2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet sürecinizi takip ediyorum, çok şükür iyi haberler aldınız inşallah devamı da su gibi akıp gider
Ben de aynı şekilde Allah korusun şimdi doğsa kilosu iyi olsun hesabıyla buna odaklanmış durumdayım yoksa doktor hiç dile bile getirmedi geride olduğunu, her şey yolunda dedi.
Ah işte anne olmak, sanırım bu endişe hali varlığımız boyunca devam edecek. Allah dermansız dert vermesin

Canim 2 gün geri ya da ileri önemli değil. Üzülme. Benim de öyle oluyor bazen takılmıyorum ben. Sadece doğduğunda 2.800-3 kg arasi olur dedi doktor kismet ise,
Çok teşekkür ederim moral için
evet şımarıklık etmek gibi oluyor, çok şükür sağlığı iyi sadece biraz hesap kitap yapıp farklı beklentiyle gitmiştim
Hepimiz sanırım o riskli eşiği geçtik, Allahın izniyle doğumdan sonra da alırlar

Cihazlar hassas ölçüm yapamıyor. Hiç canınızı sıkmayın

Kızlar ya kasılma ve sancıların 5 dk da bire düşünce gitmemiz gerektiğinin ben bilincindeyim fakat sanki olduğu an hastaneye gitcekmişim gibi hissediyorum sizde de öyle mi Bu arada bende de yalancı kasılma oluyor günde 3 kez felan ama sırt üstü yatınca oluyor ayaktayken veya yan yatarken olmuyor onu farkettim.

Moralini bozma yaa benimde kemik ve karın çevresi 1 hafta hatta 1 haftadan da fazla çıkıyor umarım fark kapanmıştır kontrolüm salı günü. 2 gün hiç önemli değil bence benimki bile normalken benimde önceden hep bir hafta öndeydi şimdi böyle oldu ama doktorlar sorun etmiyor fark gittikçe artarsa ediyorlar sadece oda 2 haftayı da geçerse sanırım.

Kızlar sancı dediğimiz şey adet ağrısına mı benzicek? Herkes zaten olduğunda kesin anlarsın değişik bişi diyolar günler yaklaştıkça insan tedirgin oluyo

Pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancıdır diye okumuştum, gerçek sancı ne yapsan geçmezmiş. Ben de hemen panik yaparım diye düşünüyorum ama sanırım en konforlusu sıklaşana kadar evinde beklemek, sakin sakin duş almak, alışkın olduğun yerde geçirmek.. Umarım başarabilirim çünkü doğumu tetikleyen hormon, stres durumunda düşüyormuş hastanede gıdım gıdım açılma takip etmek biraz kasvetli geliyor

Evet şimdi sizlerden duydum, biraz da araştırınca çok anormal bi durum olmadığını anladım zaten yavaşlayıp hızlanabiliyormuş gelişimi, yapısal olarak da minyon olabilir o hiç dert değil, yeter ki sağlıklı olsunlar bol bol kefir, ceviz, muz tüketelim kan olsun can olsun bebelerimize inşallah

Umarımm hepimiz başarırız

Kızlar bende doğuma giriyorum bugün normal doğum yapacağım suni sancı ile haziran 12 beklerken Mayıs annesi olucam
Allah kolaylık versin canım sağ salim kavuşursun inşallah
Canım 1 hafta önde bir hafta geride önemli dğl takılma bu kadar. Daha 5 haftan var en az bir kilo daha alır

Kaç çıktı kilosu? Bence çok takmayın normal. Biraz ileri biraz geri. Herkesin aynı boy ve kiloda doğacak diye bi şey yok

Ben hala doğum sancısının hangisi olduğunu anlayamadım herhalde olunca anlarım ya. Bugün doktorumda anlattı sancının nasıl bi şey olfuğunu hangi durumda hemen hastaneye gelmem gerektiğini vs. Ama hala anlamadığımı düşünüyoeum

Nasıl bir şeymiş

Aynen canım tabi ki. Estağfurullah şımarıklık değil anne olduğumuz için her endişemiz normal. cok sukur ki riski geçtik. Inan ben de 1 kg yu geçsin diye dua ediyordum 25. Haftada hastanedeyken. Evet canım sutumuz bol olsun inşallah alırlar tabi.

Belden gelip tüm kasiga yayilacakmis. Bana da anlatti. Ama insallah gerek kalmaz.

Nasıl bir şeymiş
Valla doktor kolumu yavaştan sert e doğru sıktı sonra yavaşça yine bıraktı. Bu 10-15 dk da bir tekrar ederse doğum başlamıştır dedi yani bir anda aşırı bir sancı olmaz dedi . Sancı girer çıkar , dinlenince geçmez ve 10-15 dk da bir tekrarlarsa hastaneye gel dedi

Anlarız muhtemelen sürekli yaşadığımız bir şey değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…