- 29 Haziran 2022
- 3.764
- 2.131
- 83
- 32
Canım 34-35 iyi hafta olarak bi fenomen var Burcugocmen ikiz doğum yaptı bir ay oldu sanırım 35 de doğurdu hiç küveze falan da girmediler sağlıkla gelsinler hiç tedirgin olma ikizler için 35 çok güzel bir hafta benim komşum da 35 de doğurmuş ikizlerini onlarda küvezde kalmamış. Şimdi 4 yaşındalarKızlar benim ikizler pek bekleyecek gibi değillerbugün 31+1 iz . Doktor kontrolü vardı nst ye girdim yine sancılar çıktı . Doktor 34-35 i ancak görecek gibiyiz dedi . Rahim ağzımı 35 mm ölçtü . Bol istirahat . Yine de tedbiren ciğer geliştirici iğne ve serum tedavi aldım . Bir de ağrı için birşey reçete etti en azından etki ederse 2-3 hafta daha bekletmek için bebekleri . Kiloları 2 ye yakın ikisinin de . Ama yine de insanı bir endişe kaplıyor dua edin İnşallahhhh
Yaaaa hadi Allah yardımcınız olsun inşallah kolaylıkla kavuşursun bebeğineKızlar bende doğuma giriyorum bugün normal doğum yapacağım suni sancı ile haziran 12 beklerken Mayıs annesi olucam
Kasilmalarim vardı yatış verildi 2 gün yattım doğuma alındım şuan suni sancı verildi hafif hafif belimde sancı başladıBir sorun mu oldu canım? Sağlıkla ve kolaylıkla kucagina al inşallah.
Hayırla gelsin inşaallah.Herkese teşekkür ederim inşallah bugün bebeğime sağ salim kavusuyorum
Benim de boyum 1.56Kizlar bir şey sorucam size Çarşamba günü doktora doğumu sordum bana boyumun kisa olduğunu 157boyum bebek 3 buçuk kilo olursa seni sezeryana almam gerekecek dedi.Tabi bu özel ben devlet hastanesi ile henüz görüşmedim randevu bulamadım kontrol üne gittiğim doktorun ilk doğum normal olmuştu ama erken doğumdu 2450 doğmuştu o kolay olmuştur dedi bu seferki önden gidiyor ve kilolu doğma ihtimali yüksek bu doğumun zor olacak dedi kafam çok karıştı benim boyu kısa olup 3500 doğuran var mı:)
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. Gün belli olunca insanda değişik duygular ortaya çıkıyor. Benim de o tarihlerde olacak kısmet ise. Sağlıkla ve kolaylıkla hepimiz kavuşalım inşallah,Kızlar benim de her şey yolunda giderse 2 haziran a gün aldım38+2 de sezaryen ile kavuşacağım bebişime inşallah
Allah kolaylıkla doğurmak nasip etsin canım. Inşallah dakikalar sonra kavuşuyorsunuz yavrunla. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kasilmalarim vardı yatış verildi 2 gün yattım doğuma alındım şuan suni sancı verildi hafif hafif belimde sancı başladı
İnşallahhhh canım sabrederlerse dinleniyorum bol bol . 3-4 hafta dişlerini sıksalarCanım 34-35 iyi hafta olarak bi fenomen var Burcugocmen ikiz doğum yaptı bir ay oldu sanırım 35 de doğurdu hiç küveze falan da girmediler sağlıkla gelsinler hiç tedirgin olma ikizler için 35 çok güzel bir hafta benim komşum da 35 de doğurmuş ikizlerini onlarda küvezde kalmamış. Şimdi 4 yaşındalar
Sağ salim kavuşun inşallahKasilmalarim vardı yatış verildi 2 gün yattım doğuma alındım şuan suni sancı verildi hafif hafif belimde sancı başladı
Geçmiş olsun evet oda etkilemiş olabilir. Dinlenin bol bol beklesinler bebisler de konuş onlarla ben hep konuştum galiba sözümü dinlemeye karar verdiİnşallahhhh canım sabrederlerse dinleniyorum bol bol . 3-4 hafta dişlerini sıksalarzaten doktorum da dedi çoğunlukla ciğer gelişimleri 33 de doluyor . Kiloları da iyi dedi . Adalat diye bir ilaç verdi ilave sabah akşam onu kullanacağım . Ciğer geliştiri de doz olarak ilkini vuruldum ikinci parti yarın . Her işte vardır bir hayır diyorum vakitleri saatleri belli zaten ne yazıldıysa . Sadece tek dileğim sağlıkla kavuşmak iyi olsunlar da . Zor bir hafta geçirdik o da etkilemiş olabilir diyorum . Büyük çocuk rahatsızdı .
