- 22 Kasım 2023
- 906
- 593
- 23
- 29
Evet sürecinizi takip ediyorum, çok şükür iyi haberler aldınız inşallah devamı da su gibi akıp giderBiliyor musun bilmiyorum ama ben bu hafta 3 gün hastanede yattım perinatoloji uzmanları gördü beni ben bebeğin kilosunu sorunca tatlı bir dille kızdılar bu anneler bebeğin kilosuna niye bu kadar takılıyor bu o kadar önemli değil zaten bi gelişim geriliği olsa biz bunu söyleriz takılmayın kiloya sakın diye ben dedim hocam erken doğum olursa diye ister istemez merak ediyorum dedim söyledi ama böyle söylediler yani önemli değil hele iki gün zaten yanlış ölçümler oluyor takılma canım bebeğin sen iyisin ona odaklan
Çok teşekkür ederim moral içinCanim 2 gün geri ya da ileri önemli değil. Üzülme. Benim de öyle oluyor bazen takılmıyorum ben. Sadece doğduğunda 2.800-3 kg arasi olur dedi doktor kismet ise,
Cihazlar hassas ölçüm yapamıyor. Hiç canınızı sıkmayınKontrolden çıktım çok şükür her şey yolunda ama normalde 1 hafta/4 gün falan ileri giderken 2 gün geride kalmış kilosu bu kez35+4 üz ama 35+2 uyumlu çıktı. Moralim bozuk, 3 kiloya çok yaklaşmıştır diye umuyordum Sizlerde durumlar nasıl?
Moralini bozma yaa benimde kemik ve karın çevresi 1 hafta hatta 1 haftadan da fazla çıkıyor umarım fark kapanmıştır kontrolüm salı günü. 2 gün hiç önemli değil bence benimki bile normalken benimde önceden hep bir hafta öndeydi şimdi böyle oldu ama doktorlar sorun etmiyor fark gittikçe artarsa ediyorlar sadece oda 2 haftayı da geçerse sanırım.Kontrolden çıktım çok şükür her şey yolunda ama normalde 1 hafta/4 gün falan ileri giderken 2 gün geride kalmış kilosu bu kez35+4 üz ama 35+2 uyumlu çıktı. Moralim bozuk, 3 kiloya çok yaklaşmıştır diye umuyordum Sizlerde durumlar nasıl?
Pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancıdır diye okumuştum, gerçek sancı ne yapsan geçmezmiş. Ben de hemen panik yaparım diye düşünüyorum ama sanırım en konforlusu sıklaşana kadar evinde beklemek, sakin sakin duş almak, alışkın olduğun yerde geçirmek.. Umarım başarabilirim çünkü doğumu tetikleyen hormon, stres durumunda düşüyormuş hastanede gıdım gıdım açılma takip etmek biraz kasvetli geliyorMoralini bozma yaa benimde kemik ve karın çevresi 1 hafta hatta 1 haftadan da fazla çıkıyor umarım fark kapanmıştır kontrolüm salı günü. 2 gün hiç önemli değil bence benimki bile normalken benimde önceden hep bir hafta öndeydi şimdi böyle oldu ama doktorlar sorun etmiyor fark gittikçe artarsa ediyorlar sadece oda 2 haftayı da geçerse sanırım.
Sorunuz daha beş dakika önce izlediğim yerden geldiKızlar sancı dediğimiz şey adet ağrısına mı benzicek? Herkes zaten olduğunda kesin anlarsın değişik bişi diyolar günler yaklaştıkça insan tedirgin oluyo
Umarımm hepimiz başarırızPozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancıdır diye okumuştum, gerçek sancı ne yapsan geçmezmiş. Ben de hemen panik yaparım diye düşünüyorum ama sanırım en konforlusu sıklaşana kadar evinde beklemek, sakin sakin duş almak, alışkın olduğun yerde geçirmek.. Umarım başarabilirim çünkü doğumu tetikleyen hormon, stres durumunda düşüyormuş hastanede gıdım gıdım açılma takip etmek biraz kasvetli geliyor
Evet şimdi sizlerden duydum, biraz da araştırınca çok anormal bi durum olmadığını anladım zaten yavaşlayıp hızlanabiliyormuş gelişimi, yapısal olarak da minyon olabilir o hiç dert değil, yeter ki sağlıklı olsunlarbol bol kefir, ceviz, muz tüketelim kan olsun can olsun bebelerimize inşallah
Ben hiç uzun video dinleyemiyorum dinlediyseniz bana özetler misiniz ben sırttan bele vuran bir ağrı diye biliyorum amaSorunuz daha beş dakika önce izlediğim yerden geldi: Doğumun Başladığını Nasıl Anlarım?
