2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hanımlar 35+4 ve sonrası muayeneye giden oldu mu? Benim bugün randevum var acaba çatı muayenesi yapar mı yoksa daha sonra mı yapılıyor acaba?
Tam 36da gittim yapmadı. Bir şey de demedi normalde her gittiğimde sonraki haftalarda ne olacak ne olabilir özet geçer ama çatı muayenesi hiç konuşmadık daha

Rabbim hemen kurtarsın bebeginze sağlıkla kavuşun

Biz alışmaya çalışıyoruz :) minnoş çok minik olduğu için biraz uğraştırıyor süt gelmiyor bir yandan masaj yap şaşmaya çalış çok zormuş süt gelmemesi
Ben sizi kaçırmışım ya bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı uzun sağlık ömür versin inşallah umarimm hemen gelir sütünüz

Günaydın kızlarrr iyi haftasonları hastane çantaları hazır mı ?? 36+1 im ben de henüz hazırlamadım tık tık koycam herşey hazır da hiç odaklanamıyorum şaka gibi ama 17-18 gün gibi bişeyler kaldı

Ben de bugün 35+3üm, 2 gün evvel hazırlamaya başladık çantayı ben de her şey hazır tık tık koyulacak o kadar diyordum ama 1-2 eksik gözümden kaçmış onları sipariş verdim, dün geldi yıkandı bugün ütülenip yerleşecek. Gerçekten sat a göre tam 1 ayımız kalmış şaka gibi ne kadar az. Ki daha erken olur benim de doğum muhtemelen… o kadar beklemez bebek bence. 3 çocuklu hayat bekle beni Allahımmm yardım etsin, bakalım ne yapiciiiim.

Hanımlar 35+4 ve sonrası muayeneye giden oldu mu? Benim bugün randevum var acaba çatı muayenesi yapar mı yoksa daha sonra mı yapılıyor acaba?
Ben 33 te sorduğumda bana 37 de çayı muayenesi yapacağını söyledi bu haftalar erken karar vermek için boşuna yapılır 37 den sonra olacak muayenen o zaman doğum şekline de karar vereceğiz dedi.

Kolay işler onlar, hiç düşünmeyin şimdi

Kızlar salı günü taburcu olurken bgn için acilde kontrole gel demişlerdi şimdi çıktık hastaneden cok şükür iyi dediler yine suyuna bi problem görmediler herşey yolunda şükürler olsun kızım iyi. 5 gün sonra perinatoloji uzmanına randevum var oda tekrar görsün normale döndürürler artık sanırım Allah'ın izniyle, doğum için kendime iyi bir hastane ve doktor bulmam lazım son düzlükte doktorsuz kalmam hiç iyi olmadı ama herşey yolunda ya onu da ayarlarim artık Allah'ın izniyle. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Ay kusura bakmayın 1 ay derken aslında haziran boyunca demek istedim de yanloş ifade ettim . Sağlıkla alın kucağınıza
Yok yok anladım canım evet evet 30 haziran dahil sağlıkla, zamanlarında gelsin bebişlerimiz. Hepsinden ricam 38i doldurup gelsinler dinleyin bakayım teyzenizi

Özelde mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

Özelde mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Yani Zeynep Kamil bana çok uzak bide odalar iki kişilik falan ya.
Ben buraya tabiki çok güvendim ama uzak yani çok, zaten normalde de özele gidiyordum simdi o hastaneye güvenip gitmek istemiyorum tekrar, başka bir özel hastane de düşünüyorum. Bakalım en iyisini bulurum inşallah yaaa perişan ettiler beni

Kızlar 36+0 kontrolümden geliyorum. Bebeğin gelişimi çok şükür normal. Suyu vs her şeyi normal. Ama bebeğin boynunda 1 buçuk tur kordon var . Nst de biraz sancı çıktı. Bol su içip dinlen dedi . Sancı başlarda hastaneye gel dedi kordon ve sancı konusunda bunları yaşayan var mı

Anladım. Tercih eder misiniz bilmiyorum ama ben İstanbul'da yaşadığım dönemde kritik bir kayıp yaşamıştım. Ne olduğu anlaşılamamıştı, çok uzun hikaye şimdi burada kalabalık yapmasın. İç kanama geçiriyordum, Koç Üni. Hastanesi'ne kaldırılmıştım acil vaziyette. Başımda 4-5 doktor, hemen ameliyata almak istediler. Tabii onlar da beni kurtarma gayesinde, kesinilikle kötü niyetli değillerdi. O dönem aslında düzenli muayenemi Ümraniye'deki Erdem Hastanesi'nde Funda Ayşe Demir adında bir doktor yapıyordu. Kendisine haber verdiğimde ameliyata girmeden ben sizi bir göreyim dedi. O an bir karar verdim, güvendiğim doktorun yanına gitmek istedim. Erdem'de de Funda Hanım'ı beklerken daha yaşlı bir doktor gördü beni. O zaten hemen kesip biçip sonuca varalım kafasındaydı. Neyse Funda Hanım geldi, süreci devraldı ve henüz doğum yapmamış bir kadının rahim bölgesine ameliyat yapmak için bu kadar acele etmeyi uygun görmüyorum diyerek beni müşahade altına aldı. Sayesinde sabaha kadar iç kanamam kontrol altına alındı ve ameliyatsız kurtuldum o süreçten. Bugün İstanbul'da olsam yine ona giderdim. Allah razı olsun dediğim, hep güzel hatırladığım bir insandır. Tabii bilmiyorum size yakın mı ya da tercih eder misiniz ama fikir olsun diye paylaşmak istedim. Doktoruma da okursa, görürse bir kez daha minnetimi sunmuş olayım. Belki de bugün sağ salim gebe kalabildiysem onun o gün aldığı inisiyatif sayesindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…