2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet kullanıyorum. Ama benim 25. Haftadan beri kasılmalarım hep var. Hatta ozamandan beri nstye giriyorum sancı çıkmıyor. Yalancı kasılma heralde ama şu aralar çok arttı. Seninde kasılmaların mı var
Yok çok şükür benim hiç yok ama ben düzenli magnezyum kullanıyorum magnezyumuda öneriyor ya doktorlar kasılmalar için acaba o yüzden mi ben bacak ve kalça ağrılarım için kullanıyorum ama 6. Aydan beri düzenli hatta ocean ın magnezyumunu kullanıyorum çok şükür hiç kasılma olmadı bazı problemlerden dolayı bu hafta belki 10 kez nstye bağladılar hiç sancı kasılma çıkmadı

Aminnnn inşallah. Evet gerçekten annelik yükleniyormus insana hamile olunca ben kilo alsın bebek diye deli gibi kaşar, ceviz,çiğ badem yedim iki günde 300 gr aldirmsm bebeye çok şükür şimdilik öyle erken merken durumuda yok sizinde olmaz Allah'ın izniyle son zamanlarımız keşke endişesiz geçirebilsek ama ahhhh işte annelik endise demekmiş demekki kilosu da gayet iyi hiç endişe etmeyin bence

Umarım en sağlıklı şekilde aliriz kucağımıza artık nasıl gelirse

Kızlar sancı dediğimiz şey adet ağrısına mı benzicek? Herkes zaten olduğunda kesin anlarsın değişik bişi diyolar günler yaklaştıkça insan tedirgin oluyo
Belden kaşıktan geldi mi gerçekten anlarız. Benim üçüncü ben bile aa acaba oluyorum inanın

Mesela dün karnımdan girdi ama Off kesti beni böyle sonrasında ayy bu neydi falan oluyor insan. Oysa biliyorum yalancı sancılar bunlar. Gitgide de sıklaşacak. Gerçekten başladığında düzenli devam edecek.

İlk gebeliğimde nişan gelmişti 39dan sonra 2 gün sonra düzenli kasılmalarla 5 dkda 1 olan hastaneye gitmiştim.

İnanin 2 gun hicbir sey ifade etmiyor bu noktada gelisimin devam etmesi daha onemli.

Ya bı video izlemiştim hastane ister istemez daha stresli bir yer evde kendini daha rahat ve güvende hissedersin ev yakınsa hastaneye 5 dk ya düşene kadar sancılarını evde yönetmeye çalış bence tabi ki karar senin sakinleştirici bir müzik yüksek sesle pilates topunda rahatlatan hareketler ılık bir duş eşinle minnoş minnoş yönetmeye çalışabilirsin belkide benim hayalim bu şekilde. Rabbim herkesin doğumunu gönlüne göre kolaylıkla gerçeklesmesini nasip etsin sezeryan olanlar vajinal isteyenler zorunlu sezeryan olması gerekenler hepimizin rabbim yardımcısı olsun

Evet benimde yalancı kasılma gibi oluyor. Rahim kasılıp 30 sn sonra gevşiyor ama düzenli olması şart anladım şimdi. İnşallah kolaylıkla yaparız doğumlarımızı

Aman olmasında allah korusun 25.haftadan beri çekiyorum ozaman çok korkmuştum erken doğum ihtimali oldu sürekli yatmıştım şimdi daha rahatım dolaşabiliyorum. Hayırlısıyla hepimiz kolaylıkla sağlıklı kucağımıza alalım

Amin inşallah güzelce yönetiriz o anı

Buna hiç takılmayın bebişin duruşu hafta gün ayarını değiştirebiliyor ki 1 hafta bile geride veya ileride olması bir sorun olarak görülmüyor

Canım birer hafta önde ya da geride ölçüm çok bi şey ifade etmiyor, endişelenme. Kaç kilo bebeğin? 35+4 3 kilo olmaz diye tahmin ediyorum, 2600-2700 normal gibi

Yani ilk sürecim öyle gidince ikinciyi de aynı bekliyorum sezaryen nasılsa diye en hesaplı tarihli şekil de bu hafta hallederim inşallah

Uzun boylular rahat doguruyormus bende yeni öğrendim
Gecen hafta doktorum dedi riskin olmasaydı çok rahat normal doğururdun diye
1.78 benim.
Aman saglikla gelsinlerde nasil gelirseler gelsinler valla

Canım birer hafta önde ya da geride ölçüm çok bi şey ifade etmiyor, endişelenme. Kaç kilo bebeğin? 35+4 3 kilo olmaz diye tahmin ediyorum, 2600-2700 normal gibi
2660 ölçtü, normalde ileri gidiyordu o yüzden bir 2800 bekliyordum en az bir de sadece benim başıma geldi sandım ama çoğunluk oynama oluyor demiş rahatladım o yüzden

Açıklayan herkese çok teşekkür ederimm

Uzun boylular rahat doguruyormus bende yeni öğrendim
Gecen hafta doktorum dedi riskin olmasaydı çok rahat normal doğururdun diye
1.78 benim.
Aman saglikla gelsinlerde nasil gelirseler gelsinler valla
Benim ilk normal doğumdu canım boyum 1.77. Benim de riskim olmasaydı isterdim ama sağlıklı olalım da önemli olan o. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…