- 4 Mayıs 2023
- 1.182
- 1.084
- 63
- 34
Yok çok şükür benim hiç yok ama ben düzenli magnezyum kullanıyorum magnezyumuda öneriyor ya doktorlar kasılmalar için acaba o yüzden mi ben bacak ve kalça ağrılarım için kullanıyorum ama 6. Aydan beri düzenli hatta ocean ın magnezyumunu kullanıyorum çok şükür hiç kasılma olmadı bazı problemlerden dolayı bu hafta belki 10 kez nstye bağladılar hiç sancı kasılma çıkmadıEvet kullanıyorum. Ama benim 25. Haftadan beri kasılmalarım hep var. Hatta ozamandan beri nstye giriyorum sancı çıkmıyor. Yalancı kasılma heralde ama şu aralar çok arttı. Seninde kasılmaların mı var
Aminnnn inşallah. Evet gerçekten annelik yükleniyormus insana hamile olunca ben kilo alsın bebek diye deli gibi kaşar, ceviz,çiğ badem yedim iki günde 300 gr aldirmsm bebeyeEvet sürecinizi takip ediyorum, çok şükür iyi haberler aldınız inşallah devamı da su gibi akıp gider
Ben de aynı şekilde Allah korusun şimdi doğsa kilosu iyi olsun hesabıyla buna odaklanmış durumdayım yoksa doktor hiç dile bile getirmedi geride olduğunu, her şey yolunda dedi.
Ah işte anne olmak, sanırım bu endişe hali varlığımız boyunca devam edecek. Allah dermansız dert vermesin❣
Umarım en sağlıklı şekilde aliriz kucağımıza artık nasıl gelirseBenim de boyum 1.56henüz konuşmadık ama benim doktorum da boyun etkili olduğunu söyledi normal doğum için hatta ben şu andan daha zorlanmaya başladım ağrılarım kramplarin arttı doktorum da bundan kaynaklı olduğunu söyledi bakalım 37.haftada çatı muayenesi yapicaz ona göre karar vericez biz de
Belden kaşıktanKızlar sancı dediğimiz şey adet ağrısına mı benzicek? Herkes zaten olduğunda kesin anlarsın değişik bişi diyolar günler yaklaştıkça insan tedirgin oluyo
İnanin 2 gun hicbir sey ifade etmiyorKontrolden çıktım çok şükür her şey yolunda ama normalde 1 hafta/4 gün falan ileri giderken 2 gün geride kalmış kilosu bu kez35+4 üz ama 35+2 uyumlu çıktı. Moralim bozuk, 3 kiloya çok yaklaşmıştır diye umuyordum Sizlerde durumlar nasıl?
Ya bı video izlemiştim hastane ister istemez daha stresli bir yer evde kendini daha rahat ve güvende hissedersin ev yakınsa hastaneye 5 dk ya düşene kadar sancılarını evde yönetmeye çalış bence tabi ki karar senin sakinleştirici bir müzik yüksek sesle pilates topunda rahatlatan hareketler ılık bir duş eşinle minnoş minnoş yönetmeye çalışabilirsin belkide benim hayalim bu şekilde. Rabbim herkesin doğumunu gönlüne göre kolaylıkla gerçeklesmesini nasip etsin sezeryan olanlar vajinal isteyenler zorunlu sezeryan olması gerekenler hepimizin rabbim yardımcısı olsunKızlar ya kasılma ve sancıların 5 dk da bire düşünce gitmemiz gerektiğinin ben bilincindeyim fakat sanki olduğu an hastaneye gitcekmişim gibi hissediyorum sizde de öyle miBu arada bende de yalancı kasılma oluyor günde 3 kez felan ama sırt üstü yatınca oluyor ayaktayken veya yan yatarken olmuyor onu farkettim.
Evet benimde yalancı kasılma gibi oluyor. Rahim kasılıp 30 sn sonra gevşiyor ama düzenli olması şart anladım şimdi. İnşallah kolaylıkla yaparız doğumlarımızıBelden kaşıktangeldi mi gerçekten anlarız. Benim üçüncü ben bile aa acaba oluyorum inanın
Mesela dün karnımdan girdi ama Off kesti beni böyle sonrasında ayy bu neydi falan oluyor insan. Oysa biliyorum yalancı sancılar bunlar. Gitgide de sıklaşacak. Gerçekten başladığında düzenli devam edecek.
İlk gebeliğimde nişan gelmişti 39dan sonra 2 gün sonra düzenli kasılmalarla 5 dkda 1 olan hastaneye gitmiştim.