Magnezyum kullanıyor musunuz kasılmaları olan arkadaşlar ?Sağ salim kavuşun inşallahbenim de çok kasılmalarım var ama başka belirti olmayınca doktora gitmedim
Canim 2 gün geri ya da ileri önemli değil. Üzülme. Benim de öyle oluyor bazen takılmıyorum ben. Sadece doğduğunda 2.800-3 kg arasi olur dedi doktor kismet ise,Kontrolden çıktım çok şükür her şey yolunda ama normalde 1 hafta/4 gün falan ileri giderken 2 gün geride kalmış kilosu bu kez35+4 üz ama 35+2 uyumlu çıktı. Moralim bozuk, 3 kiloya çok yaklaşmıştır diye umuyordum Sizlerde durumlar nasıl?
Biliyor musun bilmiyorum ama ben bu hafta 3 gün hastanede yattım perinatoloji uzmanları gördü beni ben bebeğin kilosunu sorunca tatlı bir dille kızdılar bu anneler bebeğin kilosuna niye bu kadar takılıyor bu o kadar önemli değil zaten bi gelişim geriliği olsa biz bunu söyleriz takılmayın kiloya sakın diye ben dedim hocam erken doğum olursa diye ister istemez merak ediyorum dedim söyledi ama böyle söylediler yani önemli değil hele iki gün zaten yanlış ölçümler oluyor takılma canım bebeğin sen iyisin ona odaklanKontrolden çıktım çok şükür her şey yolunda ama normalde 1 hafta/4 gün falan ileri giderken 2 gün geride kalmış kilosu bu kez35+4 üz ama 35+2 uyumlu çıktı. Moralim bozuk, 3 kiloya çok yaklaşmıştır diye umuyordum Sizlerde durumlar nasıl?
Aynen benim doktorum da kiloya takılmayın dedi. Bebekler zaten kilo alıyorlar doğduktan sonra dedi. Önemli olan saglikli olmaları artık bu haftadan sonra.Biliyor musun bilmiyorum ama ben bu hafta 3 gün hastanede yattım perinatoloji uzmanları gördü beni ben bebeğin kilosunu sorunca tatlı bir dille kızdılar bu anneler bebeğin kilosuna niye bu kadar takılıyor bu o kadar önemli değil zaten bi gelişim geriliği olsa biz bunu söyleriz takılmayın kiloya sakın diye ben dedim hocam erken doğum olursa diye ister istemez merak ediyorum dedim söyledi ama böyle söylediler yani önemli değil hele iki gün zaten yanlış ölçümler oluyor takılma canım bebeğin sen iyisin ona odaklan
Ya öyle cidden yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik gerçekten hamilelik zor bir serüven . Aylarca taşıdık . Evimizde kokularını huzurla içimize de çekelim . Allahım aminnnnGeçmiş olsun evet oda etkilemiş olabilir. Dinlenin bol bol beklesinler bebisler de konuş onlarla ben hep konuştum galiba sözümü dinlemeye karar verdiayyyy hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularımıza
Evet kullanıyorum. Ama benim 25. Haftadan beri kasılmalarım hep var. Hatta ozamandan beri nstye giriyorum sancı çıkmıyor. Yalancı kasılma heralde ama şu aralar çok arttı. Seninde kasılmaların mı varMagnezyum kullanıyor musunuz kasılmaları olan arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?