi ilave sabah akşam onu kullanacağım . Ciğer geliştiri de doz olarak ilkini vuruldum ikinci parti yarın . Her işte vardır bir hayır diyorum vakitleri saatleri belli zaten ne yazıldıysa . Sadece tek dileğim sağlıkla kavuşmak iyi olsunlar da . Zor bir hafta geçirdik o da etkilemiş olabilir diyorum . Büyük çocuk rahatsızdı .

Geçmiş olsun evet oda etkilemiş olabilir. Dinlenin bol bol beklesinler bebisler de konuş onlarla ben hep konuştum galiba sözümü dinlemeye karar verdi ayyyy hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularımıza

Kontrolden çıktım çok şükür her şey yolunda ama normalde 1 hafta/4 gün falan ileri giderken 2 gün geride kalmış kilosu bu kez 35+4 üz ama 35+2 uyumlu çıktı. Moralim bozuk, 3 kiloya çok yaklaşmıştır diye umuyordum Sizlerde durumlar nasıl?

Canim 2 gün geri ya da ileri önemli değil. Üzülme. Benim de öyle oluyor bazen takılmıyorum ben. Sadece doğduğunda 2.800-3 kg arasi olur dedi doktor kismet ise,

Biliyor musun bilmiyorum ama ben bu hafta 3 gün hastanede yattım perinatoloji uzmanları gördü beni ben bebeğin kilosunu sorunca tatlı bir dille kızdılar bu anneler bebeğin kilosuna niye bu kadar takılıyor bu o kadar önemli değil zaten bi gelişim geriliği olsa biz bunu söyleriz takılmayın kiloya sakın diye ben dedim hocam erken doğum olursa diye ister istemez merak ediyorum dedim söyledi ama böyle söylediler yani önemli değil hele iki gün zaten yanlış ölçümler oluyor takılma canım bebeğin sen iyisin ona odaklan

Aynen benim doktorum da kiloya takılmayın dedi. Bebekler zaten kilo alıyorlar doğduktan sonra dedi. Önemli olan saglikli olmaları artık bu haftadan sonra.

Geçmiş olsun evet oda etkilemiş olabilir. Dinlenin bol bol beklesinler bebisler de konuş onlarla ben hep konuştum galiba sözümü dinlemeye karar verdi ayyyy hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularımıza
Ya öyle cidden yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik gerçekten hamilelik zor bir serüven . Aylarca taşıdık . Evimizde kokularını huzurla içimize de çekelim . Allahım aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…