Allah kolaylık versin canımKızlar bende doğuma giriyorum bugün normal doğum yapacağım suni sancı ile haziran 12 beklerken Mayıs annesi olucam
Canım 1 hafta önde bir hafta geride önemli dğl takılma bu kadar. Daha 5 haftan var en az bir kilo daha alırKontrolden çıktım çok şükür her şey yolunda ama normalde 1 hafta/4 gün falan ileri giderken 2 gün geride kalmış kilosu bu kez35+4 üz ama 35+2 uyumlu çıktı. Moralim bozuk, 3 kiloya çok yaklaşmıştır diye umuyordum Sizlerde durumlar nasıl?
Kaç çıktı kilosu? Bence çok takmayın normal. Biraz ileri biraz geri. Herkesin aynı boy ve kiloda doğacak diye bi şey yokKontrolden çıktım çok şükür her şey yolunda ama normalde 1 hafta/4 gün falan ileri giderken 2 gün geride kalmış kilosu bu kez35+4 üz ama 35+2 uyumlu çıktı. Moralim bozuk, 3 kiloya çok yaklaşmıştır diye umuyordum Sizlerde durumlar nasıl?
Ben hala doğum sancısının hangisi olduğunu anlayamadımKızlar ya kasılma ve sancıların 5 dk da bire düşünce gitmemiz gerektiğinin ben bilincindeyim fakat sanki olduğu an hastaneye gitcekmişim gibi hissediyorum sizde de öyle miBu arada bende de yalancı kasılma oluyor günde 3 kez felan ama sırt üstü yatınca oluyor ayaktayken veya yan yatarken olmuyor onu farkettim.
Nasıl bir şeymişBen hala doğum sancısının hangisi olduğunu anlayamadımherhalde olunca anlarım ya. Bugün doktorumda anlattı sancının nasıl bi şey olfuğunu hangi durumda hemen hastaneye gelmem gerektiğini vs. Ama hala anlamadığımı düşünüyoeum
Aynen canım tabi ki. Estağfurullah şımarıklık değil anne olduğumuz için her endişemiz normal.Çok teşekkür ederim moral için
evet şımarıklık etmek gibi oluyor, çok şükür sağlığı iyi sadece biraz hesap kitap yapıp farklı beklentiyle gitmiştim
Hepimiz sanırım o riskli eşiği geçtik, Allahın izniyle doğumdan sonra da alırlar
Teşekkür ederizz gerçekten çok faydalı bir video olduSorunuz daha beş dakika önce izlediğim yerden geldi: Doğumun Başladığını Nasıl Anlarım?
Belden gelip tüm kasiga yayilacakmis. Bana da anlatti. Ama insallah gerek kalmaz.Ben hala doğum sancısının hangisi olduğunu anlayamadımherhalde olunca anlarım ya. Bugün doktorumda anlattı sancının nasıl bi şey olfuğunu hangi durumda hemen hastaneye gelmem gerektiğini vs. Ama hala anlamadığımı düşünüyoeum
Valla doktor kolumu yavaştan sert e doğru sıktı sonra yavaşça yine bıraktı. Bu 10-15 dk da bir tekrar ederse doğum başlamıştır dediNasıl bir şeymiş
Allah yardımcın olsun kolay geçsin inşallahKızlar bende doğuma giriyorum bugün normal doğum yapacağım suni sancı ile haziran 12 beklerken Mayıs annesi olucam
Anlarız muhtemelen sürekli yaşadığımız bir şey değil sonuçtaValla doktor kolumu yavaştan sert e doğru sıktı sonra yavaşça yine bıraktı. Bu 10-15 dk da bir tekrar ederse doğum başlamıştır dediyani bir anda aşırı bir sancı olmaz dedi . Sancı girer çıkar , dinlenince geçmez ve 10-15 dk da bir tekrarlarsa hastaneye gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?