Tam 36da gittim yapmadı. Bir şey de demedi normalde her gittiğimde sonraki haftalarda ne olacak ne olabilir özet geçer ama çatı muayenesi hiç konuşmadık dahaHanımlar 35+4 ve sonrası muayeneye giden oldu mu? Benim bugün randevum var acaba çatı muayenesi yapar mı yoksa daha sonra mı yapılıyor acaba?
Ben bugün 36+0 kontrolüme gideceğimHanımlar 35+4 ve sonrası muayeneye giden oldu mu? Benim bugün randevum var acaba çatı muayenesi yapar mı yoksa daha sonra mı yapılıyor acaba?
Ay Allah korusun deme öyle, benimki haziran sonunda. Haziran sonuna da bebiş bekleyenler var. Hepsi zamanında gelsin inşallah1 ay a kadar herkes bebişini kucağına almış olacak sanırımartık burda yenidoğan bebek muhabbetleri yaparız
Rabbim hemen kurtarsın bebeginze sağlıkla kavuşunKızlar bende gelişmeler var, MR sonuçları çıktı plasenta akreataymış yani yapışıklık var. Doğumda plasentayı içerde bırakcaklar. Doğumdan sonra vücudun atmasını bekleyeceğiz. Doğum haftaya 21.05 olacak.. dualarınıza ihtiyacım var
Ben sizi kaçırmışım ya bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı uzun sağlık ömür versin inşallahBiz alışmaya çalışıyoruz :) minnoş çok minik olduğu için biraz uğraştırıyor süt gelmiyor bir yandan masaj yap şaşmaya çalış çok zormuş süt gelmemesi
Ay kusura bakmayınAy Allah korusun deme öyle, benimki haziran sonunda. Haziran sonuna da bebiş bekleyenler var. Hepsi zamanında gelsin inşallah
Ben de bugün 35+3üm, 2 gün evvel hazırlamaya başladık çantayı ben de her şey hazır tık tık koyulacak o kadar diyordum ama 1-2 eksik gözümden kaçmış onları sipariş verdim, dün geldi yıkandı bugün ütülenip yerleşecek. Gerçekten sat a göre tam 1 ayımız kalmış şaka gibi ne kadar az. Ki daha erken olur benim de doğum muhtemelen… o kadar beklemez bebek bence. 3 çocuklu hayat bekle beniGünaydın kızlarrr iyi haftasonlarıhastane çantaları hazır mı ?? 36+1 im ben de henüz hazırlamadım tık tık koycam herşey hazır da hiç odaklanamıyorum şaka gibi ama 17-18 gün gibi bişeyler kaldı
Ben 33 te sorduğumda bana 37 de çayı muayenesi yapacağını söyledi bu haftalar erken karar vermek için boşuna yapılır 37 den sonra olacak muayenen o zaman doğum şekline de karar vereceğiz dedi.Hanımlar 35+4 ve sonrası muayeneye giden oldu mu? Benim bugün randevum var acaba çatı muayenesi yapar mı yoksa daha sonra mı yapılıyor acaba?
Benimki 38'de muayene edeceğim dedi. Sanırım çatıyı kastettiHanımlar 35+4 ve sonrası muayeneye giden oldu mu? Benim bugün randevum var acaba çatı muayenesi yapar mı yoksa daha sonra mı yapılıyor acaba?
Benim öyle olmuştu 41. Haftada doğmuştu. Tabi Rahim ağzı yumuşatıcı iğneden sonraTecrübeli ya da bilen annelere sorayım ilk doğum özellikle de erkek olunca geç doğuyor diyorlar öyle mi ya bunun doğruluğuna ihtiyacım var
En iyisini yapmışsınız. İnsan kendini biliyor dinlenmek istiyorKesinliklebenim normalde perşembe idi ama artık zorlandığımi hissedince yıllık izin yazıp çıktım.
Merhaba nasıl oldunuz doktora gittinizmi?Pembe su gibi benim de, erken doğum riskim ve 2-3 hafta önce nst de düzenli sancım olduğu için 4 saatte bir nidicard içiyorum sancıyı engeller mi acaba hisseder miyim yine de
Kolay işler onlar, hiç düşünmeyin şimdiGünaydın kızlarrr iyi haftasonlarıhastane çantaları hazır mı ?? 36+1 im ben de henüz hazırlamadım tık tık koycam herşey hazır da hiç odaklanamıyorum şaka gibi ama 17-18 gün gibi bişeyler kaldı
Yok yok anladım canımAy kusura bakmayın1 ay derken aslında haziran boyunca demek istedim de yanloş ifade ettim . Sağlıkla alın kucağınıza
Özelde mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz?Kızlar salı günü taburcu olurken bgn için acilde kontrole gel demişlerdi şimdi çıktık hastaneden cok şükür iyi dediler yine suyuna bi problem görmediler herşey yolunda şükürler olsun kızım iyi. 5 gün sonra perinatoloji uzmanına randevum var oda tekrar görsün normale döndürürler artık sanırım Allah'ın izniyle, doğum için kendime iyi bir hastane ve doktor bulmam lazım son düzlükte doktorsuz kalmam hiç iyi olmadı ama herşey yolunda ya onu da ayarlarim artık Allah'ın izniyle. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Yani Zeynep Kamil bana çok uzak bide odalar iki kişilik falan ya.Özelde mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Anladım. Tercih eder misiniz bilmiyorum ama ben İstanbul'da yaşadığım dönemde kritik bir kayıp yaşamıştım. Ne olduğu anlaşılamamıştı, çok uzun hikaye şimdi burada kalabalık yapmasın. İç kanama geçiriyordum, Koç Üni. Hastanesi'ne kaldırılmıştım acil vaziyette. Başımda 4-5 doktor, hemen ameliyata almak istediler. Tabii onlar da beni kurtarma gayesinde, kesinilikle kötü niyetli değillerdi. O dönem aslında düzenli muayenemi Ümraniye'deki Erdem Hastanesi'nde Funda Ayşe Demir adında bir doktor yapıyordu. Kendisine haber verdiğimde ameliyata girmeden ben sizi bir göreyim dedi. O an bir karar verdim, güvendiğim doktorun yanına gitmek istedim. Erdem'de de Funda Hanım'ı beklerken daha yaşlı bir doktor gördü beni. O zaten hemen kesip biçip sonuca varalım kafasındaydı. Neyse Funda Hanım geldi, süreci devraldı ve henüz doğum yapmamış bir kadının rahim bölgesine ameliyat yapmak için bu kadar acele etmeyi uygun görmüyorum diyerek beni müşahade altına aldı. Sayesinde sabaha kadar iç kanamam kontrol altına alındı ve ameliyatsız kurtuldum o süreçten. Bugün İstanbul'da olsam yine ona giderdim. Allah razı olsun dediğim, hep güzel hatırladığım bir insandır. Tabii bilmiyorum size yakın mı ya da tercih eder misiniz ama fikir olsun diye paylaşmak istedim. Doktoruma da okursa, görürse bir kez daha minnetimi sunmuş olayım. Belki de bugün sağ salim gebe kalabildiysem onun o gün aldığı inisiyatif sayesindedirYani Zeynep Kamil bana çok uzak bide odalar iki kişilik falan ya.
Ben buraya tabiki çok güvendim ama uzak yani çok, zaten normalde de özele gidiyordum simdi o hastaneye güvenip gitmek istemiyorum tekrar, başka bir özel hastane de düşünüyorum. Bakalım en iyisini bulurum inşallah yaaa perişan ettiler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?