Aman olmasında allah korusun 25.haftadan beri çekiyorum ozaman çok korkmuştum erken doğum ihtimali oldu sürekli yatmıştım şimdi daha rahatım dolaşabiliyorum. Hayırlısıyla hepimiz kolaylıkla sağlıklı kucağımıza alalımYok çok şükür benim hiç yok ama ben düzenli magnezyum kullanıyorum magnezyumuda öneriyor ya doktorlar kasılmalar için acaba o yüzden mi ben bacak ve kalça ağrılarım için kullanıyorum ama 6. Aydan beri düzenli hatta ocean ın magnezyumunu kullanıyorum çok şükür hiç kasılma olmadı bazı problemlerden dolayı bu hafta belki 10 kez nstye bağladılar hiç sancı kasılma çıkmadı
Amin inşallah güzelce yönetiriz o anıYa bı video izlemiştim hastane ister istemez daha stresli bir yer evde kendini daha rahat ve güvende hissedersin ev yakınsa hastaneye 5 dk ya düşene kadar sancılarını evde yönetmeye çalış bence tabi ki karar senin sakinleştirici bir müzik yüksek sesle pilates topunda rahatlatan hareketler ılık bir duş eşinle minnoş minnoş yönetmeye çalışabilirsin belkide benim hayalim bu şekilde. Rabbim herkesin doğumunu gönlüne göre kolaylıkla gerçeklesmesini nasip etsin sezeryan olanlar vajinal isteyenler zorunlu sezeryan olması gerekenler hepimizin rabbim yardımcısı olsun
Sağ salim kavusun insallahKızlar benim de her şey yolunda giderse 2 haziran a gün aldım38+2 de sezaryen ile kavuşacağım bebişime inşallah
Buna hiç takılmayın bebişin duruşu hafta gün ayarını değiştirebiliyor ki 1 hafta bile geride veya ileride olması bir sorun olarak görülmüyorKontrolden çıktım çok şükür her şey yolunda ama normalde 1 hafta/4 gün falan ileri giderken 2 gün geride kalmış kilosu bu kez35+4 üz ama 35+2 uyumlu çıktı. Moralim bozuk, 3 kiloya çok yaklaşmıştır diye umuyordum Sizlerde durumlar nasıl?
Allah yardımcın olsun. Başka mesaj yazdın mı bize görmedim henüz ama iyi misin? Bebeğin nasıl? Doğum gerçekleşti miKızlar bende doğuma giriyorum bugün normal doğum yapacağım suni sancı ile haziran 12 beklerken Mayıs annesi olucam
Canım birer hafta önde ya da geride ölçüm çok bi şey ifade etmiyor, endişelenme. Kaç kilo bebeğin? 35+4 3 kilo olmaz diye tahmin ediyorum, 2600-2700 normal gibiKontrolden çıktım çok şükür her şey yolunda ama normalde 1 hafta/4 gün falan ileri giderken 2 gün geride kalmış kilosu bu kez35+4 üz ama 35+2 uyumlu çıktı. Moralim bozuk, 3 kiloya çok yaklaşmıştır diye umuyordum Sizlerde durumlar nasıl?
Yani ilk sürecim öyle gidince ikinciyi de aynı bekliyorum sezaryen nasılsa diye en hesaplı tarihli şekil deO kadar zaman kaldığına emin olamazsın :) bebiş geliyorum der ve gelir canı isterse, o sebeple sen bugün otuuur 5 dakkada hallediver, kafan rahat olsun,sonra zahmet çekmezsin.gerçi ben yalnızım diye herkesi sahipsiz sanıyorum,belki destekçin çoktur 5 dakkada onlar da hallediverirler. De yine de şu an öyle bir zaman ki bugün de olabilir 1 ay sonra da :))
Evet haklısınız bu hafta ayarlıyım diyorum ben de inşallahBen 32. Haftada hazırlamıştım kafa rahat oluyor eşime de söyledim bak bunlar böyle burda şu var. Artık sende hazırlamalısın aaa miniğin gelmesine ne kadar kalmış ki
Ayy verdi mi tarih hadi hayırlısı olsun bir gün aramız bakalım bana ne zamana vercekKızlar benim de her şey yolunda giderse 2 haziran a gün aldım38+2 de sezaryen ile kavuşacağım bebişime inşallah
Sağlıkla gelsin inşallahHerkese teşekkür ederim inşallah bugün bebeğime sağ salim kavusuyorum
Arkadaşım 1.55 civarı idi çocuğu 3.600 doğdu normal doğum ile. Boy ile alakasını ilk kez duydum ama doktorunuz tabi daha iyi bilir. Ben daha çok çatıyla yapıyla alakalı diye biliyordum . Mesela benim de boyum kısa kilomda çok değil minyom um o sebeple hep kendime şey diyordum ben normal doğuramam bu halle falan. Ama alakası olmadığını da biliyordum aslında
2660 ölçtü, normalde ileri gidiyordu o yüzden bir 2800 bekliyordum en az bir de sadece benim başıma geldi sandım ama çoğunluk oynama oluyor demiş rahatladım o yüzdenCanım birer hafta önde ya da geride ölçüm çok bi şey ifade etmiyor, endişelenme. Kaç kilo bebeğin? 35+4 3 kilo olmaz diye tahmin ediyorum, 2600-2700 normal gibi
Benim ilk normal doğumdu canım boyum 1.77. Benim de riskim olmasaydı isterdim ama sağlıklı olalım da önemli olan o. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?Uzun boylular rahat doguruyormus bende yeni öğrendim
Gecen hafta doktorum dedi riskin olmasaydı çok rahat normal doğururdun diye
1.78 benim.
Aman saglikla gelsinlerde nasil gelirseler gelsinler valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?